Baltimore Ravens
Nem tudom mennyire vagyunk felkeszulve Calais Campbell visszavonulasara, de amilyen formaban van en meg rabirnam egy ev hosszabbitasra. Mert amilyen elemetaris erovel jatszik, es amilyen gyermeki lelkesedessel fogadta a Oweh fumble-t, latszik hogy meg el-hal a jatekert.Wolfe és Madubuike adott , NT-t meg tudunk hozni lásd Michael Pierce.
Cap hit szempontjabol persze nagy penz szabadulna fel vele, meg BW-vel is aztan Lamar szerzodese is napirenden, ugyhogy mire kettot pislogunk az O#-re fog billenni a koltekezes, csak ne gatyasodjon le a D#falunk, mert ha jovore benyeljuk a futasokat az az idegzetemet fogja felperzselni.
RedFive
Nem félek ettől.
De jó lenne ha Calais olcsóbban maradna.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Most nézem újra a meccset de nekem Queen és Averett annyira gyengének tűnik , hogy eszméletlen.Brandon Stephens ex RB (kurvabol lesz a legjobb feleseg), ismeri a O, van sebessege, sokan felkaptak a fejuket hogy 3.korben kivalasztottuk de ugy latom, hogy van sebessege, tud utkozni, magas a plafonja, jo erzeseim vannak a jovoje felol.
Madubuike és Oweh bitang jó.
Jövőre Elliott szerződése lejár , Stephens-t addig be kell majd építeni fokozatosan helyette.
Máshol meg fogják fizetni én viszont az O-ra költenék majd.
Bowserről ne is beszéljünk szerintem 2. Negyed után pályán se volt.
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Cap hit szempontjabol persze nagy penz szabadulna fel vele, meg BW-vel is aztan Lamar szerzodese is napirenden, ugyhogy mire kettot pislogunk az O#-re fog billenni a koltekezes, csak ne gatyasodjon le a D#falunk, mert ha jovore benyeljuk a futasokat az az idegzetemet fogja felperzselni.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Az eredeti videoban a C az RPO jol belenevelve es mivel o nem latta hogy futojatek lesz belole igy picit vert helyzetben, de Oweh ettol remekul csinalta.Az elso video az Wink hibatlan hivasa benne a feladat elosztas es persze jol lett kivitelezve a fiuktol. De teljesen szokatlan, foleg tolunk a jatek de szokasosnak mutatva. 3 and 12 blitz a varhato es lesz belole egy 3 emberes.azért ilyen könnyedén leválni a falemberről biztos nem egyszerű: sebesség, erő, finesz, technika. és oweh úgy néz ki ezeken a felvételeken, mint egy vetetán sztár. érti a játékot és érzi, ezen a húzáson nem fogunk fanyalogni.
Mahomes szempontjabol.
Az elso olvasasa Kelce, mert barmelyik verzional akarki fogja Kelcet a pre-snap felallasbol kiindulva personell es helyzeti ertelemben ott jo eselyuk van. Harrison ellen pipa, S ellen a tavolsag miatt pipa, Queen pipa. Oweh rookie es tole amugy is a nyomas varhato igy o is pipa, de mivel megy vele jol innen johet a 2. olvasasa es mivel jol vannak vedve az elkapok a nyomas miatt fellep es a kulcs ha a C megoldja Oweh-t akkor megfutja Mahomes. Es ez volt 99-tol zsenialis es nem kell messzire mennunk hogy talaljunk valakit akinek mennyire nem megy a levallas a fellepo falemberrol.
