Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
6 506
😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
több mint 4 éve
Tony Jeffersont elfelejtettem.O majd hozza a rutint. 😅
Meg a rozsdat. 😉
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅
több mint 4 éve
Jimmy Smith is a covidlistara kerult.
több mint 4 éve
Egyelőre még mindig covid ir listán van tudtommal. Sehol nem láttam, hogy aktív lenne.Kenny Clark játszikMikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
And their quarterback. https://t.co/fCp50CEg5n
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) December 19, 2021
RedFive
gbol
KeyG
több mint 4 éve
Kenny Clark játszikMikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
RedFive
gbol
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
idén első meccs, amit nem nézek. már a csere sec is kidőlt, vicc ez az év. van valami rekord, hogy egy csapatban mennyien játszanak egy szezonban? az 53-as keretünkben meg fog fordulni 120 ember kb.😁Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 ListHa a serultjeink szamat elerne a covidosaink szama, lassan en is befernek a keretbe. Long snapperkent mondjuk. Ha bekajalva hirtelen lehajolok hajlamos vagyok megszedulni de legfeljebb lerokazom aki szemben guggol, aze' csak nem dobnak ram zaszlot? Mezem van, max annyi hirerteke lenne, hogy Ed Reed valszeg masnaposan allt be, nem nez ki jol, hofeher es levagta a szakallat is.
KeyG
U.I.: bukott a terv. Color Rush mezem nincs. Es abban toljuk majd.
RedFive
több mint 4 éve
Mikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
RedFive
több mint 4 éve
Mikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞And their quarterback. https://t.co/fCp50CEg5n
több mint 4 éve
Vaaaagy beall Eric DeCosta felesege is, Marlo kikolcsonzi neki a mezet is... 😄Mar Sammy Watkins is a covid listan.Egyel több falember helyette és futás futás és Bateman/Andrews. 😃
RedFive
KeyG
Let’s go!! If you haven’t picked your number yet you can borrow 44 😎 https://t.co/rbRCZFp5WO
— Marlon Humphrey (@marlon_humphrey) December 19, 2021
több mint 4 éve
Mar Sammy Watkins is a covid listan.Egyel több falember helyette és futás futás és Bateman/Andrews. 😃
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Mar Sammy Watkins is a covid listan.
több mint 4 éve
Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 ListHa a serultjeink szamat elerne a covidosaink szama, lassan en is befernek a keretbe. Long snapperkent mondjuk. Ha bekajalva hirtelen lehajolok hajlamos vagyok megszedulni de legfeljebb lerokazom aki szemben guggol, aze' csak nem dobnak ram zaszlot? Mezem van, max annyi hirerteke lenne, hogy Ed Reed valszeg masnaposan allt be, nem nez ki jol, hofeher es levagta a szakallat is.
KeyG
U.I.: bukott a terv. Color Rush mezem nincs. Es abban toljuk majd.
több mint 4 éve
Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 List
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
ezért szeretem ezt a sportot, mert 5 év múlva is csak félművelt leszek
több mint 4 éve
A hatranya hogy peldaul a Play action konnyebben leolvassa a D, mert hamarabb jon letre es kisebb a tavolsag is.De a problemank nem ez. Sajnos.
több mint 4 éve
Gedam, engem elvesztettel. 😊A shotgun amikor a QB leghatrebb all, underC meg a legkozelebb. A pistol ekozott van. A pistolt mi jatszottuk sokat 19-ben es azota is, es a mozgekony QB aki labon is fenyegetes a legjobb es ebbol a legkonnyebb az option jatekokat jatszani, a futonal nincs az oldal "megszabva" mivel mogotte all es nem mellette es itt tud jatszani melyik oldalra fussunk. Ezek ellen szinte mindig tukorkepes D all fel es az O jobban tudja eltolni es jatszani az "oldal erejevel". De meg a passzjateknal atlatja a QB a D-t es egy nem mobilis QB-nak is jo felallas, de igazan LJ feleknek gyonyoruseges, mert labon gyilkos, es egyszeru olvasasu jatekokat tudnak krealni szamukra.
