Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....
Benibácsi
3TD passzt ejtettek el, Lamar egész este szórta a lézereket,kvázi emiatt lett szoros,de azért az első negyedben semmit sem csinált az O..Fura meccs volt,de ki nem szarja le, TUCKER az isten!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 082
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.
Norbi180
Ad hozzá azt a két TD-t a meccshez és félidőben már Garbage lett volna Uram.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
még finom volt és nőies 😉
dande
Én arra írtam , hogy szerinte Jackson volt szar ma.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
LJ kurvajol dobalt de hat ma kijott a Ravens vér a wr corpbol. De minek wr ha nem kell hailmaryzni mert itt van Tucker

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.
több mint 4 éve
gedam 6 506
ha hollywoodnak olyan napja van, hogy elkapja a bogyókat, akkor van lamarnak 3passzolt td, 400dobott, 70 futott yardja és nyerünk +14-el.
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Nice job Tucker 👻

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
még finom volt és nőies 😉
több mint 4 éve
Norbi180
Tyűű Norbi

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
azért ez nem volt sportszerű tőletek 😉
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Nincsenek szavak, Tucker az isten,66milliós fizetést neki 😀
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Hat ez beszaras, nem terek magamhoz

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

HODOLJATOK !!!!!!! 😘😘😘😘😘

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
működő online streamet tud valaki küldeni? köszi
Pool94
 reddit.nflbite.com/game/detroit-lions-vs-baltimore-ravens-live-stream/

En a 'Gyenge v..." n nezem.
RedFive
köszi
több mint 4 éve
Pool94
 reddit.nflbite.com/game/detroit-lions-vs-baltimore-ravens-live-stream/

En a 'Gyenge v..." n nezem.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
több mint 4 éve
Jimmy Smith és Daelin Hayes aktív.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Asszem a mai meccs elott egyeb dolgok miatt fonek a fejek. Kurvara vakon vagyunk a D-t illetoen, oszinten szeretnek olyanokat irni a vegen, hogy "ki hitte volna, hogy Broderick, McKanzie, Bynes ilyen tokos lesz" de a hitem ebben vekony jegen tancol...

több mint 4 éve
A Denver felvette majd nemreg elkuldte, mi most ujra leigazoltuk Nate McCrary-t. Most mar tenyleg nem tudom mi a terv Bell-el. 😳
RedFive
Szerintem ő ST-be jött, mivel egyik másik futó sem használható ott.
psychocska
A McCraryt az ST-be dolgot adom. Aztan meg az is lehet hogy csak siman tulreagaljak az "RB-k iden ugy hullanak mint a legyek" dolgot es nem szeretnenek egy leuritett piacon halaszni ujabbat. Most erofutokbol jol allunk ujra de Bellt ugy megneznem meg egy jo felkeszites utan. ☺

több mint 4 éve
A Denver felvette majd nemreg elkuldte, mi most ujra leigazoltuk Nate McCrary-t. Most mar tenyleg nem tudom mi a terv Bell-el. 😳
RedFive
psychocska
Egy RB-t nem szoktak csap spec teambe használni , Ravensnél nem szokás. Justice Hill is csak azért volt ott többet mert Dobbins és Edwards elvitték az RB posztot. 5 futó van jelenleg , szerintem Bell menni fog.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
RedFive
több mint 4 éve
RedFive
Kivágjuk.
KeyG
Gondolod? Akkor mi a lof...nak vedtuk be hetekig a gyaksziban hogy mas fel ne vehesse onnan? Mondjuk nem volt meg a letszam... Es mashol is hullottak az RB-k... (49ers) Talan iden meg megtartjuk de jovore biztos nem. Vagy elcsereljuk ha a palyan mutat vmit. De mikor lesz palyan? 😅
RedFive
Szerintem senki se adna érte semmit, számomra mindent elmond , hogy eddig nem játszott. Lehullott a csillaga én így gondolom , az emberi vonaláról ne is beszéljünk, nem megbízható annak ellenére se , hogy a Steelersnél neki volt igaza.

We are just the Ravens!