Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
jaj persze a steelers még mindig a világ legjobbjamajd meglátjuk
több mint 14 éve
Kicsit jobb védelem ellen játszott gyengén ez a támadósor...szerintem meg ne térjünk vissza az erőviszonyokhoz 😊 minden hét más, bármi megtörténhet.Az biztos, hogy nincs előre lejátszott meccs, de vannak elvárható győzelmek és vereségek (ez a meglepetés). Amennyiben a Falcons úgy játszik, mint múlt héten, akkor meglehetnek. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen nyomtuk!catattack
Fucu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Sziasztok!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131
Hol lehet online nézni majd a meccset?silent7939
Ezek között mazsolázz majd!
több mint 14 éve
Sziasztok!Hol lehet online nézni majd a meccset?
több mint 14 éve
catattack
3 520
Jóslatok ma estére? Egy karcsú győzelmet várok, amennyiben nem veszítünk labdát, az OL jobban működik (futásnál és passznál is) és Anderson pontosabb lesz.
Egyszóval: Vesztünk. 😊
több mint 14 éve
Game Day!!!! 😊Keleti parton délután 1-es meccs, nem a kedvence a csapatnak. (Nekünk annál inkább mivel este 7kor kezdődik 😊)
Atlanta Falcons, nem lesz egyszerű, fő feladatok
- Michael Turner megállítása, Daryl Washington és a D-Line feladata lesz
- Odaérni Matt Ryan-hez, Calais Campbell és Dockett feladata
- Roddy White-al majd DRC foglalkozik, de Tony Gonzalez őrzése is nagyon fontos ez Wilson melója lesz
- Hightowernek fumble nélkül végigjátszania a meccset és LSH-nak ugyanúgy teljesítenie a futásoknál mint múlt héten.
- Anderson pontosabban célozzon főleg Fitz felé, de ne adja el a labdát.
- O-Line összeszedettebb játéka
Bízok a győzelemben, de nehéz lesz. Jó, szoros meccset várok, remélem Cards győzelemmel a végén.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Ocho más tészta, ő már egy héttel előtte írta, hogy meccs alatt is fog twitterelni 😊Fitz pedig ott volt a georgia-arkansas meccsen
A Georgia Tech-en edzettek a srácok. Ez Whis alma mater-eFucu
több mint 14 éve
Beanie Wellssel mi a szitu?ThundersNFLolvass vissza b+
több mint 14 éve
Beanie Wellssel mi a szitu?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Ocho más tészta, ő már egy héttel előtte írta, hogy meccs alatt is fog twitterelni 😊A Georgia Tech-en edzettek a srácok. Ez Whis alma mater-e
több mint 14 éve
Ochocinco meg konkrétan a meccs alatt üzent az őt fogó cornerbackeknek 😊 Legközelebb már a pályáról a huddleből fognak twitelni vagy dobni egy üzit facebookon 😊)hogy ne vonja el a figyelmüket a meccsrőlFucuhozott egy olyan szabályt az NFL, hogy a játékosok nem twitterelhetnek a mérkőzésük előtt másfél órával és meccs alattFucuMi ellen hozták? Nem tudom elképzelni, hogy ez mit akadályoz meg.catattack
több mint 14 éve
hogy ne vonja el a figyelmüket a meccsrőlhozott egy olyan szabályt az NFL, hogy a játékosok nem twitterelhetnek a mérkőzésük előtt másfél órával és meccs alattFucuMi ellen hozták? Nem tudom elképzelni, hogy ez mit akadályoz meg.catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
hozott egy olyan szabályt az NFL, hogy a játékosok nem twitterelhetnek a mérkőzésük előtt másfél órával és meccs alattFucuMi ellen hozták? Nem tudom elképzelni, hogy ez mit akadályoz meg.
több mint 14 éve
Szerk.: Ez a Dockett-féle büntetés mit takar? Mi ellen van ez a 90 perces dolog.catattackhozott egy olyan szabályt az NFL, hogy a játékosok nem twitterelhetnek a mérkőzésük előtt másfél órával és meccs alatt
több mint 14 éve
catattack
3 520
Beanie játékára kicsi az esély, mivel csak egy napot edzett ott viszont megint megint elkezdett fájni a térde, így nagyon kicsi az esély, hogy pályára lép.FucuAkkor a következő a tényállás: TH fumble hegyek és mikor már elveszett a meccs LaRod villogás.
