Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Úgy tűnik secondary fronton minőségi változás nem megy végbe...
több mint 12 éve
Jàtszott itt 1 évet majd elcseréltük a régi csapatàhoz, hogy draftolhassuk Skelton. Tökre megérte. 😊
több mint 12 éve
Bejött az előző Steelers FA CB igazolása is 😊
több mint 12 éve
Hivatalos, két évre írt alá. Marshall pótléknak szánjuk szerintem, de azért nem bánnám ha inkább Rashad Johnson fejlődne sokat 😊
több mint 12 éve
William Gay azt írta a twitterén, hogy "O yeah by the way I'm #Birdgang now west coast", szóval valószínűleg hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy a Cardshoz igazolt 😊Dexxter TailorÖrök hálám a Cardinalsnak ezért az igazolásért 😊
több mint 12 éve
William Gay azt írta a twitterén, hogy "O yeah by the way I'm #Birdgang now west coast", szóval valószínűleg hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy a Cardshoz igazolt 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Még jó, hogy említettük. 😊na vééégre egy jó hír 😀
Jay Feely két évre aláírt. remek 😊Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Spory
118
Még jó, hogy említettük. 😊Bárcsak minden vágyam ilyen hamar teljesülne...ööööö....., akkor most szeretnék egy jó irányítót..... 😀 😀
Jay Feely két évre aláírt. remek 😊Fucu
több mint 12 éve
Még jó, hogy említettük. 😊Jay Feely két évre aláírt. remek 😊
több mint 12 éve
Zastudill is FA szerintem visszaigazoljuk és majd hozunk mellé egy másikat aki versenyhelyzetet generál az edzőtáborban.Jaja, jó arc, bár a tavalyi teljesítménye picit gyengébb volt, mint a futott TD-s szezonjában 😀Feelyről olvastam... Remélem, meglesz az egyezség. 😊Sporydetto 😊
bírom az ürgét, maradnia kell! :cool:Cardinalis
Zastudillel mi a helyzet amúgy, ő is FA, nem? Szerintem jó volt tavaly, őt is újraszerződtethetnénk 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Jaja, jó arc, bár a tavalyi teljesítménye picit gyengébb volt, mint a futott TD-s szezonjában 😀Feelyről olvastam... Remélem, meglesz az egyezség. 😊Sporydetto 😊
bírom az ürgét, maradnia kell! :cool:Cardinalis
Zastudillel mi a helyzet amúgy, ő is FA, nem? Szerintem jó volt tavaly, őt is újraszerződtethetnénk 😊
több mint 12 éve
Feelyről olvastam, hogy volt iránta érdeklődés néhány csapattól, de azon egyezkedik, hogy újraszerződjön a csapattal. Remélem, meglesz az egyezség. 😊Sporytegnap nyilatkozott az egyik rádió műsorban, hogy egyeztetnek a Cardinalsal.
Szerintem nem lesz gond az újraszerződtetésével. Ugyan ez a helyzet Mike Leach long snaperel.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Feelyről olvastam... Remélem, meglesz az egyezség. 😊Sporydetto 😊
bírom az ürgét, maradnia kell! :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Így tiszta... köszi.Nem tudtam hogy ennyire határon vagyunk.
és kire spórolunk? merthogy nem volt nagy igazolásunk az FA alatt az tutia piac nyitása előtt jócskán a fizetési sapka felett voltunk. jött a Levi cut akkor alácsúsztunk szűkösen.
így spóroltunk kb 1,5 milliót.Fucusilent7939
Jött Snyder majd újra Levi, kellett a pénz, így távozott Chansi és Hadnot, ez kb 3 millióval csökkentette a sapkát.
(a draftolt játékosok fizetésének is kell hely a sapka alatt btw)Fucu
több mint 12 éve
Spory
118
Feelyről olvastam, hogy volt iránta érdeklődés néhány csapattól, de azon egyezkedik, hogy újraszerződjön a csapattal. Remélem, meglesz az egyezség. 😊
több mint 12 éve
és kire spórolunk? merthogy nem volt nagy igazolásunk az FA alatt az tutia piac nyitása előtt jócskán a fizetési sapka felett voltunk. jött a Levi cut akkor alácsúsztunk szűkösen.
silent7939Csenszit miért cutoltuk? Szerintem nem volt 2 balkezessilent7939így spóroltunk kb 1,5 milliót.Fucu
Jött Snyder majd újra Levi, kellett a pénz, így távozott Chansi és Hadnot, ez kb 3 millióval csökkentette a sapkát.
(a draftolt játékosok fizetésének is kell hely a sapka alatt btw)
több mint 12 éve
és kire spórolunk? merthogy nem volt nagy igazolásunk az FA alatt az tutiCsenszit miért cutoltuk? Szerintem nem volt 2 balkezessilent7939így spóroltunk kb 1,5 milliót.Fucu
több mint 12 éve
Csenszit miért cutoltuk? Szerintem nem volt 2 balkezessilent7939így spóroltunk kb 1,5 milliót.
több mint 12 éve
Csenszit miért cutoltuk? Szerintem nem volt 2 balkezes
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
tényleg, ez nekem is fura volt az elején, de idővel ráállt az én egerem is 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
ez a fórummotor nem tartalmaz ilyen opciót és a legfrissebb verzióban sem volt ilyen. régi probléma, de eddig nem tudtuk megoldani. És hogy őszinte legyek simán megszoktam ezt a jelenlegi rendszert.
több mint 12 éve
Áh köszi de nem erre gondoltam.Topicon belül gondoltam hogy mindig az 1-es oldalon legyen az új.
Most hogy mondod 😊 Már írom is.már rég tudjuk
silent7939
Ötletdoboz.catattack
a megoldás, ha az új hozzászólásokra nyomsz a topikoknál és az egér tekerőjével lefele olvasod a dolgokat.Fucu
több mint 12 éve
Most hogy mondod 😊 Már írom is.már rég tudjuk
silent7939Az gáz... akkor frissíteni kellene a forum motortsilent7939
Ötletdoboz.catattack
a megoldás, ha az új hozzászólásokra nyomsz a topikoknál és az egér tekerőjével lefele olvasod a dolgokat.
több mint 12 éve
Most hogy mondod 😊 Már írom is.Az gáz... akkor frissíteni kellene a forum motortsilent7939
Ötletdoboz.catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Az gáz... akkor frissíteni kellene a forum motortsilent7939
Ötletdoboz.