Ahogy kozeledik a shotgunhoz a felallas ugy a futonak nincs ideje lenduletol erkezni a vedokre vagyis underC vagy pistolbol tobb es kozelebb is kapja a labdat a LOS-hoz. Ebbol mi leptunk tovabb a wing-re es a motion nalunk sokkal tobb volt mint hogy "embereznek vagy valtok a Btervre" megoldasnal. Az egyik legjobban "toresnelkuli mozgasu" ( ez mocsok szarul hangzik de nem jon jobb a szamra) csapat voltunk ebbol 2019-ben. Ez is elmult, hogy ne mindig a falat hibaztassam.
több mint 4 éve
Nem titok. A pistol olyan shotgun, ahol a HB a QB mögött áll fel. Ritika az NFLben. Elõször a Chiefs játszotta az isteni Tyler Palkoval, hátha QBnek néz ki a cserének is xar Palko. Érdekes volt, maradjunk annyiban. 😁Mármint a pistol alatt a shotgunt érted? (Van pistol felállás.)ja valamelyik fegyvert (ennyire vagyok képzett)
ulpianus
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam
6 506
értelek és egyet is értünk. csak amatőr szemmel nézve a pistol inkább a pocket qb megoldás az uc meg mintha a mozgékonyabb qb-knak és a futó játékot játszó csapatoknak lenne kitalálva. hátránya nyilván, hogy háttal áll a játéknak nagy valószínűséggel a qb, előnye, hogy mozgásból indulde amikor passzolni szeretnénk jobban örülnék az uc-nak, talán jobban maszkolná a gyengéink, mint a pistol.Vannak elonyei es hatranyai is.én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
Egy cikk a "Greg Romant lapatra" temaban.
RedFive
De megint GR nem a passzjatek mestere es ha az a cel akkor nem o a megoldas. De oszinten nem latom hogy ki tudna kikuszobolni a fal gyengeseget es LJ nem verbeli pocket QB technikajat es akkor lehetne 4-5 elkapo route-on amik lehetnenek nagyon jol koreografalva. De aki tudja ezt a titkot azt barmi aron hozzuk ide.
Egy pace-timing passzjatekhoz nem GR a megoldas, de LJ sem jelenleg. Viszont a futasra mind GR es LJ is alkalmas meg ilyen fal mellett is.
A cikk utolso videojat nezzetek meg. A Seahawks-nal leirtam hogy dolgozik a 4 DL ( es itt ugyan jon az 5. ember ) de a lenyeg ugyanaz, amikor az Edge eleri a QB vonalat akkor "megall" es azon felul hogy nyomja ossze a zsebet a tobbiekkel figyel a futasra. A jatek jol nez ki csak nem passzjateknak kell nezni. Oriasi terulet LJ elott es egy embert kellene elvernie ami nem egy problema, de Villa rosszul jatszik. Ennyi.
no
gedam
Viszont amit felvetsz azt nem oldja meg sajnos. Ellenunk nagyon fegyelmezetten jatszanak a szelen a vedok es nincs "tulfutas" a reszukrol, mert kulonben LJ buntetne kegyetlenul es inkabb a nyomasbol engednek mint hogy ne zarjak ( probaljak ) zarni a futosavot. Sajnos a ket T nem jo igazan, mert labon le vannak maradva. De ha ok jok lennenek akkor bizony nem mindig a vedok akarata ervenyesulne a szelen.
