NFL Draft 2026
15 feliratkozó
10 hónapja
itt egy espn-es mock isEz mondjuk annyiban biztosan értelmesebb, mint az előzők, hogy a fogyatékos Nyck Harbort nem teszik első körbe. A gyereknek 2 szezon alatt nem jött össze az 500 yard. Csak azért mert extra atléta nem hinném, hogy ennyit érne. Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
www.espn.com/nfl/draft2026/story/_/id/44925346/2026-nfl-mock-draft-early-first-round-predictions-quarterbacks-trades-32-picks
Löfli
10 hónapja
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.
Szerkesztette: Cruyffista
10 hónapja
itt egy espn-es mock is
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Én ebből a listából azt olvasom ki, hogy a Clemsontól idén bajnoki runra kell számítani, ehhez képest rájuk és az Alabamára is 15-ös oddsz van. Az OSU és a Texas a favorit 7, illetve 7.5-ös szorzóval. Heismanra természetesen Manning a favorit. 😀
10 hónapja
De az már hülyeség, mivel a 26-os osztályban már nem lesz szuper szeniorkodás. Nyilván a NIL rendszer miatt nem fog már annyi junior kijönni, mint 5-10 éve, de ismét várható, hogy egy jó junior év után valaki inkább kijön, mint sem.Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
zacknorb
10 hónapja
Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
Poloska vagyok.
10 hónapja
Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
10 hónapja
Nem fog jonni Arch a draftra, biztos vagyok benne. Majd 2027-ben. Persze jovo ev elejeig, amig be nem jelenti hivatalosan, nyilvan minden mockban ott lesz, mivel eligible es mar most o a kisiten, eleg volt hozza a Manning nevet adni. Ettol fuggetlenul 2026-ban meg ketlem, hogy kijon.
10 hónapja
De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?Őt ismerik név alapján. Pedig a jövő évi qb class nagyon erős nélküle is, Allar, Nussmeier, Sellers (bár lehet ő sem jön ki). Nem véletlen tolja most minden fogadási guru, hogy Sellers 34-es 1/1 szorzóját kell torpedózni, több emberben benne van a top potenciál, pláne ha jobban sikerül a következő szezonjuk mint Archié.
warr_b
10 hónapja
Mert eligible, addig meg minden mockban benne lesz, míg azt nem mondja, hogy maradok még egy évet.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
10 hónapja
Olyan NIL- szerződése van, hogy kétszer is meggondolja.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
Ewers is milliókat veszített,pedig messze nem egy szint.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
bleacherreport.com/articles/25190560-2026-nfl-mock-draft-brs-way-too-early-predictionsItt egy jövő évi mock, mondjuk ahhoz sokat kell szívni hogy Sellerst valaki Manning előtt vigye ki 😂

10 hónapja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt.Jets-et nem látom 1/1-en. Colts / Giants és Titans is gyengébb szerintem.
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
KeyG
10 hónapja
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
KeyG
that nigga Gruden amazed at how stupid he is lmaoo this clip hilarious man https://t.co/uNw1UTXZei
— Chill Parcells (@nickcoachin) April 26, 2025
10 hónapja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt. Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
10 hónapja
Én is csak erre az egyre tudtam gondolni.Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
zacknorb
10 hónapja
Saintsbe megy Nussmeier, ez egy real mock
Poloska vagyok.
10 hónapja
Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azt a legjobb QB-k, Diego Pavia meg Brendan Sorsby merre?Pavia vagy Mateer dilemma volt utolsó QB-nak. A TE class kurva gyenge így elsőre, Joly is éppen csak befért.
Joe Royer TE is ideférne
zacknorb
10 hónapja
Csak mert szokott lenni.1. Cleveland Browns: Arch Manning, QB (Texas)
2. New Orleans Saints: Garrett Nussmeier, QB (LSU)
3. Tennessee Titans: Denzel Boston, WR (Washington)
4. Pittsburgh Steelers: Drew Allar, QB (Penn State)
5. New York Giants: Earnest Greene III, OT (Georgia)
6. Carolina Panthers: Domani Jackson, CB (Alabama)
7. Indianapolis Colts: LaNorris Sellers, QB (South Carolina)
8. Cleveland Browns (from JAX): Carnell Tate, WR (Ohio State)
9. Seattle Seahawks: Amare Ferrell, CB (Indiana)
10. New England Patriots: Evan Stewart, WR (Oregon)
11. Las Vegas Raiders: Anthony Hill, LB (Texas)
12. New York Jets: Keon Sabb, S (Alabama)
13. Dallas Cowboys: Deion Burks, WR (Oklahoma)
14. Miami Dolphins: Mansoor Delane, CB (LSU)
15. Los Angeles Rams (from ATL): Deonte Lawson, LB (Alabama)
16. San Francisco 49ers: Caleb Downs, S (Ohio State)
17. Arizona Cardinals: Aaron Anderson, WR (LSU)
18. Chicago Bears: Jeremiyah Love, RB (Notre Dame)
19. Houston Texans: Fernando Carmona Jr., OT (Arkansas)
20. Minnesota Vikings: Javon Kilgore, DB (South Carolina)
21. Los Angeles Chargers: Peter Woods, DI (Clemson)
22. Green Bay Packers: T.J. Parker, ED (Clemson)
23. Cincinnati Bengals: Daniel Harris, CB (Georgia)
24. Denver Broncos: Mateo Uiagalelei, ED (Oregon)
25. Tampa Bay Buccaneers: Lander Barton, LB (Utah)
26. Los Angeles Rams: Antonio Williams, WR (Clemson)
27. Washington Commanders: Keldic Faulk, ED (Auburn)
28. Kansas City Chiefs: DeMonte Capehart, DI (Clemson)
29. Philadelphia Eagles: Harold Perkins, ED (LSU)
30. Buffalo Bills: Germie Bernard, WR (Alabama)
31. Detroit Lions: Rueben Bair Jr., ED (Miami-FL)
32. Baltimore Ravens: Austin Barber, OT (Florida)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...