Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
a kiesés tuti menni fog, lassan már kezdünk hozzászokni 😀az lehet xD de fő az optimizmus 😀 nekünk menni fogGoFalconsGoJogos. 😀 hát akkor remélem SJ-vel be indul a futó játék és mindenkinél több pontot szerzünk 😀GoFalconsGoühüm, és szépen idegenben 36 szerzett ponttal ki is lehet pottyanni WC körben... nem kellemes...Gyurma Pappa
több mint 11 éve
1: lesz ami lesz, de jelenleg gonzonak 2 éves szerződése van!!!1. Helyesbítés: Gonzonak azért van két éves szerződése, hogy az idei évet kevésbé (1,75 millával) terhelje a szerződése. A jövő év pedig felmondható (voidable) a játékos részéről, amivel fog is élni, ha visszavonul, így elméletben a jövő évi sapkát nem fogja terhelni (bár ebben nem vagyok 100 százalékig biztos). Szóval ez technikai megoldás, nem fog még egy évet maradni, ebben biztos vagyok. www.spotrac.com/nfl/atlanta-falcons/tony-gonzalez/
2: walker mikor miért kihez ment el? Ez egy tapló szar hìr 😕peach
2. Egyetértek, ahogy már korábban is kifejtettem.
több mint 11 éve
Animarum
83
az lehet xD de fő az optimizmus 😀 nekünk menni fogJogos. 😀 hát akkor remélem SJ-vel be indul a futó játék és mindenkinél több pontot szerzünk 😀GoFalconsGoühüm, és szépen idegenben 36 szerzett ponttal ki is lehet pottyanni WC körben... nem kellemes...Gyurma Pappa
több mint 11 éve
1: lesz ami lesz, de jelenleg gonzonak 2 éves szerződése van!!!Vance Walker Defensive Lineman Team: Oakland Raiders
2: walker mikor miért kihez ment el? Ez egy tapló szar hìr 😕peach
több mint 11 éve
1: lesz ami lesz, de jelenleg gonzonak 2 éves szerződése van!!!2: walker mikor miért kihez ment el? Ez egy tapló szar hìr 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
Jogos. 😀 hát akkor remélem SJ-vel be indul a futó játék és mindenkinél több pontot szerzünk 😀GoFalconsGoühüm, és szépen idegenben 36 szerzett ponttal ki is lehet pottyanni WC körben... nem kellemes...
több mint 11 éve
Animarum
83
Jogos. 😀 hát akkor remélem SJ-vel be indul a futó játék és mindenkinél több pontot szerzünk 😀
több mint 11 éve
Pozíciótól független BPA (legjobb elérhető játékos) draftolás stratégiája tuti nem fog működni idén. Gyanítom, hogy minden főbb posztra megvan a top10, akiket hoznánk és úgy fognak rangsorolni. Mindenképpen instant kezdők kellenének a csapatba, nem pedig potenciálra fogunk menni, legalábbis nem az első 4 körben sztem. Viszont ismerve Dimitroffék múltját, nem biztos, hogy mondjuk az első öt választásunkból mind az öt be fog válni, sőt. Az nagyon nagy csoda lenne, ha mindegyik körben egy csodagyereket tudnánk húzni. Viszont a lényeg, a vezetőség fejébe úgyse látunk bele, szóval fene tudja mi lesz a drafton. Egy dologban azonban biztos vagyok: sérülések nélkül az offense még mindig messze felül fogja múlni a defense teljesítményét. Az egész védelemnek új sémát kell megtanulnia, úgyhogy ebből a szempontból ez átmeneti év lesz, ami viszont nem passzol a Gonzo-féle "Super Bowl run" elméletbe.Értem. Hát mondjuk Harrisonsban még lehet egy utolso tartalék. Ha esetleg leigazolnánk. Akkor a drafton kelk izgulni hogy a hiány posztokra a legjobb még elérhetőt huzzuk vagy inkább érdemesebb olyan játékost akiben sok a potenciál de nem feltétlen a legjobb?GoFalconsGoEz érdemi mozgásteret továbbra sem biztosít. Az újoncok aláírása után derül ki, hogy mennyi marad a sapi alatt és ha olyan a helyzet, talán lehet egy veteránt hozni, akiért nem kapkodtak korábban, de még játszani akar (mondjuk egy Harrison-féle játékosra kell gondolni). Még egy opció van: ha látszik, hogy nem sikerült betömködni a lukakat, jöhet Ryan új szerződése (és ezzel lehet nyerni pár millát idénre), de kétlem, hogy ő bele fog menni, inkább kivár a következő szezon végéig. Szóval rózsásnak nem nevezném a helyzetet.deadmikeFriss számítások szerint jelenleg, ha a top51 fizetést nézzük (ami a liga szabálya) 5,88 millióval vagyunk a sapka alatt.És ez mennyire jó nekünk? Telik belőle NT-re vagy CB-re? Vagy hiányzó poszt valamelyikére?GoFalconsGo
