NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 11 éve
George Uko USC DL jön a draftra.Milyen hatással lehetnek az edzőváltások a draftra és utána van egy mock is: q.usatoday.com/2013/12/31/early-mock-draft-18-johnny-manziel-jadeveon-clowney-teddy-bridgewater-marcus-mariota/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
tuti nem, miután túl sok a fizuja Bradfordnak..A Rams baszott nagy trade-et csinálhat megint, akinek kell majd a no2 QB jöhet érte hozzájuk, három QB needes csapat ott figyel mögöttük.gabokockaMi lenne, ha inkább húznának végre egy értelmes QB-t :pShilkor
még idén is tudunk belőle hasznot..majd kiderül..1-2 év..Az előző üzletük is hatalmas volt, valóban.Tuti, hogy hatalmas üzletet kötnek majd megint. Pláne, ha Manziel után Bridgewater is kijön és mindkettő nagyon magas értékeléssel bír majd.BekiA Rams baszott nagy trade-et csinálhat megint, akinek kell majd a no2 QB jöhet érte hozzájuk, három QB needes csapat ott figyel mögöttük.gabokockaPFT szerint már árulják is a picket.MarioAna
Majdnem csináltak azóta belőle pozitív szezont.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Esetleg még Jensen a Fresno Stateből, Lynch a Georgiából, meg Pedersen a Wisconsinból.

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Én nagyon bírom az Iowás lengyel arcot Fiedorowiczot is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ja div2, my badvagy ha FCS akkor Joe Don Duncan a Dixie State-ről 😊 Bazza figyelmébe külön ajánlom a Lions a kedvec csapataDripdiv2baggio
több mint 11 éve
vagy ha FCS akkor Joe Don Duncan a Dixie State-ről 😊 Bazza figyelmébe külön ajánlom a Lions a kedvec csapataDripdiv2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
vagy ha FCS akkor Joe Don Duncan a Dixie State-ről 😊 Bazza figyelmébe külön ajánlom a Lions a kedvec csapata
több mint 11 éve
passz, erre meghagyom a bővebb választ másnakes mogottuk ki(k)re lehet erdemes figyelni ?MMMSén már nem szeretnék prognózisokba bocsátkozni, de papíron ez az Ebron - Seferian-Jenkins - Amaro brutálisan erősnek tűnik (mondjuk nekem pont utóbbi a nagy kedvencem, Wyatt figyelmébe külön ajánlanám, mert TE létére nagyszerűen blokkol is 😊 )baggiosajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-benbaggioa TE classrol mit gondolsz/gondoltok?
sztem jóval erősebb mint az utóbbi években, akár utóbbi 10évben.
most akár 3 1.körös TE is lehet?braxa88
ha megvan a bajnoki cím, akkor jöhet mondjuk még a draftra a FSU-s Nick O'Leary, őt bírom, ahogy a UMass egyetlen valamire való játékosát, Rob Blanchflower-t is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mondjuk Meoaki sajna nem jött be...Herni teljesen bejött, kurva jó lett. Most a pályán kívüli dolog az más téma, attól még képességre, teljesítményre nagyszerű volt. Moeaki meg sérült, úgyhogy ő annyira nem, de azért rontani nem ront a classon. És van még egy csomó kisebb nevű TE is a hátsóbb körökből
Hörni se annyiraJanek

több mint 11 éve
es mogottuk ki(k)re lehet erdemes figyelni ?én már nem szeretnék prognózisokba bocsátkozni, de papíron ez az Ebron - Seferian-Jenkins - Amaro brutálisan erősnek tűnik (mondjuk nekem pont utóbbi a nagy kedvencem, Wyatt figyelmébe külön ajánlanám, mert TE létére nagyszerűen blokkol is 😊 )baggiosajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-benbaggioa TE classrol mit gondolsz/gondoltok?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
mondjuk Meoaki sajna nem jött be...Hörni se annyira
több mint 11 éve
Köszönöm 😊én már nem szeretnék prognózisokba bocsátkozni, de papíron ez az Ebron - Seferian-Jenkins - Amaro brutálisan erősnek tűnik (mondjuk nekem pont utóbbi a nagy kedvencem, Wyatt figyelmébe külön ajánlanám, mert TE létére nagyszerűen blokkol is 😊 )baggiosajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-benbaggioa TE classrol mit gondolsz/gondoltok?
Mondjuk a 2010-es draft (Gresham, Gronko, Dickson, Moeaki, Graham, Herni, Pitta...) nehezen tűnik űberelhetőnek ebből a szempontból

