Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nem akarok sajnálkozó hangvételű kommentet írni, sajnos csak a 2ik félidőt láttam, majd megnézem az egész meccset. DE! Ti vagytok az egyik legszimpibb csapat az NFCből (a másik talán a Packers)
Fitz-et évek óta imádom, fantasztikus játékos még mindíg. Palmer is rettentő szimpi QB, nagyon össze vagytok rakva. Ez a meccs egy nuanszon múlt, most nekünk jött ki a lépés, igazából ennyi. Nem lenne szar még 1x összefutni veletek! 😊 Hajrá Cards, hajrá Pats! 😊

több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nagyobb anyázást vártam 😊
Jó kis meccs lett volna ha mi nyerünk de így bosszankodhatunk.
Nagy lehetőség volt de nem éltünk vele.
Nem tudtuk dominálni a falakat pedig erre gyúrunk 2 éve.
Hülye szabálytalanságok (Minter roughing the passer kivédekezett 3rd downnál) elcseszett védekezések (Brandon Williams megtapasztalta mi az NFL).
Az OL elfelfogadható volt.

Két labdát szereztünk mégis kikaptunk...

On to Bucs.
Fucu
Hááát most hogy megnéztem az összefoglalót....
A secondary nem volt a helyzet magaslatán és bár valóban szar volt a snap Catman kihagott fg-jánál, de a rúgás pillanatában a laszti bőven rendben volt.
Na mind1.... majd vasárnap a bucs ellen. Vagy nem mert Winston is elég pontosan osztja a hosszúkat.
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nagyobb anyázást vártam 😊
Jó kis meccs lett volna ha mi nyerünk de így bosszankodhatunk.
Nagy lehetőség volt de nem éltünk vele.
Nem tudtuk dominálni a falakat pedig erre gyúrunk 2 éve.
Hülye szabálytalanságok (Minter roughing the passer kivédekezett 3rd downnál) elcseszett védekezések (Brandon Williams megtapasztalta mi az NFL).
Az OL elfelfogadható volt.

Két labdát szereztünk mégis kikaptunk...

On to Bucs.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
47 yardról, de szörnyű volt a snap.

Fitz egy állat, fantasztikus játékos. Johnson cut back-jei is élményszámba mennek. Arians jól menedzselte a végét, a DB blitz-ek ültek. Palmer volt gyengébb majd három negyeden keresztül.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
De jó hogy ink aludtam 😀

Koton mekkora fg-t hagyott ki?

Nem voltak túl jó esélyeink..... főműsoridő is csere QB is.... 😊

Szerkesztette: silent7939
több mint 8 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Hát ezt a meccset gyorsan felejtsük is el.
Az elején O és a D is totál homály volt, a végén pedig megint bokán lőtte magát a csapat.

Pozitívum viszont Fitz és DJ menetelése.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fitz egy istencsaszar. Jo kis meccs volt igy kezdesnek 😊

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
 www.sportingnews.com/nfl/news/larry-fitzgerald-retirement-plans-after-season-cardinals/ftc1hwblmqnq1vufbbynrq3xp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
empty taxi
Meg is van az idei győztes.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.sportingnews.com/nfl/news/larry-fitzgerald-retirement-plans-after-season-cardinals/ftc1hwblmqnq1vufbbynrq3xp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃
silent7939
Solder se lesz...szóval Jones állatkodhat😉
gordon
Amíg szabályosan teszi nem zavar ha nyom 8-9 sack-et. 😊
Rozo
Á, illene azért legalább 10-ig jutnia 😊
Amúgy nagyon kellemetlen lesz így ez a hazai vereség :/

több mint 8 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃
silent7939
gordon
Amíg szabályosan teszi nem zavar ha nyom 8-9 sack-et. 😊
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
silent7939
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Az edzői stábnak sem. A PS-ba jött két QB is Aaron Murray és Zac Dysert személyében.
Barkley meg a Bears PS-ba ment.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barkleynak be be csúszik egy-egy jó meccse amivel el hitetné hogy talán...aztán mégse. Nem fog hiányozni.
több mint 8 éve
53 ember lehet csak a keretben mindig vannak fájó távozók.
A corner poszt tavaly nem volt vékony? Ja, de...
Meg az ilb is évek óta.
A 9 DL a meglepő és az hogy van egy srác akiről semmit nem olvastam az edzőtábor alatt.

Amúgy tavaly is 2 QB lett volna az 53-ban ha nem cserélünk Barkley-ért. Idén mehet PS-be.

Engem a Golden cut lepett meg nagyon jó ST playa.

több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
A Momah cutot nem vágom. Ink Niklast kellett volna kibaszni. Semmit nem mutatott mióta draftoltuk. Az 5 wr is kevésnek tűnik.
silent7939
Hát ja szemöldökráncolós. Emlékszem a Raiders ellen mi ütések után maradt talpon csóri. Am Shipley-t se nagyon értem cserének bőven elférne.
több mint 8 éve
A Momah cutot nem vágom. Ink Niklast kellett volna kibaszni. Semmit nem mutatott mióta draftoltuk. Az 5 wr is kevésnek tűnik.
több mint 8 éve
Elnézve a rostert engem még mindig aggaszt kicsit a corner és az ilb poszt. Elég vékony a keret.
silent7939
"Fizikalisan rendben van. Nem balhes, normalis srac. elso eveben nagyon jo volt. Azota nem. Jo az itt alkalmazott verekedos vedelemben. Kiismertek a hibait, keptelen volt szintet lepni."
Ezt mondta a most szerzett Cooperől az egyik KC-s, hááát ezek alapján nem vagyok elragadtatva...😕
több mint 8 éve
Elnézve a rostert engem még mindig aggaszt kicsit a corner és az ilb poszt. Elég vékony a keret.
több mint 8 éve
Barkley cut... Szerintem boven lett volna benne potencial, raadasul Palmer ki tudja mikor zuzza le magat.
Igy viszont a 17-es drafton mar tuti jon egy QB, csak kerdes mennyi ideje lesz betanulni
Kexandro
PS-be marad ha nem viszi senki. Am engem is meglepett főleg a denver meccs után. Stanton meg amit mutatott az egy híg fos volt ahogy Palmer is de legalább róla tudjuk h faja lesz...
több mint 8 éve
Barkley cut... Szerintem boven lett volna benne potencial, raadasul Palmer ki tudja mikor zuzza le magat.
Igy viszont a 17-es drafton mar tuti jon egy QB, csak kerdes mennyi ideje lesz betanulni
Kexandro
Egy év mivel cp nem jövőre is van szerződése
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
több mint 8 éve
Szerváltunk egy cornert aki nem túl jó 😀
több mint 8 éve
Catanzaro 59 yardról az erős☺.
Ka'deemCarey25
annyira, h frencsájz rekord! 😊
Barkley meg szép csendben összedobált egy 120as rétinget 😊
Cardinalis
Milyen bombákat szórt Shipley-éknek csak lestem. Igaz 2.3. vonalas D-k nek.