Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Logan Wilson : Lamar Jackson is a RB who plays QB. 2021-ben is okés 🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Stanley-vel számolunk még idén? Harbough megint elég rejtélyesen nyilatkozott, ( twitter.com/jeffzrebiec/status/1450172651578826754?s=2) ráadásul érkezett két ember OL posztra. Gyanús nagyon, hogy valami komolyabb van a háttérben. Ricardnak tegnap autóbalesete volt, de megúszta. Hátha innentől szerencsénk lesz a sérülésekkel.
több mint 4 éve
A fene se gondolta volna hogy 6 kör után 1st seed leszünk... 😀Szerintem lazán behúzzátok az első helyet
Vrij6
több mint 4 éve
A fene se gondolta volna hogy 6 kör után 1st seed leszünk... 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
gedam
6 506
megint megnyertük a mnf-et𝐀𝐅𝐂 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬
— Baltimore Beatdown (@BmoreBeatdown) October 19, 2021
𝐍𝐨. 𝟏 -- 𝐁𝐚𝐥𝐭𝐢𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐑𝐚𝐯𝐞𝐧𝐬 (𝟓-𝟏)
No. 2 -- Los Angeles Chargers (4-2)
No. 3 -- Tennessee Titans (4-2)
No. 4 -- Buffalo Bills (4-2)
No. 5 -- Cincinnati Bengals (4-2)
No. 6 -- Las Vegas Raiders (4-2)
No. 7 -- Pittsburgh Steelers (3-3)
több mint 4 éve
AFC fő esélyesek vagytok, nincs mit szépíteni!ha most nezed igen, de ket honap alatt sok minden megfog valtozni minden csapatnal.
A Browns és Chargers a védelme miatt nem tud meccseket irányítani. A CLE-nél alapvető sematikus gondok vannak, a LAC-nál pedig gyakorlatilag nincs rush def.
Ennyire szélsőségesen rossz részképességű védelem ellen nincs mit tenni, a támadók egyszerűen nem tudnak velük lépést tartani. Ráadásul az ő védelmeiknél nincs sem konstans stop, sem bravúr labdaszerzés, úgyhogy mankók hiányában a támadóknak rohanniuk kell.
A Chiefs is valahol itt vergődik, de ott még a támadók sem lendültek igazán bele, a faluk összeérés alatt áll, a futójáték nagyon akadozik, gyakorlatilag Mahomes virtuozitásából élnek meccsek óta, amibe érthetően több az átlagon felüli kockázatvállalás és az értelemszerű hiba. PM nem tud mást csinálni, mint hősködni, mert a védelemtől még bravúr sem jön.
Az AFC South most nagyon lent van, a Colts_Titans páros nagyon hektikus, tele vannak sérültekkel, nincs náluk kigyakoroltság. Mindkettő küzd az OL-lel, a TEN még a védelemmel, is de az INDY védelme is so-so.
A Broncos, Raiders, Bengals félig kész csapatok még, nálunk az irányító egymaga szabotál egy csomó mindent (gyakorlatilag sérüléshullámokat generál a játékunk), a védelem pedig féloldalas.
A Bills lesz az igazi kihívó, én úgy érzem, ők elég komplettek.
Nálatok is vannak hibák, de mind a futást, mind a passzt le tudjátok nyomni az ellenfelek torkán. Lamar MVP formában játszik, a falat én annyira nem tartom rossznak, mint amennyire itt be van állítva, szerintem simán top5-10 közötti teljesítményt raknak le.
A védelemben vannak diszfunkcionális részek, viszont a bravúrok jönnek, a passrush sokkal erősebb lett, a DL még mindig öli a futást és a sec press manje is jól működik.
Idén nálam elvárás lenne egy AFC döntő, de igazából egy SuperBowl is. mert az AFC most gyengébb az NFC-nél.
