Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Én WR1 top fizetést nem adnék neki. Jelenleg 12-13 a max ami talán. A tegnapi napja védhetetlen.— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
egyébként én is beraktam a fantasymbe hollywoodot, hogy most jó lesz.
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 508
— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
egyébként én is beraktam a fantasymbe hollywoodot, hogy most jó lesz.
több mint 4 éve
gedam
6 508
nekem egyre jobban tetszik, amit a rams csinál, kicsit túl van értékelve a draft: inkább szornám olyan veterán játékosokra a cetliket, akik már bizonyítottak, mint húzgáljak a drafton bustokat.Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )En is vedtem koromszakadtamig de most eloretekintve nem tennek lyukas garast se arra hogy le fogjuk hivni az 5.eves opciojat.
Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
Az elkapókat már többen is kiemeltétek - botrány ez az inkonzisztencia amin meccsek (és rájátszások) mennek el.
Emellett továbbra is csak fogom a fejem Queen játékán. Esküszöm rosszabb mint tavaly volt, amikor rookie volt és a covid miatt nem tudtak rendesen készülni sem.
Én hittem benne, hogy beérik, de nagyon úgy néz ki, hogy csúnya bust lesz...
Snagal
RedFive
több mint 4 éve
Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )En is vedtem koromszakadtamig de most eloretekintve nem tennek lyukas garast se arra hogy le fogjuk hivni az 5.eves opciojat.
Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
Az elkapókat már többen is kiemeltétek - botrány ez az inkonzisztencia amin meccsek (és rájátszások) mennek el.
Emellett továbbra is csak fogom a fejem Queen játékán. Esküszöm rosszabb mint tavaly volt, amikor rookie volt és a covid miatt nem tudtak rendesen készülni sem.
Snagal
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
több mint 4 éve
Is Marquise Brown okay? The first pass MAY have been slightly deflected. The Ravens lead could be much bigger than 10-0 at halftime. pic.twitter.com/o08qpfyW9d
— Jonathan Deutsch (@JonathanD_TV) September 26, 2021
Azt hittem Hollywood benazasat ma mar nem lesz olyan fajdalmas megnezni de ugyanolyan rosszullet kerulget tole mint tegnap... 😝
Annyira varom Batemant mint a messiast. 🙏😇
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
De jo lenne tudni.😞Tehát ők be voltak oltva?Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Pipa vagyok az egész elkapó szekcióra, Hollywoodnak írtam is Instán. 😂“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 27, 2021
azért watkins is csak elcsúszott és nem nyargalt el a 40-es vonalig, hogy ott kimenjen. óriásit mentek a wr-ek tegnap megint. (nem vagyok benne biztos, hogy az intnél is nem brownnak kellett volna befele futni, állt mint egy fasz. lj mvp frontrunner lenne idén normális elkapókkal. azt hiszem +2 dobott td- je és 1 futott lett volna (ott andrews ügyesen sisakot rántott)
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tehát ők be voltak oltva?Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
4 & 19-re passz Watkinshoz.Watkins elcsuszott, hogy Tuckernek ajandekozzon egy NFL rekordot. Thanks Sammy! 😊
több mint 4 éve
Lamar passzainak majd' 3/4-e 10 yard+ os volt a levegoben. Zomenek pontossaga elvitathatatlan. Kimutathato a fejlodes.“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
azért watkins is csak elcsúszott és nem nyargalt el a 40-es vonalig, hogy ott kimenjen. óriásit mentek a wr-ek tegnap megint. (nem vagyok benne biztos, hogy az intnél is nem brownnak kellett volna befele futni, állt mint egy fasz. lj mvp frontrunner lenne idén normális elkapókkal. azt hiszem +2 dobott td- je és 1 futott lett volna (ott andrews ügyesen sisakot rántott)
gedam
Tucker meg egy kecske. 👏
Next Gen Stat of the game: Lamar Jackson attempted 20 (of 27) passes for 10+ air yards (74.1%, excludes four throwaways). His previous career high was 52.9% in Week 10 of the 2019 season versus the Bengals.
NFL Research: Justin Tucker's previous career long was a 61-yard, game-winner versus Detroit in 2013.
több mint 4 éve
gedam
6 508
“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
több mint 4 éve
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
több mint 4 éve
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnap
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Mondasz valamit....nem ellenetek szól csak ezen rúgóznak 😂😂😂 az új világban...új fogalom a nem bírózunk Hanem rúgózunk 😂😂😂youtu.be/nD3BvvBtypoNekem gyanús , hogy nem reklamált senki
Mondjuk jó lenne a főórát is látni....
Odakint ezen megy a Bruce Lee Harc
ThundersNFL
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
NFL RECORD AUTOMATUCK‼️ https://t.co/PwaYS3C4SD
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 26, 2021
több mint 4 éve
youtu.be/nD3BvvBtypoNekem gyanús , hogy nem reklamált senki
Mondjuk jó lenne a főórát is látni....
ThundersNFL
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
youtu.be/nD3BvvBtypoMondjuk jó lenne a főórát is látni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ravens tight end Mark Andrews called kicker Justin Tucker "the GOAT" and then put his index fingers on his head for the horns
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 26, 2021
több mint 4 éve
Ravens kicker Justin Tucker on whether he thought his 66-yarder would be good as soon as he hit it pic.twitter.com/yhbYKnFqHy
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 26, 2021
több mint 4 éve
Youtube keresobe csak ennyit irj:66 yard
😄😄😄😄😄😄😄😄
több mint 4 éve
most láttam Tucker FG-ját, hatalmas, elképesztő, 66 yardról bepattanósan meccset nyerni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
gedam
6 508
Norbinak a Lamar interception kitorolte az elozmenyeket, meg amugy is a vegletek embere, ugyhogy az erveiteknek mar no pasaran! ☺az efajta puntoló intekkel nekem semmi bajom, sőt én kérném is a qb-emet, hogy 3. és 14-re a senki földjén bassza fel nyugodtan.
A D masod-harmadvonal nem tudta korlatozni a futasaikat, cserebe meg a passrusher Hayes bokaja is megserult (eddig csak a terde fajt) megis akadt sack-unk.
A kovetkezo denveri meccs egesz mas lesz. Jon vissza az elso vonalas pihent D, es meglehet hogy nem jut majd ennyi lehetoseg a passzra, de a futasaink jobbak lesznek, Lamarnak kevesebb ideje lesz nezelodni, ergo a direktfutasai is veszelyesebbek lesznek, es ha passzol, akkor kizart hogy meg egyszer ennyire lamak lesznek Brown-ek a droppokkal.
En kurvara faztam ettol a meccstol a D miatt, de arra remalnaimban se gondoltam hogy a WR kesztyuk kozul esnek ki TD szituban sorban a bogyok.
Tucker mezet pedig vissza fogjuk vonultatni. 😄
RedFive