Amit itt ki szeretnek emelni az a KC blokkolasa, mert zsenialis hogy akartak befolyasolni a blitzet. Mutatjak hogy C-tol balra tolodnak es embereznek a jobbon es ez csabito a D-nek hogy az RB ellen mehetnek ha lehivjak Harrisont is blitzelni. Ez lett volna a legjobb esett a KC-nak mert Kelce igy a S es Queen kozotti resben kaphatta volna tisztan a bogyot. Es magat a blokkolast is igy hajtottak vegre hogy a jobbon jon a blitz ( mindegy volt mert legrosszabb esetben 6 vs 6 volt, csak konnyitettek volna a dolgukat ha bejon az elvart ) es embereztek a baloldalon es C-tol jobbra tolodtak hogy az altaluk csabitott blitzet konnyeden felvegyek. Es jol is hajtottak vegre, de foleg a LG aki nagyott dolgozott erte. De arra nem szamitottak hogy a Ravens Winkkel 3 emberes rush-t kuld. Ha itt is agresszivak lettunk volna ahogy eddig altalaban akkor Mahomes megint urszamokat hozott volna a blitzek ellen. | Ellenuk kell a jo 4 emberes nyomas ( nekunk az bibis egy kicsit ) |
A Ravens mutatta a nyomast es hogy Kelce-t a S fogja majd.
Mindketto csapattol jo hivas es a befolyasolas mestermunkaja. Es vegul megis egy C vs LB blokkolasan mulik a dolog kimenetele.
Abbahagyom, mert befejezni nem birom es vagy ezt vagy a sort kellene...Egeszsegetekre!
no
.@Ravens @OdafeOweh99 makes the play of the night on @SNFonNBC . These analytics and measureables about length and wingspan are important. What a play at the end to secure a Ravens victory #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/2tpV9HclmQ
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) September 20, 2021
gedam
Az itt levo video elsoje az mintapelda ra, itt viszont az OL volt elonyben de gyenge volt hozza. De ez egy masik szitu teljesen, mert ez sokkal nehezebb feladat a D jatekosoknak. Itt a 2. videoban az OL megint megtevesztesre jatszott de ellenben a legelsovel itt a KC fala rosszul jatszotta meg es teljesen lemaradva a POA-rol, a C es a LG egy pillanatig nem alltak nem vesztesre nemhogy gyoztesnek. Ebben a 3 videoban ebben az utolsoban volt a legkevesbbe "zseni" Oweh, de a fumble gyonyoru volt, de nem elvarhato. Viszont az elso ketto pure "zseni" amire lehet epiteni.
We are just the Ravens!
We are just the Ravens!
Madubuike és Oweh bitang jó.
Jövőre Elliott szerződése lejár , Stephens-t addig be kell majd építeni fokozatosan helyette.
Máshol meg fogják fizetni én viszont az O-ra költenék majd.
Bowserről ne is beszéljünk szerintem 2. Negyed után pályán se volt.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
Az elso video az Wink hibatlan hivasa benne a feladat elosztas es persze jol lett kivitelezve a fiuktol. De teljesen szokatlan, foleg tolunk a jatek de szokasosnak mutatva. 3 and 12 blitz a varhato es lesz belole egy 3 emberes.azért ilyen könnyedén leválni a falemberről biztos nem egyszerű: sebesség, erő, finesz, technika. és oweh úgy néz ki ezeken a felvételeken, mint egy vetetán sztár. érti a játékot és érzi, ezen a húzáson nem fogunk fanyalogni.
Mahomes szempontjabol.
Az elso olvasasa Kelce, mert barmelyik verzional akarki fogja Kelcet a pre-snap felallasbol kiindulva personell es helyzeti ertelemben ott jo eselyuk van. Harrison ellen pipa, S ellen a tavolsag miatt pipa, Queen pipa. Oweh rookie es tole amugy is a nyomas varhato igy o is pipa, de mivel megy vele jol innen johet a 2. olvasasa es mivel jol vannak vedve az elkapok a nyomas miatt fellep es a kulcs ha a C megoldja Oweh-t akkor megfutja Mahomes. Es ez volt 99-tol zsenialis es nem kell messzire mennunk hogy talaljunk valakit akinek mennyire nem megy a levallas a fellepo falemberrol.