Tavaly olyan szar volt a fal kozepe hogy a nyomas gyakorlatilag a 4 vedo nyomott es a LB sor meg sokkal jobb helyzetbol a helyerol indult a jatek olvasas utan ( nem ugrott a PA ra, stb ) a futasra vagy passzra. Ahogy kuldtek a blitzeloket ugy romlott a helyzetunk. Ha akartunk egy hosszabb jatekot akkor 6 kb normalisnak volt tekintheto aki blokkolni maradt de a 7. se volt ritka. Alapvetoen errol szol a cikk hogy ezek a fickok vannak elkapok helyett fent a palyan, csak o a futasnal emeli ki, de detto. Idenre ugye eltoltuk a falat, a szelen vagyunk rosszak pont azert hogy a Boyle-Ricard tudjon az RT-nek segiteni, ha kell. Viszont nem ugy alakult mert kell a segitseg mindketto T-nek, raadasul itt is a rosszabbik vegenel vagyunk, mert Boyle sokkal jobb es osszetettebb jatekos mint Tomlinson es o is hianyzik es Ricard is kell a palyara. Irtam Ricard hasznos de orult korlatolt es meg a passzblokkolasa sem olyan popec ( ettol o maga csak dicseretet erdemel ).
A cov. 0 ellen legjobb megoldas nem LJ jateka. De a baj alapvetoen hogy a personnel amit a palyara kuldunk es a cikk iroja itt GR futojatekat nevezi meg bunosnek en meg az OL teljesitmenyebol fakado kenyszernek adom. Kellenek a blokkolni tudo segitok a palyara ( mind futas mind passznal ) ezzel viszont korlatok koze teszzuk magunkat.
Ezt leirtam 2020-ban es ezert tartom orult hibanak a fal ilyen szintu "megoldasat". 2019-es jatekunk mukodne csak mostanra tobb passzal es nem lenne baj ha telitenek a boxot, mert ev elejen lattuk hogy LJ megdobja a hosszukat es nem rosszabb szazalekban mint a tobbi QB. De nyomassal az arcaban es most mar a fejeben viszont nem ( kb ahogy a tobbi QB, bar vannak jobbak, de azok kevesen).
A cov 0-ra es a tobbi nagy blitzre visszaterve viszont a baj hogy a nyomas mar a fejeben is ott van, 0 bizodalom a falban es a megoldas sem az o jateka. Viszont egy egyszeru screen sem tud mukodni mert ahhoz meg a tobbiek irto gyengek blokkolas teren. Viszont kiemelem hogy a cov 0 nem a legnagyobb problemank aminek a lenyege hogy mindenkeppen ures ember mehet a QB-ra, hanem ezt "gyakorlatilag" elerik a D-ek a plusz ember nelkul is. Raadasul a falunk blokkolasat olyan konnyu olvasni hogy sirni tudnek.
Egy dolgot meg 112szer is, 2019-ben Hurst sokkal de sokkal hasznosabb mint Dobbins. Ez nem Dobbins ellen van. Az hogy Dobbins jo az remek, de a teljesitmenyet a fal befolyasolja, de Hurst volt a mi Kittle-unk akit mindenre tudtal hasznalni es nem tudtak hogy ok o jott fel akkor futnak, ok o jott fel akkor blokkolni fog, ok o jott fel akkor elkaponak tekintjuk.
Nincs egy darab komplet jatekosunk sem az O-ben
no
több mint 4 éve
Vannak elonyei es hatranyai is.én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
RedFive
De megint GR nem a passzjatek mestere es ha az a cel akkor nem o a megoldas. De oszinten nem latom hogy ki tudna kikuszobolni a fal gyengeseget es LJ nem verbeli pocket QB technikajat es akkor lehetne 4-5 elkapo route-on amik lehetnenek nagyon jol koreografalva. De aki tudja ezt a titkot azt barmi aron hozzuk ide.
Egy pace-timing passzjatekhoz nem GR a megoldas, de LJ sem jelenleg. Viszont a futasra mind GR es LJ is alkalmas meg ilyen fal mellett is.
A cikk utolso videojat nezzetek meg. A Seahawks-nal leirtam hogy dolgozik a 4 DL ( es itt ugyan jon az 5. ember ) de a lenyeg ugyanaz, amikor az Edge eleri a QB vonalat akkor "megall" es azon felul hogy nyomja ossze a zsebet a tobbiekkel figyel a futasra. A jatek jol nez ki csak nem passzjateknak kell nezni. Oriasi terulet LJ elott es egy embert kellene elvernie ami nem egy problema, de Villa rosszul jatszik. Ennyi.
no
gedam
Viszont amit felvetsz azt nem oldja meg sajnos. Ellenunk nagyon fegyelmezetten jatszanak a szelen a vedok es nincs "tulfutas" a reszukrol, mert kulonben LJ buntetne kegyetlenul es inkabb a nyomasbol engednek mint hogy ne zarjak ( probaljak ) zarni a futosavot. Sajnos a ket T nem jo igazan, mert labon le vannak maradva. De ha ok jok lennenek akkor bizony nem mindig a vedok akarata ervenyesulne a szelen.
