Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyszerűen nem értelek benneteket hogy minek akartok annyira bejutni a play off ba,amikor sanszunk nem lenne semmire ezzel a sérült kerettel. Inkább menjünk rá a jobb draft pikre húzzunk egy fasza tackle-t, és jövőre újra megprobálni.ha az első meccsen ki is szopunk, akkor is egy héttel tovább tartott a szezon a Ravens -nek 😊
Norbi180
Egyébként meg a GB-t se gondolta senki, hogy megszorongatjuk (én még LJ-vel számolva is letettem arról a meccsről), aztán igazából bőven a kezünkben volt a győzelem - ez ugyan így össze jöhet a PO-ban is más csapattal szemben is.
több mint 4 éve
Nem is a West ami kilog, hanem a masik ketto csoport."Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
Ugy tunik nekem csak a North no1. cimmel juthatnank oda.
(Hogy ott aztan sok kozunk ne legyen semmihez, de akkor is ☺)
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1
Steelers vs, AFC West 1-2
Ez telibe egál, ráadásul a Bengals és a Steelers is még a Chiefs-szel nem játszott...
empty taxi
több mint 4 éve
Ha bejutunk valószínű 4. Helyen és jön a Colts ismét.persze-persze, sőt olyan verzió sincs, hogy a kettőből egyet bukunk és bent vagyunk. csak én év közben magamban már örültem, hogy a raiders kivételével minden wild card környékén ácsingózó csapattal játszottunk és nyertünk, jók vagyunk. oszt mégse.Én most sok verziót lefutattam NFL Playoff Machine-be, nem találtam olyan opciót, hogy 10-7-el kiesnénk.ettől függetlenül vertük a chargerst és a coltsot azonos mérleg, azonos helyezés a csoportban és ők bent vannak, mi meg nem. azért itt az igazságosság elveszik a matek erdőjében."Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1
Ez telibe egál, ráadásul a Bengals és a Steelers is még a Chiefs-szel nem játszott...
empty taxi
gedam
Hozni kell a két csoportmeccset és sziasztok.
KeyG
gedam
Akarom, akarom, akarom.
Mennyivel egyszerűbb lenne ha az utolsó háromból behúztunk volna egyet…..
A Steelers meccset jól elkúrtuk.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
Egyszerűen nem értelek benneteket hogy minek akartok annyira bejutni a play off ba,amikor sanszunk nem lenne semmire ezzel a sérült kerettel. Inkább menjünk rá a jobb draft pikre húzzunk egy fasza tackle-t, és jövőre újra megprobálni.végignézve a playoff pikcsört nem tudnék olyan csapatot mondani, akit ne tudnánk megszorongatni. nincs domináns csapat az afc-ben, mindnek van nagy hiányossága. még mindig jöhetnek vissza kulcsjátékosok és másoknál is beüthet a covid és még ezer ok, amiért jobb bejutni, mint nem. egyébként meg teljesen mindegy, hogy 1/18-ra vagy 1/25-re húzol bust wr-t vagy tight endet.
Norbi180
egyébként is csak a szurkolók fejében létezik “ez az engedjük el a szezont”
több mint 4 éve
gedam
6 506
persze-persze, sőt olyan verzió sincs, hogy a kettőből egyet bukunk és bent vagyunk. csak én év közben magamban már örültem, hogy a raiders kivételével minden wild card környékén ácsingózó csapattal játszottunk és nyertünk, jók vagyunk. oszt mégse.Én most sok verziót lefutattam NFL Playoff Machine-be, nem találtam olyan opciót, hogy 10-7-el kiesnénk.ettől függetlenül vertük a chargerst és a coltsot azonos mérleg, azonos helyezés a csoportban és ők bent vannak, mi meg nem. azért itt az igazságosság elveszik a matek erdőjében."Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1
empty taxi
gedam
KeyG
több mint 4 éve
Egyszerűen nem értelek benneteket hogy minek akartok annyira bejutni a play off ba,amikor sanszunk nem lenne semmire ezzel a sérült kerettel. Inkább menjünk rá a jobb draft pikre húzzunk egy fasza tackle-t, és jövőre újra megprobálni.
