NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀
tenorx
Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
diverdoc
Haterek is gyujtott azeet
Dislikeot is vezetne ha lenne 😉
Megoszto szemelyiseg na!😀

Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Lenyomtam Soldit - most már boldogan halhatok meg.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Beki túl magas!

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
tenorx
Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
diverdoc
Mindhárom "rangsor":

i.imgur.com/d8oXMwS.jpg?DirtyWindows.jpg

i.imgur.com/S2oFy2D.jpg?DirtyWindows.jpg

i.imgur.com/ypxKfIp.jpg?DirtyWindows.jpg

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
tenorx
diverdoc
Most nem ugyanazt írtátok le? 😀
dugo93
Nem, tenorx csak egy like/hsz-t akart, diverdoc pedig mar az osztasi muvelet elvegzesevel kapott aranyt 😀
pl Iktriad eseten: 17312/50313 vs 0.34 like/hsz 😀

| ugyanaz |

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 564
tenorx
diverdoc
Most nem ugyanazt írtátok le? 😀

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
tenorx
diverdoc
Valahogy meg kell dupláznom az adataim 😀

| Mondjuk én nem értelmeseket szólok hozzá, csak rajzolok. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
tenorx

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 522
Foleg az utolso rugas a legerdekesebb tekintve a tegnapi bears meccset.

www.youtube.com/watch?v=VilQ9MvzY4E
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.
Sobri Jóska
nincs 12 jó csapat az nfl-ben, sőt igazából 8 se (ami még mindig a liga negyede), így a wild card kör évek óta inkább csak egy felvezetésnek hat a rájátszás tényleges kezdete előtt (2012 óta nem jutott be ugye WC-s csapat a Super Bowlba)

ahogy az eredménykövetőbe is írtam, a következő két hét épp ezért fog még jobbnak tűnni, mint ami, mert végre láthatjuk a tényleges contendereket is
r.baggio
A Dallas-Hawks meccs nekem tetszett, habar elfogadom, hogy a nem Hawks vagy Dallas erzelmueknek szenvedes volt. Amugy valoban eleg gyenge az elmult par evben a WC kor. AFC-ben pl. a Texans, KC, Steelers, Cincy mindig csak disznek volt ott, mindenki tudta, hogy eselyuk sincs. NFC kicsit kompetitivebbnek tetszik, hogy most azert, mert nincs kiemelkedo csapat, mint az AFC-ben, vagy pont, hogy tobb is van, mindenki dontse el maga, de egyszeruen a korabbi evekben sokkal jobb PO meccsek voltak.
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 564
Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.
Sobri Jóska
nincs 12 jó csapat az nfl-ben, sőt igazából 8 se (ami még mindig a liga negyede), így a wild card kör évek óta inkább csak egy felvezetésnek hat a rájátszás tényleges kezdete előtt (2012 óta nem jutott be ugye WC-s csapat a Super Bowlba)

ahogy az eredménykövetőbe is írtam, a következő két hét épp ezért fog még jobbnak tűnni, mint ami, mert végre láthatjuk a tényleges contendereket is
r.baggio
Nekem nagyon gyanús, hogy ez idén megtörik. Mintha az alapszakasz végére kicsit kifogyott volna a szufla az év elején taroló csapatokból, míg 1-2 később ébredve nagyon összeállt és épphogy bejutott a PO-ba.

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 940 — no es importante
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ezek a par hsz-el rendelkező illemtanárok honnan érkeznek és mi az elképzelés velük?
Janek
tessék az ilyet jelezni és moderálva lesznek
már működik a ban funkció az admin felületen is, ez egy hét automatikus kitiltást jelent, és IP alapú

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
Ezek a par hsz-el rendelkező illemtanárok honnan érkeznek és mi az elképzelés velük?

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
9 a kedvenc számom 😛 mai nap után még jobban 😀
több mint 7 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 7 éve
Valaki érdeklődött a legtöbb hozzászólás listájáról, tessék.
Minden 10ezer feletti hsz-el rendelkező user:

i.imgur.com/2uIX3Du.jpg?DirtyWindows.jpg

több mint 7 éve

több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Beharangozok es tippek a mai meccsekhez:

fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-vasarnap-3/
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 626 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 twitter.com/TrainIsland/status/1081716443878748160

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?
samu09
Az fk lett a bowl.hu főoldala, míg a bowl.hu+fk fóruma maradt ez. Ha azt írod be és teszed el a könyvjelzőbe, hogy bowl.hu/forum, akkor nem visz el máshova, de az egyesülés már hónapokkal ezelőtt be lett harangozva, most tudtuk végre meg is valósítani.

Mostantól már avatart is lehet újra feltölteni.

Off vége (a visszajelzések helye a gépház)

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
samu09
Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
Fast Willie
A bowl.hu (bowl.one) megszunt. Legalabbis nekem ez jott le. Nekem sem tetszett, hogy oda visz egy altalam evek ota hasznalt cim, ahova nem akarok menni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
samu09
Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 564 — I like the Texans, I like who we are
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom köztünk van e a szerző de bármennyire is az Origo sajátja blőd hatásvadász címeket adni ez még annak is a legalja, pláne a feltételezés.....magából indult ki a szerző????
 www.origo.hu/sport/trashtalk/20190104-nfl-wild-card-rajatszas-elso-kor-beharangozo-chicago-philadelphia-baltimore-los-angeles-houston.html