Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Animarum
83
Értem de védelmünket kéne kicsit feljebb tunningolni mert hát jó hogy kevés pontot kaptunk de azért nem volt valami elit védelmünk a támadokhoz meg szerintem max egy RB kéne mivel TE poszton ha nem is vagyunk eleresztve de azért van 2 jó WR-ünk akik mellett a TE-re annyira nem figyelnek és azért a draft elött jó lenne tudni hogy marad e Gonzo :SDe azért azt se mondanám hogy rossz lenne ha jönne, azért akiket fel soroltál se annyira fiatalok és nem az első évük már és azért lehet hogy egy kezdő DE még nem váltja meg a világot de lehet hogy idővel kinővi magát elit szintre vagy nem?Hunt alapvetően projekt játékos hatalmas potenciállal, szal van így benne fantázia igen.
GoFalconsGo
Viszont van annyi hiányposztunk h én nem játszanék efféle luxuspickkekkel korán. OLB, NT, RB, TE (?), SS (?), sőt ha Baker megy és csúszik vmelyik elit OT azt se tartom kizártnak h oda draftoljunk.empty taxi
több mint 11 éve
De azért azt se mondanám hogy rossz lenne ha jönne, azért akiket fel soroltál se annyira fiatalok és nem az első évük már és azért lehet hogy egy kezdő DE még nem váltja meg a világot de lehet hogy idővel kinővi magát elit szintre vagy nem?Hunt alapvetően projekt játékos hatalmas potenciállal, szal van így benne fantázia igen.
GoFalconsGo
Viszont van annyi hiányposztunk h én nem játszanék efféle luxuspickkekkel korán. OLB, NT, RB, TE (?), SS (?), sőt ha Baker megy és csúszik vmelyik elit OT azt se tartom kizártnak h oda draftoljunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Animarum
83
De azért azt se mondanám hogy rossz lenne ha jönne, azért akiket fel soroltál se annyira fiatalok és nem az első évük már és azért lehet hogy egy kezdő DE még nem váltja meg a világot de lehet hogy idővel kinővi magát elit szintre vagy nem?
több mint 11 éve
Atlanta Falcons 2013 Offseason Preview:Én Grimest bevallom elengedném. Elég lesz Moore-t és Bakert befaragni a sapka alá és akk még arról nem is beszéltünk h ha Gonzo visszajön ő se fog keveset keresni.
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130226/atlanta-falcons-offseason-preview/?sct=uk_t12_a2Sugar611
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Atlanta Falcons 2013 Offseason Preview:sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130226/atlanta-falcons-offseason-preview/?sct=uk_t12_a2
több mint 11 éve
Hunt 3-4-ben DE-t játszana, ott azért megvagyunk (Babs, Peters, Jerry), nincs igazán rá szükség.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Animarum
83
És gonzo-ról semmi hír hogy marad vagy nem??? Okafort-ról is azt hallottam hogy jó jól járnánk vele szerintetek?nem'tom, hogy mennyi az esélye, még valamelyik Mock Draftban láttam, hogy hozzánk írták. amúgy Gonzaleztől is függ, mert ha nem marad akkor első körben TE húzunk. ha marad akkor jöhet Hunt, vagy MD-ben még Alex Okafort szánták nekünk! 😊Sugar611Margus Hunt:ÉS arra mennyi az esély hogy öt draftoljuk ??? Mert tényleg szimpatikus a játéka de nincs rá garancia hogy a vezetöség is öt nézte ki magának :SGoFalconsGo
www.nfl.com/videos/nfl-combine/0ap2000000145044/Margus-Hunt-shares-his-football-storySugar611
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem'tom, hogy mennyi az esélye, még valamelyik Mock Draftban láttam, hogy hozzánk írták. amúgy Gonzaleztől is függ, mert ha nem marad akkor első körben TE húzunk. ha marad akkor jöhet Hunt, vagy MD-ben még Alex Okafort szánták nekünk! 😊Margus Hunt:ÉS arra mennyi az esély hogy öt draftoljuk ??? Mert tényleg szimpatikus a játéka de nincs rá garancia hogy a vezetöség is öt nézte ki magának :SGoFalconsGo
www.nfl.com/videos/nfl-combine/0ap2000000145044/Margus-Hunt-shares-his-football-storySugar611
több mint 11 éve
Animarum
83
Margus Hunt:ÉS arra mennyi az esély hogy öt draftoljuk ??? Mert tényleg szimpatikus a játéka de nincs rá garancia hogy a vezetöség is öt nézte ki magának :S
több mint 11 éve
Margus Hunt:szimpatikus gyerek.jöhet.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Margus Hunt:www.nfl.com/videos/nfl-combine/0ap2000000145044/Margus-Hunt-shares-his-football-story
több mint 11 éve
Yasinskas 4 Prez!The Falcons need to add a running back that’s different from Rodgers. They need to get someone that’s a little bit bigger and more of a power runner. I think they can get someone like Wisconsin’s Montee Ball sometime after the first round of the draft.
Madden hates me.
több mint 11 éve
GM Thomas Dimitroff is "confident" a Matt Ryan contract extension will get done.Falcons coach Mike Smith told reporters at the Combine that free agent CB Brent Grimes' Achilles' recovery is going "outstanding."
Coach Mike Smith says Jacquizz Rodgers "can handle all three downs" at running back.
több mint 11 éve
Érdeklődönk Shonn Greene iránt. RB-t én mondjuk nem FA-n keresztül szereznék, de alkatilag és stílusra egy ilyesmi back kéne nekünk.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Scouting Combine:Mondjuk én eddig is Eifertet akartam, hiába írták többen is, hogy Ertz jobb, az eredmények után meg még inkább.