több mint 4 éve
Én most sok verziót lefutattam NFL Playoff Machine-be, nem találtam olyan opciót, hogy 10-7-el kiesnénk.ettől függetlenül vertük a chargerst és a coltsot azonos mérleg, azonos helyezés a csoportban és ők bent vannak, mi meg nem. azért itt az igazságosság elveszik a matek erdőjében."Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1
empty taxi
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
ettől függetlenül vertük a chargerst és a coltsot azonos mérleg, azonos helyezés a csoportban és ők bent vannak, mi meg nem. azért itt az igazságosság elveszik a matek erdőjében."Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1
empty taxi
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
"Gyengébb" csoport:azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Ravens vs. AFC West 3-1
Browns vs. AFC West 1-3
Bengals vs. AFC West 2-1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jogos de volt par evunk amig a Browns vagy a Bengals vagy neha mindketto "taplalta" a Ravens es a Steelers merleget.azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek, ahol van 2 leszakadó csapat. pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Harb 'remeli' hogy LJ szerdan mar edz. Mondjuk hogy en is. Meg hogy kigyomlaljak belole az ujkeletu teszetoszasagat. Vagy a bizonyitasi vagy taplalta kenyszerkepzetet hogy csak a 10+ yardos passz a jo passz. Vagy lesznek a kisegitesere tett erofeszitesek. Mert kemeny menet lesz Cinciben abban biztos vagyok.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 506
azért ha most érne véget éreznék némi igazságtalanságot a rendszerben. tulképp az rangsorol, hogy gyengébb csoportból jönnek pedig hát bizonyítékunk van rá, hogy jobbak voltunk náluk.Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
KeyG
több mint 4 éve
Amugy azon tul, hogy nem az egymas elleni ami elsonek dont, en arra gondoltam, hogy merlegben megverni oket nehezebb (+ ugye Bills-t) mint megragadni a North 1-et, ami szinten kutya nehez, de legalabb magunk kozt mindenkinek nehez a sorsolasa, amihez kepest a konferenciaban a nem csoporttarsak shedule-ja egy-egy habcsok.a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
több mint 4 éve
Ha csak ketten vannak azonos mérleggel szerintem, mivel többen vannak a konferencia mérleg számít. De lehet alapból a konf. mérleg számít.ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
ez szép, csak ugye mi vertük a coltsot is és a chargerst is, én meg úgy voltam vele, hogy az rangsorol azonos mérlegnél, ezek szerint nope.fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Willie Parker
több mint 4 éve
fuzovelkifele.com/2021/12/igy-nez-ki-az-afc-playoff-verseny-15-fordulo-utan/a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 506
a colts ès a chargers hogyan előz minket azonos mérleggel?Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
több mint 4 éve
remélem a covid oroszrulettel idén szerencsénk lesz.Ki legyen utoljara Covidos (senki) versenyemben Andrews es Tucker fej-fej mellett vannak. 😅
gedam
több mint 4 éve
Jo lenne mert most epp nem vagyunk bent.Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
gedam
6 506
remélem a covid oroszrulettel idén szerencsénk lesz.
több mint 4 éve
Mindent eldöntő meccs lesz, mindenképp kell nekünk a Playoffhoz.We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.Vissza az egyik veteran, hadd pihenjen a masik veteran. Vasarnapig okes lesz. De holnaptol tilos covidalni!
KeyG
több mint 4 éve
We have activated OLB Pernell McPhee from injured reserve and placed OLB Justin Houston on the Reserve/COVID-19 list.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
erről beszéltem már amikor lamart is megkérdezte, hogy neki akar menni? ez nem micsoda kapcsolat játékos és edző között, ez szimplán a felelőség rátolása a játékosra. ez egy faszság, amit csinál: mit vár, majd aszongya hántli meg endrúúúz, hogy nem merjük főnök?!Nekem az a fura, hogy akkor az első playben, miért nem kérdezi meg amikor ott FG-t kellett volna rúgni?
A peek inside the 2-point decision …
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) December 20, 2021
John Harbaugh surveys his coaches and players on what to do.
Harbaugh: “We can kick this and go to OT and we’re in good shape. Or we try to win it here? What do you want to do?”
“Let’s win this, man.”
pic.twitter.com/mLWIBFwMCC
gedam
Egyébként, azt üzenni, hogy ha rúgunk az 1 pontért akkor is tuti az OT. Nem volt opció az, hogy Rodgers elmegy FG-ig legalább. ( Pedig szerintem elment volna )
Bizalmat próbál tükrözni ilyenkor a játékosok felé, viszont ez teher is lehet.
Egyébként kurvára nem volt szabályos ahogy védekeztek Andrewson, ha ez a Packers ellen lett volna, Rodgers telesírta volna már a sajtót.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
erről beszéltem már amikor lamart is megkérdezte, hogy neki akar menni? ez nem micsoda kapcsolat játékos és edző között, ez szimplán a felelőség rátolása a játékosra. ez egy faszság, amit csinál: mit vár, majd aszongya hántli meg endrúúúz, hogy nem merjük főnök?!a lentiekkel igen, ezzel viszont nem értek egyet.
A peek inside the 2-point decision …
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) December 20, 2021
John Harbaugh surveys his coaches and players on what to do.
Harbaugh: “We can kick this and go to OT and we’re in good shape. Or we try to win it here? What do you want to do?”
“Let’s win this, man.”
pic.twitter.com/mLWIBFwMCC
gedam
Szerintem ezzel lehet az önbizalmát növelni, hogy az edző nem azt mondja neki, hogy te nem vagy lamar, gyere le szépen és a nagyfiúk (Tucker) majd megoldják.
Azért nem gondolom, hogy kevesebb vér kellene ahhoz, hogy egy ilyen kérdésre azt feled, hogy "nem, rúgjuk be és végig megyek újra a pályán COACH!!!"
Szerintem pont a 2pontos bevállalása a kisebb rizikó számára - viszont ezzel tálalva kap a play előtt egy önbizalom boostot, hogy a stáb bízik benne mint vezérben.
Persze visszafele is elsülhet mert ha rosszul dolgozzal fel a kudarcot, vagy rosszul kommunikálnak vele utána akkor legközelebb még ennyi önbizalma sem lesz - de ezt nem gondolom, hogy nálunk ezen a téren gond lenne.
Szóval kövezzetek meg de nekem tetszik ez a "demokratikus" mentalitás.
(btw nem lepődnék meg ha ezt Harbó a "Pollard" fiaskóból hozta volna, amikor elvesztette az öltözőt, azóta azért próbálja az "egy vagyok közületek" szerepet tolni - hogy így van vagy sem az persze más kérdés, ez csak azén benyomásom)