Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Mondjuk az is igaz, egy tisztességes nfc west csapathoz nem illik a jó játék 😊 Ez viszont reményt adhat, mert az lesz itt a kérdés, hogy a szezon végére ki bizonyul itt a legkevésbé pocséknak...csongiAkkor azért nagyon fogok röhögni, amikor 6-10-el lesz meg nálunk a csoportgyőztes. És milyen jó, hogy ennyire "jól" játszik a 4 csapat, mert így az utolsó pillanatig kiélezett lehet a harc 😊 😀
több mint 14 éve
hehe, szóval ha már mi szarok vagyunk, ne merjen jól játszani a Rams? 😀 Mondjuk az is igaz, egy tisztességes nfc west csapathoz nem illik a jó játék 😊 Ez viszont reményt adhat, mert az lesz itt a kérdés, hogy a szezon végére ki bizonyul itt a legkevésbé pocséknak...Az a gáz, hogy a Saints ellen szopunk. Azt mondanám, hogy a 49ers kikap az Eagles-től, de az viszont képtelenség, hogy 0-5-tel álljon...Azért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.bionicnem is azok, bár nálunk pont fordítva van, mert 2 uccsó mp-es FG-vel vagyunk 0-4, ti meg 2-2...
mekkora rakat ***** az NFCW 😕petey
Itt a legnagyobb problémát a Rams jelenti, mert nem tartja magát a többi NFCW csapathoz és megtáltosodott, sőt valószínű a Lions-t is megverik. Go Lions!catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az a gáz, hogy a Saints ellen szopunk. Azt mondanám, hogy a 49ers kikap az Eagles-től, de az viszont képtelenség, hogy 0-5-tel álljon...Azért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.bionicnem is azok, bár nálunk pont fordítva van, mert 2 uccsó mp-es FG-vel vagyunk 0-4, ti meg 2-2...
Itt a legnagyobb problémát a Rams jelenti, mert nem tartja magát a többi NFCW csapathoz és megtáltosodott, sőt valószínű a Lions-t is megverik. Go Lions!
több mint 14 éve
Elég szar lehet Fitzgerald-nak is. Ö csak fut, csak fut, de a labdával nem találják meg, vagy csak simán levédekezik. Miközben tavaly jöttek a play-ek, a TD-k.Elég frusztráló lehet igy pályára lépni.
több mint 14 éve
A Saints ellen azt kell tenni amit mi. Egyfolytában gondolkodásra kell késztetni Brees-t hogy mit lát snap előtt, és nyomsát tennni rá. Meg el kell venni a belső és külső futást/screent..egyszerű ez 😛peteymeg egy kis izomlazítót/nyugtatót keverni a gatorade-jükbe. egyszerű ez 😀
több mint 14 éve
😂 nem volt vele célom hogy rejtvény legyen, így jött ki 😀próbálom megfejteni hogy az 5 csillag melyik szót takarja, nekem csak 3-4 csillagosok jutnak eszembe 😀csongiAzért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.bionicnem is azok, bár nálunk pont fordítva van, mert 2 uccsó mp-es FG-vel vagyunk 0-4, ti meg 2-2...
A Saints ellen azt kell tenni amit mi. Egyfolytában gondolkodásra kell késztetni Brees-t hogy mit lát snap előtt, és nyomsát tennni rá. Meg el kell venni a belső és külső futást/screent..egyszerű ez 😛

több mint 14 éve
próbálom megfejteni hogy az 5 csillag melyik szót takarja, nekem csak 3-4 csillagosok jutnak eszembe 😀Azért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.bionicnem is azok, bár nálunk pont fordítva van, mert 2 uccsó mp-es FG-vel vagyunk 0-4, ti meg 2-2...
több mint 14 éve
a statok böngészése közben két biztató dolgot találtam a következő meccsre:a Saints ugyanolyan szar run defenseben, mint mi (30. és 26.), futásban viszont mi vagyunk a jobbak (18. ill. 30.). a pass/pass defenset inkább hagyjuk... 😊
szóval ha sok futással időt pörgetve sok drive-ot tudunk vezetni, akkor talán Breesnek nem lesz sok ideje szétpasszolni minket 😊
na remélem Whis is olvassa a topikunkat 😀
több mint 14 éve
Azért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.bionicnem is azok, bár nálunk pont fordítva van, mert 2 uccsó mp-es FG-vel vagyunk 0-4, ti meg 2-2...