Tavaly olyan szar volt a fal kozepe hogy a nyomas gyakorlatilag a 4 vedo nyomott es a LB sor meg sokkal jobb helyzetbol a helyerol indult a jatek olvasas utan ( nem ugrott a PA ra, stb ) a futasra vagy passzra. Ahogy kuldtek a blitzeloket ugy romlott a helyzetunk. Ha akartunk egy hosszabb jatekot akkor 6 kb normalisnak volt tekintheto aki blokkolni maradt de a 7. se volt ritka. Alapvetoen errol szol a cikk hogy ezek a fickok vannak elkapok helyett fent a palyan, csak o a futasnal emeli ki, de detto. Idenre ugye eltoltuk a falat, a szelen vagyunk rosszak pont azert hogy a Boyle-Ricard tudjon az RT-nek segiteni, ha kell. Viszont nem ugy alakult mert kell a segitseg mindketto T-nek, raadasul itt is a rosszabbik vegenel vagyunk, mert Boyle sokkal jobb es osszetettebb jatekos mint Tomlinson es o is hianyzik es Ricard is kell a palyara. Irtam Ricard hasznos de orult korlatolt es meg a passzblokkolasa sem olyan popec ( ettol o maga csak dicseretet erdemel ).
A cov. 0 ellen legjobb megoldas nem LJ jateka. De a baj alapvetoen hogy a personnel amit a palyara kuldunk es a cikk iroja itt GR futojatekat nevezi meg bunosnek en meg az OL teljesitmenyebol fakado kenyszernek adom. Kellenek a blokkolni tudo segitok a palyara ( mind futas mind passznal ) ezzel viszont korlatok koze teszzuk magunkat.
Ezt leirtam 2020-ban es ezert tartom orult hibanak a fal ilyen szintu "megoldasat". 2019-es jatekunk mukodne csak mostanra tobb passzal es nem lenne baj ha telitenek a boxot, mert ev elejen lattuk hogy LJ megdobja a hosszukat es nem rosszabb szazalekban mint a tobbi QB. De nyomassal az arcaban es most mar a fejeben viszont nem ( kb ahogy a tobbi QB, bar vannak jobbak, de azok kevesen).
A cov 0-ra es a tobbi nagy blitzre visszaterve viszont a baj hogy a nyomas mar a fejeben is ott van, 0 bizodalom a falban es a megoldas sem az o jateka. Viszont egy egyszeru screen sem tud mukodni mert ahhoz meg a tobbiek irto gyengek blokkolas teren. Viszont kiemelem hogy a cov 0 nem a legnagyobb problemank aminek a lenyege hogy mindenkeppen ures ember mehet a QB-ra, hanem ezt "gyakorlatilag" elerik a D-ek a plusz ember nelkul is. Raadasul a falunk blokkolasat olyan konnyu olvasni hogy sirni tudnek.
Egy dolgot meg 112szer is, 2019-ben Hurst sokkal de sokkal hasznosabb mint Dobbins. Ez nem Dobbins ellen van. Az hogy Dobbins jo az remek, de a teljesitmenyet a fal befolyasolja, de Hurst volt a mi Kittle-unk akit mindenre tudtal hasznalni es nem tudtak hogy ok o jott fel akkor futnak, ok o jott fel akkor blokkolni fog, ok o jott fel akkor elkaponak tekintjuk.
Nincs egy darab komplet jatekosunk sem az O-ben
több mint 4 éve
gedam
6 506
én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
RedFive
no
Szerkesztette: gedam