Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést.
 www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊

Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊silent7939
Attól még igaz 😊 Minket is rendre elvernek PS meccseken, mégse érdekel senkit a regular seasonban 😀
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊

Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊
több mint 13 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/SF
San Francisco 49ers at New Orleans Saints 2011 PRE 1 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Erre emlékeztek? 😀
több mint 13 éve
Megnéztem az összefoglalót... rengeteg misstackle... úgy rémlik mintha az előző szezont is így kezdtük volna 😊
Kolb.... hát rá nincsenek szavak 😕
Skelton.... kezdő lesz
Lindley.... szerintem nem rossz anyag 😊
Bartel jó backup, de csak adnék neki egy meccset az előszezonban. Nekünk most mindent meg kell próbálnunk Qb fronton.

Jó volna megnézni valamikor az ismétlést... tegnap elő is fizettem stream-re amit Fucu ajánlott még 1 éve talán lesz ott ismétlés valamikor és akkor majd végignézem.
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
összefoglaló a meccsről:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/Saints_vs_Cardinals_-_Pro_Football_Hall_of_Fame_Game/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kolbásznak zúzódott a bordája, és megsérült a rekeszizma, de nincs törése. Egyelőre nem tudni, mikor térhet majd vissza. (Adam Caplan)
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/A_ma_esti_hianyzok/

Don't blink!
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/05/A_Hall_of_Fame_merkozes/Fucu
Kár hogy ilyen későn lesz 😊

Hogy lesznek idén a meccseink magyar idő szerint?silent7939
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter Tailor
akkor mégsem írok 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Game Day! 😊

cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter Tailor
thx 😊
több mint 13 éve
Game Day! 😊

cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/

Don't blink!
több mint 13 éve
Game Day! 😊

pár nap múlva írok majd egy blogbejegyzést róla 😊

több mint 13 éve
Game Day! 😊

Hogy lesznek idén a meccseink magyar idő szerint?
több mint 13 éve
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/05/A_Hall_of_Fame_merkozes/

több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
köszönöm a segítséget
több mint 13 éve
A mai meccset lehet valahol nézni?Leon78
az espn america élőben adja majd, amit holnap délben és kedden 15:00-kor ismételnek)
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.Fucu
Még egy talán idióta kérdés, de honnan tudod letölteni a meccseket, és az összefoglalókat?
Leon78
A meccseket legtöbbször a ten yard torrents oldalról, de most nincs nyílt regisztráció.
Az összefoglalókat az nfl.com-on nézem, de tavaly fent voltak a Cards honlapján is (és idén valószínűleg a mi blogunkon is 😊)

több mint 13 éve
az espn america élőben adja majd, amit holnap délben és kedden 15:00-kor ismételnek)
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.Fucu
Még egy talán idióta kérdés, de honnan tudod letölteni a meccseket, és az összefoglalókat?
több mint 13 éve
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.

több mint 13 éve
A mai meccset lehet valahol nézni?
több mint 13 éve
Valamire nagyon spórolunk és remélem Daryl Washington vagy LSH hosszútávú szerződésére. Tegnap Todd Heap és Stewart Bradley is fizetés csökkentést kapott.
Heap idei 2,15 milliós fizuját 1,15-re csökkentették. Arról, hogy Stewart fizuja mennyit csökkent, még nem olvastam.Fucu
Nem is tudom mi lenne a védelemmel, ha Washington nem lenne benne 😊
Nem tudom jól látom e, de a Cardinalsnal elég nagy százalékban maradnak draftolt játékosok hosszú távra. Érdekes, hogy kevés az eredmény, mégis szeretnek itt játszani a srácok.. 😊 Ez a többi csapatra is jellemző, vagy vannak olyanok akik inkább az FA-at részesítik előnyben?
Leon78
ez nagyon nem volt így a Cardinalsnál. Whiz ideérkeztével elkezdte az olyan játékosok megszerzését/draftolását, akik jól játszanak hasznára vannak a csapatnak és megvan bennük a potenciál hogy hosszú távon Cards mezben játszanak.
Akik itt voltak még Whiz előtt is ők már valószínűleg Cardinals játékosként fejezik be a pályafutásukat (Larry, Wilson, Dockett).
Ellenpéldák is voltak Dansby, Antrel Rolle is mondjuk.
Jó a hozzáállás és van elképzelés mit akar a csapat és ez valamilyen szintű biztonságérzetet ad az ideérkező játékosoknak is.Fucu
Dansby-t nagyon sajnáltam, jó játékosnak tartom, és úgy érzem mióta elment nem hozza ugyanazt a szintet, mint nálunk...
több mint 13 éve
Channing Tatum (színész, Coach Carter, Step Up) volt az edzőtáborban tegnap, mivel jó barátja Kerry Rhodes 30. szülinapját ünnepelte.