Willie Parker
Senki nem mondja hogy rosszul jatszik a fal. Az van mondva hogy egyenileg ha jobbak lennenek akkor meg jobb lenne. Komplett uj falunk van megint es nem lehet mondani hogy barmikor a prioritasok kozott lett volna. GR az OL allando javitoja, de kaphatna egyszer egy brutalt. Az udfa G aki most RT, de jo volt o C-nek is 2019-ben, amig a Titans segre nem boritotta. Most is eljohet es egy szavunk nem lehet majd. Villa mikor eljott nalatok oromtanc volt. Mar akkor mondtam hogy itt jol fog kinezni a hibaival egyutt. De mert egyszeru dolga van olvasas es szogek tekinteteben azert az atletikussaga nem a legidealisabb falemberunkke emeli. Ki vannak maxolva, de az optimalistol is messze vannak. De nezd meg a Colts elleni meccset es teljesen mast irnal. Rengeteg serultunk van es Wolfe ugyan nem a legjobb de 3-4. es a rotaciobol hianyzik. Kiesett egy S es a CB hianyok nelkul halott volt a sec es konkretan nem tudtunk valtani.
Fort meg tolteleknek kellene lennie, de csak az osszkep miatt. 2019-ben Peanut-KYoung teljes csod es az utcarol berantott Bynes-Fort megoldotta kiralyan Henry-ig. Cserebe hoztunk az 1. es 4. korben a helyukre Bynes elkuldve, Fort bridge-nek itt tartva. Queen splash playek es mocsok jatek azon kivul, Harrison projektjere ido kellett es Fort nagyon hasznos volt. Idenre a tapasztalat utan Fort mar megint nem kellhetett volna, de Queen nem sokat fejlodott es sajnos nagyon hianyzik Fort. De visszajott Bynes es Queen kulcsserulese miatt jatszott sokat tegnap es kb 10x jobban nezett a LB sor futas es passz ellen. Emberunk korlatolt nem tul magas lepesszamig lehet elkuldeni, de azon belul legalabb biztos(abb). Igen tolteleknek kellene lenniuk, de sajnos az elmult evek magasan legjobb ILB nalunk. Nem erzem hogy a Colts-Titans serultebb lenne mint mi vagy nekunk gordulekenyebb lett volna a felkeszules. Se elkapok, se futok se LJ nem volt ott, OL vadonatuj es mar onnan is estek ki azota. Nalunk mar volt covid para.
Tegnap az erossegunk talalkozott a gyengejukkel ES minden ugy alakult hogy mi jottunk ki mindig jol belole. Ellentetes volt a Colts meccs ahol nekik jott minden be es a gyengenk az erossegeikkel talalkozott, serules miatt a D kuka, Queen egeszseges volt.
A futoink meg potolhatok a posztbol fakadoan, de korlatoltta tette a futast es Dobbins nagyon be volt igerve de eldonthetetlen, de a Gus E biztosan jobb mint Murray ( de eleg o is ). De a 2 honap rank is vonatkozik es remelem es van is ra esely hogy egy rushD-vel rendelkezo csapat ellen is tudunk dominansan futni.
több mint 4 éve
Gyakorlatilag Freeman és Williams simán jobbat hoz, mint Gus Edwards és Dobbins, szóval abszolút nem látszik a hiányuk.AFC fő esélyesek vagytok, nincs mit szépíteni!én azt gondoltam, hogy ennyi sérülttel a csoport megnyerése is nehéz lesz vagy lehetetlen, erre ott tartunk, hogy ha a hétvégén nyerünk, akkor szinte zsebben a north.
A Browns és Chargers a védelme miatt nem tud meccseket irányítani. A CLE-nél alapvető sematikus gondok vannak, a LAC-nál pedig gyakorlatilag nincs rush def.
Ennyire szélsőségesen rossz részképességű védelem ellen nincs mit tenni, a támadók egyszerűen nem tudnak velük lépést tartani. Ráadásul az ő védelmeiknél nincs sem konstans stop, sem bravúr labdaszerzés, úgyhogy mankók hiányában a támadóknak rohanniuk kell.
A Chiefs is valahol itt vergődik, de ott még a támadók sem lendültek igazán bele, a faluk összeérés alatt áll, a futójáték nagyon akadozik, gyakorlatilag Mahomes virtuozitásából élnek meccsek óta, amibe érthetően több az átlagon felüli kockázatvállalás és az értelemszerű hiba. PM nem tud mást csinálni, mint hősködni, mert a védelemtől még bravúr sem jön.
