NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Gameday! Van egy ilyen kiemelt cikkünk, ahonnan mind a 4 csapat beharangozója elérhető, plusz a tippjeink és bold predictionjeink is.

fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-szombat-3/
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 32 csapat passz, futás és totál O-ja és D-je.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bárhogy is lesz, KÖSZÖNÜNK MINDEN MUNKÁTOK S TÖREKVÉSTEK | a párodat meg JJ sztem sokan csókoltatják, vigyázz rá 😛 😉 |
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 940 — no es importante
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊
Wyatt
mindegyik jó újra, töröltem a többi nem ide tartozó hsz-t

a 2017 előtt feltöltött avatarok viszont törlődtek, viszont újat jelenleg nem is lehet feltölteni, dolgozunk rajta, minden oldallal kapcsolatos komment ezentúl mehet a gépházba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, eddig sem nagyon volt kérdés, de akkor gratula Mahomesnak az MVP-címhez
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F1226%2Fr481813_1296x729_16-9.jpg
Rams' Aaron Donald is unanimous choice for AP NFL All-Pro Team
The Chiefs, led by QB Patrick Mahomes, and the Bears each had four players named to the AP NFL All-Pro Team, which also features four rookie selections.

több mint 7 éve
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 868 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mayfield lesz sztem is az OROY, pedig én is Barkleynek adnám. Sajnos QB >>> bármi.
Ha nem lenne Mayfield se lenne egyértelmű Barkley a díjra mert elővennének más QB-kat. Nehéz lenne mert se Darnold se Allen nem volt egészséges égész évben, de hidd el feljönne a nevük a poszt miatt.

Ugyan akkor a Barkley fanoknak sem kell szomorkodni, mert a srác szerintem all pro lesz, megérdemelten.

A kinek van nagyobb hatás érvre pedig: pffff - az összes poszt együtt nincs akkora hatással a játékra mint a QB. Mintha a terminátor ellen egy kőbaltával küldenél harcba valakit.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.
Janek
Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
kapitnono
A trió mellett jusson be 2 OL, hogy ne akadályozzák a másik kettőt. Legyen ez a 2 legjobb OL a 4-ből, Hutchinson és Boselli. (És így a Faneca-Mawae duónak is megnőnek az esélyei jövőre bekerülni.)
De a tavalyi évből kiindulva lehet megint az OL szavazatok elvesznek, mert mindenki megpróbálja a saját emberét bevinni.
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Janek
Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
kapitnono
és akkor Seymour?

Igaz Ward be se jutott ...
Janek
Nem volt rossz, de azért ő nem ugyanaz a kategória, mint az általam említett 3 úriember

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Janek
kapitnono
és akkor Seymour?

Janek
hát Hines Ward ne is
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
kapitnono
és akkor Seymour?

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Janek

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 084
Tedd be Barkley-t bármelyik csapatba, ahol nincs se kompetens edző, fal stb, és tedd be a kedvencem /Browns irányító amúgy/ mondjuk a Giantsbe, vagy bármelyik szenvedő csapatba. Ez csak teoretikus, felvetés, de sok mindenre választ is ad.
/mellesleg ha egy szinten játszik a Paks vagy a fradi felfedezettje, abból ritkán jön ki a paksi fiú győztesen. Lehet az USA más, majd meglátjuk/
ozibozi
Betették őket, a Browns feltámadt, a Giants nem
Wyatt
Akkor vedd ki őket .
A Browns jó csapat, a Giants szar, ott tele vagy talenttal akik pl nélküle is simán csak az edző miatt játszottak akár egy döntetlent a Vasassal, stb...
amott meg van egy gyenge semmi, akit életben tartott, és szinte segítség nélkül érte el azt egyedül amit. Nem olyan bonyolult ez.
Mindegy, én leszarom ki kapja meg, csak gondoltam ez is egy nézőpont.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Tedd be Barkley-t bármelyik csapatba, ahol nincs se kompetens edző, fal stb, és tedd be a kedvencem /Browns irányító amúgy/ mondjuk a Giantsbe, vagy bármelyik szenvedő csapatba. Ez csak teoretikus, felvetés, de sok mindenre választ is ad.
/mellesleg ha egy szinten játszik a Paks vagy a fradi felfedezettje, abból ritkán jön ki a paksi fiú győztesen. Lehet az USA más, majd meglátjuk/
ozibozi
Betették őket, a Browns feltámadt, a Giants nem

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 084
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Arians nem nyugdíjba vonult?
jamaicababa
Ev kozben tobbszor nyilatkozta, hogy egy csapathoz, a Brownshoz visszaterne, mint HC. Kerdes, mennyire gondolta komolyan, es erdemes lenne-e egy rookie QB melle hozni egy idos HC-t.
Borbinho
Nyilatkozta a Clevelandet, de azota mar a Bucshoz is megy allitolag interjura es nyitott az allasra a hirek szerint, szoval o szerintem nagy esellyel visszajon a nyugdijbol.

