NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 4 aktív topik

NFL Draft 2014

25 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Fent van az első adag WR is

Mike Evans
Előrejelzés: top10
vassadi
Egy Shrine Game tudósítótól:

I’ve been picking the brains of many folks here, both actual NFL employees and fellow draft scribes, and I’m somewhat surprised at the consensus low opinion of Texas A&M WR Mike Evans. If he doesn’t crack 4.55 in the 40, and my sources tell me he won’t, he’s not going to be a first round pick.Jeff Risdon - football.realgm.com
Most kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.Robilluma
LOL, biztos majd őt is beszabályozzák az atletikus NFL cornerek mint azt megteszik Jeffery-vel is.Höri
Jeffery 4.48at futott
Evans meg nekem kimodottan lassúnak is tűnik meccshelyzetben. ettől függetlenól lehet belőle nagyon jó WR, mert a keze , sulypontemelkedése nagyon rendben van
de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Mike Evans
vassadi

I’ve been picking the brains of many folks here, both actual NFL employees and fellow draft scribes, and I’m somewhat surprised at the consensus low opinion of Texas A&M WR Mike Evans. If he doesn’t crack 4.55 in the 40, and my sources tell me he won’t, he’s not going to be a first round pick.Jeff Risdon - football.realgm.com
Most kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.Robilluma
LOL, biztos majd őt is beszabályozzák az atletikus NFL cornerek mint azt megteszik Jeffery-vel is.

több mint 10 éve
volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601samu09
Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
Ez egy fos konkrétan... nagyon sok pick hibádzik... mellesleg csodálkoznék ha sem a Texans sem a Jags nem húzna irányítót 😀silent7939
free agency előtt minden picket be lehet védeni azzal, hogy majd megoldják a hiányposztot veteránnal és tudnak BPA-zni az elején.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mel Kiper első mock draftja is felkerült.
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes

Mike Evans
vassadi

Most kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.

Az első két napi edzésről van videós összefoglaló (elég gyenge, párharcok alig vannak):

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
Ez egy fos konkrétan... nagyon sok pick hibádzik... mellesleg csodálkoznék ha sem a Texans sem a Jags nem húzna irányítót 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 182 — Deion Sanders for president!
Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 070 — I like the Texans, I like who we are
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Fent van az első adag WR is:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2014-es prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Azt érdemes nézni, mikor a QB futtában dob, ha a kar dobóereje érdekel. Olyankor nincs törzsizomzat csak kevés, tisztán karból lehet dobni. És Manziel a linkelt meccsen is dob nem egy ilyet. Márpedig azok semmivel sem lassabbak, vagy laposabbak, mint kell. Sok problémája van Manzielnek, de a karja NFL szintű.ulpianus
igen, utólag belegondolva így is megmagyarázható az erős kar. Kicsit félreérthetően írtam/gondoltam, mert tovább olvasva megtaláltam azt amit én is kifogásolnék és ezt is a karerőnek tulajdonítom:
Meg tudja csinálni az összes NFL dobást? Improvizációs képességei miatt nehéz eldönteni.2014-es prospect ismertetők

ebben pedig már vannak olyan dobások amikről én beszélek, csak valahogy kimaradtak az eddigi videóiból (egyébként néztem TAMU meccset idén, legalább annyit mint LSU-t, úgyhogy Mettenbergerrel és Johnnyval kapcsolatban nagyon képben vagyok, de nem ragadt meg hogy Manzinak "átlagon" felüli karereje lenne. Átlagos NFL szintű inkább.

szerk: fú de ezekkel a kalimpáló futásokkal ki fogja magát csinálni hamar a sok fumble miatt (meg sokszor bal kezére veszi a labdát, ha jobb oldalon fut akkor is...BELSŐ oldalra)

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 277 — no es importante
Bortles analízis
 mattwaldmanrsp.com/2014/01/13/ucf-qb-blake-bortles/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 918 — Circus Maximus
Azt érdemes nézni, mikor a QB futtában dob, ha a kar dobóereje érdekel. Olyankor nincs törzsizomzat csak kevés, tisztán karból lehet dobni. És Manziel a linkelt meccsen is dob nem egy ilyet. Márpedig azok semmivel sem lassabbak, vagy laposabbak, mint kell. Sok problémája van Manzielnek, de a karja NFL szintű.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy képes lenne 60yardot dobni levegőben, vagy hogy 20yardig odateszi a labdát egy zsebkendőnyi területre izomból meglőve.MarioAna
 www.youtube.com/watch?v=4dPzqG3Lk-0#t=181

