Baltimore Ravens
46 feliratkozó
5 órája
KeyG
9 857
adult pic hosting
Monken első két évében, két all time top 7 szezon….
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 órája
A nyugatföldi fattyunk serult lesz meg? Mert a sikivideki fattyunk az lesz. Hianyzasuk fajo, de egy kort ki kell birnunk nelkuluk is.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 napja
KeyG
9 857
Home: Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers, New England Patriots, New York Jets, Chicago Bears, Detroit Lions, Houston Texans, Los Angeles RamsAway: Bengals, Browns, Steelers, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Kansas City Chiefs
1 napja
gedam
5 978
nahát ez a tomlin se normálisGame Passt nézekannyit, amennyit az arena4-es kommentátorok mondtakMit tudsz, amit én még nem? Még mindig 1.69 a Bengalsra addig írj. 🤣hát úgy látom tomlin is így gondolta, a steelers és a ravens meccset egyszerre kellett volna rendezni, mert elég sok mindenki sorsát befolyásolja. legalábbis a bengals kap egy ingyen meccset.Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
gedam
gedam
KeyG
gedam
KeyG
Szerkesztette: gedam
1 napja
KeyG
9 857
Ma is lett pár plusz egyéni rekord azokat már nem is írom. 😅
A legfontosabb, hogy Flowers rendben legyen.
1 napja
KeyG
9 857
Game Passt nézekannyit, amennyit az arena4-es kommentátorok mondtakMit tudsz, amit én még nem? Még mindig 1.69 a Bengalsra addig írj. 🤣hát úgy látom tomlin is így gondolta, a steelers és a ravens meccset egyszerre kellett volna rendezni, mert elég sok mindenki sorsát befolyásolja. legalábbis a bengals kap egy ingyen meccset.Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
gedam
gedam
KeyG
gedam
1 napja
gedam
5 978
annyit, amennyit az arena4-es kommentátorok mondtakMit tudsz, amit én még nem? Még mindig 1.69 a Bengalsra addig írj. 🤣hát úgy látom tomlin is így gondolta, a steelers és a ravens meccset egyszerre kellett volna rendezni, mert elég sok mindenki sorsát befolyásolja. legalábbis a bengals kap egy ingyen meccset.Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
gedam
gedam
KeyG
1 napja
KeyG
9 857
Mit tudsz, amit én még nem? Még mindig 1.69 a Bengalsra addig írj. 🤣hát úgy látom tomlin is így gondolta, a steelers és a ravens meccset egyszerre kellett volna rendezni, mert elég sok mindenki sorsát befolyásolja. legalábbis a bengals kap egy ingyen meccset.Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
gedam
gedam
1 napja
gedam
5 978
hát úgy látom tomlin is így gondolta, a steelers és a ravens meccset egyszerre kellett volna rendezni, mert elég sok mindenki sorsát befolyásolja. legalábbis a bengals kap egy ingyen meccset.Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
gedam
2 napja
Lamar Jackson is on the verge of breaking Aaron Rodgers’ single-season passer rating of 122.5 set in 2011.
— Ravens Nation 𝙇𝙄𝙑𝙀 (@LIVERavenNation) January 4, 2025
Lamar currently stands at 121.6. He can break it today if he plays well.
This would include multiple touchdowns, and especially avoiding interceptions. pic.twitter.com/i6YQ0uhyt3
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
Jo meglatas. 😊Browns DE Myles Garrett on Ravens QB Lamar Jackson: “He lost that baby weight and now he’s back to being lean and fast as hell.”
— Daniel Oyefusi (@DanielOyefusi) January 2, 2025
4 napja
KeyG
9 857
Ravens place nine on the AFC Pro Bowl rosterQB: Lamar Jackson
RB: Derrick Henry
FB: Patrick Ricard
WR: Zay Flowers
C: Tyler Linderbaum
MLB: Roquan Smith
DL: Nnamdi Madubuike
CB: Marlon Humphrey
S: Kyle Hamilton
6 napja
gedam
5 978
Vszeg, de a steelers ismer minket a legjobban, nagyon újat nem kell kitalálni, utolsó 10-ből 8* nyertek. a bengals az életéért megy, azokat a meccseket meg csak úgy lehet megnyerni, ha keményeket ütközöl és beleadsz mindent. én ezt tomlin helyébe elengedném, mert a kezdőket fogja csak legatyásítani. hazai pálya lesz, ha kezdőkkel megy fullba kell nyomni, ha a cserékkel akkor is, de az már más meccs lesz.Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
ThySoul
Szerkesztette: gedam
6 napja
ThySoul
1 651
Valszeg mindenki inkább menne a szétesett texanshoz mint a top3-5 csapat Ravenshez lolnekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
gedam
6 napja
gedam
5 978
nekik az többet ér, hogy pihennek, minthogy hova mennek.Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
KeyG
7 napja
KeyG
9 857
Nem szarhat bele a Steelers, ha mi nyerünk és nyernek akkor Houstonba kell menniük, ha kikapnak és nyer a Chargers akkor hozzánk.Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
gedam
7 napja
gedam
5 978
Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdeteakkor szkriptelt az nfl, ha kikapunk, hiszen mi másért lenne az fémipar-sir kán utánunk. az volna a logikus, sportszerű, hogy egyszerre menjenek a meccsek, mert ha nyerünk a steelers bele is szarhat az egészbe. persze értem, hogy nézettség, de na.
