Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Kikurtam az ajtora egy "TelConf-ban vagyok ne zavarj!" tablat es megneztem egy 40 perces osszefoglalot. ☺

Nos ez a meccs... Ha mezt cserelek fejben a ket csapaton, meg jobb is hogy kikaptunk. Egy 20-19 es w egy kiimadkozott sikertelen 2 pontossal most jobban fajna. Nekunk total ratyi lett volna, BB nek meg egy szep hattyudal.

Ez most Lamaron ment el, tiszta sor. Lattam az eredmenykovetoben mennyit karhoztattatok a O#falat. Szerintem meg tul is teljesitettek. Atyavilag ereje, mennyi idot adtak Lamarnak aki sok sok totymorgesre forditotta azt. Az is igaz, hogy a hatso kameraallasbol joparszor latszott, hogy a megfutott utvonal vegen megalltak az elkapok es tokig coverage-be stoppoltak, viszont jo parszor nem vette eszre Lamar se az ordito keresztutvonalon egerutat nyero wr-jeit, akiknek tisztan passzolhatott volna.

Es igaz, gedam jol irta, tul sokaig hezital, keson lodulna meg, amikor mar nincs hova. A steelers sack-eloit naggya tette, ingyen sack cukorkakat osztogatva.

Mintha a Miami meccs ota o is szellemeket latna, olyan int-eket dob, hogy hajam egnek all, vagy nem dob meg mintha felne az int-tol. Rafogom a covid szovodmenyere ahogy a rejtelyes betegseget is.

Mindenesetre mostanaban maga maga alkudja le maganak a nagy penzet igen szepen.

Szoval a front7 vedte Lamart amig vedhette, annal jobban idegesitett a sok false start.

Ez igy nem PO csapat, varhato volt hogy a sok szorosan zarulo meccsbol nem lehet mind megnyerni, ahogy az elso fordulo ota tettuk.

A GW driveban ami nem is lett GW, szepen haladtunk passzokkal, de abban semmi hosies teljesitmeny nem volt a TD ig, mert a steelers engedte a kozepre passzt, csak a szeleket zartak, hogy egessek az orat. Egyedul a TD passz volt szep munka, mert akkor mar coverage-be kellett Watkinsra dobni, reg lattunk ilyet. Hogy aztan Andrews-hoz egy konnyu passz ne sikeruljon... Ilyen egy jo dontes nyoman szarul sikerult 12 egy tucat passz. Lamar hozott par meccset iden, de most ez rajta ment el. Ideje a mely onvizsgalatnak!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Nekem a jofej Mikulas teljes Vodafone uzemzavart hozott. A Cinci meccset meg egyutt neztuk, aztan 22:10 tol se teve se internet.

A hibabejelenton 42 percig hallgattam a "csingcsing! A kezelonk jelentkezeseig kerjuk szives turelmet!"
Majd beleszolt a telefonba Viktoria aki meg 10 percig varakoztatott es kozolte hogy "arrafele kiterjedt uzemzavar van, de megkezdtek a hibaelharitast"

Szoval bekoltoztem a kadba egy konyvvel es ejfelkor kimasztam es nyugovora tertem. A batyam hivott 01:17 kor hogy most akkor mit szolok a meccshez. 😵

Jja es reggel se volt meg se tv se net. Allitolag most mar van.