Amit itt ki szeretnek emelni az a KC blokkolasa, mert zsenialis hogy akartak befolyasolni a blitzet. Mutatjak hogy C-tol balra tolodnak es embereznek a jobbon es ez csabito a D-nek hogy az RB ellen mehetnek ha lehivjak Harrisont is blitzelni. Ez lett volna a legjobb esett a KC-nak mert Kelce igy a S es Queen kozotti resben kaphatta volna tisztan a bogyot. Es magat a blokkolast is igy hajtottak vegre hogy a jobbon jon a blitz ( mindegy volt mert legrosszabb esetben 6 vs 6 volt, csak konnyitettek volna a dolgukat ha bejon az elvart ) es embereztek a baloldalon es C-tol jobbra tolodtak hogy az altaluk csabitott blitzet konnyeden felvegyek. Es jol is hajtottak vegre, de foleg a LG aki nagyott dolgozott erte. De arra nem szamitottak hogy a Ravens Winkkel 3 emberes rush-t kuld. Ha itt is agresszivak lettunk volna ahogy eddig altalaban akkor Mahomes megint urszamokat hozott volna a blitzek ellen. | Ellenuk kell a jo 4 emberes nyomas ( nekunk az bibis egy kicsit ) |
Mindketto csapattol jo hivas es a befolyasolas mestermunkaja. Es vegul megis egy C vs LB blokkolasan mulik a dolog kimenetele.
Abbahagyom, mert befejezni nem birom es vagy ezt vagy a sort kellene...Egeszsegetekre!
no
.@Ravens @OdafeOweh99 makes the play of the night on @SNFonNBC . These analytics and measureables about length and wingspan are important. What a play at the end to secure a Ravens victory #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/2tpV9HclmQ
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) September 20, 2021
Szerkesztette: gedam
Mahomes szempontjabol.
We are just the Ravens!
érdemes megnézni, hogyan sziívatta meg mahomit, amikor a sacknél eladja a lasztit. elképesztően “dugja el” a szándékát.Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Zseniális meccs volt de én is azzal értek egyet, hogy inkább egy-egy nagy villanás fedte el a sok hibát.
Az O-nál nem félek annyira, szerintem ott az látszik, hogy lassan de összeszokik a csapat, és a hibák inkább az edzések hiánya miatt van. Brown-nak jót tett, hogy van egy Watkins is, alig várom, hogy lássuk Batman-nal kiegészülve mit tudnak.
A falat illetően viszont fenntartásaim vannak még - sokkal jobban nézett ki, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem a KC front7-jének köszönhető-e inkább.
A védelem viszont a nagy playek ellenére is aggasztó volt. A db részleg kompletten kuka, kb csak Humphry ér valamit jelenleg. Queen-t tavaly nagyon védtem, de úgy látszik hiba volt 😕 mintha semmit nem fejlődött volna. Cserébe lepattan mindenkiről, HA egyáltalán oda ér - ha ez így marad akkor ordas bust lesz az a pick.
A Kelce TD botrány volt - a falembernek kell levinni 30 yarddal később? übergáz.
A passrush-t sem érzem továbbra sem, csak szökőévente érünk oda pedig Campbel - Houston - Oweh nem hangzik rosszul.
És ha már Oweh, ő lehet aki talán előre léphet a védelemben. Jó lenne legalább két elsőkörös D pickből egy bevállna.
Snagal
Én Oweh-t kezdetném jövő héttől.
KeyG
RedFive
This entire rep from Odafe Oweh is amazing.
— Dale (@DaleFromDaFlock) September 20, 2021
Lines up outside over the TE, disrupts the route.
In about a second, has covered about 20 yards, annihilated the center, and is in the process of taking down Mahomes before he could even process how to react.
pic.twitter.com/0C7h6cQ1pb
szegény orlando még most is keresi:
There are 2 QBs who would have released the ball quick enough to avoid this move. Brady is the other.