mekkora rakat ***** az NFCW 😕

több mint 14 éve
Valamikor a nagyszünet után adtam fel én is.Irányítónk nincs, mindkét fal gyenge, hát ebből nem tudom mit lehet kihozni 😕
Lehet hogy meg kellene keresni Warner-t, hátha van olyan összeg amiért visszajönne. 😉
Azért a 49ers a maga 0-4 eredményével sem lehet büszke.
több mint 14 éve
nem sikerült fordítanunk az utolsó negyedben?? de gáz!! 😀 (elmentem aludni inkább mert ma du. ismétlik espn american a meccset majd megnézem a záró 15 percet 😊)Mamii: nem vagyok elkeseredve, de hogyan lehet kimászni ebből a gödörből azt nem tudom (szerintem sehogy)
Annak örülök, hogy Whis meghúzta a QB cserét, este nézek majd sajtótájékoztatót bár valószínűleg a szokásos dolgokat fogja mondani mint a vereségeknél szokás.
Futójáték azért nem volt akkora gáz, az volt a gáz hogy Timmy TD-jánál a bírók akkora kamu holdingot fújtak, mint ide Lacháza. És persze utána jött a Anderson INT no 1.
A védelemre nincs magyarázat, Wilson homály volt Campbellt és Dockett-et dupázták, Watson és Robinson nem sokat csinált. Washington homály, nem tud kibújni a blokk alól.
Viszont Greg Toler játéka tetszik, futás ellen állat övé volt a kiharcolt fumble és ez idén már a második volt.
Stephen Williams drop nagyon csúnya volt, fogtam a fejem.
Special Teamet megfogták, erre készültek egész héten.
Kiábrándító játékrengeteg egyéni hiba. Katasztrófa meccs volt.
A jó hír, hogy ennél már csak jobban tudunk játszani 😊
(az álhírért még egyszer bocsánat 😊)
több mint 14 éve
sovány vígasz, de hogy valami pozitívat is elmondhassunk: a tavalyi eredményhez képest most legalább 4 ponttal többet szereztünk :/ San Diego Chargers–Arizona Cardinals
Loss: 17 - 6
több mint 14 éve
valami tényleg nagyon nem stimmel nálunk és nem csak a támadó sorunkkal... :rolleyes: most néztem hogy rengeteg pontot szereztek eddig ellenünk (118) 😕 csak a 4 vereséges Buffalo Bills kapott be többet (125) :/
féllő, hogy majd a New Orleans is rá fog tenni egy lapáttal... :rolleyes:
több mint 14 éve
persze hogy ők futnak nem hiszem el hogy elhittétek 😊Na, b@szki, Fucukám, ezt jól besz#>&am.... 😂 (Mondjuk nem volt várható, hogy Darren Urban magyarhangja ilyen tréfát űzzön, ráadásul április elseje is régen volt.)
azért írtam amit, mert már unom, hogy minden héten megkérdezi a csávó hogy mi van Wells-el, csöppet unom...
magadban lehet a vereségre készülni de ne mond ki/írd le 😊Fucu
Mondjuk ezt az eredmény még Tim és Beannie nélkül is tudtuk volna szerintem. (Pl azt sem értettem, hogy a mi Larry-nkre ráállítanak akár két embert is, hogy levegyék a pályáról, mi pedig szinte nem is állítottunk embert Gates-re, néha olyan szabadon kapott labdát 😕 )
több mint 14 éve
persze hogy ők futnak nem hiszem el hogy elhittétek 😊értelek, és remélem hogy nem ezek a negatív hullámok hatottak negatívan a csapatra 😊
azért írtam amit, mert már unom, hogy minden héten megkérdezi a csávó hogy mi van Wells-el, csöppet unom...
a futók lecserélését meg totál elhittem, hát kételkedjünk a legfőbb hírforrásunkban? 😊 de most már eljátszottad a bizalmat, egy szavadat se hisszük ezentúl 😀
a jagset is szétvertük, most meg már elverték peytonékat.szababaszki ezt sztem a chargers topikba tedd be...
több mint 14 éve
nahát itt már a jószerencsénk sem tudott labdába rúgni... 😐 ez zakó volt a javából... 😕
én 7:28-as állásnál adtam fel... szerintem a csapat már korábban... 😕
több mint 14 éve
Valami nagyon nem okés nálatok.Lehet én vagyok hülye(sőt biztos), de szerintem Leinart is tudná ezt hozni mint Anderson nem?
