Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet Osi motiválni jött, tudja mutogatni, milyen a gyűrű 😊
több mint 11 éve
Animarum
83
A védelem a Clemsontól tanul. Az edzői stáb sokat egyeztetett a Clemson edzői karával, hogy minél több információt szerezzenek a read-option-ről. Okos húzás.Remélhetöleg be is fog vállni 😀
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/26/falcons-head-to-clemson-to-learn-some-read-option/deadmike
több mint 11 éve
A védelem a Clemsontól tanul. Az edzői stáb sokat egyeztetett a Clemson edzői karával, hogy minél több információt szerezzenek a read-option-ről. Okos húzás.profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/26/falcons-head-to-clemson-to-learn-some-read-option/
több mint 11 éve
Jöjjön vissza Grimes,ha nem jön akkor draftoljunk oda.
több mint 11 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/316254068353925123A Giants 4-3-at védekezik.
Nem az a kérdés, hogy jön-e Osi, hanem az, hogy mennyiért. Nem vagyok boldog a hírtől. Túl sok hasznát nem fogjuk venni. Nem azért rítt, mert 3-4-ben nem tud mit kezdeni? Nálunk is ez lesz most. Nem értemdeadmike
McClain NFL.com szerint UFA, KFFL szerint RFA, az ESPN, a spotrac és az over the cap szerint van szerződése.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/316254068353925123Nem az a kérdés, hogy jön-e Osi, hanem az, hogy mennyiért. Nem vagyok boldog a hírtől. Túl sok hasznát nem fogjuk venni. Nem azért rítt, mert 3-4-ben nem tud mit kezdeni? Nálunk is ez lesz most. Nem értem
több mint 11 éve
az NFL.com szerint McClain FA, a Spotrac szerint valóban van szerződése.Szerződés alatt van, ő 2014-ben lesz RFA.empty taxinem kell... de az már nagyon érdekelne, hogy mi van McClain ügyben most mi a helyzet?BugaPici pézé jöhetne....samuel is jó volt, aso sem felejtett el játszani szvsz.peachZónázni sose tudott.empty taxi
több mint 11 éve
Szerződés alatt van, ő 2014-ben lesz RFA.nem kell... de az már nagyon érdekelne, hogy mi van McClain ügyben most mi a helyzet?BugaPici pézé jöhetne....samuel is jó volt, aso sem felejtett el játszani szvsz.peachZónázni sose tudott.empty taxi
Madden hates me.
több mint 11 éve
nem kell... de az már nagyon érdekelne, hogy mi van McClain ügyben most mi a helyzet?Pici pézé jöhetne....samuel is jó volt, aso sem felejtett el játszani szvsz.peachZónázni sose tudott.empty taxi
több mint 11 éve
Pici pézé jöhetne....samuel is jó volt, aso sem felejtett el játszani szvsz.peachZónázni sose tudott.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Pici pézé jöhetne....samuel is jó volt, aso sem felejtett el játszani szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Asamugha-ról mi a véleményetek?GoFalconsGoJó lesz New Orleansban vagy San Franciscoban
több mint 11 éve
Animarum
83
Asamugha-ról mi a véleményetek?
több mint 11 éve
#Falcons GM Thomas DIMITROFF told the AJC that the Osi Umenyiora negotiations are "fluid" and "ongoing."
Madden hates me.
több mint 11 éve
armando83
804
Szuper!nálunk csak az első két évében kapott játékidőt a szélen, amúgy nickelt játszott. a San Jose State egyetemen ha jól emlékszem pick leader volt. a potenciál megvan benne a poszthoz, szerintem versenyben lesz érte 😊shawnkaMit lehet tőle várni?Alkalmas lehet Haden mögött a 2. CB posztra,vagy inkább többnyire ST?armando83Owens nem ST játékos volt?armando83Nem csak az, olykor a védelemben is pályára került.empty taxi
Nézegettem a statjait,videókat róla,nem tűnik elveszett playa-nak,kíváncsi leszek rá nagyon!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
nálunk csak az első két évében kapott játékidőt a szélen, amúgy nickelt játszott. a San Jose State egyetemen ha jól emlékszem pick leader volt. a potenciál megvan benne a poszthoz, szerintem versenyben lesz érte 😊Mit lehet tőle várni?Alkalmas lehet Haden mögött a 2. CB posztra,vagy inkább többnyire ST?armando83Owens nem ST játékos volt?armando83Nem csak az, olykor a védelemben is pályára került.empty taxi
több mint 11 éve
armando83
804
Mit lehet tőle várni?Alkalmas lehet Haden mögött a 2. CB posztra,vagy inkább többnyire ST?Owens nem ST játékos volt?armando83Nem csak az, olykor a védelemben is pályára került.empty taxi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
Owens nem ST játékos volt?armando83Nem csak az, olykor a védelemben is pályára került.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ez továbbra is full értelmetlenba számomra.... + legalább ha grimes nem jön vissza ( nem fog) akkor sikeresen csináltunk magunknak még egy needet... 😕peachÉrtem én,hogy görcsösen próbálják pótolni Abrahamat,de lehetett volna okosabban is csinálni.Igy viszont rookie cb lesz ebből.
több mint 11 éve
Ez továbbra is full értelmetlenba számomra.... + legalább ha grimes nem jön vissza ( nem fog) akkor sikeresen csináltunk magunknak még egy needet... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Osit akarjuk:hétfőn legkésőbb alá is ír wp.me/p14QSB-7TE8
www.nfl.com/news/story/0ap1000000152957/article/osi-umenyiora-reportedly-on-atlanta-falcons-wish-listSugar611
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.thefalcoholic.com/2013/3/23/4138702/atlanta-falcons-mock-draft-roundup