NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
NFL Redzone - week 10
64
10
19 órától, NET4+
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
31
10
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
21
9
22:25
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
9
4
22:05
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Jeffery 4.48at futottLOL, biztos majd őt is beszabályozzák az atletikus NFL cornerek mint azt megteszik Jeffery-vel is.HöriFent van az első adag WR isEgy Shrine Game tudósítótól:
Mike Evansvassadi
Előrejelzés: top10
I’ve been picking the brains of many folks here, both actual NFL employees and fellow draft scribes, and I’m somewhat surprised at the consensus low opinion of Texas A&M WR Mike Evans. If he doesn’t crack 4.55 in the 40, and my sources tell me he won’t, he’s not going to be a first round pick.Jeff Risdon - football.realgm.comMost kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.Robilluma
Evans meg nekem kimodottan lassúnak is tűnik meccshelyzetben. ettől függetlenól lehet belőle nagyon jó WR, mert a keze , sulypontemelkedése nagyon rendben van
de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.
több mint 10 éve
LOL, biztos majd őt is beszabályozzák az atletikus NFL cornerek mint azt megteszik Jeffery-vel is.Fent van az első adag WR isEgy Shrine Game tudósítótól:
Mike Evansvassadi
I’ve been picking the brains of many folks here, both actual NFL employees and fellow draft scribes, and I’m somewhat surprised at the consensus low opinion of Texas A&M WR Mike Evans. If he doesn’t crack 4.55 in the 40, and my sources tell me he won’t, he’s not going to be a first round pick.Jeff Risdon - football.realgm.comMost kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.Robilluma
több mint 10 éve
free agency előtt minden picket be lehet védeni azzal, hogy majd megoldják a hiányposztot veteránnal és tudnak BPA-zni az elején.Ez egy fos konkrétan... nagyon sok pick hibádzik... mellesleg csodálkoznék ha sem a Texans sem a Jags nem húzna irányítót 😀silent7939volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601samu09
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mel Kiper első mock draftja is felkerült.
több mint 10 éve
Fent van az első adag WR isEgy Shrine Game tudósítótól:
Mike Evansvassadi
I’ve been picking the brains of many folks here, both actual NFL employees and fellow draft scribes, and I’m somewhat surprised at the consensus low opinion of Texas A&M WR Mike Evans. If he doesn’t crack 4.55 in the 40, and my sources tell me he won’t, he’s not going to be a first round pick.Jeff Risdon - football.realgm.comMost kezd igazán beindulni a "draft prediction machine" 😊.
Az első két napi edzésről van videós összefoglaló (elég gyenge, párharcok alig vannak):
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Ez egy fos konkrétan... nagyon sok pick hibádzik... mellesleg csodálkoznék ha sem a Texans sem a Jags nem húzna irányítót 😀volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
több mint 10 éve
volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Azt érdemes nézni, mikor a QB futtában dob, ha a kar dobóereje érdekel. Olyankor nincs törzsizomzat csak kevés, tisztán karból lehet dobni. És Manziel a linkelt meccsen is dob nem egy ilyet. Márpedig azok semmivel sem lassabbak, vagy laposabbak, mint kell. Sok problémája van Manzielnek, de a karja NFL szintű.ulpianusigen, utólag belegondolva így is megmagyarázható az erős kar. Kicsit félreérthetően írtam/gondoltam, mert tovább olvasva megtaláltam azt amit én is kifogásolnék és ezt is a karerőnek tulajdonítom:
Meg tudja csinálni az összes NFL dobást? Improvizációs képességei miatt nehéz eldönteni.2014-es prospect ismertetők
ebben pedig már vannak olyan dobások amikről én beszélek, csak valahogy kimaradtak az eddigi videóiból (egyébként néztem TAMU meccset idén, legalább annyit mint LSU-t, úgyhogy Mettenbergerrel és Johnnyval kapcsolatban nagyon képben vagyok, de nem ragadt meg hogy Manzinak "átlagon" felüli karereje lenne. Átlagos NFL szintű inkább.