www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/18/jackson-will-count-2916-million-toward-2013-salary/deadmike
több mint 11 éve
Animarum
83
Értem. Hát mondjuk Harrisonsban még lehet egy utolso tartalék. Ha esetleg leigazolnánk. Akkor a drafton kelk izgulni hogy a hiány posztokra a legjobb még elérhetőt huzzuk vagy inkább érdemesebb olyan játékost akiben sok a potenciál de nem feltétlen a legjobb?Ez érdemi mozgásteret továbbra sem biztosít. Az újoncok aláírása után derül ki, hogy mennyi marad a sapi alatt és ha olyan a helyzet, talán lehet egy veteránt hozni, akiért nem kapkodtak korábban, de még játszani akar (mondjuk egy Harrison-féle játékosra kell gondolni). Még egy opció van: ha látszik, hogy nem sikerült betömködni a lukakat, jöhet Ryan új szerződése (és ezzel lehet nyerni pár millát idénre), de kétlem, hogy ő bele fog menni, inkább kivár a következő szezon végéig. Szóval rózsásnak nem nevezném a helyzetet.deadmikeFriss számítások szerint jelenleg, ha a top51 fizetést nézzük (ami a liga szabálya) 5,88 millióval vagyunk a sapka alatt.És ez mennyire jó nekünk? Telik belőle NT-re vagy CB-re? Vagy hiányzó poszt valamelyikére?GoFalconsGo
www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/18/jackson-will-count-2916-million-toward-2013-salary/deadmike
több mint 11 éve
Ez érdemi mozgásteret továbbra sem biztosít. Az újoncok aláírása után derül ki, hogy mennyi marad a sapi alatt és ha olyan a helyzet, talán lehet egy veteránt hozni, akiért nem kapkodtak korábban, de még játszani akar (mondjuk egy Harrison-féle játékosra kell gondolni). Még egy opció van: ha látszik, hogy nem sikerült betömködni a lukakat, jöhet Ryan új szerződése (és ezzel lehet nyerni pár millát idénre), de kétlem, hogy ő bele fog menni, inkább kivár a következő szezon végéig. Szóval rózsásnak nem nevezném a helyzetet.Friss számítások szerint jelenleg, ha a top51 fizetést nézzük (ami a liga szabálya) 5,88 millióval vagyunk a sapka alatt.És ez mennyire jó nekünk? Telik belőle NT-re vagy CB-re? Vagy hiányzó poszt valamelyikére?GoFalconsGo
több mint 11 éve
Animarum
83
Friss számítások szerint jelenleg, ha a top51 fizetést nézzük (ami a liga szabálya) 5,88 millióval vagyunk a sapka alatt.És ez mennyire jó nekünk? Telik belőle NT-re vagy CB-re? Vagy hiányzó poszt valamelyikére?
több mint 11 éve
Friss számítások szerint jelenleg, ha a top51 fizetést nézzük (ami a liga szabálya) 5,88 millióval vagyunk a sapka alatt.www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/18/jackson-will-count-2916-million-toward-2013-salary/
több mint 11 éve
Ja, oké, csak ha már kompenzálnak, akkor miért nem kompenzálnak 5. körrel, annak értelme.nehezen értem meg a 7. körös kompenzációs pick értelmétGyurma PappaKb. arra szokták ellőni a csapatok hogyha van vmi olyan UDFA akiben komolyabb potenciált látnak azért ne kelljen versenyezni, ill. ha vki vmi sérülés/character issue miatt csúszik itt már lényegében kockázatmentes befektetés.empty taxi
több mint 11 éve
Azért egy 3. köröst megért volna talán Lofton, fene a pofájukat. És akkor az eredeti 3. köröset be lehetett volna vonni valami jó kis pick csere-berébe.