Az AFC South most nagyon lent van, a Colts_Titans páros nagyon hektikus, tele vannak sérültekkel, nincs náluk kigyakoroltság. Mindkettő küzd az OL-lel, a TEN még a védelemmel, is de az INDY védelme is so-so.
A Broncos, Raiders, Bengals félig kész csapatok még, nálunk az irányító egymaga szabotál egy csomó mindent (gyakorlatilag sérüléshullámokat generál a játékunk), a védelem pedig féloldalas.
Nálatok is vannak hibák, de mind a futást, mind a passzt le tudjátok nyomni az ellenfelek torkán. Lamar MVP formában játszik, a falat én annyira nem tartom rossznak, mint amennyire itt be van állítva, szerintem simán top5-10 közötti teljesítményt raknak le.
A védelemben vannak diszfunkcionális részek, viszont a bravúrok jönnek, a passrush sokkal erősebb lett, a DL még mindig öli a futást és a sec press manje is jól működik.
Idén nálam elvárás lenne egy AFC döntő, de igazából egy SuperBowl is. mert az AFC most gyengébb az NFC-nél.
Willie Parker
gedam
Stanley, Boyle és Peters, aki igazán hiányzik, Wolfe és Fort lehetne még hasznos, de utóbbi kettő igazából töltelékek.
több mint 4 éve
gedam
6 506
AFC fő esélyesek vagytok, nincs mit szépíteni!én azt gondoltam, hogy ennyi sérülttel a csoport megnyerése is nehéz lesz vagy lehetetlen, erre ott tartunk, hogy ha a hétvégén nyerünk, akkor szinte zsebben a north.
Willie Parker
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
AFC fő esélyesek vagytok, nincs mit szépíteni!Még vissza van több mint a fele az alapszakasznak, de én az eddigiek alapján a Billst mindenképp magasabb polcra tenném a Ravensnél.
Willie Parker
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
AFC fő esélyesek vagytok, nincs mit szépíteni!A Browns és Chargers a védelme miatt nem tud meccseket irányítani. A CLE-nél alapvető sematikus gondok vannak, a LAC-nál pedig gyakorlatilag nincs rush def.
több mint 4 éve
Hollywood amugy ujra TD passzt Amugy a Stadion mellett van Lewis szobor, Unitas szobor, csaxolok lesz igeny Tucker szoborra is. (Felkeszul: Lamar) 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ami tetszik és amit nagyon is hiányoltam eddig, próbálunk Jet Sweep playeket hívni.A sebesség meg van , ezt alkalmazni és kiaknázni kell.
Bell-t el kell engedni, ha Williams miatta ül akkor ne , ha kapunk érte cetlit akkor talán de ahhoz játszatni kellene.
Bell nincs sehol Freeman-hez képest sem.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
a pozicióharcról ritkán esik szó, pedig tegnap ott nyertünk nagyot, a raiders meccset meg ott buktuk el. megnézzük lj és herbie számait és a total yardokat, akkor azt mondanám, hogy ez egy 20 pont alatti, szoros meccs, de ugye sok volt a rövid pályánk szerencsére.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.Szerintem a mostani sor jobb. Az O fal viszont akkor volt jobb és az sok mindent adott.
A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Igaz akkor a vedelmunk sokkal jobb volt, de az iranyitonk szarabb.
Ha a #D tudnank erositeni ev kozben, akar egy jo PO is kinezhetne.
Lamar Jacksonhoz is hozzafuznek valamit:
35-8 as a starting QB.
Most wins in NFL history before turning 25.
Lehet hogy az oreg ledraftolta a fanchise valaha volt legjobb jatekosat, bucsuzaskepp?
Voice
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.az egy közepes védelem volt és mindenidők legjobb qb teljesítménye a po-ban
A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Voice
több mint 4 éve
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Lamar Jacksonhoz is hozzafuznek valamit:
35-8 as a starting QB.
Most wins in NFL history before turning 25.
Lehet hogy az oreg ledraftolta a fanchise valaha volt legjobb jatekosat, bucsuzaskepp?
