Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂

Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!

Ha Bateman is bejon, fasza oktoberunk lehet.

A Raiders elleni idegenbeli meccset mas fenybe helyezte mara a Steelert elleni meccsuk.

A Chiefs elleni meccsunk mas fenybe helyezi az o elso meccsuket a Browns ellen.

Ha kell fogcsikorgatva kuzdunk es meg negativ turnover stat mellett se adjuk fel.

Ezeket a hibakat ki kell kuszobolni es jok leszunk.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 082
5 perccel az Oweh fumble előtt.
Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |
RedFive
Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
iktriad
Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.
iktriad
Nálatok van a jövő QB-ja 😊
Nálunk csak egy RB. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 perccel az Oweh fumble előtt.
Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |
RedFive
Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
iktriad
Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.
több mint 4 éve
gedam 6 506
több mint 4 éve
Annak a 4 és 1-nek hatalmas lelki ereje lesz, mint annó a Seahawks ellen két éve ott FG helyett mentünk neki.
Én onnantól éreztem azt, hogy a csapat más lett , hogy az löket volt nekik.

Én bízom abban , hogy ez segíteni fog , mert szükségünk van rá.

Azt mutattuk, hogy mi nyerni akarunk és nem másra bízni ezt.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Fuu gecc, volt am dráma... Ketszer majdnem árok lett, ahogy jottem belefel a meloba, szavak nincsenek. Megb*sztuk őket, yess!!!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Emelem a kalapom a csapat felé,nem adták fel.Oweh lesz az új világsztár 2 éven belül, nem gondoltam volna, de hatalmas igazolás volt.Még mindig nem hiszem el hogy enyi sérültel meg tudtok verni öket.
több mint 4 éve
gedam 6 506
oweh, madikubiuei jó volt
lamar jó volt, de istenbizony az első évében a red zoneban jobbakat dobált.
kiizzadtam a győzelmet.
több mint 4 éve
Minden jó ha a vége jó, nem tudom leírni szavakba amit érzek , nem adtuk fel mi ilyen csapat vagyunk.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nekem is ez ugrott be.

Aztan meg az hogy ha W akkor hanyadikak leszunk a csoportban? 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506
így belefér a 0-2
több mint 4 éve
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.
Gondolom, motivált lenne a meccsen.
ulpianus
és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.
Seda26
Ez vicces mert a tavalyi Billsbe nagyjabol barki rutin frissites upgrade lett volna olyan gyengen muzsikaltak a futoik. Nem is biztak csak a draftra iden (meg a 7.korben se), de egy Breidat bezsakoltak es sztem a TC ben is hangsuly volt a futason. 110 korul futottak a Picc ellen ami szodaval mar elment volna ha Allan hozza a tavalyit.

Nalunk meg nemi tanulas utan lesz bevetheto, addig maradnak az uj szerzemenyu erofutok akik nem turelmes varom a rest futok hanem durrbelebumm adjak elo. Nnna ha mar lesz olyan egyseges a OL hogy felvetodik Bell 53ba emelese, akkor mar ujra igazan veszelyes Ravens futojatekrol beszelhetunk. Addig meg beerhetjuk 200y alatt.

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 716
Murray egy N-S futonak hasznaljuk, Bell-nek inkabb kellene tudni a playbook-ot.

Nincs csapat aki ne az elsokoroset jatszatta volna. Ezzel Bell is biztos tisztaban volt es valoszinuleg az elore megbeszelt "eselyet" nem kapta meg amit meg valoszinuleg a teljesitmenye indokolt KC-ben. Itt lehajtott fejjel dolgoznia es tanulnia kell, de o illik a legkevesbbe hozzank. A passzjatekban nagyon jo lenne, de arra nincs kesz az OL sem es Bell a legkisebb problemank ilyen szempontbol.
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.
ulpianus
és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.
több mint 4 éve
Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.

RedFive
Tedd hozzá h jelen állás szerint:  www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
empty taxi
lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.
gedam
Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉
empty taxi
A donteshozokat az csabitgatja, hogy Ravens = beszabehu primetime meccsek. Minden evben jo esellyel hozzuk az ev meccse kategorias infarktuskozeli "elmenyt" vagy galazast. Itt a Raiders, tavaly a Browns-os szapora, tavalyelott Rams-es simazas. A 8-0 as Pecc elleni W, etc, etc...

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.

RedFive
Tedd hozzá h jelen állás szerint:  www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
empty taxi
lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.
gedam
Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ulpianus
gedam
1millót kapott, annyiért nem volt jobb. Megajánlották neki ugyanazt idénre is.

Az nem tetszett Bellnek, hogy egy újonc, hiába elsõ körös, elõtte van a sorban. Pedig CEH mind elkapásban mind a földön sokkal jobban játszott. És más futók is kaptak snapet, de CEH volt/van kiemelve más nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam 6 506
ulpianus

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 506

RedFive
empty taxi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam 6 506
Az elmúlt évek után én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Bellnek olyan marha magasan lenne a plafonja bárkihez is képest
Wyatt
én kettő egy perces zenés videót is láttam a twitterén és meggyőzött
több mint 4 éve
Az elmúlt évek után én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Bellnek olyan marha magasan lenne a plafonja bárkihez is képest
Wyatt
Sajnos egyetertek. Sajnos meg Freemannal osszevetesben is, pedig aztan az o leigazolasatol napokig kivoltam mint a gyongytyuk. Majdnem annyira mint az ACL roviditestol...

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 4 éve
majd munkahelyen hétfőn áttekerem a meccset. hogy nem leveont vettük fel, hanem freemant érthetetlen. a kc ellen. a legnagyobb plafonnal rendelkező futó. ok. nem baj, majd talán a 3. fordulóra. szkófield kivágása is nagy okosságvolt így, hogy stanley láthatóan nem épült fel.
gedam

Mas.

Boykin serulese nem igazan vilagos szamomra. Hamstring, vagyis combizom de meg elobb kerult serultek koze mint Hollywood ugyanezzel a cimkevel, oszt azota semmi hir, Brown meg jatszik espedig elfogadhatoan. Bar combizomserulesek is tobbfelek lehetnek... Irtam Boykin allapotarol egy udvarias firtato kerdest Ryan Mink-nek de eddig cseszett valaszolni, gondolom kisebb gondja is nagyobb mint az en nyugom. Mintha egy cserere tartalekolnank Boykint bar ha nem villanthat meccsen akkor nem tom ki cserelne erte. Pedig en birom a nyurgat. Picsaba mar a serulesekkel.

Szerkesztette: RedFive