Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Azt a top picket el kellene cserélni valamelyik csapattal néhány jóféle draftjogra, és egy 6-7 embert hozni a támadósorba, mert ez így emészthetetlen. De ez a meccs végi playhívás is olyan volt kb, mint a Seahawks ellen, az is vereség lett

több mint 7 éve
Tegnap végigpörgettem a meccset, azt kell mondjam hogy most legalább meccsben voltunk, nem lett alázás a vége. Ha nincsenek azok a csúnya INT-ek, meg az a balfasz onside kick, akkor lehet hogy meg is lephettük volna a KC-t.A védelem tényleg jó volt, már ha nem számítjuk az első drájvot, amit egyszerűen átaludtak.
Én Rosenen azt látom, hogy szerencsére egyáltalán nem fél a nyomástól, képes az utolsó pillanatig kivárni mielőtt az arcába mászik egy védő. Viszont ha zavarják iszonyú pontatlan, amiből jönnek a homály passzok meg eladott labdák. Nem tudom mikor lesz végre Arizonában top10-es (vagy legalább jó közepes) O-line, de ha Rosen megkapná a védelmet, szerintem beindulna az offense is.
Vicces volt Arianst hallgatni, ahogy kommentálja a volt csapata meccsét, gondolom még elég frissek benne is az emlékek, olyan mintha kicsit még ott lett volna az oldalvonalon ő is.
több mint 7 éve
A mai meccs után annyi a pozitívum, hogy a védelem szerintem igencsak helyt állt. Más kérdés, hogy a labda másik oldalán megint nagy volt a probléma, Rosen kb minden passzjátéknál kapta az arcába az embereket.
több mint 7 éve
Ha hajlandó lesz jóval kisebb lóvéért még padozni, akkor még pár csapat szerintem be fogja vállalni 2. számú QB-nak.Foles, Keenum és Goff is játszott Fisher edzette csapatban, aztán nézd meg a tavalyi évüket!Tegyük azt is hozzá, h neki még Jeff Fisher vitézkedte csapatban kellett irányítania.Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Pizsama
KeyG
Bradford-dal az a gond, hogy pocsék fal mögött játszott, ami jelentősen lerombolta a zsebben belüli magabiztosságát, és mindig túl gyorsan akart megszabadulni a labdáktól. Aztán összeszedett két ACL-t (egyiket se a fal hibájából) és onnantól kezdve már egész egyszerűen nem volt ugyanaz a játékos. Kivéve amikor a markát kellett tartani! Nem ment bele a fizetéscsökkentésbe St. Louisban, aztán egyből trade-et kért mikor jött Wentz az Eagles-hez. Megküzdeni az kezdő posztért? Még mit nem.
Bradford-nak jó karja van, ha van ideje a zsebben, akkor pontosan passzol, feltéve ha egészséges. De valahogy ezek sose jöttek össze egyszerre a karrierje során. Szerintem neki ennyi volt az NFL.
Pizsama
több mint 7 éve
Foles, Keenum és Goff is játszott Fisher edzette csapatban, aztán nézd meg a tavalyi évüket!Tegyük azt is hozzá, h neki még Jeff Fisher vitézkedte csapatban kellett irányítania.Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Pizsama
KeyG
Bradford-dal az a gond, hogy pocsék fal mögött játszott, ami jelentősen lerombolta a zsebben belüli magabiztosságát, és mindig túl gyorsan akart megszabadulni a labdáktól. Aztán összeszedett két ACL-t (egyiket se a fal hibájából) és onnantól kezdve már egész egyszerűen nem volt ugyanaz a játékos. Kivéve amikor a markát kellett tartani! Nem ment bele a fizetéscsökkentésbe St. Louisban, aztán egyből trade-et kért mikor jött Wentz az Eagles-hez. Megküzdeni az kezdő posztért? Még mit nem.
Bradford-nak jó karja van, ha van ideje a zsebben, akkor pontosan passzol, feltéve ha egészséges. De valahogy ezek sose jöttek össze egyszerre a karrierje során. Szerintem neki ennyi volt az NFL.
több mint 7 éve
Tegyük azt is hozzá, h neki még Jeff Fisher vitézkedte csapatban kellett irányítania.Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Pizsama
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Hát úgy egyáltalán nem.Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Pizsama
Viszont nincs egyedül a posztján ilyen tekintetben. Van még pár másik QB, akik 1/1, vagy 1. kör elején keltek el, és orbitális nagy bust lett belőlük.
több mint 7 éve
Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Szerkesztette: Pizsama
több mint 7 éve
Bradfordot cutoltátok.
több mint 7 éve
És a nagy találgatások és nyilatkozatok után PP a cserehatáridő után is a mi csapatunk tagja.És reméljük az is marad még egy jó ideig.
Fucu
több mint 7 éve
És a nagy találgatások és nyilatkozatok után PP a cserehatáridő után is a mi csapatunk tagja.
több mint 7 éve
Nem romlik a draftpozi, ne sirj folyton 😊ajánlom is 😀
Wyatt
több mint 7 éve
Josh Rosen became the youngest QB in the Super Bowl era to overcome a double digit 4th quarter deficit & lead team to victory.backup meg backup backupjai ellen. tapzs 😀
Cardinalis
több mint 7 éve
Igen, azóta se sikerült még megnéznem 😊Na csak sikerült egy jó kis feladványt kerítenem ide 😊Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
Jó is, hogy írtad, rég láttam, holnap meg is nézem.
shagi0206
peach
Wyatt
csongi
Nagyon nem szeretem a krimi műfaját, de ez a film majdnem top10-es a "listámon".
több mint 7 éve
Na csak sikerült egy jó kis feladványt kerítenem ide 😊Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
Jó is, hogy írtad, rég láttam, holnap meg is nézem.
shagi0206
peach
Wyatt
több mint 7 éve
Josh Rosen became the youngest QB in the Super Bowl era to overcome a double digit 4th quarter deficit & lead team to victory.
több mint 7 éve
Amennyit láttam belőle fél szemmel. Elég gyenge kezdés volt, de a végén csak megcsinált két TD-drive-ot és 15 pontot (a köztes is jól ment, csak volt a fumble). Úgyhogy összességében ez most valamivel biztatóbb volt már 😊ennyit tudunk játékosok és kezdő QB nélkül. az utolsó play összegezte az egész szezont.
Wyatt
több mint 7 éve
DJ okosabban volt hasznalva, es tenyleg visszakoszont az Arians-éra játéka (jé), de ez a csapat sajnos nem lett erdemben jobb mult hét ota, szoval az idei szezonra tovabbra is az egyetlen vágyam hogy Larryt feltüzeljék a srácok, és esetleg maradjon mégegy évet.Chad Williams amúgy talán kezd beérni, de altalanossagban az osszes WR megbizhatobb volt ma.
több mint 7 éve
megvan az oda-vissza vs. 49ers W! és micsoda végjátékkal!!!
több mint 7 éve
Amennyit láttam belőle fél szemmel. Elég gyenge kezdés volt, de a végén csak megcsinált két TD-drive-ot és 15 pontot (a köztes is jól ment, csak volt a fumble). Úgyhogy összességében ez most valamivel biztatóbb volt már 😊