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
jamaicababa
Ev kozben tobbszor nyilatkozta, hogy egy csapathoz, a Brownshoz visszaterne, mint HC. Kerdes, mennyire gondolta komolyan, es erdemes lenne-e egy rookie QB melle hozni egy idos HC-t.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.
jamaicababa
En nem adnek neki eselyt. Nem a bounty miatt, egyszeruen ugy gondolom, hogy a hirtelen fellendules nem feltetlenul neki koszonheto, hanem annak, hogy felszabadultan, nyomas nelkul jatszhatott ez a csapat es szerintem Williams azert nem is kototte meg a kezuket peldaul offense-ben, hisz nem is ert hozza. Es mivel o is ideiglenesen kinevezett HC lett, igy en nala sem gondolom, hogy hosszu tavon tudna ezt a szinten tartani. Williams nalam egy olyan szakember, aki DC-kent baromi jo, alkalmaznam, de nagyobb teret mar nem feltetlenul adnek neki. Hasonlo Hue Jacksonhoz, akit meg a tamadoegysegen kivul sehova sem engednek. De OC-nak viszont igen, mert ahhoz nagyon is ert.

A Browns helyeben en Arianst vagy JMD-t hoznam, elobbitol tudom, mit kaphatok, illetve azert o neki van multja es tapasztalata a csoportban, utobbiban meg a potencial nagy, Mayfieldet meg elit szintre emelheti hamar.
Stez

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.
jamaicababa
Mondjuk én pont most nem érzem a Brownsnál a kapkodást. 10 személyt hívtak eddig HC-interjúra (a második legtöbbet per pill a Jets és a Bengals, ők 7-nél járnak), nekem ez pont arról árulkodik, hogy jól körbe akarják járni ezt a kérdést mielőtt döntenek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
jamaicababa
En nem adnek neki eselyt. Nem a bounty miatt, egyszeruen ugy gondolom, hogy a hirtelen fellendules nem feltetlenul neki koszonheto, hanem annak, hogy felszabadultan, nyomas nelkul jatszhatott ez a csapat es szerintem Williams azert nem is kototte meg a kezuket peldaul offense-ben, hisz nem is ert hozza. Es mivel o is ideiglenesen kinevezett HC lett, igy en nala sem gondolom, hogy hosszu tavon tudna ezt a szinten tartani. Williams nalam egy olyan szakember, aki DC-kent baromi jo, alkalmaznam, de nagyobb teret mar nem feltetlenul adnek neki. Hasonlo Hue Jacksonhoz, akit meg a tamadoegysegen kivul sehova sem engednek. De OC-nak viszont igen, mert ahhoz nagyon is ert.

A Browns helyeben en Arianst vagy JMD-t hoznam, elobbitol tudom, mit kaphatok, illetve azert o neki van multja es tapasztalata a csoportban, utobbiban meg a potencial nagy, Mayfieldet meg elit szintre emelheti hamar.

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Sajnálom hogy elolvastam ezt a hosszú kommentet, mert azok után hogy látom Wagner nem 1.csapatban van minden előző okosság kukába megy.

Curtis Riley?!
braxa88
Miért is?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
120 Yard: Ma reggel már az a szóbeszéd járta, hogy ha Hue Jackson nem kapná meg az állást a Bengalsnál, akkor Mike Zimmer szívesen látná a Vikings egyik edzőjeként Jacksont.

Egyszerűen elképesztő ez a faszi.
jamaicababa
OC-nek gondolom, azzal szenvedtek iden. Oda meg jo is lehet, a Bengalsnak voltak is egyutt Marvin Lewis alatt (Hue mint special team majd RB coach, Zimmer mint DC).
Offensive coordinatornak meg jo lehetne nagyon, egy brutalis kerethez (mondjuk az OL ergya).
Zimmernek meg ugye tobbszor is gond volt az egeszsegevel, szeme is mutve volt, meg azt is kinezem, h Hue-nak is megfelelne, par ev koordinatorkodas ujra, aztan lehet ott HC ha jol mennek a dolgok.
Persze Hue azt nyilatkozta, h o HC szeretne lenni, ha vhol kap lehetoseget, sztem el is fogadna...
Borbinho
Én is OC-nek gondoltam.
A Vikingsnak pedig az O-Line a gyenge pontja. Minden más poszton gyakorlatilag elit játékosok vannak. Ha azt meg tudnák erősíteni, újra SB contenderek lehetnének.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha mcdaniels lelép, remélem a Pats Hue-t nevezi ki OC-nek. 😀
Tony Adams
nanana, JMD csak maradjon ahol van. latni akarom, ahogy beleallitja a Pats-et a foldbe egy offseason alatt | (igaz kizartnak tartom, h Kraft kinevezne barmikor is HC-nak) |

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."