Szerk.: Ez a Dockett-féle büntetés mit takar? Mi ellen van ez a 90 perces dolog.
több mint 14 éve
Doucet-en sérvműtétet hajtottak végre Péntek délelőtt. Az edzők reményei szerint a bye week utánra vissza is térhet.Dockett-et 5000 dollárra büntette az nfl, mert a Rams meccs előtti másfél órás időtartamban egy Amen-t twitterelt. egy ezres egy betűért 😊
Calais Campbell is 5000-et fizet majd be a közös kasszába egy Sam Bradfordon elkövetett szabálytalanság miatt.
A csapat egy nappal előbb utazott el Atlantába, hogy könnyebb legyen aklimatizálódni az időeltolódás miatt.
Beanie játékára kicsi az esély, mivel csak egy napot edzett ott viszont megint megint elkezdett fájni a térde, így nagyon kicsi az esély, hogy pályára lép.
több mint 14 éve
mamii
68
Én is csatlakozom Sonics-hoz, én is szívesen olvasnék a csoportról elemzést, főleg hogy én csak azt látom amit a Sport TV közvetít. Tudom hogy ez nagy meló, ezért csak akkor, ha ráérsz Fucu, de a fejtágítást előre is köszönöm!
GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
szerintem meg ne térjünk vissza az erőviszonyokhoz 😊 minden hét más, bármi megtörténhet.Az biztos, hogy nincs előre lejátszott meccs, de vannak elvárható győzelmek és vereségek (ez a meglepetés). Amennyiben a Falcons úgy játszik, mint múlt héten, akkor meglehetnek. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen nyomtuk!
Fucu
több mint 14 éve
Nem ígérek semmit 😊Bevallom őszintén szezon előtt gondolkoztam rajta, de felújítás volt itthon az elmúlt 2-3 hétben így nem volt megoldható. Átgondolom majd. Örülök, hogy lenne rá kisebb igény 😊FucuKöszi szépen a gyors válasz!
Remélem, hogy lesz akkor podcast. 😊
Bocsi, hogy kicsit "bepofátlankodtam" hozzátok...Sonics
több mint 14 éve
Bevallom őszintén szezon előtt gondolkoztam rajta, de felújítás volt itthon az elmúlt 2-3 hétben így nem volt megoldható. Átgondolom majd. Örülök, hogy lenne rá kisebb igény 😊FucuKöszi szépen a gyors válasz!
Remélem, hogy lesz akkor podcast. 😊
Bocsi, hogy kicsit "bepofátlankodtam" hozzátok...
több mint 14 éve
Bevallom őszintén szezon előtt gondolkoztam rajta, de felújítás volt itthon az elmúlt 2-3 hétben így nem volt megoldható. Átgondolom majd. Örülök, hogy lenne rá kisebb igény 😊
több mint 14 éve
király dolog lenne, mindig meghallgatnám 😊MadEzért gondoltam én is! 😀 Kereslet lenne rá...
Na majd meglátjuk mit válaszol Fucu az önző igényemre...
több mint 14 éve
Kicsit off, deFucu nem tervezel - Briareoshoz hasonlóan - heti, kétheti rendszerességgel egy kis elemzést az NFC West-ről?
csak azért írtam be ide, mert szerintem a többieket is érdekelné a válaszod...
köszi szépen előre is és sok sikert a hétvégére 😊
több mint 14 éve
Boldin azért most jól megkapta a "nyakára" Housmandzadeh-et (rem. jól írtam a nevét), szal most nemtom ki ott az elsőszámú. De mindegy is, tényleg jól játszott, ahogy nálunk is szokott, már amikor nincs épp lesérülve 😛a Ravensnél szvsz 3, azaz három darab ideális 2. számú WR van, ellesznek ők ezzel...😀
Lehet, hogy mazochista vagyok, de ma kicsit belenézegettem a tavalyi-tavalyelőtti PO meccseinkbe, és hát elmorzsoltam egy-két könnycseppet Warnerért... 😊csongi