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 4 éve
Amugy tisztelem a Cicak 4-2 -jet, de ha ezek utan nem 6-1 -el vonulunk bye-ra, csalodott leszek.6-1 el kellene byre menni, utana a Vikes Phins Bears meccsbol is hozni kellene mind a harmat mert utana jon a szezon gorombabb resze. De egy esetleges 9-1el vagy 8-2vel ez beleferne. Marmint ha ott jonne par zako.
Bye utan Vikes, Phins, Bocsok, Barnak, Vasas, Barnak, Csomisok, Cicak, Kosok, Vasas.
Bemondok boldnak egy 13-4 et.
Nem boldnak is annyit.
Hatha jobb lesz. 😅
RedFive
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Bozemannal mizu? Komoly lehet a serulese? Colon megoldotta a helyettesiteset, de megis...“I don’t know how serious they are. I don’t think they’re overly serious, but I don’t know to what degree.”
Nyomoztam, eddig semmi, de:
A felesege Nikki Bozeman tweetelte:
"Boze kemeny mint a szogek!"
😂😂😂😂
RedFive
Harbaugh ennyit mondott a meccs után (Murray és Bozeman).
több mint 4 éve
Bozemannal mizu? Komoly lehet a serulese? Colon megoldotta a helyettesiteset, de megis...Nyomoztam, eddig semmi, de:
A felesege Nikki Bozeman tweetelte:
"Boze kemeny mint a szogek!"
😂😂😂😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
o edzett vele a legkevesebbet es a mesh pont gyakorlasa fontos lenne es inkabb biztosra ment gondolom.Mondjuk azt pont nem is ertettem, higy Bellt Williams helyett bekuldjuk, de Williams repertoarjaban a passzjatek eleg markans, fasze'r nem tettuk probara Bellt apro screenekkel, oszt hadd mutassa meg azt is?Bell ahogy most hasznaljuk abban nem lesz igazan jo. Murray-Freeman egy teljesen mas futo. Nem veletlen hogy a tank Murray aki leghamarabb felvette a fonalat es a legjobb teljesitmenyt nyujtja. Ha hosszabban leserul akkor el tudom kepzelni hogy hozzunk valakit megint.Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
Egesz egyszeruen ok tobbfelekeppen tudnak nyerni.
LJ ellen radobhatnak mindent a futasra, de a passzra is es nalunk a nagyobb az esely hogy belehibazunk a passzjatekba. A futas meg mehet de mikor beszukul a terulet akkor johet a bibi es pont-ido kenyszer miatt jonni fog a passz akkor vissza is tertunk az elsore. A futas jo lenne egy biztos sec-el de az most nincs igy varhatjuk hogy hibazzon Herbert hogy ne feltetlenul kelljen rohanni utanuk. Halkan beszurom hogy mi nem vagyunk most jo futocsapat csak LJ a jobbak koze emeli. De leszunk a PO-ra ennel sokkal jobbak is. Es az O a jobbik reszunk.
A D-ben van a futas ellen egy oriasi gond es passz ellen meg tobb. Ha felernek a 2.vonalra akkor vegunk, de a passz az meg aggasztobb mert a ILB-k teljesen kukak de a sec is tobb sebbol verzik. Ha Averett-rol nem kivideozva lett valami es csak rossz napja volt akkor sincs meg jelenleg az elkapoik ellen a garda. Ha Averett rossz akkor gyakorlatilag a rengeteg helyre kellene besegiteni ami iszonyatosan korlatoltta tenne a D-t. Es elol a 4 emberesunk fejlodott Oweh altal, de nem eleg igy akarmelyik oldalrol nezem biztosan valasztani kell hogy melyik ujjunkba harapjunk. Ha ezt jol keveri Wink akkor kiraly o, de akkor sem latom hogy nem tudjak kihasznalni az oriasi hibainkat. A kerdes inkabb az lesz ha jon majd par ember vissza akkor a PO-ba hogy tudjuk csokkenteni/zarni a hibakat es nem az imadkozas lenne a legjobb fegyverunk hogy az ILB sorunknak meg kellett egy fel ideny de addigra betonra kemenyszik a mostani fosohomok, stb stb
De ettol siman nyerhetunk hisz egy ket komolyabb hiba a kulonbseg a ket csapat kozott es ha mi vetjuk akkor nagyon sima, ha ok akkor nyerhetunk is. De en ezt inkabb egy nagyon jo gyakorlasnak ( es azzal nyerjuk meg a meccset ) tekintenem JH helyeben amire azert kicsi eselyt latok es a W fog meghatarozni mindent meg ha az mondjuk 100 db Murray kozepre futast fog jelenteni ( direkt eltulzom )
Kivancsi leszek a meccsen
- Mekari Bosa ellen
- Wink szerintem jo lesz, de kikap erthetoen
- Bateman mert meg nem lattam
- Averett mert bajban leszunk hosszabb tavon
no
Aztan utananeztem, CB-> Westry (jobbnak tartom ugy kb.mindnel Marlon-t kiveve) oldalso meniscus serulessel kerult IR-re szeptember 17-en. Annak a felepulesi ideje kb egy honap, edzesbe allassal egyutt kb.a bye utan visszaterhet. Epp csak egy fogaskerek, de...
