Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
Julio Jones, de nagy ára volt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Julio Jones 😀 😀 😀azta mondjuk kurvasok picket adtunk érte.
több mint 13 éve
Kíváncsian várom a ma estét,remélem semmi nem húzza keresztbe a számításainkat.miért, mik a számításaink? 😀 😀
GO FALCONSKenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Kíváncsian várom a ma estét,remélem semmi nem húzza keresztbe a számításainkat.GO FALCONS
több mint 13 éve
Olvastam olyan pletykákat hogy figyeljük Marion Barbert.Nem rossz játékos de már eléggé leszálló ágban van. Ha már RB-t akarunk szerezni akk Norwood-szerű gyors léptű RB-t inkább.
Én személy szerint örülnék neki mert nagy kedvencem,kérdés megérné-e.Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Olvastam olyan pletykákat hogy figyeljük Marion Barbert.Én személy szerint örülnék neki mert nagy kedvencem,kérdés megérné-e.
több mint 13 éve
Konkrétan a 20. legnehezebb schedule-ünk van csak a NFL pontszámítása alapján szal ne panaszkodjunk 😊
Madden hates me.
több mint 13 éve
huh, hát nem lesz egyszerű az első 5 hét... 4 po csapat + a bucs :smondjuk az egész schedule nem tartozik a legkönnyebbek közé, bár ha nagyot akarunk durrantani akkor a legjobbak ellen is bizonyítani kell...
remélem lesz szezon...
több mint 13 éve
Nah megvan a schedule! Ami nekünk feltétlen jó, h nem játszunk hidegben! A 8. heti bye week a Colts előtt szintén teljesen korrekt, ami egyedül nem tetszik h az uccsó 4 héten van 3 csoportmeccsünk is.http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=ATL
Madden hates me.
több mint 13 éve
annak ott van weems... :/
Annyi mindben a közös h gyors alacsony WR-ek.empty taxi
több mint 13 éve
Azokról volt szó akik viziteltek nálunk 1ébként én nem vagyok oda Youngért.Titus Young már nem pálya?kaszohmm. DE draft lesz ebből egyre gyanusabb... kell a DE, de az utóbbi időben nem nagyon jöttek be erre a posztra a húzások...Volt több WR is csak 1. körre várt volt csak egy. Íme a többi és h kb hol mehet el:
az 1 db WR intejút sem értem....peach
Dwayne Harris WR East Carolina 4. kör
Jerrel Jernigan WR Troy 2. kör
Denarius Moore WR Tennessee 3.-4.kör
Madden hates me.
több mint 13 éve
Titus Young már nem pálya?hmm. DE draft lesz ebből egyre gyanusabb... kell a DE, de az utóbbi időben nem nagyon jöttek be erre a posztra a húzások...Volt több WR is csak 1. körre várt volt csak egy. Íme a többi és h kb hol mehet el:
több mint 13 éve
hmm. DE draft lesz ebből egyre gyanusabb... kell a DE, de az utóbbi időben nem nagyon jöttek be erre a posztra a húzások...Volt több WR is csak 1. körre várt volt csak egy. Íme a többi és h kb hol mehet el:
Annyi mindben a közös h gyors alacsony WR-ek.
Madden hates me.
több mint 13 éve
hmm. DE draft lesz ebből egyre gyanusabb... kell a DE, de az utóbbi időben nem nagyon jöttek be erre a posztra a húzások...az 1 db WR intejút sem értem....
több mint 13 éve
Az 1. kört érő playák közül az alábbiakkal találkoztunk/találkozunk:Justin Houson DE Georgia Dawgs homerként neki örülnék
Aaron Williams CB/FS Texas Nah a secondaryt ne 1. körbe erőltessük könyörgöm
Aldon Smith DE Missouri Imádjuk a Mizzou védőket érte még akár fel is tradelhetünk
Brandon Harris CB Miami lásd Williams
Ryan Kerrigan DE Purdue A DE a tavalyi legnagyobb need nem csoda h sokat megnézünk
Akeem Ayers OLB UCLA Nicholas tesztelni fogja az FA piacot érthető
Torrey Smith WR Maryland én őt szeretném 1. körben
Kyle Rudolph TE Notre Dame slágerpick hozzánk
Gabe Carimi OT Wisconsin 3 kezdő OLinemanünknek sincs szerződése ez is érthető
Adrian Clayborn DE Iowa lásd Kerrigan
Tyron Smith OT USC lásd Carimi
Cameron Jordan DE/DT California imádom a játékát, de semmi szükségünk sincs rá
Madden hates me.
több mint 13 éve
aztec
1 360
preseason - 2011Aug.12
Atlanta-Miami
Aug.19
Jacksonville-Atlanta
Aug. ?
Pittsburgh-Atlanta
Sept.1.
Atlanta-Baltimore
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81f2a303/Mugheli-attempts-to-sing-anthemhallottam már rosszabbat is 😀 ráadásul ő legalább tudja a szöveget 😛
Mugheli himnuszt énekel 😀 elég furcsán 😀Buga
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81f2a303/Mugheli-attempts-to-sing-anthemMugheli himnuszt énekel 😀 elég furcsán 😀
több mint 13 éve
de jóó estém volt!! Buffalo Wild Wings kéksajt mártással, hozzá pedig week 7 Bengals-Falcons meccs!! 😀 😀 csak legyen 2011es szezon is...Sugar602bíróságon az ügy, úgyh új fejezet nyílt. 😊 de órási lehetőség lenne élőben látni őket. egyszer tuti nálam is egy nfl meccs fog prioritást élvezni. 😊
Dimitroff közreműködésével, igazolásaival jó eséllyel meglesz az első Falcons SB idővel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de jóó estém volt!! Buffalo Wild Wings kéksajt mártással, hozzá pedig week 7 Bengals-Falcons meccs!! 😀 😀 csak legyen 2011es szezon is...
több mint 13 éve
Dimitroff GM aláírt egy többéves multi szerződést.
több mint 13 éve
http://www.thefalcoholic.com/2011/3/5/2031102/a-slew-of-unrestricted-free-agents-the-falcons-could-signSugar602James Jones-t el tudnám viselni 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.thefalcoholic.com/2011/3/5/2031102/a-slew-of-unrestricted-free-agents-the-falcons-could-sign
több mint 13 éve
Tavaly is tag-elve volt és sokat kérne szvsz ez lehet a fő ok.így is a liga egyik legjobb puntere, szal nem igazán értem eztetet...peachakkor ez valószínűleg azt jelenti hogy Koenen nem kap új szerződést 😕BugaTavalyi volt élete leggyengébb szezonja kb szal nem csoda.empty taxi
több mint 13 éve
így is a liga egyik legjobb puntere, szal nem igazán értem eztetet...Tavalyi volt élete leggyengébb szezonja kb szal nem csoda.empty taxiParrish jó kis punter lehet, tavaly az Eagles-nél volt sokáig, végül Rocca csak a TC végére verte le.deny79akkor ez valószínűleg azt jelenti hogy Koenen nem kap új szerződést 😕Buga