Atlanta Falcons
32 feliratkozó
1 napja
Hijj ez a Breece Hall szerződés után Bijan mennyit fog kérni...4 év 85M és 45M garantált 😀 Tuti a legnagyobb RB contract-ot akarja majd. Barkley több, mint 20M kapott éves átlagban
empty taxi
1 napja
Hijj ez a Breece Hall szerződés után Bijan mennyit fog kérni...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 napja
cobee bryant annó a hawksban nem volt szar, nem bánnam ha hughest sikerülne padra zavarni.Az ex Hawks játékos Coby, őt a CHI igazolta le nagypénzért és safetyt játszott tavaly már.
malone vagy thomas ( vagy egy most még nem ismert de ) szerintem a rotációba bekerül egy db vagy egy wr kárára.
peach
Cobee tavalyi UDFAtok és corner.
Poloska vagyok.
10 napja
cobee bryant annó a hawksban nem volt szar, nem bánnam ha hughest sikerülne padra zavarni.malone vagy thomas ( vagy egy most még nem ismert de ) szerintem a rotációba bekerül egy db vagy egy wr kárára.
perkins meglepő volna h ps-ben kezdene, amúgy is vékony a 4 lb ( főleg h azok azok akik ), szóval kb ugyanaz mint a de poszton.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
Way too early 53:QB: Balpénisz, Tuja, Sziamiaú (3)
RB: B. Robinson x2, Goodson (3, 6)
WR: London, Dotson, Zaccheaus, Branch, Washington, Thompkins (6, 12)
TE: Sicc, Hooper, Woerner (3, 15)
OL: Jake, Bergeron, Neuzil, Lindstrom, Jawaan, Nelson, Hinton, Levin, Onianwa, Norton (10, 25)
DI: Harrison, Maason, Dorlus, London, Hand, Chris Williams (6, 31)
ED: Pearce (?), Jalon, Ebukam, Ojulari, Trice (5, 36)
LB: Deablo, Harris, Andersen, Daniels (4, 40)
DB: Terrell x2, Bowman, Bates, Watts, Hughes, Hellams, Holmes, Phillips, Brown (10, 50)
K: Folk
P: Bailey
LS: McCollough
PS:
Jack Strand (QB), Cash Jones (RB), Vinny Anthony II (WR), Chris Blair (WR), Dylan Drummond (WR), James Brockermeyer (C), Andrew Stueber (OG), Michael Jerrell (OT), Anterio Thompson (DI), Cameron Thomas (ED), DeAngelo Malone (ED), Harold Perkins Jr. (LB), JD Bertrand (LB), C.J. Henderson (CB), Mike Ford Jr. (CB), Cobee Bryant (CB)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
jól draftoltunk, remélem beválnak a srácoknem tulsagosan kedvelem ezt a Terrell picket, az egesz class egy coin flip sajnos.
peach
13 napja
jól draftoltunk, remélem beválnak a srácok
14 napja
Két szó: nepotizmus 😀😀akár. inkább annak az esete amikor a need, a tehetség meg a marketing érték találkozik és ez a három tulajdonság eggyé válik egy csodálatos egésszé 😀
zacknorb
branch is kurva jó húzás a harmadik végén, undorítóan nagy steal. ki lehet mondani a jelenlegi információk alapján, hogy ezt a draftot nem basztuk el 💪 ( és már nem is nagyon tudjuk 😀 )
Szerkesztette: peach
14 napja
😎igen, az kimaradt. meg éppen egy rt húzás sem lenne wtf.Jo esellyel nose tackle lesz, de ha nem DL, akkor egyetertek.Ti amúgy hova és kit húznátok ma ??cb,lb,wr
Midnight
peach
Dennis90
egyébként nagyon adnék egy terrel brotherst.
peach
15 napja
igen, az kimaradt. meg éppen egy rt húzás sem lenne wtf.Jo esellyel nose tackle lesz, de ha nem DL, akkor egyetertek.Ti amúgy hova és kit húznátok ma ??cb,lb,wr
Midnight
peach
Dennis90
egyébként nagyon adnék egy terrel brotherst.
15 napja
Jo esellyel nose tackle lesz, de ha nem DL, akkor egyetertek.Ti amúgy hova és kit húznátok ma ??cb,lb,wr
Midnight
peach
15 napja
Ti amúgy hova és kit húznátok ma ??cb,lb,wr
Midnight
15 napja
Ti amúgy hova és kit húznátok ma ??
