Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Gonzo 2 év 14 millió!
több mint 11 éve
Grimes ma a Phinsnél volt látogatóban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Most h Dumervil FA lett érte viszont a csillagokat is lehoznám az égről.empty taxijöhetjöhetjöhet
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
2 hír:na igen akkor Dumervil tényleg FA lett! JÖHET!!
- ha nekünk nem kell, a Tampa rámegy Grimes-ra!! (nem kéne még egy Lofton...)
- a Denvernél át akarják szervezni Dumervil fizuját, de lehet, hogy el kell engednijük:
www.thefalcoholic.com/2013/3/7/4072442/nfl-free-agency-2013-if-elvis-dumervil-hits-the-market-expect-falcons
Sugar611
több mint 11 éve
Most h Dumervil FA lett érte viszont a csillagokat is lehoznám az égről.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Rafkósak voltunk Gonzo szerződésénél: espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/46075/falcons-were-crafty-with-gonzalez-deal
Madden hates me.
több mint 11 éve
Jackson 3 év 12 milla, 4 garantált. Ez is korrekt, én féltem tőle hogy nagyobb pénzt akaszt le de így kb az értékén igazoltuk le.BugaAbszolút korrekt, sőt! Nálunk se a pénzzel lett volna gondja, hanem hogy Fisher-ék már kicsit kevesebb szerepet szántak volna neki (Pead és Richardson mellett). No meg Szentlajosban még csak épül egy új csapat, a Friszkó és a Vizicsibék marhára megerősödtek, neki meg már nincs sok ideje gyűrűért harcolni, ezért igazolt PO esélyes csapathoz!
több mint 11 éve
Jackson 3 év 12 milla, 4 garantált. Ez is korrekt, én féltem tőle hogy nagyobb pénzt akaszt le de így kb az értékén igazoltuk le.
több mint 11 éve
Letűnt kor dicsősége...empty taxiwe will discuss it later 😉
több mint 11 éve
Letűnt kor dicsősége...
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ja, Reggie elviszi megmutatni a Lionsnak is, szerintem ha ti igazoltok tőlünk FA-t, nálatok is lesz mit mutogatni, legalább (ahogy Shockey elvitte megmutatni a Panthersnek is 😊 )ennyire jók a new orleansi ékszerészek?empty taxiÁbrahám Jani a Seahawks és a Niners után a Patshez is ellátogat, nagyon szeretne egy gyűrűt a visszavonulása előtt.empty taxiJaja, jön a Saintshez is elvileg 😀Gyurma Pappa
több mint 11 éve
ennyire jók a new orleansi ékszerészek?Ábrahám Jani a Seahawks és a Niners után a Patshez is ellátogat, nagyon szeretne egy gyűrűt a visszavonulása előtt.empty taxiJaja, jön a Saintshez is elvileg 😀Gyurma Pappa
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ábrahám Jani a Seahawks és a Niners után a Patshez is ellátogat, nagyon szeretne egy gyűrűt a visszavonulása előtt.empty taxiJaja, jön a Saintshez is elvileg 😀
több mint 11 éve
Ábrahám Jani a Seahawks és a Niners után a Patshez is ellátogat, nagyon szeretne egy gyűrűt a visszavonulása előtt.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Turner 2.0, sokkal több nincs benne. Ettől még szerintem fogtok draftolni egy RB-t.Gyurma PappaŐ sem az már, ami volt, de a tavalyi Turnernél sajnos sokkal jobb.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Én kifejezetten örülök neki,kedvelem nagyon a játékát.A védelem viszont igaza van deadmike-nak,nagyon lukas,ezzel a tranzakcióval mennyi mozgásterünk maradt?Van még esély igazán komoly játékerőt képviselő védőt idehozni?
több mint 11 éve
Más: megvan az első látogatónk draftügyben. Sean Porter, a Texas A&M LB-je az illető, róla bővebben itt olvashattok.
Madden hates me.
több mint 11 éve
ha 2 év még van benne azon a szinten ahogy eddig tolta akkor áldásom rá. boom or bust. akkor garayról ennyit, pedig őt akartam nagyon....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Állítólag a szezonban még tárgyaltunk a Rams-szel h elhozzuk a deadline előtt, de nem sikerült megegyezni.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Én titkon reméltem, hogy jön és remélem valami hasonlót robbant, mint anno Turner. De a védelem még mindig nagyon aggaszt. Remélem nem csupa újonccal kívánjuk megoldani, mert az úgy megint nem lesz az igazi. Kéne Spoon elé, mellé egy igazi vezér.
több mint 11 éve
Turner 2.0, sokkal több nincs benne. Ettől még szerintem fogtok draftolni egy RB-t.
több mint 11 éve
Egyik kedvenc RB-m, aki ha egy nyerő franchise-ba kerül Hall of Famer lenne, ennek ellenére nem akartam h idejöjjön ink draftról oldottam volna meg az RB-kérdés. Mindenesetre isten hozott SJ, egy hasonló játékstílusú RB-re vártunk. Meg így legalább nincs hely a sapkában Revisre 😛
Madden hates me.
több mint 11 éve
"Another free-agent jolt: Rams free-agent RB Steven Jackson has reached agreement with the Atlanta Falcons."KennySzerintem még biztos van benne 2-3 jó év. A számokat nem tudjuk még, de szerintem jól jártok vele.
több mint 11 éve
"Another free-agent jolt: Rams free-agent RB Steven Jackson has reached agreement with the Atlanta Falcons."