Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Meglátjuk mi lesz vele itt.
Fucu
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
Fitz 100 TD-je 😊2014-es év a kakukktojás a mindösszesen két szem Fitz TDvel...
twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Meglátjuk mi lesz vele itt.
több mint 8 éve
Csak úgy árad az intelligencia ezekből az élő Barbie babákból. Mondjuk a játékosok se egyetemi professzorok, szóval nincs gond ezzel 😀Hogy hívják a hölgyet?A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html
Fucu
több mint 8 éve
Hogy hívják a hölgyet?A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html
több mint 8 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemNekem nagyon bejön ez a mez.
www.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg
Löfli
Hülye Frisco elront mindent.. 😛
több mint 8 éve
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...El kell menni amatőr bűvésznek, és mindjárt megismeri őket az egész ország 😊
csongi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
andree
1 737
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...Mike Leach azért jó arc volt. Emlékszem az almost drafted feliratú pólójára 2-3 éve draft napján.
csongi
több mint 8 éve
FunHun
1 493
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemEz nagyon durván jól néz ki...
Löfli
Tán az eddigi legjobb colour rush 😊
több mint 8 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemwww.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg
több mint 8 éve
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...
több mint 8 éve
harras
515
Palmer kontra Winston hát nem lesz könnyű, tavaly is úgy láttam, mikor Mariotta-t istenítették leginkább mindenhol, hogy ez a Jameis gyerek egy erőmű, nagyon sokra viheti még a csapatát.Nagyon szeretném, hogy a mi klasszis QB-nkat is olyan harcossá változtassák a következő öt hónapra, hogy a szezon utolsó meccsén ott legyünk. És megnyerjük.
Szerkesztette: harras
több mint 8 éve
Ka'deem: Kevin Kolb volt az irányító. A sötét korszak. 😀 (meg a második meccs volt 4éve)Csongi: Brandon Williams a srác neve azért jegyezzük fel mert bár szopatták rendesen de jó mentorok vannak mellette és jó lesz ő.
Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.
több mint 8 éve
Azért a corner poszt kurva vékony, az a srác PP másik oldalán, el is felejtettem a nevét, még egyáltalán nem NFL szint. Ott szopatták, ahol érték.Amúgy jó lesz ez, érezni lehetett, hogy első meccs, majd felpörögnek és zúzunk 😊
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
na túl vagyok az idegbajon... meg lehetett volna nyerni ezt a meccset... Fitz a meccs embere, jó lesz ez, alapvetően reményteljes a csapat, nem biztos h baj, h a nagy várakozások fényében egy hidegzuhannyal kezdjük a szezont... 😉GO CARDS!
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
andree
1 737
Kicsit kevésbé döcögős kezdést vártam. Nagyon nem szidnék senkit, de a sok kis apró hülyeség összeállt egy szoros vereséggé. Pánikolni azért én se kezdek el. Össze fog ez állni.
több mint 8 éve
4l3x
230
Nem vagyok vidám. Az első két negyed az gáz volt. Javulást várok a következő meccsre.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Na, arra a gyepfeltörlésre azért én nem rakok nagy tétben xDJah igazad van várjuk meg meddig juttok...😏
Wyatt
több mint 8 éve
Úgy látszik csak Rapoport kavarta szokásához híven a szart:www.sportingnews.com/nfl/news/larry-fitzgerald-retirement-plans-after-season-cardinals/ftc1hwblmqnq1vufbbynrq3xp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterMeg is van az idei győztes.
empty taxi
ervinator
twitter.com/RapSheet/status/775332579922874368
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Emlékszem mekkora underdogok voltunk 4 éve és mégis levertük őket Bradys-től Gronkos-tól mindenestől együtt, asszem még Hernandez is ott volt, pedig nagy francishe irányító keresgélés közepette voltunk akkoris azt se tudom már ki volt a QB azon a meccsen. Első meccs volt nem állt még össze a gárda, ezért nyert a Patriots ennyi. Amit akkor adott a sors most elvette (Gotsowski blokkolt FG). SB-n meg feltöröljük velük a gyepet azt kész. Am kövi meccs sem lesz sokkal könnyebb sőt. Winston fasza nagyon, de addigra összeállnak a dolgok Speedy B. sem lesz annyira limitált szerepkörben szóval adva van a W csak összeszedik magukat a fiúk.
több mint 8 éve
én nem dőlök a kardomba, inkább bosszantó vereség volt ez. 3. kísérletes védekezésünk egyáltalán nem volt, pass rush az első félidőben 0, a támadóknál palmer sem érezte annyira a ritmust, mint általában. david johnson és fitzgerald kurvanagy, és a támadófal is jó volt, egy két hibát leszámítva. a hosszú meccsnyerő field goal egyszer bejön, egyszer nem, négy éve mi is így nyertünk a Foxboroban. javulni fog ez a csapat folyamatosan, simán kell nyerni a bucs ellen.
több mint 8 éve
Mondjuk nem kell a kardotokba dőlni.1. Week 1 teljesítmény nem igazán mérvadó.
2. Mi úgy játszunk majd a Patriots ellen, hogy idegenbe megyünk, rövid héten, a Pats meg bye weekről jön... Lesz Brady, lesz Gronk, és a két kezdő T is lesz. Szóval vélhetően nekünk is L lesz a meccs, tehát ezzel a vereséggel nem kerültetek lépéshátrányba.
3. AFC csapat, tehát a tiebreakereknél is kisebb a jelentősége
Annyi, hogy országosan adott meccsen mindig szívás kikapni, de nem hiszem, hogy ez akkora pofon lenne, ami lent tartja a csapatot.
Szerkesztette: undisputedly