Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
OT-ként majd csúnyán néz rá a padról? 😂Amugy az is csuda pompas, hogy zsinoban ilyen egeszseges csapatokkal kell szembenezni. Jon a Rams es van nekik (most meg) papiron egy db Whitworth-uk aki a covidlistan van es aki szamit. Hetvegere majd lekerul rola persze, hogy terrorizalhassa az iranyitonkat, aki majd a tudjafasz ki lesz.tegnap úgy játszottunk, hogy 16-an voltak covid listán, 13 védőjátékos utazott. ma a random teszten az egyik fennakadt, szerintem a keret egy jó része koronásan játszott. most ugye az a szabály, hogy az oltatlanok minden nap tesztelnek, az oltotottakat szúrópróbaszerűen, hogy ne fogyjon el a keret mi lehet példul nálunk? ha mindenkit leteszteltek volna kizárt, hogy ki tudunk állni.Nem vagyunk a Browns, nincs halasztás. Ez így teljesen hülyeség amúgy, majd hétvégére megint letesztelnek mindenkit és addigra még többen lesznek Covidosak.
gedam
KeyG
RedFive
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Amugy az is csuda pompas, hogy zsinoban ilyen egeszseges csapatokkal kell szembenezni. Jon a Rams es van nekik (most meg) papiron egy db Whitworth-uk aki a covidlistan van es aki szamit. Hetvegere majd lekerul rola persze, hogy terrorizalhassa az iranyitonkat, aki majd a tudjafasz ki lesz.tegnap úgy játszottunk, hogy 16-an voltak covid listán, 13 védőjátékos utazott. ma a random teszten az egyik fennakadt, szerintem a keret egy jó része koronásan játszott. most ugye az a szabály, hogy az oltatlanok minden nap tesztelnek, az oltotottakat szúrópróbaszerűen, hogy ne fogyjon el a keret mi lehet példul nálunk? ha mindenkit leteszteltek volna kizárt, hogy ki tudunk állni.Nem vagyunk a Browns, nincs halasztás. Ez így teljesen hülyeség amúgy, majd hétvégére megint letesztelnek mindenkit és addigra még többen lesznek Covidosak.
gedam
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nem lesz orokke Martindale a DC, aztan lehet hogy az 5.koros Hayesbol vaddiszno lesz, mert latom benne az x faktort. ☺ Oweh meg OWEH. 😁Én szerintem a rendszer miatt nincs vaddisznó Edge nálunk.OT, vaddiszno EDGE, corner. Ha belegondolsz a szezonkezdet ota nem sok minden valtozott, ami a needjeinket illeti.Egy friss mock:Nekem ez tetcik, csak a második körben cornert kell húzni mert láthatjuk idén hogy nincs minőség Humphrey és Peters mögött. Első kör kivételével mindet a védelemre kell elkölteni.
(Plussz a 7.korben egy RB C.J. Verdell az Oregonrol, aki lemaradt a keprol)
RedFive
Norbi180
RedFive
Judon elment és vaddisznó Edge lett.
De ezt aki jobban érti a D sémákat, biztos jobban kielemezné.
KeyG
Mindenesetre barmi modon de ra kell allnunk a qb-k durvamod sanyargatasara, lasd legutobbi meccs...
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Én szerintem a rendszer miatt nincs vaddisznó Edge nálunk.OT, vaddiszno EDGE, corner. Ha belegondolsz a szezonkezdet ota nem sok minden valtozott, ami a needjeinket illeti.Egy friss mock:Nekem ez tetcik, csak a második körben cornert kell húzni mert láthatjuk idén hogy nincs minőség Humphrey és Peters mögött. Első kör kivételével mindet a védelemre kell elkölteni.
RedFive
Norbi180
RedFive
Judon elment és vaddisznó Edge lett.
De ezt aki jobban érti a D sémákat, biztos jobban kielemezné.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Persze ezek a needek a mostani keretre vonatkoznak. BW es Campbell bucsujaval mindjart lesz meg surgeto DL need is.
több mint 4 éve
OT, vaddiszno EDGE, corner. Ha belegondolsz a szezonkezdet ota nem sok minden valtozott, ami a needjeinket illeti.Egy friss mock:Nekem ez tetcik, csak a második körben cornert kell húzni mert láthatjuk idén hogy nincs minőség Humphrey és Peters mögött. Első kör kivételével mindet a védelemre kell elkölteni.