RedFive
Viszont pont az lenne a lenyeg hogy hiaba menne a kozepre futas csak azert ne azt eroltessuk< mert a gyozelemnel van fontosabb kerdeseink es ekkor nem kapnank valaszt. Jatszunk DerwinJ ellen, teszteljuk Bman-t mindenhol, Mekari Bosa ellen, sot jatszunk ellene. Ezek kivalo jatekosok es tanulhatnank belole minden szinten hiaba valoszinuleg ok nyernek ezeket a parharcokat. Ha esetleg mi nyernenk ezeket akkor az egy eros uzenet, de elobb-utobb szembetalaljuk magunkat ezekkel a kihivasokkal es lehet most keszulni ra elesben. Megfizethetetlen.
UI: Bell eseteben detto, hsznaljuk mindenre, de a kozepre be a daraloba a legkevesbbe erdekes.
no
Batemanra rossz szavam sincs, valahogy el kellett kezdeni.
RedFive
Bell-t nem hasznaltuk jol, lehetne passzjatekba belevonni es foleg akkor lesz jo mikor nem csak az A gap-en akarunk futni. Viszont jelenleg a passzjatekunk nem tartalmazza a checkdown es RB passzokat mert sokkal jobban nyujtjuk a palyat es az elkapok tudjak kapni. Ami marha jo, de lehet meg ra szukseg. A masik a blokkolas mert amit ma is mutatott a DT-n az nem semmi. Mikozben Murray dolga a legegyszerubb es kell is, de sajnos elkapasban es blokkolasban eddig inkabb gyenge mint sem. Freeman a legjobb eddig, de a futasunkhoz eddig a tank kellett es ennyi.
Mikozben a falat nagyon kell dicserni es hihetetlen munkat vegez Villa es Mekari. Az elvaras oriasi felejuk hisz huzniuk kell egy csomo playben ami kozel sem az erosseguk de toljak lehajtott fejjel. A kedvenc jatekaim mert a fal gondolkodas nelkul egyszeru olvasasbol, egyenkent mindenki tudja a dolgat el vannak osztva az emberek es jo szogekkel blokkolnak ami kedvez nekunk. Labon sajnos nem mindenki tudja hozni de meg tudunk javulni ahogy mozog egyszerre az O es az idozitesen is. Itt tud besegiteni Boyle majd aki idonkent egy-egy elkapassal is megtorpanthatja a vedok olvasasat.
Mondjuk ahogy LJ dobalgat lassan RB nem lesz a palyan nemhogy a futasrol es erositeserol fogunk beszelni 😊
no
1x felszisszentem viszont mikor RPO-bol indult, Lamar megtartotta, ilyenkor a futo ugye ugy tesz mintha... Mintha nala lenne a bogyo, de Bell olyat alakitott a kezeivel, mintha egy mozeskosarat cipelne, nemtom, talan felt nehogy kiusse Lamar kezebol de kamubol se "fogott" ra a lasztira.