szerk: fú de ezekkel a kalimpáló futásokkal ki fogja magát csinálni hamar a sok fumble miatt (meg sokszor bal kezére veszi a labdát, ha jobb oldalon fut akkor is...BELSŐ oldalra)
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Bortles analízismattwaldmanrsp.com/2014/01/13/ucf-qb-blake-bortles/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt érdemes nézni, mikor a QB futtában dob, ha a kar dobóereje érdekel. Olyankor nincs törzsizomzat csak kevés, tisztán karból lehet dobni. És Manziel a linkelt meccsen is dob nem egy ilyet. Márpedig azok semmivel sem lassabbak, vagy laposabbak, mint kell. Sok problémája van Manzielnek, de a karja NFL szintű.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy képes lenne 60yardot dobni levegőben, vagy hogy 20yardig odateszi a labdát egy zsebkendőnyi területre izomból meglőve.MarioAnawww.youtube.com/watch?v=4dPzqG3Lk-0#t=181
amúgy meg meccseket kell nézni, nem highlight videókat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Ez a lézerpassztól olyan messze lenne a maga ~35 mph-s sebességével az 50-60-as átlag helyett, hogy senki nem számolna qb-ként Manziellel, szerintem nézz meg még pár videót. Mondjuk Staffordhoz végképp nem hasonlította senki, azt viszont érdemes kielemezni, hogy mennyit fejlődött a technikája az elmúlt holtidény óta.baggioa dobómozdulata nem szép még most sem, de nem is azon volt a hangsúly. Nem hiszem, hogy képes lenne 60yardot dobni levegőben, vagy hogy 20yardig odateszi a labdát egy zsebkendőnyi területre izomból meglőve. Néztem róla elég sok videót, de többnyire átlagos dobások jellemzik, míg a prospect-értékelőben átlag feletti karerőt írnak, és más elemzőtől is láttam ilyet írva, holott erre nincs bizonyíték. Én az átlag feletti karerőn akadok fenn. Átlagos nagyon jó indulattal.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Ez a lézerpassztól olyan messze lenne a maga ~35 mph-s sebességével az 50-60-as átlag helyett, hogy senki nem számolna qb-ként Manziellel, szerintem nézz meg még pár videót. Mondjuk Staffordhoz végképp nem hasonlította senki, azt viszont érdemes kielemezni, hogy mennyit fejlődött a technikája az elmúlt holtidény óta.az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rosszbaggioezt láttam én is, de itt is már a labda a végén majdnem függőlegesen érkezik lefelé, tehát ez is egy szép íves passz, ~40yardot szállva, 2,5mp alatt. Ez a laser-től messze van. Stafford, Flacco szintű karerőt tulajdonítani neki butaság.MarioAna
---
több mint 10 éve
Malzahn nem valószínű, hogy bevállal 1 évet. 😉Azt olvastam, hogy a Browns a Gus Malzahn + Johnny Football párost próbálja összehozni és ha mivel a Raiders előtt húz a Cleveland össze is jöhet.peterbadboneJohnny hamarabb lesz nálunk mint Malzahn ... ettől független fülig érne a szám, ha ezt a párost sikerülne össze hozniDrip
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rosszbaggioezt láttam én is, de itt is már a labda a végén majdnem függőlegesen érkezik lefelé, tehát ez is egy szép íves passz, ~40yardot szállva, 2,5mp alatt. Ez a laser-től messze van. Stafford, Flacco szintű karerőt tulajdonítani neki butaság.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Manzielről mutassatok már majd olyan videókat ahol 30yardos lézereket dob. Szerintem pont hogy gyenge karja van, mindig a kis löbbölt passzai maradtak meg nekem. Az meg, hogy tud 40yardos rainbow-t dobni, nem jelent átlag feletti karerősséget.MarioAna
az mondjuk más kérdés, hogy ezt a dobótechnikát még nézni is rossz
---
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Manzielről mutassatok már majd olyan videókat ahol 30yardos lézereket dob. Szerintem pont hogy gyenge karja van, mindig a kis löbbölt passzai maradtak meg nekem. Az meg, hogy tud 40yardos rainbow-t dobni, nem jelent átlag feletti karerősséget.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
"Képes elmozogni a szebben a védők elől" - Aranyos elírás ez Garropolonál. Sajna nem sikerült kinyomoznom még a születési évét. Mellesleg a Jags ma beszélt vele az East-Westen. 😀😀
több mint 10 éve
Garopollonál az az elég sovány a felépítése elég komoly beírás 😀a súly/magasság adatok mennyire hitelesek?Garoppolo biztos igaz mert mai mérés, a többi college kamuHöri
nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lennesapka
mihez képest sovány?
pl. a többi mostani QB prospecthez képest kifejezetten erős felépítése van, legalábbis egy sima google search a nevére kidob egy-két félmeztelen képet, pl. Manziel egyik-másik "bulis" képével összehasonlítva...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
a súly/magasság adatok mennyire hitelesek?Garoppolo biztos igaz mert mai mérés, a többi college kamu
nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lennesapka
több mint 10 éve
a súly/magasság adatok mennyire hitelesek?senior bowl, east west shrine game, combine az, ahonnan hiteles adatot lehet kapni. a többi csak találgatás, vagy az iskola honlapjának a hasraütés alapján beírt érték az ilyen "korai" prospect reportokban.
több mint 10 éve
a súly/magasság adatok mennyire hitelesek?nehéz elhinni Manzielről és Boydról hogy 6'1 magasak meg 210 font, jah szép is lenne
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
lolomgvan új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöriFasza, de idei nem lesz ? 😀Toca