NFL Draft 2013

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
3-körös mock a drafttektől, relatíve kevés hülyeséggel:  www.drafttek.com/2013-NFL-Mock-Draft-Round1.aspempty taxi
Browns-hoz miért írják Te'o-t vajon?Beki
Mike Sudds írta az indoklást ő a drafttek Brownos elemzője, szerinte Te'o az erős oldalon is beválhat (sztem is), csak 4-3 SAM-et Von Milleren kívül nem igazán húztak a TOP10-ben sosem, ha tényleg Te'o-t húzza a Cleveland BPA alapon (jelen szituban én ink Damontre Moore-t választanám) akk ink Jackson megy ki a gyenge oldalra és Te'o játszik középütt szvsz ahogy erről írtam is pár napja. Bár lehet az új vezetés kitalálja h újra 3-4 lesz 😀empty taxi
Curryt amúgy nem annak húzták?Wyatt
Játszott azt is, h a draft idején mi volt vele a szándék arre én személy szerint nem emlékszek.
Rolni:
Hankins szvsz pass rushban jobb mint Star, de mind2 jelenleg TOP10-sanszos. Matthews megítélése meg vegyes, ugye college RT akiben benne van az NFL LT potenciál, anno Tyron Smith esetében is ment a vita h mire lesz ő elég hasonló szituból.empty taxi
És run D terén egyenértékűek?
Rolni
Kicsit jobb Star, legalább is double teamekkel szemben nekem jobban tetszik az ő munkája.
Milliner: szerencsétlent azért nem ismerik el annyira mert a keze nem túl jó, de legalább hosszú, így jó sok passzt üt el.empty taxi
Aha köszi...akkor nekünk Star kéne talán jobban. Fontos lenne végre már vmi rendes futás ölő DT...
persze továbbra sem tudom mi lenne a jó DT vagy DE...
DT-t talán könnyebben lehetne FAn szerezni, mint DEt...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Friss prospect lista:
 www.nationalfootballpost.com/NFPS-Top-200-Draft-Prospects-5904.htmlRolni
Addig olvastam, hogy Jake Matthews a no. 2 overall prospect...
Gyanítom, hogy semmivel sem jobb (és reálisabb) ez a lista, mint a mock draftjuk.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
3-körös mock a drafttektől, relatíve kevés hülyeséggel:  www.drafttek.com/2013-NFL-Mock-Draft-Round1.aspempty taxi
Mike Sudds írta az indoklást ő a drafttek Brownos elemzője, szerinte Te'o az erős oldalon is beválhat (sztem is), csak 4-3 SAM-et Von Milleren kívül nem igazán húztak a TOP10-ben sosem, ha tényleg Te'o-t húzza a Cleveland BPA alapon (jelen szituban én ink Damontre Moore-t választanám) akk ink Jackson megy ki a gyenge oldalra és Te'o játszik középütt szvsz ahogy erről írtam is pár napja. Bár lehet az új vezetés kitalálja h újra 3-4 lesz 😀empty taxi
Játszott azt is, h a draft idején mi volt vele a szándék arre én személy szerint nem emlékszek.
Rolni:
Hankins szvsz pass rushban jobb mint Star, de mind2 jelenleg TOP10-sanszos. Matthews megítélése meg vegyes, ugye college RT akiben benne van az NFL LT potenciál, anno Tyron Smith esetében is ment a vita h mire lesz ő elég hasonló szituból.empty taxi
Rolni
Kicsit jobb Star, legalább is double teamekkel szemben nekem jobban tetszik az ő munkája.
Milliner: szerencsétlent azért nem ismerik el annyira mert a keze nem túl jó, de legalább hosszú, így jó sok passzt üt el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Friss prospect lista:
 www.nationalfootballpost.com/NFPS-Top-200-Draft-Prospects-5904.html

több mint 11 éve
Rolni:

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Milliner mint 4.pick? Ér annyit?
Itt többször az lett írva, hogy nem PP vagy Claiborne kaliber.

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
komolyan mondom ez tetszene 😊mondjuk eléggé ódzkodom Barkley-től, de a második körben akár még jöhetne is. A harmadikban jöhetne Stepfan Taylor, oké felévredtem 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
azon agyalok, hogy ha Te'o -t lassúnak tartják középre, akkor szélre sem lesz jobb.Amadeus91
Ha lassúnak tartják, akkor nem lesz belőle 3down linebacker és csak baseD-ben lehet pályán hagyni, ami elég komoly csapás egy játékos pozíciós értékének tekintve, hogy a játékidőt felében már szinte minden csapat nickel/dime felállást használ. Ilyen szempontból mindegy, hogy kívül/belül játszana. Nyilván big nickelben is el tudhat egy coverage terén kihívásokkal küzdő LB is karistolni, de ilyen játékost nem top10-15-ben szoktak draftolni.

Von Miller azért más, hiába 43-as SLB papíron, mert a pass rush képessége miatt mindhárom down során a pályán lehet hagyni.
több mint 11 éve
Rolni:
Hankins szvsz pass rushban jobb mint Star, de mind2 jelenleg TOP10-sanszos. Matthews megítélése meg vegyes, ugye college RT akiben benne van az NFL LT potenciál, anno Tyron Smith esetében is ment a vita h mire lesz ő elég hasonló szituból.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Hankins Star előtt reális? Start elkezdtem nézegetni, de Hankinsről nincs még véleményem...beelőzheti?

