Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
15,9 millió a lenti cikk szerint.így kb. mennyi pénz szabadult fel? BugaHa jól emlékszem 6 körül6atos
több mint 11 éve
hihetetlenígy kb. mennyi pénz szabadult fel? BugaHa jól emlékszem 6 körül6atos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
így kb. mennyi pénz szabadult fel? BugaHa jól emlékszem 6 körül
több mint 11 éve
Nagyon sajnálnám ha Abraham-et jövőre más csapat mezében látnám..
több mint 11 éve
így kb. mennyi pénz szabadult fel? Buga
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ábrahám lehet kevesebb pénzé visszajön, jah úgy tűnik ink Grimes-szal mint Duntával próbálkozunk.empty taxiKorábban többször is írtam hogy Dunta magas gázsi miatt lapátra kerülne nagy lóvé szabadulna fel és lehetne fontosabb emberek szerződését fixálni pl. Moore + az hiány posztokat javítani. Örülök hogy jól gondolkodnak.
több mint 11 éve
Ábrahám lehet kevesebb pénzé visszajön, jah úgy tűnik ink Grimes-szal mint Duntával próbálkozunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefterhmm, duntára nem számítottam. akkor ezek szerint grimest meg akarjuk tartani... vagy sonkának akarnak kedveskedni és #21 lesz a kezdő 😀 a zsidajt sajnálom.... 😕
Major moves in ATL: Falcons are releasing CB Dunta Robinson, RB Michael Turner and DE John Abraham today.
Kemény. 😊Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterMajor moves in ATL: Falcons are releasing CB Dunta Robinson, RB Michael Turner and DE John Abraham today.
Kemény. 😊
több mint 11 éve
Az alábbi cikk szerintem remekül összefoglalja,hogy kiket figyeltünk.A későbbi kérdések elkerülése végett,szerintem aki nincs képben az mindenképpen olvassa el.www.thefalcoholic.com/2013/2/27/4034116/2013-nfl-combine-top-performers-for-the-atlanta-falcons
több mint 11 éve
Hát szerdára nem lett döntés, mert nulla hír. Egyébként én amondó vagyok, hogy TE mindenképp jön az 1. vagy a 2. körben. Ha Gonzo visszajön, akkor a 2. körben. Mert az idei merítés nagyon jó és kár lenne veszni hagyni. Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Gonzo + Ertz/Eifert... Nagyon kemény offense lenne az, illetve pass offense, mert futni még mindig nem tudnánk. 😀deadmikeÉs front7 sem lenne 😀
Madden hates me.
több mint 11 éve
Hát szerdára nem lett döntés, mert nulla hír. Egyébként én amondó vagyok, hogy TE mindenképp jön az 1. vagy a 2. körben. Ha Gonzo visszajön, akkor a 2. körben. Mert az idei merítés nagyon jó és kár lenne veszni hagyni. Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Gonzo + Ertz/Eifert... Nagyon kemény offense lenne az, illetve pass offense, mert futni még mindig nem tudnánk. 😀Nem is tudom talán 2 hete írtam hogy GM szerdára kér tőle döntést. Tehát Ők már bőven tudják mi a helyzet. Kicsit részemről tovább gondolva ha abba hagyná akkor már bejelentették volna, de mivel csönd van így az én okfejtésem hogy +1év.... 😀Két kis színes:tényleg úgy tűnik, hogy folytatja, mert eddig minden mock draft-ban TE írtak hozzánk, de most nem!😀
A legtöbb szakértő úgy látja, hogy Steven Jackson jön Turner helyére (már ha készpénznek vesszük a kivágását). Igazából nem látom sok értelmét, hiszen egy évvel fiatalabb csupán és ugyanúgy 9 szezon van mindkettő lábában. Ráadásul nem kevés pénzt dobott el a Ramsnél (talán úgy 6 millát), szóval nem hiszem, hogy olcsóbban adná magát. Pletykának érdekes, de realitását/értelmét nem látom.
Pete Prisco (CBS) a Combine-on innen-onnan összeszedett informorzsákból azt rakta össze, hogy Gonzo 2013-ban szinte biztosan folytatja a Falconsnál.deadmike
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130227/nfl-mock-draft-2/?sct=hp_t11_a2&eref=sihpSugar611
Szerintem SS nem draft hely Moore elengedése a legnagyobb baromság lenne, így ahogy az előzőekben írtam vezér áldozatot kell hozni mindannyian tudjuk hogy Ő Grimes, akár hogy is a pénzes kerge birkát vágnám én ki. Jut eszembe neki nem lehetne a magas gázsiból levenni ha nem egyezik bele lapát, a sapka nagyon megkívánná. NT OLB TE OL RB CB ........ FARB is elképzelhető.6atos
több mint 11 éve
Most olvastam Grimes a Patriotsnak jó lehetőség lenne Talib helyett,olcsóbban megúszhatnák.
több mint 11 éve
Nem is tudom talán 2 hete írtam hogy GM szerdára kér tőle döntést. Tehát Ők már bőven tudják mi a helyzet. Kicsit részemről tovább gondolva ha abba hagyná akkor már bejelentették volna, de mivel csönd van így az én okfejtésem hogy +1év.... 😀Két kis színes:tényleg úgy tűnik, hogy folytatja, mert eddig minden mock draft-ban TE írtak hozzánk, de most nem!😀
A legtöbb szakértő úgy látja, hogy Steven Jackson jön Turner helyére (már ha készpénznek vesszük a kivágását). Igazából nem látom sok értelmét, hiszen egy évvel fiatalabb csupán és ugyanúgy 9 szezon van mindkettő lábában. Ráadásul nem kevés pénzt dobott el a Ramsnél (talán úgy 6 millát), szóval nem hiszem, hogy olcsóbban adná magát. Pletykának érdekes, de realitását/értelmét nem látom.