amúgy meg meccseket kell nézni, nem highlight videókat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Ez a lézerpassztól olyan messze lenne a maga ~35 mph-s sebességével az 50-60-as átlag helyett, hogy senki nem számolna qb-ként Manziellel, szerintem nézz meg még pár videót. Mondjuk Staffordhoz végképp nem hasonlította senki, azt viszont érdemes kielemezni, hogy mennyit fejlődött a technikája az elmúlt holtidény óta.baggio
a dobómozdulata nem szép még most sem, de nem is azon volt a hangsúly. Nem hiszem, hogy képes lenne 60yardot dobni levegőben, vagy hogy 20yardig odateszi a labdát egy zsebkendőnyi területre izomból meglőve. Néztem róla elég sok videót, de többnyire átlagos dobások jellemzik, míg a prospect-értékelőben átlag feletti karerőt írnak, és más elemzőtől is láttam ilyet írva, holott erre nincs bizonyíték. Én az átlag feletti karerőn akadok fenn. Átlagos nagyon jó indulattal.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rosszbaggio
ezt láttam én is, de itt is már a labda a végén majdnem függőlegesen érkezik lefelé, tehát ez is egy szép íves passz, ~40yardot szállva, 2,5mp alatt. Ez a laser-től messze van. Stafford, Flacco szintű karerőt tulajdonítani neki butaság.MarioAna
Ez a lézerpassztól olyan messze lenne a maga ~35 mph-s sebességével az 50-60-as átlag helyett, hogy senki nem számolna qb-ként Manziellel, szerintem nézz meg még pár videót. Mondjuk Staffordhoz végképp nem hasonlította senki, azt viszont érdemes kielemezni, hogy mennyit fejlődött a technikája az elmúlt holtidény óta.

---
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 355 — #NoStress
Azt olvastam, hogy a Browns a Gus Malzahn + Johnny Football párost próbálja összehozni és ha mivel a Raiders előtt húz a Cleveland össze is jöhet.peterbadbone
Johnny hamarabb lesz nálunk mint Malzahn ... ettől független fülig érne a szám, ha ezt a párost sikerülne össze hozniDrip
Malzahn nem valószínű, hogy bevállal 1 évet. 😉

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rosszbaggio
ezt láttam én is, de itt is már a labda a végén majdnem függőlegesen érkezik lefelé, tehát ez is egy szép íves passz, ~40yardot szállva, 2,5mp alatt. Ez a laser-től messze van. Stafford, Flacco szintű karerőt tulajdonítani neki butaság.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Manzielről mutassatok már majd olyan videókat ahol 30yardos lézereket dob. Szerintem pont hogy gyenge karja van, mindig a kis löbbölt passzai maradtak meg nekem. Az meg, hogy tud 40yardos rainbow-t dobni, nem jelent átlag feletti karerősséget.MarioAna

az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rossz

---
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Manzielről mutassatok már majd olyan videókat ahol 30yardos lézereket dob. Szerintem pont hogy gyenge karja van, mindig a kis löbbölt passzai maradtak meg nekem. Az meg, hogy tud 40yardos rainbow-t dobni, nem jelent átlag feletti karerősséget.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 788 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Képes elmozogni a szebben a védők elől" - Aranyos elírás ez Garropolonál.

Sajna nem sikerült kinyomoznom még a születési évét. Mellesleg a Jags ma beszélt vele az East-Westen. 😀😀
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 612 — sapka
a súly/magasság adatok mennyire hitelesek?
nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lennesapka
Garoppolo biztos igaz mert mai mérés, a többi college kamuHöri
Garopollonál az az elég sovány a felépítése elég komoly beírás 😀
mihez képest sovány?
pl. a többi mostani QB prospecthez képest kifejezetten erős felépítése van, legalábbis egy sima google search a nevére kidob egy-két félmeztelen képet, pl. Manziel egyik-másik "bulis" képével összehasonlítva...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lennesapka
Garoppolo biztos igaz mert mai mérés, a többi college kamu

több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
senior bowl, east west shrine game, combine az, ahonnan hiteles adatot lehet kapni. a többi csak találgatás, vagy az iskola honlapjának a hasraütés alapján beírt érték az ilyen "korai" prospect reportokban.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 612 — sapka
nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lenne

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
van új topik  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöri
Fasza, de idei nem lesz ? 😀Toca
lolomg