Az ismetlest fogom megnezni ha ugyan... 😅
RedFive
Ne nezzed meg,ha jot akarsz ! 🙈🤷‍♂️😉
több mint 4 éve
gedam 6 506
A sérülések addig nem számítanak, míg olyan a játékunk, amilyen. És azzal akkor is volt probléma, amíg nem volt lyukas a roster. Nekem olyan az idei Ravens, mint egy kisgyerek. Szerethető, de megvannak a maga hülyeségei, amit hiába magyaráz neki mindenki, csak nem változik. Pl. utolsó három meccs színvonalában mi volt? A Flacco éra végét idézte. A D javult? Nna, persze, nézzük meg a QB-kat (értsd: a jelenlegi állapotukat), akikkel az utolsó három meccsen játszottunk. LJ meg...múlt meccsen 4 int, tegnap meg...hát...totál nem érezte, adott helyzetben mi lenne a célszerű. A játékunk alapján ez tényleg egy 50% környéki csapat. Lehet, az eredményeink alapján is ott leszünk majd. Ugyanakkor bírom, hogy sérülésekkel tűzdelve, sokszor buta taktikával, néhány helyen skill problémákkal, de küzdünk, mint malac a jégen. Ilyen nézőponttal figyelve a meccseket nekem jó szórakozás a Ravens meccs (igaz, tegnap a két pontos play utáni káromkodásom elijesztette a Mikulást, de reggelre csak megjött, és a meccsről sincsenek rémálmaim).
lucio
a denver, a chargers, a browns és a vikings ellen nyertünk, a steelers ellen végülis az első félidőben működött minden, pontokban ez nem mutatkozott. így van 8-4-ünk, de ez tényleg úgy jött össze, hogy a valós erőnk inkább a 4-8, 5-7, ilyesmi. és hogy mi következik ebből? semmi, mert nekünk már akkor elúszott a szezon, mielőtt elkezdődött. mondhatnám, hogy ilyen az nfl, de inkább a ravens ilyen. 2008 óta szurkolok a csapatnak: mikor volt nekünk egy egyenes, normális szezonunk? 2019, de az is bukta lett.
elérkezünk a decemberhez és it’s válságmenedzselés time. na ez az ami kurva unalmas.
több mint 4 éve
Nekem a jofej Mikulas teljes Vodafone uzemzavart hozott. A Cinci meccset meg egyutt neztuk, aztan 22:10 tol se teve se internet.

A hibabejelenton 42 percig hallgattam a "csingcsing! A kezelonk jelentkezeseig kerjuk szives turelmet!"
Majd beleszolt a telefonba Viktoria aki meg 10 percig varakoztatott es kozolte hogy "arrafele kiterjedt uzemzavar van, de megkezdtek a hibaelharitast"

Szoval bekoltoztem a kadba egy konyvvel es ejfelkor kimasztam es nyugovora tertem. A batyam hivott 01:17 kor hogy most akkor mit szolok a meccshez. 😵

Jja es reggel se volt meg se tv se net. Allitolag most mar van.

Az ismetlest fogom megnezni ha ugyan... 😅

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
lucio 329
A sérülések addig nem számítanak, míg olyan a játékunk, amilyen. És azzal akkor is volt probléma, amíg nem volt lyukas a roster. Nekem olyan az idei Ravens, mint egy kisgyerek. Szerethető, de megvannak a maga hülyeségei, amit hiába magyaráz neki mindenki, csak nem változik. Pl. utolsó három meccs színvonalában mi volt? A Flacco éra végét idézte. A D javult? Nna, persze, nézzük meg a QB-kat (értsd: a jelenlegi állapotukat), akikkel az utolsó három meccsen játszottunk. LJ meg...múlt meccsen 4 int, tegnap meg...hát...totál nem érezte, adott helyzetben mi lenne a célszerű. A játékunk alapján ez tényleg egy 50% környéki csapat. Lehet, az eredményeink alapján is ott leszünk majd. Ugyanakkor bírom, hogy sérülésekkel tűzdelve, sokszor buta taktikával, néhány helyen skill problémákkal, de küzdünk, mint malac a jégen. Ilyen nézőponttal figyelve a meccseket nekem jó szórakozás a Ravens meccs (igaz, tegnap a két pontos play utáni káromkodásom elijesztette a Mikulást, de reggelre csak megjött, és a meccsről sincsenek rémálmaim).
több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Én azt gondolom, erre a meccsre egyáltalán nem voltunk ismét felkészülve rendesen, amit már láttunk idén jó párszor. Ennek ellenére ezt a meccset ha tízszer lejátszanák akkor 8-2 lenne nekünk. 3 negyedig azt se nagyon tudták mi az, hogy first down. Nem jók , de nem láttam ismét tüzet a játékosokon. Az utolsó drive volt az egyetlen , aminél éreztem a tüzet és dobáltunk is annak ellenére, hogy pontosan tudták hogy dobni fogunk. Nem értem egyszerűen, a Browns ellen győzni kell így, mert a Packerst nem látom, hogy tudjuk megverni.