több mint 11 éve
nehezen értem meg a 7. körös kompenzációs pick értelmétGyurma PappaKb. arra szokták ellőni a csapatok hogyha van vmi olyan UDFA akiben komolyabb potenciált látnak azért ne kelljen versenyezni, ill. ha vki vmi sérülés/character issue miatt csúszik itt már lényegében kockázatmentes befektetés.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nehezen értem meg a 7. körös kompenzációs pick értelmét
több mint 11 éve
4 kompenzációs picket kaptunk. így állunk most:First round: No. 30
Second round: No. 60
Third round: No. 92
Fourth round: No. 127
Fourth round: No. 133
Fifth round: No. 163
Sixth round: No. 198
Seventh round: No. 236
Seventh round: No. 243
Seventh round: No. 244
Seventh round: No. 249
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2012/11/29/sig-stats-snapshot-run-stop-percentage-dts/Annyira imadom, h kinn meg a sok szaki irja, 2 down run stopper 😊ÜdvÉvről évre fejlődött, elsősorban passing downokon hasznos.empty taxi
Tudnátok némi infóval szolgálni Vance Walker-ről?
Előre is kösziCubehead
en neked hiszek empty!Rolni
Nem feltétlen kell a PFF-nek hinni, de ez azért hát izéééé na 😊
Madden hates me.
több mint 11 éve
Annyira imadom, h kinn meg a sok szaki irja, 2 down run stopper 😊ÜdvÉvről évre fejlődött, elsősorban passing downokon hasznos.empty taxi
Előre is kösziCubehead
en neked hiszek empty!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Hogy stílusosan fejezzem ki magam, most vészmadárkodok kicsit. Úgy érzem Dimitroffék nagyon mellényúlnak azzal, amit művelnek jelen pillanatban. Felraknak mindent egy lapra, Gonzalez miatt. Visszajött ő, jött mellé Jackson, akiben van 1-2 jó év, de közben a védelemre nem maradt zsé. Hát hogy van ez?! A safety kivételével perpill nincs olyan poszt a védelemben, ami ne lenne lukas, vagy nagyon lukas. Imádom Gonzot, de jobban belegondolva, a legrosszabb, ami történhetett, hogy visszatért. Ez a védelem nem lesz elég az SB-hez, magyarul komoly erőforrásokat fecsérelünk el. Bár, ha az a cél, hogy Matty-t ne hozzuk helyzetbe az új szerződéséhez, úgy mint Flákót... Tavaly láttuk, hogy hiába az offense, ha nincs épkézláb védelem és jelenleg nem úgy tűnik, hogy az lesz. Pontosabban majd veterán minimumért biztos hozunk a draft utáni forgatagban és a camp előtt egy-két öreg motorost akik már bőven túl vannak a karrierjük csúcsán, de ez édes kevés lesz. Na mindegy, remélem csak túlaggódom.
több mint 11 éve
na picsáb@, Walker-ről lemaradtam, pedig őt nagyon bírtam. Ezen felbuzdulva, utánanéztem, milyen volt játékosaink vannak még piacon és meglepődve tapasztaltam, hogy McClainnek sincs szerződése. Ezt nagyon benéztem... vagy az nfl fa tracker... help mejelen állás szerint akkor 6-ből 4 cornerünk távozott/távozóban van a csapattól... valami itt kurvár@ nem jó
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
Köszi még egyszer!ÜdvÉvről évre fejlődött, elsősorban passing downokon hasznos.empty taxi
Előre is kösziCubehead
több mint 11 éve
ÜdvÉvről évre fejlődött, elsősorban passing downokon hasznos.
Előre is kösziCubehead
Madden hates me.
több mint 11 éve
Animarum
83
Köszönöm Deadmike a választ már alig várom a draftot 😀 és a szezon kezdést 😀 bízok a védelmünkben lehet hogy nem volt top 10 es csapat az engedett yardok tekintetében, de top5 volt az engedett pontokat nézve ha ezt át tudják menteni jövőre és még a yardokból is faragnak és megoldják hogy ne olvadjanak le a 3 és 4 dik negyedben akkor szerintem komoly esélyünk van az SB győzelemre 😀 és szerintem egy Denver vs. Atlanta döntő lesz ahol vissza vágunk a 98-as döntőért 😉