több mint 11 éve
Olyan nincs 😊Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...ZoliZoltántúúúúúúl korai.Fucu

több mint 11 éve
én már nem szeretnék prognózisokba bocsátkozni, de papíron ez az Ebron - Seferian-Jenkins - Amaro brutálisan erősnek tűnik (mondjuk nekem pont utóbbi a nagy kedvencem, Wyatt figyelmébe külön ajánlanám, mert TE létére nagyszerűen blokkol is 😊 )sajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-benbaggioa TE classrol mit gondolsz/gondoltok?

---
több mint 11 éve
sajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-benbaggioa TE classrol mit gondolsz/gondoltok?
most akár 3 1.körös TE is lehet?
több mint 11 éve
sajnos Jace Amaro (TE, Texas Tech) és Bishop Sankey (RB, Washington) is idő előtt profinak áll, mindkettő nagy király lesz az NFL-ben

---
több mint 11 éve
nem tudom mire gondolsz! 😊Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...Akkor még egyiket se vegyem 100%-ra?Bazzani
ha maradunk 1/8-on akkor Derek Carr (állítólag!!!)
Ő róla valaki írna egy kis összefoglalót?ZoliZoltán
több mint 11 éve
Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...Vége az alapszakasznak aztán már ilyen előrejelzések 😀 Kicsit korai.
Mellesleg, ha Carr jól felmérőzik, akkor kétlem, hogy 1/8nál bent lesz, de ez még rohadt messze van.
több mint 11 éve
Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...Akkor még egyiket se vegyem 100%-ra?
több mint 11 éve
A jövő évi drafton a Jets előtt (1/18 pick) van olyan csapat, amely legfőbb needje a TE?Nem a TE a legfőbb need, de akár alakulhat úgy is a FA piac plusz a draft menete, hogy 16 v 17-re TE jöjjön hozzánk.
Így hirtelen végigfutva a Falcons igen, de 1/5-ön drága húzás lenne a TE, esetleg még a Giants.Beki
több mint 11 éve
Így a FA előtt kár ilyenről beszélni, de az 1/10es Lions picknél sem lepődnék meg ha TE érkezne. De annyi idő van még addig atyaég...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A jövő évi drafton a Jets előtt (1/18 pick) van olyan csapat, amely legfőbb needje a TE?Így hirtelen végigfutva a Falcons igen, de 1/5-ön drága húzás lenne a TE, esetleg még a Giants.
több mint 11 éve
Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...ZoliZoltántúúúúúúl korai.
több mint 11 éve
Sokfelől hallani olyat,hogy ott bizony egy trade lesz!és állítólag mi jövünk fel az 1/2-ért...ha maradunk 1/8-on akkor Derek Carr (állítólag!!!)
Ő róla valaki írna egy kis összefoglalót?
több mint 11 éve
Azért a Skins kibaszott jó példával járt elől, hogy ennyit nem ér 1 QB se 😊Mondjuk, ha adna valamelyik csapat 1/6+2 első kör+2. kört, szerintem most is benne lenne, hogy eladjákViszont csinálnak egy olyan keretet, amely irányító nélkül is rohadt erős. Aztán majd amikor találnak 2-3. körben ők is egy olyan irányítót, addigra lehet szelnek ereszteni a keret felet a meghosszabbithatatlan lejaro rookie szerzodesek miattWyatthatalmas uzletnek tunik valoban. a rams kisse kezd a lo tuloldalara esni, ha ezt tenyleg beadjak.
bajusznak mondjuk tenyleg elegge meredek erzes lehetne h a liga elso felebe tartozo qb van a csapatanal, ezt utoljara 2005-ben tapasztalhatta meg ...MMMS
Aztán még egy évet lehet, hogy kapna akkor Bradford is, lehetne hozni mögé a sok pickből irányítót is, de teletömhetik 1. körös tehetségekkel a rostert. Persze, ha nem bíznak Bradfordban, és látnak valakit olyannak 1/2-n, akire rábíznák a franchise-t, akkor úgyis elviszik. De én azt sem tartanám óriási hülyeségnek, ha még egy ilyen trade-et csinálnánakWyatt