Az L nem érdekel, ki lehet kapni Pittsburghbe Ben utolsó meccsén, nekik ez a meccs többet jelentett mint nekünk. Engem Humphrey állapota érdekel, remélem nem season ending.
KeyG
Marlo season ending, ami a mi szezonunk vége is egyben.
psychocska
Hivatalosan? Nem ma lesz az MRI?
KeyG
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 072
Én azt gondolom, erre a meccsre egyáltalán nem voltunk ismét felkészülve rendesen, amit már láttunk idén jó párszor. Ennek ellenére ezt a meccset ha tízszer lejátszanák akkor 8-2 lenne nekünk. 3 negyedig azt se nagyon tudták mi az, hogy first down. Nem jók , de nem láttam ismét tüzet a játékosokon. Az utolsó drive volt az egyetlen , aminél éreztem a tüzet és dobáltunk is annak ellenére, hogy pontosan tudták hogy dobni fogunk. Nem értem egyszerűen, a Browns ellen győzni kell így, mert a Packerst nem látom, hogy tudjuk megverni.

Az L nem érdekel, ki lehet kapni Pittsburghbe Ben utolsó meccsén, nekik ez a meccs többet jelentett mint nekünk. Engem Humphrey állapota érdekel, remélem nem season ending.
KeyG
psychocska
Hivatalosan? Nem ma lesz az MRI?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

KeyG
több mint 4 éve
Bateman 1 target?
Ez mi???
Bazzani
Jó kérdés

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley
Bateman 1 target?
Ez mi???

több mint 4 éve
Valaki mondja már meg nekem, hogy Anthony Averett mit keres ebben a ligában?

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
hámfri megy mri-re, vszeg vége a szezonjának.
gedam
Utolsó szög a koporsóban..
LeviPoki
Mekari is kiesett pár hétre, piszok nagy szerencsétlen szezon ez nekünk , így nem lehet

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
gedam
Utolsó szög a koporsóban..
több mint 4 éve
gedam 6 506
több mint 4 éve
gedam 6 506
Ez mindenhonnan nezve kurvagyenge. Nem is ertem hogy lehet 8-4es merlegunk, amikor 4-8as csapat kepet mutatjuk. Igazi szar.. Legalabb POban orul majd, aki minket kap lesz egy sima meccsuk.
LeviPoki
az első félidőnk rendben volt, ott kellett volna kiépíteni egy 2 td-st előnyt. a második feles borzalom volt, a labda mindkét oldalán. a védelem puha volt és nyelte a yardokat. támadó oldalon meg lj teljesen visszafejlődött: amikor dobni kéne nézelődik, amikor futhatna, nézelődik, a sackek 70%-t tulképp saját magának okozta. gyenge meccs volt két liga második felébe tartozó csapattól. a mérlegünk nem tükrözi az erőnket. mondjuk szezon előtt 9-8-at tippeltem, az azért már fájna. hátha vissza tudjuk rángatni a többi csapatot a szintünkre, ez az esélyünk.
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Ez mindenhonnan nezve kurvagyenge. Nem is ertem hogy lehet 8-4es merlegunk, amikor 4-8as csapat kepet mutatjuk. Igazi szar.. Legalabb POban orul majd, aki minket kap lesz egy sima meccsuk.
több mint 4 éve
ez lamaron ment el, nem bírja időben elengedni akkor sem, mikor lenne kinek dobni
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022

26 millióval több mint a mostani, szerintem eddig kellett volna megfizetni Lamart, biztos vagyok benne, hogy rekord fizetése lesz.
KeyG
Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
RedFive
nem te vagy ezzel a véleménnyel egyedül de én még most sem értem: BWill-t ha elengedjük honnan tervezzük pótolni mikor a drafton OL és DB kell?
Azért elég gyatra a futás védelem nélküle. én nem ragaszkodnék ahhoz, hogy őt elküldjük.
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Ez a Bengals vereseg akkor ér igazán sokat ha ma nyerünk! Go Ravens!
több mint 4 éve
Marlon Humphrey Active, Nick Boyle Inactive vs. Steelers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

26 millióval több mint a mostani, szerintem eddig kellett volna megfizetni Lamart, biztos vagyok benne, hogy rekord fizetése lesz.
KeyG
Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
RedFive
Na most csak 61 milliót kell eltűntetni? Jobb mint az idei 100 millió 😁
kapitnono
😄 Ezt nevezem! Kerek a pozitiv energiaidbol 22:25 magassagaban, aztan negyedenkent egy ampullaval! 😁

több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740

KeyG
Akkor ennek a csapatnak 6-7 évig vége van ,már azt se értem minek vele hoszabitani. Rekord fizetés és vajon mire fel kér ö enyit?
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 203 — WHO DAT!!!!

KeyG
RedFive
Na most csak 61 milliót kell eltűntetni? Jobb mint az idei 100 millió 😁

több mint 4 éve