Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
nem ám Owenst kínálnánk meg egy 7 év/50 millióval... 😀Seymour iránt érdeklődünk, értelmesebben is el lehet költeni a pénzt, pl. Baker resign, vmi NT...empty taxikomplett faszság...peach
több mint 11 éve
Seymour iránt érdeklődünk, értelmesebben is el lehet költeni a pénzt, pl. Baker resign, vmi NT...empty taxikomplett faszság...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Seymour iránt érdeklődünk, értelmesebben is el lehet költeni a pénzt, pl. Baker resign, vmi NT...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
mccluret sajnálom, de csak akkor fogok agyfaszt kapni, ha a konz-hawley kombóba valahogy beeszi a fene jhonsont v reynoldsot. bár utóbbival valszeg nem véletlen hosszabbítottunk szerződést.. :S
több mint 11 éve
Free agent CB Brent Grimes is drawing interest from the Rams and Bucs.
több mint 11 éve
Atlanta Falcons megváltoztatta a borítóképét.😊
McClure-t sajnálom viszont 😕
több mint 11 éve
Most tenured Atlanta #Falcon is going to retire as a Falcon. What a great career & even better person @ToddMcclure62 it was a pleasure
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/12/gonzalez-tells-falcons-hes-returning/yessss, ismét sül valami a kemencében atalantában. 😀 csak jól süljön el a séma váltás....
Azért Tony kicsivel szimpatikusabb arc, mint Favre 😉 (egy komoly bajom van vele, hogy Falcons játékos, de már eleget méltattam 😊 )Gyurma Pappa
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/12/gonzalez-tells-falcons-hes-returning/Azért Tony kicsivel szimpatikusabb arc, mint Favre 😉 (egy komoly bajom van vele, hogy Falcons játékos, de már eleget méltattam 😊 )
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem örülök, hogy Harvin a Seahawksba ment!! így se voltak gyenge csapat...
több mint 11 éve
blog.atlantafalcons.com/jayadams/2013/03/11/white-joining-nfl-stars-to-provide-help-in-africa/Roddy Afrikába utazik Boldinnal meg Fitz-cel segíteni a helyi rászorulókon.
Igen, ő a mindennekalegalja paraszt...
Madden hates me.
több mint 11 éve
Szerintem azért ne dramatizáljuk túl a helyzetet. Gonzalez olyan 7 milla körül kérne. A liga egyik legjobb TE-jének ennyit fizetni nem luxus. A TC meg le van xarva.
több mint 11 éve
Tony nekiállt Favre bácsit játszani. Azt mondta, hogy visszajön sok pénzért és ha kihagyhatja a TC-t.shawnkasztem meg akkor csal a lóvéra hajt ami nem szimpi, lehet nem is hisz egy SB runban, akkor meg költsük inkább másra a pézt és jöht eifert v ertz
több mint 11 éve
Jöjjön,de attól függetlenül húzzunk TE-t.Vétek lenne kihagyni ezt a classt.
több mint 11 éve
Tony nekiállt Favre bácsit játszani. Azt mondta, hogy visszajön sok pénzért és ha kihagyhatja a TC-t.
több mint 11 éve
Elégedett vagyok a mai hírekkel. 😊
több mint 11 éve
ez Owens szempontjából azért fasza 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
annyira h sokkal nem is lesz jobb a tavalyi Turnernél...RB-t draftról szvsz.ill. Gonzot is.Akkor RB draft oké. Steven Jackson nem a jövő szvsz.Buga
Igazoljuk vissza Bakert és ha még van lóvé akk inkább NT keressünk FA-n.empty taxi
több mint 11 éve
RB-t draftról szvsz.ill. Gonzot is.Akkor RB draft oké. Steven Jackson nem a jövő szvsz.
Igazoljuk vissza Bakert és ha még van lóvé akk inkább NT keressünk FA-n.empty taxi
több mint 11 éve
RB-t draftról szvsz.Igazoljuk vissza Bakert és ha még van lóvé akk inkább NT keressünk FA-n.
Madden hates me.
több mint 11 éve
"The Falcons are 1 good running back away from winning the Super Bowl" - épp az előbb mondta ezt Steven Jackson.shawnkaJelenlegi helyzetben szerintem ő a legjobb megoldás,én örülnék neki.
több mint 11 éve
VISZLÁT!Kansas. 3 év 16 millió.shawnkaFalcons have agreed to terms on a five-year contract with S William Moore!yesssssszzzz! (dunta hova mögy? )peach
IGEN! IGEN! IGEN!shawnka
Előbbi hirnek nagyon örülök!Remélem Abraham is aláir valami papirost!
több mint 11 éve
Kansas. 3 év 16 millió.Falcons have agreed to terms on a five-year contract with S William Moore!yesssssszzzz! (dunta hova mögy? )peach
IGEN! IGEN! IGEN!shawnka