NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Az I. magyar Wonderlic-teszt41
docs.google.com/document/d/1UATJWROZkt-gxu6bpNMj0j85HGFTZxZopmItwHI1GsI/edit
kellemes - 12 perces! - időtöltést 😊jjncaa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Az I. magyar Wonderlic-tesztdocs.google.com/document/d/1UATJWROZkt-gxu6bpNMj0j85HGFTZxZopmItwHI1GsI/edit
kellemes - 12 perces! - időtöltést 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
köszia combine-on hogy lesznek beosztva napokra a posztok?samu09bowl.hu/scouting_combine_2013
nézzetek rá néha a naptárra a jobb oldali menüsávon, kérlek szépen titeketjjncaa
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Dallas Cowboys3. körHöriCal's Keenan Allen, projected as a top WR in upcoming draft, is nursing a sprained PCL that will prevent him from working out at combine.@AdamSchefterFinom 4 hónapot írnak neki offra, kellemes így draft előttWyatt
ezt kifelejtetted 😀
több mint 11 éve
3. körCal's Keenan Allen, projected as a top WR in upcoming draft, is nursing a sprained PCL that will prevent him from working out at combine.@AdamSchefterFinom 4 hónapot írnak neki offra, kellemes így draft előttWyatt
több mint 11 éve
Kb. Ponder-szinten tudja azt h negyedeken keresztül senkit sem talál el, utána negyedeken keresztül mint a lézer olyan a keze, ezért írtam.Matt Scott ismertetője is elkészült: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/700677empty taxiponder 😂 én Kaepernicket mondtam volna, ezért is raktam be a megírandó arcok közé.
ezt muszáj kitörölnöm a végéről, sorryHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Cal's Keenan Allen, projected as a top WR in upcoming draft, is nursing a sprained PCL that will prevent him from working out at combine.@AdamSchefterFinom 4 hónapot írnak neki offra, kellemes így draft előtt
több mint 11 éve
sleeper WR, Kenny Stills szerintem eredményesebb profi lesz mint egyetemista volt, ha passzorientált gárdába kerül
több mint 11 éve
Matt Scott ismertetője is elkészült: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/700677empty taxiponder 😂 én Kaepernicket mondtam volna, ezért is raktam be a megírandó arcok közé.
ezt muszáj kitörölnöm a végéről, sorry
több mint 11 éve
Simán lehet egy punter harmadik körös. Ahogy volt már Kicker első is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
totálisan blöd kérdés lesz, de ST játékosokról (K/P) miért nincs sosem ismertető? Amadeus91Idén még bele is férhet h legyen, mert elég jól állunk az ismertetőkkel, a helyzet az h draftértékük annyival alacsonyabb az O/D játékosakénál h nem éri meg belefeccölni az energiát ha pl. egy potenciális 3. körös G-ről még nincs ismertető, akk minek egy K-ről aki ha nagyon jó akk is normál esetben max 5. körös lesz.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
totálisan blöd kérdés lesz, de ST játékosokról (K/P) miért nincs sosem ismertető?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A hírekhez lehet, hogy több értelme lenne ezeket berakni, ott feltűnőbb, hamarabb megtalálja a népa combine-on hogy lesznek beosztva napokra a posztok?samu09bowl.hu/scouting_combine_2013
nézzetek rá néha a naptárra a jobb oldali menüsávon, kérlek szépen titeketjjncaa
több mint 11 éve
Matt Scott ismertetője is elkészült: A draft class legjobb visszahordója, Ace Sanders:
Madden hates me.
több mint 11 éve
a combine-on hogy lesznek beosztva napokra a posztok?samu09
nézzetek rá néha a naptárra a jobb oldali menüsávon, kérlek szépen titeket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a combine-on hogy lesznek beosztva napokra a posztok?
több mint 11 éve
Egyik kedvenc hátsó körös prospectem, Kenjon Barner. bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/762300vassadiMegvettük,Rainey helyére..😊
több mint 11 éve
Egyik kedvenc hátsó körös prospectem, Kenjon Barner. bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/762300vassadiő a 100. prospect akiről elkészült az ismertető
a miheztartás végett, az elmúlt években ennyit írtunk:
136, 120, 137. És még csak február van.
nem ragadunk le azonban ezen szép kerek számnál, iktriad kedvencével, BW Webbel bővül a sor
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Egyik kedvenc hátsó körös prospectem, Kenjon Barner.
több mint 11 éve
nem a mienkbe, a tietekbe 😀Collin Kleint a kezdőcsapatba! bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/700677 HöriÉs mi lesz Luck úrfival?ulpianus
Devin Taylor, Shrine Game Def MVP és Michael Buchanan (nem a hip hop producer!) ismertetője:
TJ McDonald, egy másik kiváló vérvonallal rendelkező prospect, aki emiatt egész életében túlértékelt volt
Brandon Williams, aki a 3. vonalból készül az NFL-be
több mint 11 éve
Collin Kleint a kezdőcsapatba! bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/700677 HöriÉs mi lesz Luck úrfival?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Shamarko Thomas:
Madden hates me.
több mint 11 éve
deyell
11 702
Nassib a legjobb prospect, Damontre Moore a 44. - Russ Lande szerint. érdekes lista:www.nationalfootballpost.com/NFP-Ranks-the-Top-200-Prospects-for-the-2013-NFL-Draft.html
choose life
több mint 11 éve
indul a mai mandulaTipikus Giants pick. Remek fizikai paraméterek, de kiforratlan, viszonyag tapasztalatlan játékos.
HowieFiaKyle Long bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/759294Höri