RedFive
Norbi180
több mint 4 éve
Egy friss mock:Nekem ez tetcik, csak a második körben cornert kell húzni mert láthatjuk idén hogy nincs minőség Humphrey és Peters mögött. Első kör kivételével mindet a védelemre kell elkölteni.
RedFive
több mint 4 éve
Egy friss mock:(Plussz a 7.korben egy RB C.J. Verdell az Oregonrol, aki lemaradt a keprol)
több mint 4 éve
Deja vuJohn Harbaugh tegnap azt mondta: Meglatjuk, ha Lamar Jackson szerdan mar edzene...
Melyik szerdan.
Nekem ez mar faraszto.
több mint 4 éve
Én jobban örülnék ha Ti nyernétek a csoportot, ha mi már úgysem tudjuk 😊nagyon várom az utolsó héten a leckét alázatból - mikor nektek már mindegy lesz, ezért leadjátok a meccset a jó öreg riválisnak, hogy bejusson a playoffba - így tiétek lesz az erkölcsi győzelem 😉Naná, ha ilyenre van igény, csak nekünk szólj! 😀Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Nyilván fontos volt megmutatni, hogy egy totál tét nélküli meccsen, egy tartalékos ellenféllel szemben a saját RZ-ban is nekimennek negyedikre (aminek a megalázáson kívül vajon mi más értelme van?)
Szóval nem kell felháborodni az 500 y miatt, ti sem vagytok jobbak semmivel. 😊
Jan
Snagal
Jan
Snagal
több mint 4 éve
Irányított végkimenetel befolyásolás.ez így mi? nálunk meg kiveszik huntleyt simán? elmegy a faszba az nfl isA Bengals QB-jet, Joe Burrow-t varhatoan ezen a heten nem tesztelik koronavirusra, noha a tartaleka, Brandon Allen hetfon felkerult az NFL COVID-19 listajara.Of course I get randomly selected for a Covid test 😂😂 wtf
— Tony Jefferson II (@_tonyjefferson) December 27, 2021
jimmy smith és mcphee lejött a covid listáról, dj dzsefi fel. tök jó ez az új random tesztelés, gondolom tegnap a fél csapat covidosan játszott. nfl örül, mert így megtarthatja a meccset. felkészülnek a beköpött bengálok.
gedam
A Bengal QB2 -t nem kohhinthettuk le, ezt a kitorest nem lehet rank fogni. 🙏
RedFive
gedam
Látták, hogy hiába a kamu flagek a Ravens védelmére, hiába a be nem dobott flagek az ellenfélre utolsó kétpontosnál, így is versenyben vannak a liga legjobb csapatával szemben.
Így jött ez. 😉
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
ez így mi? nálunk meg kiveszik huntleyt simán? elmegy a faszba az nfl isA Bengals QB-jet, Joe Burrow-t varhatoan ezen a heten nem tesztelik koronavirusra, noha a tartaleka, Brandon Allen hetfon felkerult az NFL COVID-19 listajara.Of course I get randomly selected for a Covid test 😂😂 wtf
jimmy smith és mcphee lejött a covid listáról, dj dzsefi fel. tök jó ez az új random tesztelés, gondolom tegnap a fél csapat covidosan játszott. nfl örül, mert így megtarthatja a meccset. felkészülnek a beköpött bengálok.
gedam
RedFive
több mint 4 éve
A játékos aki sack-elte Burrow-t Covid listára kerül.A Bengals QB-jet, Joe Burrow-t varhatoan ezen a heten nem tesztelik koronavirusra, noha a tartaleka, Brandon Allen hetfon felkerult az NFL COVID-19 listajara.Of course I get randomly selected for a Covid test 😂😂 wtf
gedam
RedFive
NFL: Burrow is fine
😀
több mint 4 éve
A Bengals QB-jet, Joe Burrow-t varhatoan ezen a heten nem tesztelik koronavirusra, noha a tartaleka, Brandon Allen hetfon felkerult az NFL COVID-19 listajara.Of course I get randomly selected for a Covid test 😂😂 wtf
gedam
több mint 4 éve
tegnap úgy játszottunk, hogy 16-an voltak covid listán, 13 védőjátékos utazott. ma a random teszten az egyik fennakadt, szerintem a keret egy jó része koronásan játszott. most ugye az a szabály, hogy az oltatlanok minden nap tesztelnek, az oltotottakat szúrópróbaszerűen, hogy ne fogyjon el a keret mi lehet példul nálunk? ha mindenkit leteszteltek volna kizárt, hogy ki tudunk állni.Nem vagyunk a Browns, nincs halasztás. Ez így teljesen hülyeség amúgy, majd hétvégére megint letesztelnek mindenkit és addigra még többen lesznek Covidosak.