Nem spórolnánk semmit ha most kiraknán és akkor még Whozék is beismernék, hogy mekkora blama volt az idecserélése. Ez nem fog megtörténni.Fucu
Igazából arra céloztam, hogy a szerződéséből még hátra lévő évek alatt mennyit lehetne spórolni..... Nagyon sokban van, és nagyon keveset mutat....
Bár ne legyen igazam és cáfoljon rám a szezon során...😊Leon78
Még márciusban kérdeztem meg gsn-t, hogy mennyit spórolnánk ha még a 7 milliós bónusz kifizetése előtt kiraknánk Kolbot. Azt írta, hogy nem lenne nagy különbség aközött amennyit spórolnánk rajta. És szerintem ez elvi kérdés is Whiznél. Úgy gondolja Kolb a megoldás QB poszton és ezt be is akarja bizonyítani. De nem minden áron. Ha tényleg nagyon szar lesz, akkor repülni fog.

több mint 13 éve
Valamire nagyon spórolunk és remélem Daryl Washington vagy LSH hosszútávú szerződésére. Tegnap Todd Heap és Stewart Bradley is fizetés csökkentést kapott.
Heap idei 2,15 milliós fizuját 1,15-re csökkentették. Arról, hogy Stewart fizuja mennyit csökkent, még nem olvastam.Fucu
Nem tudom jól látom e, de a Cardinalsnal elég nagy százalékban maradnak draftolt játékosok hosszú távra. Érdekes, hogy kevés az eredmény, mégis szeretnek itt játszani a srácok.. 😊 Ez a többi csapatra is jellemző, vagy vannak olyanok akik inkább az FA-at részesítik előnyben?
Leon78
ez nagyon nem volt így a Cardinalsnál. Whiz ideérkeztével elkezdte az olyan játékosok megszerzését/draftolását, akik jól játszanak hasznára vannak a csapatnak és megvan bennük a potenciál hogy hosszú távon Cards mezben játszanak.
Akik itt voltak még Whiz előtt is ők már valószínűleg Cardinals játékosként fejezik be a pályafutásukat (Larry, Wilson, Dockett).
Ellenpéldák is voltak Dansby, Antrel Rolle is mondjuk.
Jó a hozzáállás és van elképzelés mit akar a csapat és ez valamilyen szintű biztonságérzetet ad az ideérkező játékosoknak is.

több mint 13 éve
több mint 13 éve
Channing Tatum (színész, Coach Carter, Step Up) volt az edzőtáborban tegnap, mivel jó barátja Kerry Rhodes 30. szülinapját ünnepelte.

Nem spórolnánk semmit ha most kiraknán és akkor még Whozék is beismernék, hogy mekkora blama volt az idecserélése. Ez nem fog megtörténni.Fucu
Igazából arra céloztam, hogy a szerződéséből még hátra lévő évek alatt mennyit lehetne spórolni..... Nagyon sokban van, és nagyon keveset mutat....
Bár ne legyen igazam és cáfoljon rám a szezon során...😊
több mint 13 éve
Heap idei 2,15 milliós fizuját 1,15-re csökkentették. Arról, hogy Stewart fizuja mennyit csökkent, még nem olvastam.

több mint 13 éve

Nem spórolnánk semmit ha most kiraknán és akkor még Whozék is beismernék, hogy mekkora blama volt az idecserélése. Ez nem fog megtörténni.