Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Megnéztem a sajtótájékoztatókat. Szerintem örültünk, hogy Nkemdiche-t húztuk. A tavalyi első körös picknél mindenki feszült volt itt most sokkal jobb volt a hangulat Keiméknél.
Arians szavaival élve No risk it no biscuit. Remélem Docketti magasságokba fog emelkedni, vele hasonlítják össze, a játéka és ügyei alapján is van alapja : D és nagyon remélem, hogy nincs köze Tunsil twitter fiókjához : D
emberke22
John Randle (Vikings, Seahawks DT) a példaképe.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
Nem tetszik ez a pick mert nehéz leírni a vezetéknevét LOL
Szakzizik (nem úúúúgy!) nehogy valamelyik sajtótájékoztatón elkezdjen játszani az újságíróknak. 😀
Another 2nd chance játékos és ahogy PromeTime Sanders is tanácsolta neki haverkodjon PP-vel és Matyival és akkor nem lesz gond vele.

A mai nap kicsit unalmas lesz, így hogy csak a harmadik kör végén van húzás, de azért várós.

több mint 8 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Megnéztem a sajtótájékoztatókat. Szerintem örültünk, hogy Nkemdiche-t húztuk. A tavalyi első körös picknél mindenki feszült volt itt most sokkal jobb volt a hangulat Keiméknél.
Arians szavaival élve No risk it no biscuit. Remélem Docketti magasságokba fog emelkedni, vele hasonlítják össze, a játéka és ügyei alapján is van alapja : D és nagyon remélem, hogy nincs köze Tunsil twitter fiókjához : D
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
füvezés nélkül top10 talent, szóval igazi steal lehet, nálunk meg Ariansék értenek a karakterproblémás emberekhez 😊

LB majd jön később, Raglandért kár lett volna rícselni.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
4l3x Arizona Cardinals 230
Ha nem lesz több balhéja, akkor ez egy jó választás volt. Lesz akiről példát vehet majd...
több mint 8 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
egy madaras csapatban tán előny, hogy repülni azt tud, 15 láb magas szállodaablakból... ;o))

“He’s been effective everywhere,” Arians said. “He’s a nightmare for a guard or center. And he can work a tackle off the edge.”

"like J. J. Watt" Robert Nkemdiche Highlights || Defensive Nightmare

THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nkemdiche-t kell helyrerakni, mia véleményetek.
Heisman Trophy
Valahogy nem tudom szeretni ezt a picket.... és nem is értem teljesen. Ha jól tudom karakterproblémás is ami nem éppen jó.

Sztem nagyobb need volt egy klasszikus ILB és emiatt miután Neal és Kelly kiment (Ők votak a favoritjaim S-be és C-be) Raglandet vártam volna.

De nem ez lett... 😊 Ami nem meglepő, mert elég meglepő húzások voltak amúg is.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 623 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nkemdiche-t kell helyrerakni, mia véleményetek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Larrynél szimpatikusabb játékos nem sok van a ligában:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/az-igazi-munka-csak-ez-utan-kezdodik-larry-fitzgerald-irasa-a-draft-elott
Sugar611
Háááát... nincsenek szavak erre a fazonra... ezt megkönnyeztem kicsit
silent7939
Asszem lesz siránkozás ha majd egyszer tényleg visszavonul. Olyan lesz majd, mintha az egész csapat visszavonult volna.😊

A rotoworld-ön érdekes kezdő védelmet vázoltak. Az OLB poszton Okafor és C. Jones a kezdő, míg safety poszton T Jeffersont és Branch van kezdőként prognosztizálva. Érdekes.....

Mi a véleményetek, ha esetlegesen lecsúszna egy ILB-nek való matéria, mondjuk Ragland hozzánk, akkor Bucannon visszakerülhet S posztra, vagy neki már véglegessé vált ez a felállás, és nem is keresünk Minter mellé valakit. Meggyőződésem, hogy baszott jó Strong Safety lenne belőle.

Szerkesztette: Leon78
több mint 8 éve
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/az-igazi-munka-csak-ez-utan-kezdodik-larry-fitzgerald-irasa-a-draft-elott
Sugar611
Háááát... nincsenek szavak erre a fazonra... ezt megkönnyeztem kicsit
több mint 8 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
több mint 8 éve
az öreg megmondja a tutit a fiataloknak :o))
 www.theplayerstribune.com/larry-fitzgerald-cardinals-letter-to-2016-nfl-draft-class/

THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Bátran kijelenthetem hogy semmin, legyen az játékos vagy le- illetve feltrade nem fogok meglepődni.

több mint 8 éve
Tessék ezt véleményezzétek. Szerintem korrekt
 www.rotoworld.com/articles/cfb/62072/271/nfl-draft-needs-cardinals
Fucu
Eléggé rendben van.... Ezt a Jones srácot már több helyen is bemockolták hozzánk és meg is néztük a hírek szerint. Talán annyival lehetne jobb scenario ha ki tudnánk menni az első körből eg második és egy extra 3. körért.
silent7939
ha lesz egy játékos, aki tetszik Keiméknek 29-en, nem fognak letrade-elni. így is van elég minőségi játékos a rosteren, CB és C kell az 1-3 kör valamelyikében, de nem lepődnék meg egy 3. körös guardon, akit bemozgatunk

Don't blink!
több mint 8 éve
Fucu
Eléggé rendben van.... Ezt a Jones srácot már több helyen is bemockolták hozzánk és meg is néztük a hírek szerint. Talán annyival lehetne jobb scenario ha ki tudnánk menni az első körből eg második és egy extra 3. körért.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Én nem örülök Brady eltiltásának. Azért lett ez a meccs SNF mert Brady vs. Palmer, Belichick vs. BA. Meg én a legerősebb összeállításuk ellen szeretném látni a védelmet.

több mint 8 éve
‪#‎AZCardinals‬ season opener takes on different look after Tom Brady's suspension is reinstated.
kötelező W ;o))
Cardinalis
Jaja.... insta győzelmeket mutattunk eddig csere QB-k ellen 😀 Ohhh, wait!!! 😀

Mesélj még Peti! 😊
több mint 8 éve
‪#‎AZCardinals‬ season opener takes on different look after Tom Brady's suspension is reinstated.
kötelező W ;o))

THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Ha egyáltalán sorra kerülünk az első körben.

több mint 8 éve
5 után szerintem

Don't blink!
több mint 8 éve
Valaki kiszámolta már kb mikor kerülünk sorra pénteken? Nincs kedvem éjszakázni most
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Ez a kis hülye aláírt a skinshez, ő se lát több bajnoki gyűrűt többet. Legalább majd verik egymást minden évben kétszer a Beckham elleni meccseken🔪🔫☺
több mint 8 éve
12 éve, ezen a napon vesztette életét Pat Tillman, az Arizona Cardinals korábbi safetyje. A szeptember 11-ei terrortámadások után lépett be a hadseregbe, miután visszautasította csapata szerződésajánlatát. 2004-ben, Afganisztánban vesztette életét baráti tűzben.
Coolearie
mint az köztudott.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
12 éve, ezen a napon vesztette életét Pat Tillman, az Arizona Cardinals korábbi safetyje. A szeptember 11-ei terrortámadások után lépett be a hadseregbe, miután visszautasította csapata szerződésajánlatát. 2004-ben, Afganisztánban vesztette életét baráti tűzben.