NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=TGsIxLChyHQpeteyDA 😂 jövőre UFL/CFL, hihetetlen, h. még mindig kezdő az NFL-ben...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 15 éve
catattack
3 520
Gyalázat volt az egész meccs! 2 nyamvadt FG az offense teljesítmény.A SF rommá futotta a defense-t és emellé sok egyéni hiba, missed tackle hegyek. Egyes futásoknál 2-3 védőn is átrongyoltat a RB-k. Katasztrófa. Ha ki kellene emelni valakit, akkor az Adams. 😂
Offense az nem volt. Anderson továbbra is szar (mintha ez változhatna).
A legnagyobb gáz:
Rush: SF: 261 AZ: 13!!!!!!!!
Ki merem állítani, hogy idén nem nyerünk többet.
több mint 15 éve
Még pár óra, de én csak az ismétlést fogom nézni 18:30kor. Azt hiszem ez lesz az első vagy második meccs amit nem élőben nézek meg 4 év alatt.puha vagy Fucu! 😊
Jó szurkolást! GO CARDINALS!Fucu
több mint 15 éve
Még pár óra, de én csak az ismétlést fogom nézni 18:30kor. Azt hiszem ez lesz az első vagy második meccs amit nem élőben nézek meg 4 év alatt.Jó szurkolást! GO CARDINALS!
több mint 15 éve
meg fogtok dögleni😂
tress részemről letudva
😛petey
ilyen érvekkel nem is érdemes vitatkozni 😀
több mint 15 éve
hát igen, kezd egy kicsit a magyar focira emlékeztetni a dolog... azmár veszettfejszenyele, amikor a matematikai esélyeket kezdik latolgatni... :rolleyes: node sebaj, kicsit sárga, kicsit savanyú de a mienk!!! 😀
egyébként simán nyerünk! 😊 most már igazán itt lenne az ideje! :/
több mint 15 éve
Akkor Game Day! 😊hazai pályán, 49ers, idén először, főműsoridőben
sok okosat nem lehet mondani, két szar csapat találkozik egymással és a győztesnek még marad esélye a PO-ra.
Fontos teendők:
- Andersonnak hiba nélkül játszani, ebbe nem tartozik bele a pontatlanság (azt úgyse tudja megcsinálni) csak hogy ne adjon el labdát.
Falnak tartania kell és megpróbálni utat nyitni a futóknak (utóbbit tartom nehezebbnek)
- Vernon Davist nem szabad hagyni üresen értem, Mr Wilson?!
- Frank GOre megfogása
Campbell nem edzett a héten így nem tartom valószínűnek hogy játszik. Toler egy napot edzett erősen kérdéses a játéka.
Nyerünk! (nyerjünk!)
Go Cards!
több mint 15 éve
meg fogtok döglenite sem vagy már a régi 😛
tress részemről letudva
😛petey
több mint 15 éve
Csongi! Te nem jönnél a talira? 😀catattackasszem most nem. majd talán egy későbbire. a playoffban lehet hogy elnézek majd egy talira (ha lesz)
több mint 15 éve
catattack
3 520
Csongi! Te nem jönnél a talira? 😀
több mint 15 éve
hát végül is szenvedhetünk tovább az Anderson/Hall párossal is. persze csak vicceltem, reális esély nincs Young megszerzésére, szerintem ha szabad lenne se startolnánk rá. ez a szezon már úgyis elment...ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀csongiEz k.rva beteg gondolat!catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀csongiEz k.rva beteg gondolat!
én most biztosan nemFucuMentem volna, de ha nem lesz melótesó, akkor maradok!
több mint 15 éve
catattack
3 520
Megy valaki fórumtalira?
több mint 15 éve
Ahmad Brooks (OLB) a hétfői meccsről:“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀 😀diverdocfő az optimizmus 😀
több mint 15 éve
Ahmad Brooks (OLB) a hétfői meccsről:“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 15 éve
Young IR-re lett téve nem is értem hogy gondoltad 😊mókás lett volna idehozni és utána persze Cutlert és meg is van a 2006-os első körös qb parádé 😀
cattatack: Somers blogján olvastam az egy üres helyet a rosteren
több mint 15 éve
ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊Nálam 53-ban jelzi Komart és Green-nel meg is vannak. :/catattack
igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Marshay Green az 53-as keretben, gyenguszok vagyunk CB-ben és tud visszahordani is ha kell.
Max Komar PS-ben, Alphonso Smith távozni kényszerült. Így most van egy üres hely a rosteren.
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült listaFucu
több mint 15 éve
catattack
3 520
ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊Nálam 53-ban jelzi Komart és Green-nel meg is vannak. :/
igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Marshay Green az 53-as keretben, gyenguszok vagyunk CB-ben és tud visszahordani is ha kell.
Max Komar PS-ben, Alphonso Smith távozni kényszerült. Így most van egy üres hely a rosteren.
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült listaFucu
több mint 15 éve
ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊 igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült lista
több mint 15 éve
Shaun Smith? Az tény, ő ilyen dirty, csinál ám rosszabbat is. Bár ez nem tudom most hogy jön ide?valakinél ez, valakinél meg a golyók markolászása ugye ulpi 😛peteyAz értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!catattack
Nálunk inkább akkor Corey Mays a "csúcs", érdemes meghallgatni ha mond valamit, annyira sötét szegény, hogy az vicces. De a csapat 70%a ilyen agytröszt ott is, meg mindenhol. Én legalábbis jókat röhögök az ilyen felvételeken, meg egyes játékosok jól átgondolt nyilatkozatain. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
valakinél ez, valakinél meg a golyók markolászása ugye ulpi 😛Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!catattack