Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
No rookie wideout in the NFL has more receptions this season than Christian Kirk.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/44691028_10156709337342298_4530077022713544704_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=83cb9d39f3c913a5d29449d5d97a24fc&oe=5C850932
több mint 7 éve
Amugy mennyire lehet osszefugges vajon azzal, hogy a Raidersnel Mack es Cooper ugynoke is Joel Segal, aki nem mellesleg PP-t is kepviseli? Az Oakland elkezdett hirtelen tuladni mindenkin, akivel a pali dolgozik, mint ahogy minden jatekos holdoutol, meg csapkodja az asztalt, aki Segallal kommunikal.Erdekes egybeesesek.
több mint 7 éve
De én itt akartam megkérdezni és nem a googleön megkeresni 😛Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
Jó is, hogy írtad, rég láttam, holnap meg is nézem.
shagi0206
peach
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
pár hete volt egy ilyen hír (asszem a Vikings vereség után), hogy pár veteránnak nem tetszett, hogy Bradfordot ilyen hamar lecserélték, és ők jobban bíznak benne, mint az újonc Rosenben... úgy tűnik, teljesen elvesztette az öltözőt Wilks, lehet tényleg jobb lenne, ha minél hamarabb repülne (plusz Keim is, azért az előző pár évben már ő se villogott annyira). bár azért Petersontól se ez a legelegánsabb megoldás. elcseréljük őt, Fitz visszavonul év végén, jöhet az új HC + GM, és jöhet a rebuild rebuildje

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
shagi0206
peach

több mint 7 éve
Remélem második. Az még megvan nekünk. 😀Vajon mennyi lehet a piaci értéke? 1-2. kör?twitter.com/adamschefter/status/1054440781270999046?s=21PP ennyire ragaszkodik McCoyhoz? 😃
alatriste
A viccet felreteve, viszlat, ha menni akar
Danny
Leon78
Szerkesztette: PEEtör
több mint 7 éve
Vajon mennyi lehet a piaci értéke? 1-2. kör?twitter.com/adamschefter/status/1054440781270999046?s=21PP ennyire ragaszkodik McCoyhoz? 😃
alatriste
Danny
több mint 7 éve
És elvileg New Orleansba menne szívesen.Passzolna is oda.
alatriste
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
És elvileg New Orleansba menne szívesen.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Nem vetem meg Peterson szándékát, teljesen érthető. Viszont pont ebben a csapatban van egy Larry Fitzgerald, nekem Ő sokkal szimpatikusabb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ez az ev mar ugy is el van baszva, aki nem akar itt jatszani, annak koszonjuk meg, ez a szerencsetlen Wilks-Keim paros meg takarodjon a szezon vegen es kezdodhet egy normalis rebulid.
több mint 7 éve
twitter.com/adamschefter/status/1054440781270999046?s=21PP ennyire ragaszkodik McCoyhoz? 😃
alatriste
több mint 7 éve
"Kapj el ha tudsz"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Ez melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
több mint 7 éve
Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..
több mint 7 éve
Azért kemény, hogy ez a barom akkor se változtatott, mikor égett a ház. Sajnos erős a gyanúm, hogy a playhívásnál nagyobb bajok is voltak itt, és nem 1 hét lesz mire lerázzuk magunkról ezt a pár hónap rombolást.Nagyon rossz nézni ezeket:
nextgenstats.nfl.com/charts/player/david-johnson/JOH174477/season
több mint 7 éve
Igen, igen, es igen!!!!
több mint 7 éve
Ma lenne ok a bebaszásra ezzel a hírrel, Lefty remélem tartogat pár Arians által felrajzolt játékot a tarsolyában és akkor DJ is kap majd rendes lehetőséget.Mini bye, majd rendes bye.
Én Wilks-et nem rúgnám még ki, de a védelmet rendbe kell hozni.
Személy szerint kurvára utálom ezt a sok zónázást, de lehet csak a játékosoknak kell megszokni az új rendszert.
több mint 7 éve
Végre. Wilks is mehetne utána.
több mint 7 éve
McCoy out. KOSZONOM ISTEN!
több mint 7 éve
Örvendetes a hír, plusz nálam még Wilks is megérdemel 1-2 meccset, így örülök hogy ő maradt (egyelőre).Jövő héten gyökeres változásra számítok az Offense tekintetében, de persze a reális még így is max egy 5-11 lehet.
több mint 7 éve
Leftwich az új OC, ahogy arra számítani lehetettr.baggio"Arians also let Leftwich call plays in a couple of 2017 preseason games, so he does have a little experience in that area."
Rookie OC & rookie QB, a jövőnk reménységei...