RedFive
De valamit nagyon kottyvasztanak a konyhaban mert eddig a ket meccsen amin jatszott a legkevesbbe volt ertelme es szerencseje. A hatranyban nem futunk es itt ahol gyenge a futasD kozepen ott a tank a legjobb, de meglatjuk. W azert nem egy kihagyhatatlan jatekos es o az akit a legkonnyebben tudunk megtartani/ kidobni stb. Az biztos hogy o az egy eletem egy halalom mentalitassal robban be amikor labdat kap.
több mint 4 éve
Amugy oszinten: ki szamitott arra hogy 208 yardon tartja D#-unk a Toltoket? En kimaxoltam a hitem egy W-ben, pusztan azzal, hogy ugy gondoltam par ponttal tobbet pakolunk fel az eredmenyjelzore, de a mai D-tol csak kamillaztam.
több mint 4 éve
Amugy tisztelem a Cicak 4-2 -jet, de ha ezek utan nem 6-1 -el vonulunk bye-ra, csalodott leszek.Bye utan Vikes, Phins, Bocsok, Barnak, Vasas, Barnak, Csomisok, Cicak, Kosok, Vasas.
Bemondok boldnak egy 13-4 et.
Nem boldnak is annyit.
Hatha jobb lesz. 😅
több mint 4 éve
Mondjuk azt pont nem is ertettem, higy Bellt Williams helyett bekuldjuk, de Williams repertoarjaban a passzjatek eleg markans, fasze'r nem tettuk probara Bellt apro screenekkel, oszt hadd mutassa meg azt is?Bell ahogy most hasznaljuk abban nem lesz igazan jo. Murray-Freeman egy teljesen mas futo. Nem veletlen hogy a tank Murray aki leghamarabb felvette a fonalat es a legjobb teljesitmenyt nyujtja. Ha hosszabban leserul akkor el tudom kepzelni hogy hozzunk valakit megint.Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
Egesz egyszeruen ok tobbfelekeppen tudnak nyerni.
LJ ellen radobhatnak mindent a futasra, de a passzra is es nalunk a nagyobb az esely hogy belehibazunk a passzjatekba. A futas meg mehet de mikor beszukul a terulet akkor johet a bibi es pont-ido kenyszer miatt jonni fog a passz akkor vissza is tertunk az elsore. A futas jo lenne egy biztos sec-el de az most nincs igy varhatjuk hogy hibazzon Herbert hogy ne feltetlenul kelljen rohanni utanuk. Halkan beszurom hogy mi nem vagyunk most jo futocsapat csak LJ a jobbak koze emeli. De leszunk a PO-ra ennel sokkal jobbak is. Es az O a jobbik reszunk.
A D-ben van a futas ellen egy oriasi gond es passz ellen meg tobb. Ha felernek a 2.vonalra akkor vegunk, de a passz az meg aggasztobb mert a ILB-k teljesen kukak de a sec is tobb sebbol verzik. Ha Averett-rol nem kivideozva lett valami es csak rossz napja volt akkor sincs meg jelenleg az elkapoik ellen a garda. Ha Averett rossz akkor gyakorlatilag a rengeteg helyre kellene besegiteni ami iszonyatosan korlatoltta tenne a D-t. Es elol a 4 emberesunk fejlodott Oweh altal, de nem eleg igy akarmelyik oldalrol nezem biztosan valasztani kell hogy melyik ujjunkba harapjunk. Ha ezt jol keveri Wink akkor kiraly o, de akkor sem latom hogy nem tudjak kihasznalni az oriasi hibainkat. A kerdes inkabb az lesz ha jon majd par ember vissza akkor a PO-ba hogy tudjuk csokkenteni/zarni a hibakat es nem az imadkozas lenne a legjobb fegyverunk hogy az ILB sorunknak meg kellett egy fel ideny de addigra betonra kemenyszik a mostani fosohomok, stb stb
De ettol siman nyerhetunk hisz egy ket komolyabb hiba a kulonbseg a ket csapat kozott es ha mi vetjuk akkor nagyon sima, ha ok akkor nyerhetunk is. De en ezt inkabb egy nagyon jo gyakorlasnak ( es azzal nyerjuk meg a meccset ) tekintenem JH helyeben amire azert kicsi eselyt latok es a W fog meghatarozni mindent meg ha az mondjuk 100 db Murray kozepre futast fog jelenteni ( direkt eltulzom )
Kivancsi leszek a meccsen
- Mekari Bosa ellen
- Wink szerintem jo lesz, de kikap erthetoen
- Bateman mert meg nem lattam
- Averett mert bajban leszunk hosszabb tavon
no
Aztan utananeztem, CB-> Westry (jobbnak tartom ugy kb.mindnel Marlon-t kiveve) oldalso meniscus serulessel kerult IR-re szeptember 17-en. Annak a felepulesi ideje kb egy honap, edzesbe allassal egyutt kb.a bye utan visszaterhet. Epp csak egy fogaskerek, de...