KeyG
7 napja
KeyG
9 857
Szombat 22:30 a Browns meccs elleni meccs kezdete
9 napja
KeyG
9 857
Terrell Suggs and Marshal Yanda have been named finalists for the Hall of Fame Class of 2025‼️
9 napja
Kyle Van Noy tells Pat MacAfee why Ravens will win SB LIX... 💜😈youtu.be/BwqXs3mANjU?si=laPJsmIRTzVGpjV8
10 napja
no
7 443
A D sokat javult. A ligaelit szerintem eros az ellenfelek allapotaval kiegeszitve. De a ligautolso az elejen is tulzas volt. De nem a Drol irtam, Hump-rol.a tegnapi meccsen nulláztuk a houstont és az utolsó 5-6 meccsen a futásvédelem maradt top1, a passzvédelem top5, vagyis 5. engedett yardokban. nem tudom, hogy ki ligalit, meg ki nem, de ez így az. persze volt a meccs elején szerencsénk, mert stroud kb. úgy dobált töküres emberekhez, mintha agyrázkódásprotokollb jött volna, de ez akkor is egy nullázás volt.annak örülök, hogy a védelem ilyen alapot adott az egészhez. pees érkezése óta azért a passzvédekezés is rendben van, az energia meg rájátszásbeli. humphrey elképesztően jól játszik, meg az egésznek van svungja. ahogy ardarius washington megérkezett mixonra, az egészen ed reed homage playe volt.ugy sikerult a kommented mint TB12-nek a Giants elleni Monken felszopkodassal. Mire befejezte pont ketto elkapo szaladt egy helyre inc. passz. Persze jar a dicseret altalanossagban.
The Ravens need to extend Ar’Darius Washington NOW
— Kevin Oestreicher (@koestreicher34) December 25, 2024
Such a winning player pic.twitter.com/RQJdvjtcol
gedam
Humphrey nalam egy Smith 22 utanzat lett. Az egyik top fizetes es nagyon jo jatekos, de nem top. Es foleg nem abban amiben kellene. Egyszeruen a LOS kornyeken 5-6 yardig jol jatszik szinte barmilyen testu ellenfel ellen, jol blitzel, futas ellen is jo-kemeny es idaig o lehetne az egyik legjobb ha az alapfeladata a passzvedekezes is ilyen jol menne. De sajnos abban csak max jo, de kozel sem elit. A jo jatekosok koze tartozik es nincs lehetoseg jobbat szerezni igy orulunk hogy itt van. A fenti videot ha elkepzelitek hogy ezen a jatekon mulik a PO-ba jutas es Mixon megcsinalja akkor a kommentek:
- nagy %-ban elkuldenek AW-t a fenebe
- az elso felindulas utani ertekelok elmondanak hogy sajnos tul pici ehhez, de nem az o hibaja hogy meg igy is o a legjobb poszton.
Nalam itt 1 ember jatszik rosszul: Humphrey. A csapat jol all fel ( Orr pipa ) es meg jol is jatszik mindenki aki latszik a kepen. AW + extrat hozott-CB-ILB-ILB tokeletesen jatszott es Humph pocsek a jatekban es eleg is lett volna a TD-hoz a bravur nelkul.
no
gedam
Remelem nem derul ki milyen lesz a D ha az O beragad., de a bizodalmam nincs meg ,de annal mar sokkal jobb a helyzet ha az O hasit akkor elrontani se fogjak mar.
A fenti video szerintem jo arra hogy latjuk hogy a csapat nagyja mar jol jatsza meg a hivott jatekot, kiveve az egyik legjobban megfizetett sztar, tole meg elvarhato hogy kijavitsa mert nem a kepesseg a baj.
De Humph nem rossz, csak az is tulzas hogy all-pro legyen.