Pete Prisco (CBS) a Combine-on innen-onnan összeszedett informorzsákból azt rakta össze, hogy Gonzo 2013-ban szinte biztosan folytatja a Falconsnál.deadmike
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130227/nfl-mock-draft-2/?sct=hp_t11_a2&eref=sihpSugar611
Szerintem SS nem draft hely Moore elengedése a legnagyobb baromság lenne, így ahogy az előzőekben írtam vezér áldozatot kell hozni mindannyian tudjuk hogy Ő Grimes, akár hogy is a pénzes kerge birkát vágnám én ki. Jut eszembe neki nem lehetne a magas gázsiból levenni ha nem egyezik bele lapát, a sapka nagyon megkívánná. NT OLB TE OL RB CB ........ FARB is elképzelhető.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Két kis színes:tényleg úgy tűnik, hogy folytatja, mert eddig minden mock draft-ban TE írtak hozzánk, de most nem!😀
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130227/nfl-mock-draft-2/?sct=hp_t11_a2&eref=sihp
több mint 11 éve
Animarum
83
😒"leírtuk már tizenhatezerszer. van.shawnkaKét kis színes:Hát Gonzonak örülök de akkor is kéne egy RB a drafton van olyan akit érdemesnek tartotok rá??GoFalconsGo
több mint 11 éve
leírtuk már tizenhatezerszer. van.Két kis színes:Hát Gonzonak örülök de akkor is kéne egy RB a drafton van olyan akit érdemesnek tartotok rá??GoFalconsGo
több mint 11 éve
Animarum
83
Két kis színes:Hát Gonzonak örülök de akkor is kéne egy RB a drafton van olyan akit érdemesnek tartotok rá??
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Boldog Szülinapot Tony G-nek!!
több mint 11 éve
Két kis színes:A legtöbb szakértő úgy látja, hogy Steven Jackson jön Turner helyére (már ha készpénznek vesszük a kivágását). Igazából nem látom sok értelmét, hiszen egy évvel fiatalabb csupán és ugyanúgy 9 szezon van mindkettő lábában. Ráadásul nem kevés pénzt dobott el a Ramsnél (talán úgy 6 millát), szóval nem hiszem, hogy olcsóbban adná magát. Pletykának érdekes, de realitását/értelmét nem látom.
Pete Prisco (CBS) a Combine-on innen-onnan összeszedett informorzsákból azt rakta össze, hogy Gonzo 2013-ban szinte biztosan folytatja a Falconsnál.
több mint 11 éve
2 elit wr ide vagy oda, gonzo majd 1000 yardos szezont produkált + ő a fő célpont a redzone-ban. elit te mindenképpen kell. a sec. sztem is rendben van, samuel jobb volt mint vártam, csak a tartósság a kérdés vele kapcsolatban. a védelmünk legnagyobb baja a passrush hiánya. a váltás miatt mindenképpen nt és olb a fő need, ha ide tudunk megfelelő embereket keríteni, akkor a védelem is jobb lesz 😉Értem de védelmünket kéne kicsit feljebb tunningolni mert hát jó hogy kevés pontot kaptunk de azért nem volt valami elit védelmünk a támadokhoz meg szerintem max egy RB kéne mivel TE poszton ha nem is vagyunk eleresztve de azért van 2 jó WR-ünk akik mellett a TE-re annyira nem figyelnek és azért a draft elött jó lenne tudni hogy marad e Gonzo :SGoFalconsGoDe azért azt se mondanám hogy rossz lenne ha jönne, azért akiket fel soroltál se annyira fiatalok és nem az első évük már és azért lehet hogy egy kezdő DE még nem váltja meg a világot de lehet hogy idővel kinővi magát elit szintre vagy nem?Hunt alapvetően projekt játékos hatalmas potenciállal, szal van így benne fantázia igen.
GoFalconsGo
Viszont van annyi hiányposztunk h én nem játszanék efféle luxuspickkekkel korán. OLB, NT, RB, TE (?), SS (?), sőt ha Baker megy és csúszik vmelyik elit OT azt se tartom kizártnak h oda draftoljunk.empty taxi
ahhoz képest, hogy tavaly nem volt szinte hiányposztunk, idén keletkezett jónéhány need 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Animarum
83
A draftig az feltétlen kiderül h marad-e Gonzo, ő nem Favre 😊Hát majd meg látjuk szeptemberben remélem feküdni fog nekünk 3-4 😀 és akkor minden jó lesz az emberek meg vannak hozzá max egy NT kell aztán már tényleg minden meg van 😀
Huntra továbbra is tartom h nincs szükség, egy OLB-vel vagy egy NT-vel vígan előrébb lennénk ha a védelmet tekintjük, a secondary elég jó sztem, feltételezve h Willy Mo készen áll az aláírásra.empty taxi
több mint 11 éve
A draftig az feltétlen kiderül h marad-e Gonzo, ő nem Favre 😊Huntra továbbra is tartom h nincs szükség, egy OLB-vel vagy egy NT-vel vígan előrébb lennénk ha a védelmet tekintjük, a secondary elég jó sztem, feltételezve h Willy Mo készen áll az aláírásra.
Madden hates me.