Tyler Eifert
www.nfl.com/combine/profiles/tyler-eifert?id=2540148
Zach Ertz
www.nfl.com/combine/profiles/zach-ertz?id=2540158
amúgy nézte valaki??Sugar611
több mint 11 éve
Kombinén állítólag interjúzunk Teoval, igazából én is megtenném, ezzel a kérdéssel indítanék:Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
egy kis pontosítás, Grimes 30 lesz (1983 07 19), a sérülése utáni formája nálam is kérdéses...jah értem, azt hittem azért méltatlankodsz mert neki dől a nagy lóvé, míg aké értelmes az fa lesz... mondjuk ezen lehet is bosszankodni, csak a pénzügyi részére gondoltam h sajnos ez így kb realitás az előzményeket figyelembe véve. am. grimesért nem biztos h kár, 32 éves lesz, ilyen sérülés után nemtom milyen lesz, pláne h ő ugye az atletikusságából él leginkább....peachA lényeg az lett volna hogy Asante és Ő kivételével nincs senki lekötve szerintem lesz is nagy veszteségünk DB vonalon remélem nem Moore lesz , bohócunk teljesítménye meg magáért beszél teljesítmény/fizu arányában persze. 6atosGrimes, Hope, McClain, Moore,Owens, 2013: Free Agentmoore 2. körös, owens 3. körös, mcclain asszem 6., grimes is 6 v 7. körös volt. dunta meg a posztján top fa-ként írt alá. ha jól van, ha nincs, nagyon nincs min melepődni.peach
Eközben a bohócunk:
Dunta Robinson Defensive Back 3/5/2010: Signed a six-year, $57 million contract. The deal contains $25.5 million guaranteed, including a $7 million signing bonus, all of Robinson's third-year base salary, and $3 million of his 2013 salary. 2013: $8 million, 2014: $10 million, 2015: $11.5 million, 2016: Free Agent
Ez nincs így jól!!!
6atos
több mint 11 éve
jah értem, azt hittem azért méltatlankodsz mert neki dől a nagy lóvé, míg aké értelmes az fa lesz... mondjuk ezen lehet is bosszankodni, csak a pénzügyi részére gondoltam h sajnos ez így kb realitás az előzményeket figyelembe véve. am. grimesért nem biztos h kár, 32 éves lesz, ilyen sérülés után nemtom milyen lesz, pláne h ő ugye az atletikusságából él leginkább....A lényeg az lett volna hogy Asante és Ő kivételével nincs senki lekötve szerintem lesz is nagy veszteségünk DB vonalon remélem nem Moore lesz , bohócunk teljesítménye meg magáért beszél teljesítmény/fizu arányában persze. 6atosGrimes, Hope, McClain, Moore,Owens, 2013: Free Agentmoore 2. körös, owens 3. körös, mcclain asszem 6., grimes is 6 v 7. körös volt. dunta meg a posztján top fa-ként írt alá. ha jól van, ha nincs, nagyon nincs min melepődni.peach
Eközben a bohócunk:
Dunta Robinson Defensive Back 3/5/2010: Signed a six-year, $57 million contract. The deal contains $25.5 million guaranteed, including a $7 million signing bonus, all of Robinson's third-year base salary, and $3 million of his 2013 salary. 2013: $8 million, 2014: $10 million, 2015: $11.5 million, 2016: Free Agent
Ez nincs így jól!!!
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A lényeg az lett volna hogy Asante és Ő kivételével nincs senki lekötve szerintem lesz is nagy veszteségünk DB vonalon remélem nem Moore lesz , bohócunk teljesítménye meg magáért beszél teljesítmény/fizu arányában persze.Grimes, Hope, McClain, Moore,Owens, 2013: Free Agentmoore 2. körös, owens 3. körös, mcclain asszem 6., grimes is 6 v 7. körös volt. dunta meg a posztján top fa-ként írt alá. ha jól van, ha nincs, nagyon nincs min melepődni.peach
Eközben a bohócunk:
Ez nincs így jól!!!
6atos
több mint 11 éve
Football perspective szerint Roddy az NFL történetének 37. legjobb elkapója: www.footballperspective.com/the-greatest-wide-receivers-ever-version-2-0-part-iii-career-rankings/Az aktívok közül csak Moss, Smitty, Andre Johnson, Wayne meg Marshall jobb nála.
Hát Sherman fiam ez mellé ment.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Grimes, Hope, McClain, Moore,Owens, 2013: Free Agentmoore 2. körös, owens 3. körös, mcclain asszem 6., grimes is 6 v 7. körös volt. dunta meg a posztján top fa-ként írt alá. ha jól van, ha nincs, nagyon nincs min melepődni.
Eközben a bohócunk:
Ez nincs így jól!!!
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Grimes, Hope, McClain, Moore,Owens, 2013: Free AgentEközben a bohócunk:
Ez nincs így jól!!!
több mint 11 éve
Rapoport szerint nem tolunk senkire se taget, remélem ez azért van mert jól haladnak a szerződéshosszabbítások.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Innen néhány ezer km-ről a "paraszt" szó kicsit erős sztem. Egyébként is az egész párharc előtt, alatt, után szövegeltek egymásnak, nem puszipajtások. Elmondta a véleményét(interjúban, kérésre) semmi sértőt, nem kell vele feltétlen egyetérteni, ennyi(én sem értek vele egyet a Roddy-s részben). A Roddy TD-nél pedig Chancellor hibázott coverage-ban, egész meccsen gyenge volt benne. Egy kis trash talkon meg ne kezdjünk már sírni itt a MO-i fórumon. Ez ott mindennapos, olvassatok twittert. Remélem primetime az alapszakasz meccsünk! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"