Jake Matthews 2. kör? Sok helyen a 2. OTnek olvasom...

Ansah lehet bennmarad eddig? Annak tudnék örülni!

Most olvasom, hogy Marcus Lattimore RB is bejelentette, hogy jön a draftra, de a rookie évét akár ki is hagyhatja.Beki
Mike Bush is ezt tette...4. kör első pickjével elhoztuk, 2. évétől megbízható RB volt...most Bearsnél is korrekt, ha jól tévedek, bár nem követem őket igazán...

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
azon agyalok, hogy ha Te'o -t lassúnak tartják középre, akkor szélre sem lesz jobb.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Curryt amúgy nem annak húzták?

több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
A Stanford TE különítménye Tony Pauline szerint marad senior évére, néhány TE needes csapatnál biztos elhagyta a scouting csapat száját egy-két szitokszó 😊. Ertz nekem meglepetés lenne ha maradna, sztem Eifertet is beelőzhetné a no.1 TE pozícióért folyó harcban. Persze egy Stanfordos diploma azért jelent valamit. Toilolo még nyugodtan erősödhet egy évet.

Ha már Stanford, Skov is maradna még egy évet, de ő már senior, ehhez meg kell kapnia az engedélyt.
Pauline szerint (is) a térdsérülés komolyan lelassította: He took a while to round into form this season and though effective on the field, insiders said Skov looked like he was playing with a "dead leg" at times this year, referencing the quickness he lost due to the knee injury.

Nem csak nálam sleeper Kyle Van Noy, Rob Rang top 50-es big boardjára is felfért a 38. helyen.
Ezt írta róla:
Athletic, explosive and natural playmaker (18.5 tackles for loss, 11.5 sacks), Van Noy is quite possibly the nation's most underrated prospect... until now.

És akkor még egy LB prospect, Dion Jordannel és a védőkoordinátorával készült egy interjú.
A testsúlyával kapcsolatban is kérdezték, tetszik a válasz:
DJ: I was pushing 225-230 (to start). Now I’m at 245. I continue to grow. I just keep getting bigger. I feel like I have the frame to put on however much weight I want, but I’m not gonna sacrifice my speed, which is the thing that I really focus on everyday. I have to run; that’s my calling card.

A DC, Nick Aliotti véleménye a személyiségéről:
Great leader… does the right thing on and off the field. Always on time and always gives you a hundred percent. Great character. What’s not to like? He’s just a wonderful young man as far as the football part I see in him and my everyday interaction with him.

Irány a Steelers 😊

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Mike Sudds írta az indoklást ő a drafttek Brownos elemzője, szerinte Te'o az erős oldalon is beválhat (sztem is), csak 4-3 SAM-et Von Milleren kívül nem igazán húztak a TOP10-ben sosem, ha tényleg Te'o-t húzza a Cleveland BPA alapon (jelen szituban én ink Damontre Moore-t választanám) akk ink Jackson megy ki a gyenge oldalra és Te'o játszik középütt szvsz ahogy erről írtam is pár napja. Bár lehet az új vezetés kitalálja h újra 3-4 lesz 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
úgy látom, újra elkezdődtek a prospect ismertetők, hurrá!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
mert szagemberek írták...

(direkt g-vel)

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Browns-hoz miért írják Te'o-t vajon?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Mat Barkley odáig csúszhat és csak 1 QB lenne első körben ?
több mint 11 éve
3-körös mock a drafttektől, relatíve kevés hülyeséggel:  www.drafttek.com/2013-NFL-Mock-Draft-Round1.asp

Madden hates me.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
noname játékosokról az NCAA csevegőben kéne kérdezni.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én azt hittem ő soccer kapus :o

szerk. viccet félretéve írt neki egy Egervári Orsolya nevű csaj is, akivel úgy tűnik jóban van, de mindkettőjüknek csak angol nyelvű tweetjei vannak, azért rákérdeztem.

szerk2. annyit már találtam, hogy kint született, Illinoisban
több mint 11 éve
Adam Bogdan

Sophomore, 20 years old, North Central College Football Player
@AdamBogdan82

ő róla mit tudtok? Magyar srác?

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lehet nem mindenki tudja mert már rég volt, de Willis McGahee újoncként lett év visszatérője díjas a Sugar bowlon elszenvedett sérülése után és még mindig a ligában van szóval Lattimore helyzete sem reménytelen. Első kört már nem ér, de ha belefér valakinek (nyilván elit csapatnak lásd Frisco) hogy egy évig redshirtöli, akkor steal lehet.Höri
tuti steal lesz, mert nem fog korán elmenni, és nyílván sztár leszbraxa88
Nyilván jó lesz mikor felépül, de azt is be kell látni, hogy innentől kezdve 1 ACL szakadásra van kb a visszavonulástól mert már volt neki kettő. Thomas Davis is orvosi csodának számít.

Szóval én azt a GM-et is megértem aki inkább kihagyja.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Hát ha ebből a négyből pont a Giantset veritek meg akkor le a kalappal. Hamarabb otthon a Skins.Bazzani
bucs lett az az egy...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az Ohio State DT-je, Johnathan Hankins is jön a draftra.