RedFive
Viszont pont az lenne a lenyeg hogy hiaba menne a kozepre futas csak azert ne azt eroltessuk< mert a gyozelemnel van fontosabb kerdeseink es ekkor nem kapnank valaszt. Jatszunk DerwinJ ellen, teszteljuk Bman-t mindenhol, Mekari Bosa ellen, sot jatszunk ellene. Ezek kivalo jatekosok es tanulhatnank belole minden szinten hiaba valoszinuleg ok nyernek ezeket a parharcokat. Ha esetleg mi nyernenk ezeket akkor az egy eros uzenet, de elobb-utobb szembetalaljuk magunkat ezekkel a kihivasokkal es lehet most keszulni ra elesben. Megfizethetetlen.
UI: Bell eseteben detto, hsznaljuk mindenre, de a kozepre be a daraloba a legkevesbbe erdekes.
no
Batemanra rossz szavam sincs, valahogy el kellett kezdeni.
RedFive
Bell-t nem hasznaltuk jol, lehetne passzjatekba belevonni es foleg akkor lesz jo mikor nem csak az A gap-en akarunk futni. Viszont jelenleg a passzjatekunk nem tartalmazza a checkdown es RB passzokat mert sokkal jobban nyujtjuk a palyat es az elkapok tudjak kapni. Ami marha jo, de lehet meg ra szukseg. A masik a blokkolas mert amit ma is mutatott a DT-n az nem semmi. Mikozben Murray dolga a legegyszerubb es kell is, de sajnos elkapasban es blokkolasban eddig inkabb gyenge mint sem. Freeman a legjobb eddig, de a futasunkhoz eddig a tank kellett es ennyi.
Mikozben a falat nagyon kell dicserni es hihetetlen munkat vegez Villa es Mekari. Az elvaras oriasi felejuk hisz huzniuk kell egy csomo playben ami kozel sem az erosseguk de toljak lehajtott fejjel. A kedvenc jatekaim mert a fal gondolkodas nelkul egyszeru olvasasbol, egyenkent mindenki tudja a dolgat el vannak osztva az emberek es jo szogekkel blokkolnak ami kedvez nekunk. Labon sajnos nem mindenki tudja hozni de meg tudunk javulni ahogy mozog egyszerre az O es az idozitesen is. Itt tud besegiteni Boyle majd aki idonkent egy-egy elkapassal is megtorpanthatja a vedok olvasasat.
Mondjuk ahogy LJ dobalgat lassan RB nem lesz a palyan nemhogy a futasrol es erositeserol fogunk beszelni 😊
no
1x felszisszentem viszont mikor RPO-bol indult, Lamar megtartotta, ilyenkor a futo ugye ugy tesz mintha... Mintha nala lenne a bogyo, de Bell olyat alakitott a kezeivel, mintha egy mozeskosarat cipelne, nemtom, talan felt nehogy kiusse Lamar kezebol de kamubol se "fogott" ra a lasztira.
több mint 4 éve
Batemantol annyit megis: 6x vette celba Lamar.
4 elkapasa volt, es mind first down-t eredmenyezett. Szal mozgatta a lancot, nem csak ugy alibielkapasok jutottak neki.
több mint 4 éve
Csinalhatnank mi is ilyen kis videokat vagy akar kepsorokat berakva es kivesezni akar a D-t akar az O-t vagy akar mindkettot.