gedam
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
nagyon várom az utolsó héten a leckét alázatból - mikor nektek már mindegy lesz, ezért leadjátok a meccset a jó öreg riválisnak, hogy bejusson a playoffba - így tiétek lesz az erkölcsi győzelem 😉Naná, ha ilyenre van igény, csak nekünk szólj! 😀Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Nyilván fontos volt megmutatni, hogy egy totál tét nélküli meccsen, egy tartalékos ellenféllel szemben a saját RZ-ban is nekimennek negyedikre (aminek a megalázáson kívül vajon mi más értelme van?)
Jan
Snagal
Jan
több mint 4 éve
gedam
6 506
tegnap úgy játszottunk, hogy 16-an voltak covid listán, 13 védőjátékos utazott. ma a random teszten az egyik fennakadt, szerintem a keret egy jó része koronásan játszott. most ugye az a szabály, hogy az oltatlanok minden nap tesztelnek, az oltotottakat szúrópróbaszerűen, hogy ne fogyjon el a keret mi lehet példul nálunk? ha mindenkit leteszteltek volna kizárt, hogy ki tudunk állni.
több mint 4 éve
gedam
6 506
Of course I get randomly selected for a Covid test 😂😂 wtf
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam
6 506
szerintem az lesz, hogy huntleyval verjük a loszanheleszt és a vasast, majd a rájátszásban lj dob 4 intet és elver minket a titans és a végén a logónkon táncolnak. ehhez az évhez valami ilyesmi forgatókönyv illene.
több mint 4 éve
Egy igazi contender elbírja a bírói hibákat és a sérüléseket, FLAME ONRégen ez is keményebben ment itt. A végtelen hosszú Igor/Soldi szócsaták megspékelve a hozzászóló kiegészítő emberekkel ettől sokkal parázsabbak voltak. Szerintem évek óta inkább a csendes tisztelet van a többiek felé. Most egy kicsit előjött a frusztráció, de majd elmúlik 😊najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
Dögöljön meg a szomszéd összes tehene (ez esetben Hollója, Kutyája és Tigrise)!
Willie Parker
Mi azt majd jól tudjuk magunktól is, meg vérdíjat kitűzni egymásra a rádióban 😀
Snagal
bcsarli
több mint 4 éve
Naná, ha ilyenre van igény, csak nekünk szólj! 😀Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
több mint 4 éve
Régen ez is keményebben ment itt. A végtelen hosszú Igor/Soldi szócsaták megspékelve a hozzászóló kiegészítő emberekkel ettől sokkal parázsabbak voltak. Szerintem évek óta inkább a csendes tisztelet van a többiek felé. Most egy kicsit előjött a frusztráció, de majd elmúlik 😊najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
Willie Parker
Snagal
több mint 4 éve
gedam
6 506
Our game vs. the Los Angeles Rams has moved to 1:00 PM ET and remains on FOX.hálisten
KeyG
több mint 4 éve
Viszont korábban valaki említette és csak bólogatni tudok: ne mondja már senki, hogy évről évre ennyi és ilyen szintű sérülések és ilyen szar regeneráció az normális.Hogy máshol 1-2 nap alatt covid listára fel aztán meg le kerülnek nálunk meg 10 nap sem elég?
Hogy JAckson (meg mostmár Huntley is) minden évben többször is hagy ki edzést betegség miatt - én nem vagyok egy erőtől majd kicsattanó, acél immunrendszerrel rendelkező paraszt ember, de még én sem vagyok ennyiszer beteg.
Már a szezon előtti sérüléshullám idején éltem a gyanúperrel, de bármennyire is hangzik hülyén, tartom, hogy valami nem kóser a felelős pozíciókban, mert ha ez "random" akkor nem kellene, hogy 5 évből 3ban "dobogósok" legyünk egy ilyen statisztikában...
Örülnék, ha ezt tudnánk normalizálni, mert tényleg tiszteletreméltó, hogy még ennyi sérülttel, covidossal is van esélyünk nem csak a PO -ra de a csoport elsőségre is, csak jó lenne már mondjuk egy 70-80%os kerettel látni mit tudunk.
több mint 4 éve
najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
Willie Parker