Arizona Cardinals
35 feliratkozó
3 napja
Vagy úgy járnánk, mint a Jets, 1. meccsén season ending IRwww.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/Na ez még szép lenne. Elbasszuk itt az 1/1-et.
empty taxi
Leon78
3 napja
www.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/Na ez még szép lenne. Elbasszuk itt az 1/1-et.
empty taxi
3 napja
www.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
Számai a SELU-ban.With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.eddig a legtetszetősebb pick. Mondjuk nem volt magasan az a bizonyos léc.
Gr3g0r
shagi0206
13 napja
1 - Jeremiyah Love, RB, Notre Dame2 - Chase Bisontis, OL, Texas A&M
3 - Carson Beck, QB, Miami
4 - Kaleb Proctor, DL, Southeastern Louisiana
5 - Reggie Virgil, WR, Texas Tech
6 - Karson Sharar, LB, Iowa
7 - Jayden Williams, OL, Ole Miss
14 napja
With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.eddig a legtetszetősebb pick. Mondjuk nem volt magasan az a bizonyos léc.
Gr3g0r
14 napja
With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.
14 napja
Mennyit számít egy normális edző. Rohadtul tetszik a Giants draftja.
14 napja
Szórakoztató lesz az idény 😀 Meglehet majd indokolni, hogy miért lesz szar a csapat idén is. Engem Beck nem lepett meg, ha jól emlékszem volt visiten a csapatnál ő is. Legalább a második körben guard jött.
14 napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
az biztos, hogy érdekes offseason lesz 😀

Don't blink!
14 napja
csak ezért a pickért megérdemelné Ossenfort, hogy ez legyen az utolsó éve.Megölöm magam gyerekek. Kibaszott Carson Beck? Mi a faszt akarunk mi ezzel? 😀Manninget
shagi0206
Jövőre
zacknorb
14 napja
Megölöm magam gyerekek. Kibaszott Carson Beck? Mi a faszt akarunk mi ezzel? 😀Manninget
shagi0206
Jövőre
Poloska vagyok.
14 napja
Megölöm magam gyerekek. Kibaszott Carson Beck? Mi a faszt akarunk mi ezzel? 😀
15 napja
Ide a rozsdas bokot, hogy a Frisco elviszi Pregnont.2/2-n jön Pregnon, 3/1-en meg Slaughter és pound the rock 😊 két ezer yardos futónk lesz 😀És faluk ehhez a kettőhöz meg majd pár év múlva? 😊Ez a futó Pick ez totál érthetetlen wtfvan benne logika, jövőre rámentek a QB classra és már lesz egy jó futótok
FloresR
resistance is futile
topin
Löfli
Nekem jelenleg o lenne a valasztasom, de kell keszulnom egy B tervvel is.
15 napja
2/2-n jön Pregnon, 3/1-en meg Slaughter és pound the rock 😊 két ezer yardos futónk lesz 😀És faluk ehhez a kettőhöz meg majd pár év múlva? 😊Ez a futó Pick ez totál érthetetlen wtfvan benne logika, jövőre rámentek a QB classra és már lesz egy jó futótok
FloresR
resistance is futile
topin

Don't blink!
15 napja
Mi kis falunk. 😊És faluk ehhez a kettőhöz meg majd pár év múlva? 😊Ez a futó Pick ez totál érthetetlen wtfvan benne logika, jövőre rámentek a QB classra és már lesz egy jó futótok
FloresR
resistance is futile
topin
15 napja
Megint rajtunk röhög az egész NFL. Hihetetlen, hogy mindenki le tud cserélni aki akar, kivéve a Cardinals. Szánalmas ez a DRaft már megint. Kíváncsi vagyok, hogy a második kör elején melyik loosert húzzuk ki a helyett, hogy egy potens játékost szereznénk.
Szerkesztette: Leon78
15 napja
Most lesz érdekes, hogy kit hozunk a második, harmadik körben.Szerintem a futas Fester bacsi, meg a fal miatt volt kuka. Meg neha, mint a Hawks meccsen beleestunk egy olyan lyukba ahol nem nagyon futkarozol. Nem a jatekosokkal volt a legnagyobb baj. Persze Love jobb naluk, de futo? Futo baszki a harmadik valasztassal? Eddig se komaltam Montit, de ezzel veglegesse valt, hogy ki nem allhatom.
Barátkozni kell ezzel a választással. A futás tavaly az egyik legrosszabb volt, tudom a mostani fal mellett nem garancia, hogy sokat javul. Nem is a legértékesebb poszt, hogy ezen a helyen legyen kiválasztva. Talán az idei draft legjobb játékosa. Én örülni fogok ha beválik és nem sérüléssel kezdi a szezont vagy azzal fejezi be. Nem kell folyton a pályán lennie, van elég másik futó a keretben. Conner sztem jövőre már nem lesz itt, Benson se vált be eddig, Allgeiert meglátjuk.
Gr3g0r
A forma folyamatosan azt kepzeli hogy mindenkinel okosabb es na majd o, meg egyszer volt egy szerencses huzasa, akkor majd az bejon onnantol minden alkalommal. Felbasz minden egyes mondata.
Szerkesztette: Pritek
15 napja
És faluk ehhez a kettőhöz meg majd pár év múlva? 😊Ez a futó Pick ez totál érthetetlen wtfvan benne logika, jövőre rámentek a QB classra és már lesz egy jó futótok
FloresR
resistance is futile
15 napja
Ez a futó Pick ez totál érthetetlen wtfvan benne logika, jövőre rámentek a QB classra és már lesz egy jó futótok
FloresR