Futójáték az szó szerint nem volt , passzjáték még úgy sem.
Ahogy Fucu írtad a Köcsög(Rivers) Gatessel tandemben bedarált benneteket.
Nagyon rendbe kell tenni ott a fejeket mert innen 2 út van igaz több nincs vagy felfelé vagy egyenesen a pokolba.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
a jagset is szétvertük, most meg már elverték peytonékat.
több mint 14 éve
Juj! Ez nagyon fáj így korán reggelre. Tegnap éjjel elaludtam a PHI-WAS meccsen, nem azért mert rossz volt, csak öreg vagyok meg fáradt, már akkor nagyon verésre álltunk, de most első utam a netre vezetett és majd elájultam a vereségtől. Fogalmam sincs hogy lehet kimászni ekkora gödörből. Majd Fucu elmagyarázza, ha nincs nagyon elkeseredve ő is.

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
persze hogy ők futnak nem hiszem el hogy elhittétek 😊Én elhittem, bár elfogult vagyok Wright-tal kapcsolatban, biztos azért! :rolleyes:
több mint 14 éve
persze hogy ők futnak nem hiszem el hogy elhittétek 😊azért írtam amit, mert már unom, hogy minden héten megkérdezi a csávó hogy mi van Wells-el, csöppet unom...
magadban lehet a vereségre készülni de ne mond ki/írd le 😊
több mint 14 éve
Game Day! 😊csak előre próbáljuk lélekben felkészíteni magunkat az esetleges brutál vereségre 😊 annál felemelőbb érzés lesz majd, ha győzünk...
Chargers ellen idegenben.
Két lehetőség van:
- nagyon csúnyán kikapunk
- nyerünk
köztes megoldást nem látok.
- Rivers (becenevén A Köcsög) csúnyán szétpasszolja a védelmet, ha nem lesz rajta nyomás.
- LSH-nak kell alkotnia mert elég karcsú a chargers ST
- Adrian Wilson vs Antonio Gates ás a DRC - Michael Floyd párharcok nagyon fontosak lesznek
- Ha Anderson relatív normális meccset hoz akkor én már örülök. Fitz-et úgyis duplázni fogják, így a Williams-Komar-Roberts újonc hármason lesz a teher.
- A futójáték eddig számomra pozitív meglepetés Beanie-nek és Timmy-nek segítenie kell Andersont.
Mindenki azt mondja kikapunk, hát milyen szurkolók vagytok ti? Nyerünk és kész 😊
GO Cards!Fucu
most akkor mégis Beanie meg Tim fog futni? jó lenne, ha nem lesz fumblitis, akkor húzhatják magukkal az offenset.
Fitz meg lehet h azért tud majd érvényesülni mégis, mert szerintem az újonc elkapókat is fogják tesztelni, így ő is tud majd helyet csinálni magának.
több mint 14 éve
Game Day! 😊Chargers ellen idegenben.
Két lehetőség van:
- nagyon csúnyán kikapunk
- nyerünk
köztes megoldást nem látok.
- Rivers (becenevén A Köcsög) csúnyán szétpasszolja a védelmet, ha nem lesz rajta nyomás.
- LSH-nak kell alkotnia mert elég karcsú a chargers ST
- Adrian Wilson vs Antonio Gates ás a DRC - Michael Floyd párharcok nagyon fontosak lesznek
- Ha Anderson relatív normális meccset hoz akkor én már örülök. Fitz-et úgyis duplázni fogják, így a Williams-Komar-Roberts újonc hármason lesz a teher.
- A futójáték eddig számomra pozitív meglepetés Beanie-nek és Timmy-nek segítenie kell Andersont.
Mindenki azt mondja kikapunk, hát milyen szurkolók vagytok ti? Nyerünk és kész 😊
GO Cards!
több mint 14 éve
http://www.chargers.com/news/article-1/Chargers-respect-Fitzgerald/c9240e75-220c-4730-bbcb-85fe1377a00eEgy elég jó cikk Larryről 😊
- off: Cards-os avatarral meg siggel nekivágok a meccsünkek 😀