15 napja
Szegény Allgeier, megint kapott egy RB 1-t a nyakába 😔
16 napja
szerintem nem fog megváltozni. azt csak remélem. de ray lewis is futott be karriert a ligában. szóval remélhetem azt amit... 😊Legyél optimista 😁 majd Vick papa elmondja neki, hogy a böriben szép kislány lenne. Aztán inkább a karrierjére figyeljen. Peach értek egyet, hogy most jól beszaraták és megfog változniEn is orulnek, de a red flag a neve mellett abbol fakadt a draft elott, hogy total be tud gozolni, ez pedig csak egy eset. JPJ papa is felhivta az áldozat barátnőt, amikor JPJ elindult otthonrol, biztos látott már ezt azt tőle. Nekem ezek alapjan nincs sok bizadalmam a jovot illetoen.én abban reménykedek, hogy eléggé beszaratták ahhoz, hogy felfogja, hogy mindent elveszíthet amiért eddigi egész életében dolgozott. megváltozik, "jó útra tér" és a falcons valaha volt legjobb passrushereként vonul be cantonba 15 év múlva.olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
Gondolom a ligatol kap egy 6-8 meccses eltiltast. Remelem a szezon vegen tuladunk rajta, idozitett bomba a srac.
Dennis90
peach
Dennis90
Midnight
16 napja
Legyél optimista 😁 majd Vick papa elmondja neki, hogy a böriben szép kislány lenne. Aztán inkább a karrierjére figyeljen. Peach értek egyet, hogy most jól beszaraták és megfog változniEn is orulnek, de a red flag a neve mellett abbol fakadt a draft elott, hogy total be tud gozolni, ez pedig csak egy eset. JPJ papa is felhivta az áldozat barátnőt, amikor JPJ elindult otthonrol, biztos látott már ezt azt tőle. Nekem ezek alapjan nincs sok bizadalmam a jovot illetoen.én abban reménykedek, hogy eléggé beszaratták ahhoz, hogy felfogja, hogy mindent elveszíthet amiért eddigi egész életében dolgozott. megváltozik, "jó útra tér" és a falcons valaha volt legjobb passrushereként vonul be cantonba 15 év múlva.olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
Gondolom a ligatol kap egy 6-8 meccses eltiltast. Remelem a szezon vegen tuladunk rajta, idozitett bomba a srac.
Dennis90
peach
Dennis90
16 napja
En is orulnek, de a red flag a neve mellett abbol fakadt a draft elott, hogy total be tud gozolni, ez pedig csak egy eset. JPJ papa is felhivta az áldozat barátnőt, amikor JPJ elindult otthonrol, biztos látott már ezt azt tőle. Nekem ezek alapjan nincs sok bizadalmam a jovot illetoen.én abban reménykedek, hogy eléggé beszaratták ahhoz, hogy felfogja, hogy mindent elveszíthet amiért eddigi egész életében dolgozott. megváltozik, "jó útra tér" és a falcons valaha volt legjobb passrushereként vonul be cantonba 15 év múlva.olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
Dennis90
peach
16 napja
én abban reménykedek, hogy eléggé beszaratták ahhoz, hogy felfogja, hogy mindent elveszíthet amiért eddigi egész életében dolgozott. megváltozik, "jó útra tér" és a falcons valaha volt legjobb passrushereként vonul be cantonba 15 év múlva.olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
Dennis90
16 napja
fiatal még lehet hogy megijedt, eltudom róla képzelni, hogy ezért hozott rossz döntéseket, ha a csapatnál oda figyelnek rá akkor még akár értelmes ember is lehet belöle, ha meg balhézik ezek után akkor úgy is börtönbe megy, adjuk meg neki az esélyt 😀olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
Dennis90
Szerkesztette: Midnight
16 napja
olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.Ezt nem láttam jönni.. “ NEWS: James Pearce Jr. will have all charges dismissed if he completes a program issued to him by the state of Florida, per @AndySlater Pearce will reportedly have to attend therapy sessions for 6 months. Rickea Jackson and the police both agreed to this, per Pearce’s attorney”
peach
16 napja
olvastam most egy olyat, hogy pearce valami terelés programmal megúszhatja a dolgot.
18 napja
schefter szerint trade partnert kerestek pitts elcserelesehez, ami akar mar a draft alatt megtortenhet. mi lehet a valos ellenerteke?esetleg 2. de inkább 3. 4. kör szvsz
mate93