— Dev Panchwagh (@devpanchwagh) September 21, 2021
Oweh is only getting started. Enjoy the ride, #RavensFlock #Ravens https://t.co/sXgiDwQNWP
Kezdetni kell , nincs mese ezt nem is akarom túlragozni , Bowser McPhee Depth.Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Zseniális meccs volt de én is azzal értek egyet, hogy inkább egy-egy nagy villanás fedte el a sok hibát.
Az O-nál nem félek annyira, szerintem ott az látszik, hogy lassan de összeszokik a csapat, és a hibák inkább az edzések hiánya miatt van. Brown-nak jót tett, hogy van egy Watkins is, alig várom, hogy lássuk Batman-nal kiegészülve mit tudnak.
A falat illetően viszont fenntartásaim vannak még - sokkal jobban nézett ki, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem a KC front7-jének köszönhető-e inkább.
A védelem viszont a nagy playek ellenére is aggasztó volt. A db részleg kompletten kuka, kb csak Humphry ér valamit jelenleg. Queen-t tavaly nagyon védtem, de úgy látszik hiba volt 😕 mintha semmit nem fejlődött volna. Cserébe lepattan mindenkiről, HA egyáltalán oda ér - ha ez így marad akkor ordas bust lesz az a pick.
A Kelce TD botrány volt - a falembernek kell levinni 30 yarddal később? übergáz.
A passrush-t sem érzem továbbra sem, csak szökőévente érünk oda pedig Campbel - Houston - Oweh nem hangzik rosszul.
És ha már Oweh, ő lehet aki talán előre léphet a védelemben. Jó lenne legalább két elsőkörös D pickből egy bevállna.
Snagal
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
A második kör igaz , viszont nem Queen kapott 4 évre 20-25 milliót 😀Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
(de nála "csak" egy második kört herdáltunk el + Queen-ben nekem tényleg volt bizodalmam tavaly. Covid, nem tudott rendesen felkészülni, nehéz így a ligába bekerülni, majd idén... erre full ugyan úgy rohangál össze vissza mint tavaly, de cserébe mintha lassabb is lenne és a szerelést is elhibázza)
Snagal
We are just the Ravens!
Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Snagal
KeyG
Az elkapok listajan a 10. M.Brown a maga 182 yardjaval. Kivetitve lenne 1500 yardos szezonja... ☺
Szerkesztette: RedFive
En remeltem hogy Rob Ryan majd gatyaba razza az olb sort, es meg mindig ebben bizom.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
(de nála "csak" egy második kört herdáltunk el + Queen-ben nekem tényleg volt bizodalmam tavaly. Covid, nem tudott rendesen felkészülni, nehéz így a ligába bekerülni, majd idén... erre full ugyan úgy rohangál össze vissza mint tavaly, de cserébe mintha lassabb is lenne és a szerelést is elhibázza)
Snagal
Bowsernek josoltak kitoresi evet? Hat eddig lathatatlan, valoban.
Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
Highest-graded #Ravens from Week 2 (min. 25 snaps)Ez a Villanóéva döbbenet mit csinál
1. Alejandro Villanueva, OT- 89.5
2. Marquise Brown, WR- 88.7
3. Odafe Oweh, EDGE- 86.3
utolsóból első
(Chris Jones:
0 solo tackles
0 sacks
0 QB hits
0 pressures)
gedam
szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Snagal
We are just the Ravens!
We are just the Ravens!
Én sem nevezném szerencsének, mi is adtunk pontokat nekik ők is , most mi jöttünk ki jól. Akartuk ezt nagyon, ez az akarás nem volt meg a Raiders ellen.Én nem nevezném szerencsének. Rengeteg sérülttel azért csak felpakoltatok 36 pontot a táblára. Plusz a védelem igaz hogy nyelte a pontokat és a yardokat, de amikor a végén kellett megnyerték a meccset a támadóknak.Most akkor megint jók vagytok? 🙃Altattunk...Ti meg elhittétek 😛 Ezután a meccs után nekem ma a bab is hús,de azért valljuk be: Pusztulat nagy szerencsénk volt.
steelwolf
LeviPoki
pfefe8
We are just the Ravens!