Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 541
Üdv

Tudnátok némi infóval szolgálni Vance Walker-ről?
Előre is köszi

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Igazából a kezdő lb sorunk most ìgy festene sztem : massa-spoon-nicholas-biermann. Massa elvileg inkább 3-4 olb mint 4-3 de. Szóval ő még akár robbanthat is. Egyetértek továbbra is olb és nt kéne legyen az első 2 kőr... Csak nem bìrok semmi új okosságot kitalálni 😀 am spoon esélytelen lenne olb pozìcióban? Mondjuk a dent-nico lettős gyenge lenne középen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Hosszú lesz. 😊

Kenny: Igen, én is nagyon támogatnám az első körös TE-t (Erzt, Eifert). Szerintem is túl jó ahhoz ez a két ember, hogy ne vigyünk belőlük. DE! És itt figyelembe kell venni több dolgot. 1, Komoly problémák vannak a védelem oldalán: instant kezdők kellenek, akik komoly hatást gyakorolhatnak. Őket nem fogjuk tudni a 3-4-5. körben elhozni, vagy ritka nagy csoda kéne hozzá. 2, Két "elit" TE nem fér el a Falconsban, mert a playbookban elvétve találunk (eddigi tapasztalatok alapján) két TE-re felírt játékokat. Egyszerűen nem használnánk ki a 2. számú TE-t, akire így kár elpazarolni egy 30. picket. Persze jövőre már jól jönne, de idén az SB megnyerése a cél, nem pedig a jövőnek való építkezés. Szóval max hátsóbb körökben egy projekt TE-re számítok.

berger90: A fentivel meg is válaszoltam a kérdést. nem fogunk elitet húzni, max valami tehetségesebb, de még csiszolni kell rajta játékost. De én nem ismerem annyira a jövő évi draft classt, hogy lesz-e valami jó TE, akit jövőre érdemes lehet első körben húzni. Ez is jelentősen befolyásolja majd a döntést.

GoFalconsGo: NT mindenképp kell, az első 3 pick egyikében tuti lesz, mert jelenleg erre alkalmas játékos nincs a keretben. Az LB poszt szintén gyenge, és bár az átállással nagyot lehet húzni elméletben, de kell a pályán a gyakorlati megvalósítás is. Nincs továbbra se LB pass rusher, bár talán az új rendszerben Biermann 10+ sacket összehozhatna a gyenge szélről, de ahhoz a túloldalra is kéne valaki és egy olyan 3-as védőfal, aki mellett levegőt se kap az ellen. Szóval ezeket összerakva NT, LB pickeket várok első kettőre.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Első körben mindenképpen TE kell.Ilyen felhozatalt egyszerűen nem szabad kihagyni,ki tudja meddig várhatunk ezután egy normalis TE-re?Arra nem alapozhatunk,hogy Gonzo minden évben hosszabbit egy évet.

több mint 11 éve
Animarum Atlanta Falcons 83
Na bakker. :/ De azért lehet hogy a 3-4 es átálás miatt nem leszünk olyan bénák bár akkor is kéne egy NT nem?
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Legújabb kalkulációk szerint nagyjából 3 millával vagyunk a sapka alatt. A vezetők is lenyilatkozták, hogy az FA period következő fontos időszaka a Draft. Szóval skacok, ne álmodozzunk. Nem lesz se Dumervil, se Grimes, se senki. Ez a zsé kell az újoncok leigazolására, pláne, hogy valószínűleg 9 pickünk lesz (7+2 comp). Ebből pedig az következik, hogy nagynevű TE tutira nem fog jönni idén (nagy kár), mivel még elég sok luk tátong defense oldalon. CB-ben Samu és McClain lesznek a kezdők perpill. Egy szó mint száz, még a draft után sem hiszem, hogy legitim SB csapatként érdemes ránk tekinteni (értsd a védelem még mindig tré).
 www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/15/recent-deals-leave-falcons-about-336-million-under/deadmike
a TE-vel arra gondolsz, hogy valami nem elitet húzunk, vagy arra tesznek el lóvét?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Legújabb kalkulációk szerint nagyjából 3 millával vagyunk a sapka alatt. A vezetők is lenyilatkozták, hogy az FA period következő fontos időszaka a Draft. Szóval skacok, ne álmodozzunk. Nem lesz se Dumervil, se Grimes, se senki. Ez a zsé kell az újoncok leigazolására, pláne, hogy valószínűleg 9 pickünk lesz (7+2 comp). Ebből pedig az következik, hogy nagynevű TE tutira nem fog jönni idén (nagy kár), mivel még elég sok luk tátong defense oldalon. CB-ben Samu és McClain lesznek a kezdők perpill. Egy szó mint száz, még a draft után sem hiszem, hogy legitim SB csapatként érdemes ránk tekinteni (értsd a védelem még mindig tré).
 www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/15/recent-deals-leave-falcons-about-336-million-under/
több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Grimes körbejár mint tavaly Snelling, remélem Ő is marad a végén. Én TE LB ben gondolkodom. Ha megy akkor CB TE
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
nah ja, csak van olyan nose prospect aki megéri az 1/30at? am. én is cb-t mondanék... 😊peach
Jah, nem is 1, elég jó az NT class.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
én meg még mindig kardoskodok a TE mellett.
több mint 11 éve
nah ja, csak van olyan nose prospect aki megéri az 1/30at? am. én is cb-t mondanék... 😊

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Dumervil lehetséges csapatai:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gwkbqjx0dkohrlobcm1a
Elvis Dumervil: Five potential NFL landing spots
NFL Network's Michelle Beisner reports Elvis Dumervil isn't generating much interest from teams, so what's next for the free-agent defensive end on the heels of Friday's release?
több mint 11 éve
Vmi nose tackle-t v CB-t.

Madden hates me.
több mint 11 éve
ne erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.

kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.Zsoca
Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.Gyurma Pappa
nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.Zsoca
Dunta is Chief már 😊
Mindenesetre én is azt mondom h ha választhatnék Grimes és teszem azt Dumervil között egyértelműen az utóbbi.empty taxi
ha jönne dumervil, kit húznátok első körben?

több mint 11 éve
ne erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.

kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.Zsoca
nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.Zsoca
Dunta is Chief már 😊
Mindenesetre én is azt mondom h ha választhatnék Grimes és teszem azt Dumervil között egyértelműen az utóbbi.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...

nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.

több mint 11 éve
Grimes a Dolphines után tegnap a Brownsnál járt!
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó

Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.

több mint 11 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...

kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.

több mint 11 éve
Köszi gabo, ìgy má értem asszem. Akkor ha jövőre visszavonul akkor az idén 7 milla helyett csak 5,5 lesz a fuzuja....(?)

több mint 11 éve
 www.thefalcoholic.com/2013/3/15/4108446/roddy-white-pass-rusher-free-agency-atlanta-falcons
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Akkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?peach
Élő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.empty taxi
gondoltam, csak akkor nem értem az értelmét. kivéve persze ha tényleg 2 évben gondolkodik...peach
A capben így van egy összeg (asszem másfél milla) ami jövőre jelentkezik csak.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Élő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.empty taxi
gondoltam, csak akkor nem értem az értelmét. kivéve persze ha tényleg 2 évben gondolkodik...

több mint 11 éve
Élő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Akkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?