Arizona Cardinals

35 feliratkozó

1 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 843
Érdekes dolog ez a közösségi média, meg az ott tevékenykedő mindenféle megmondóemberek és "vélemenyformálók"...
Eddig ment a Murray menjen innen, most meg, hogy kirakják azóta mindenhol azt látom, hogy a franchise legjobb irányítója az, akit nem becsült most meg a csapat, meg hogy a karrierje alatt sosem kapott segítséget, mégis amióta a csapatnál van, az korszak egyik legjobb irányítója ligaszinten is...

Hát én nem sajnálom továbbra sem, hogy elmegy. Tény, hogy amikor jól ment neki, akkor tudott látványosan játszani, de ugyanakkor amikor nem ment neki, akkor viszont nagyon nem. Tipikus alacsony padló - magas plafon játékos... Annál jobb, hogy szar legyen, de annyira meg mégsem jó, hogy bajnokesélyes legyen vele bármelyik csapat is.
Natloz
Le is írtad azt, amit én laikusként kulcsnak mondanék: vele lehetsz jó, de annyira sosem, hogy sb aspiráns legyél. Prescott 2.0 más játékstílussal ugyan, de eredményben végülis ugyanaz.
1 napja
Natloz Arizona Cardinals 324
Érdekes dolog ez a közösségi média, meg az ott tevékenykedő mindenféle megmondóemberek és "vélemenyformálók"...
Eddig ment a Murray menjen innen, most meg, hogy kirakják azóta mindenhol azt látom, hogy a franchise legjobb irányítója az, akit nem becsült most meg a csapat, meg hogy a karrierje alatt sosem kapott segítséget, mégis amióta a csapatnál van, az korszak egyik legjobb irányítója ligaszinten is...

Hát én nem sajnálom továbbra sem, hogy elmegy. Tény, hogy amikor jól ment neki, akkor tudott látványosan játszani, de ugyanakkor amikor nem ment neki, akkor viszont nagyon nem. Tipikus alacsony padló - magas plafon játékos... Annál jobb, hogy szar legyen, de annyira meg mégsem jó, hogy bajnokesélyes legyen vele bármelyik csapat is.

Just a simple Lineman... ZP#76

2 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 516 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Cardinals - Panthers lesz a Hall of Fame game, valahogy éreztem, hogy minket választanak 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 846
Én arra lennék kíváncsi, hogy az ügynökétől tudta-e meg hamarabb vagy abból hogy frissült a Madden 26 Roster?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 napja
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
Csak eljött ez a nap is! Nincs más hátra, mint előre!!
Natloz
Rendületlenül!
3 napja
Csak eljött ez a nap is! Nincs más hátra, mint előre!!

3 napja
4 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
lehet JimmyG itt fog kikötni. szépen körbejárja az NFCW-t

5 napja
őőő, miafasz?
 www.revengeofthebirds.com/arizona-cardinals-discussion/88296/are-the-cardinals-and-browns-working-on-a-marvin-harrison-trade

Don't blink!
5 napja
Pritek Arizona Cardinals 64
Erdekes. Almomban nem gondoltam volna hogy Fester bacsi jobb ertekelest kap mint Rallis.
Bidwill mekkora vilagtalan egy gyoker lehet, hogy folyamatosan liga alja osztalyzatot kap.
7 napja
csak a mi tulajunk kapott F-et...
7 napja
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!

Don't blink!
7 napja
Egy helyet ugrottunk tavalyhoz képest: 32->31
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/641291329_18069096290631866_2076248139745966855_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=vKf1j53ZIjEQ7kNvwFk8JBI&_nc_oc=Adk0kyAirBhJbMJPEFm886JnW49-DJfGupOcWnwWrxnRDM2TKuelXlLDp9bQYAJPaM8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=XpE2U7NZ0iS6peAxdd356Q&_nc_ss=8&oh=00_Afy7lRqixtKGRnnz4AG1Nj6DeDzU4nRYSOSwRc52Gp6nZw&oe=69B0579E
CardinalZone on Instagram: "UPDATED 2026 NFL report card for the #Cardinals 🤦🏻‍♂️"
649 likes, 28 comments - cardinalzone on February 26, 2026: "UPDATED 2026 NFL report card for the #Cardinals 🤦🏻‍♂️".
14 napja
Amellett, hogy Nát'án kolléga nem tűnik egy túl kompetens embernek OC szempontból, egy roppant szimpatikus és szórakoztató figura. A sajtótájékoztató alapján teljesen értem, hogy miért akar valaki dolgozni vele.
15 napja
Höri az edzőváltásunkról:
 www.youtube.com/watch?v=X7Pm-EQENRc
21 napja
Úgy néz ki, hogy Nick Rallis marad a DC. Örülünk?
Gr3g0r
Nem nagyon tudom eldonteni. Tavaly a legjobb esetben is hullamzo volt a vedelem teljesitmenye. De valami valtozott az elozo evhez kepest, valahogy kiveszett a vedelembol a tokosseg es ez szerintem nem Rallis otlete volt. Illetve MWilson serulese betette a kaput.
Viszont azt tudom, hogy maga az ember nagyon szimpatikus, ugyhogy akkor legyen az hogy orulok.
21 napja
Gr3g0r Arizona Cardinals 85
Úgy néz ki, hogy Nick Rallis marad a DC. Örülünk?
24 napja
oh, csak most olvasom, hogy történelmi mélyponton vagyunk...
"3–14, setting a franchise record for most losses in a season"
innen már csak felfelé van...😉
Cardinalis
biztos vagy te abban? 😀 Lehet most jön majd egy 1-16-os szezon. Amivel mondjuk vszeg szerezhetnénk egy új, fiatal qb-t a jövő évi draftról, határozottan jobban néz ki előzetesen az a class, mint a mostani. Nem csak qbk tekintetében, úgy összességében.
24 napja
oh, csak most olvasom, hogy történelmi mélyponton vagyunk...
"3–14, setting a franchise record for most losses in a season"
innen már csak felfelé van...😉
28 napja
Mindekozben Kliff beiratkozott a Rams HC kepzo tanfolyamara. Jovore a szart is kiverheti belolunk ketszer is 😂
28 napja
Larry...Larry...Larry
Legenda
Szivesen ott lennek a stadionban majd amikor felkerul a ring of honorra. Attol a Larry skandalastol mindig futkosott a hideg a hatamon. Meghallgatnam amikor meg egyszer utoljara zug a tobb tizezer embertol.
28 napja
Budda Baker wins this year’s Art Rooney Award winner for Sportsmanship.
KeyG
Fizgerald pedig megérdemelten 1st ballot HOF
Natloz
meg is lepődtem volna, ha nem kerül be egyből.
28 napja
KeyG
Fizgerald pedig megérdemelten 1st ballot HOF

28 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 846

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
29 napja
Scuzi. Pedig meg kuncogtam is magamban, hogy ha Hackett be, Rodgers ki, akkor vajon milyen Rodgers jon majd be....