Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Bynes! Senki nem enekli meg a sagajat. Will-ert lesz harc?
több mint 4 éve
Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
Amugy Bell-nek volt egy jopar jo megindulasa amikor nem A gap-re futott es nagyon nem volt egyenileg szerencseje mert allandoan jott a zaszlo (pl Bateman legutobb ) a face-mask stb. A csapatnal belefer de egyenileg neki jott ossze leginkabb ebbol.
Lehet nem lesz belole semmi de a remeny meg el es oriasi a plafon minimalis kockazattal es igy konnyeden belefer.
több mint 4 éve
Falember vagy pick mindig kellWe have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
több mint 4 éve
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.Non kontakt edzéseken tore acl ott az orvos se tud mit tenni, illetve hogy a zseniális tj watt ráesik Stanleyre ott sem tudja előtte befolyásolni. Izomsérülések szoktak lenni amit rá lehet kenni az edzésre illetve az orvosi stábra.
Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).
ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.
Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).
ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.
Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
több mint 4 éve
The Ravens continue to bolster their offensive line depth, as they have signed veteran guard James Carpenter to their practice squad.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Pörögnek az esemènyek 😀
több mint 4 éve
We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
bellt kibasztuk? mert fantasyban úgy van, hogy nincs csapata
több mint 4 éve
Ès hogy muzsikàlt nàlatok? Van benne potenciàl?Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG
beltazor
több mint 4 éve
És szerinted jó volt az a tavalyi Cowboys O-Line? 😂Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG
beltazor
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ja hat ez a full pech sem Stanley sem a FO nem tehet rolaszerződés után játszott egy meccset tán, meg ugye obj is miatta ment el (nem úgy). mindegy, erről nem tehet, de óriási balszerencse.akkor jó volt az órabéreStanley-vel számolunk még idén? Harbough megint elég rejtélyesen nyilatkozott, ( twitter.com/jeffzrebiec/status/1450172651578826754?s=2) ráadásul érkezett két ember OL posztra. Gyanús nagyon, hogy valami komolyabb van a háttérben.russellstreetreport.com/2021/10/19/podcasts/ronnie-stanley-retires/
Ricardnak tegnap autóbalesete volt, de megúszta. Hátha innentől szerencsénk lesz a sérülésekkel.
hamsterdealer
Itt is Stanley- vél foglalkoznak. Ők megemlítik azt is mi van ha visszavonul
Benibácsi
Morfil
gedam
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG

több mint 4 éve
gedam
6 506
szerződés után játszott egy meccset tán, meg ugye obj is miatta ment el (nem úgy). mindegy, erről nem tehet, de óriási balszerencse.akkor jó volt az órabéreStanley-vel számolunk még idén? Harbough megint elég rejtélyesen nyilatkozott, ( twitter.com/jeffzrebiec/status/1450172651578826754?s=2) ráadásul érkezett két ember OL posztra. Gyanús nagyon, hogy valami komolyabb van a háttérben.russellstreetreport.com/2021/10/19/podcasts/ronnie-stanley-retires/
Ricardnak tegnap autóbalesete volt, de megúszta. Hátha innentől szerencsénk lesz a sérülésekkel.
hamsterdealer
Benibácsi
Morfil
több mint 4 éve
Szerintem kivágni nem fogjuk. Cserélni sem nagyon tudunk most, mert alig van pénz a sapkában. De a drafton magasan kell egy OT az biztos.
több mint 4 éve
amugy ilyen esetben hogy van a fizuja Stanleynek? mert over the capon a garantált 10 milka csak 2021 és 2022-ben viszont joval tobb deadmoney ha kivagjak. Marmint ha nem tud visszaterni hogy alakul a cap?
Szerkesztette: Morfil
több mint 4 éve
Hány csapat bírna el annyi hiányzót olyan posztokon mint mi? Ez a szezon emiatt lesz kuka, mert Mekarit playoffban megeszi valaki. Más csapat meg nyaffog ha 1 játékos kiesik aki OLB. Direkt nem írok nevet és csapatot.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gyanitom sajnos ő már nem lesz a régi de ne legyen igazam
több mint 4 éve
Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/news/ronnie-stanley-is-having-season-ending-ankle-surgeryItt a megoldàs. Újra megműtik. Kihagyja az èvet
több mint 4 éve
akkor jó volt az órabéreStanley-vel számolunk még idén? Harbough megint elég rejtélyesen nyilatkozott, ( twitter.com/jeffzrebiec/status/1450172651578826754?s=2) ráadásul érkezett két ember OL posztra. Gyanús nagyon, hogy valami komolyabb van a háttérben.russellstreetreport.com/2021/10/19/podcasts/ronnie-stanley-retires/
hamsterdealer
Benibácsi
több mint 4 éve
Stanley-vel számolunk még idén? Harbough megint elég rejtélyesen nyilatkozott, ( twitter.com/jeffzrebiec/status/1450172651578826754?s=2) ráadásul érkezett két ember OL posztra. Gyanús nagyon, hogy valami komolyabb van a háttérben.russellstreetreport.com/2021/10/19/podcasts/ronnie-stanley-retires/
hamsterdealer
több mint 4 éve
Logan Wilson : Lamar Jackson is a RB who plays QB.
2021-ben is okés 🤣
KeyG
ezt úgy tudom hogy a média forgatta ki
This is 1000% a compliment to him with his skill set as a runner. No need to try and make something out of nothing lol. We all know he’s an elite passer too https://t.co/b87UVSyMbt
— Logan Wilson (@ljw21) October 17, 2021