Baltimore Ravens
Jjja es meg vmi! Nezem a futasnak eredo egyeb qb-ket, akik a vegen labbal elore csusznak es HA BARKI HOZZAJUK ER, AKKOR MAR A BIRONAK PICSOGNAK ES ZASZLOERT GESZTIKULALNAK, HOGY LEGSZIVESEBBEN LEKOPNEM A FIGURAJUKAT A LED-TV-men. Lamar meg fut es leutkozi azt aki jon. Ennyi. Ez nalam respect foci!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
System QB!Ezt meg kerem alaposan attanulmanyozni kedves Norbi! ☺Lehet itt statisztikákal dobálozni ,játszott három szar védelem ellen ,nem fogok hanyatt esni tőle, ha már statisztika 3 dobott td mellé 3 int , 3 mecs allatt gyalázatosan gyenge. Én szurkolok neki ,de én már nem bízom benne hogy vele bármit el lehet érni.
Lamar Jackson tortenelmi utemben nyomja felfele a passzjatekat!
www.baltimorebeatdown.com/2021/9/27/22696911/lamar-jackson-is-pushing-the-ball-downfield-at-a-historic-rate-balimore-ravens
Reszlet:
Harom meccs utan Jackson atlagos celpontja megdobbento 12,3 yard / kiserlet, a NextGen statisztikak szerint. Jackson nagy kulonbseggel vezeti az NFL -t a celonkenti tavolsagban - 2,6 yarddal messzebb, mint a kovetkező passzolo (Josh Allen 9,7 yardos atlagos tavolsagon). Referenciakent ez ugyanaz a tavolsag (2,6 yard probalkozasonkent), amely elvalasztja a 2. Allent és a 25. helyezett Justin Herbertet.
A NextGen 2016 ota koveti a mutatot. A Detroit Lions ellen abszurd 19,3 yard volt probalkozasonkent. Ez volt a legmagasabb atlagos tavolsag egyetlen merkozesen, amiota kozzeteszik a NextGen statokat.
Stb, stb, stb...
RedFive
Norbi180Highest-graded #Ravens from Week 3 (min. 25 snaps):
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) September 27, 2021
1️⃣ Lamar Jackson, QB- 88.3
2️⃣ Chuck Clark, S- 87.8
3️⃣ Ben Powers, OG- 87.1
4️⃣ Bradley Bozeman, OC- 82.7
5️⃣ Mark Andrews, TE- 79.5 pic.twitter.com/qjcQtcJWxe
Best QB record in first 40 NFL starts:
— Kelly Dickey (@RealCardGame) September 26, 2021
32-8 - Lamar Jackson, Patrick Mahomes, Kurt Warner, Dan Marino
31-8-1 - Ken Stabler
30-10 - Danny White, Roger Staubach
29-10-1 - Pat Haden
29-11 - Russell Wilson, Ben Roethlisberger, Jay Fiedler, Mark Rypien
tudom, ezek csak számok
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Ezt meg kerem alaposan attanulmanyozni kedves Norbi! ☺Lehet itt statisztikákal dobálozni ,játszott három szar védelem ellen ,nem fogok hanyatt esni tőle, ha már statisztika 3 dobott td mellé 3 int , 3 mecs allatt gyalázatosan gyenge. Én szurkolok neki ,de én már nem bízom benne hogy vele bármit el lehet érni.
www.baltimorebeatdown.com/2021/9/27/22696911/lamar-jackson-is-pushing-the-ball-downfield-at-a-historic-rate-balimore-ravens
Reszlet:
Harom meccs utan Jackson atlagos celpontja megdobbento 12,3 yard / kiserlet, a NextGen statisztikak szerint. Jackson nagy kulonbseggel vezeti az NFL -t a celonkenti tavolsagban - 2,6 yarddal messzebb, mint a kovetkező passzolo (Josh Allen 9,7 yardos atlagos tavolsagon). Referenciakent ez ugyanaz a tavolsag (2,6 yard probalkozasonkent), amely elvalasztja a 2. Allent és a 25. helyezett Justin Herbertet.
A NextGen 2016 ota koveti a mutatot. A Detroit Lions ellen abszurd 19,3 yard volt probalkozasonkent. Ez volt a legmagasabb atlagos tavolsag egyetlen merkozesen, amiota kozzeteszik a NextGen statokat.
Stb, stb, stb...
RedFive
Norbi180
Highest-graded #Ravens from Week 3 (min. 25 snaps):
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) September 27, 2021
1️⃣ Lamar Jackson, QB- 88.3
2️⃣ Chuck Clark, S- 87.8
3️⃣ Ben Powers, OG- 87.1
4️⃣ Bradley Bozeman, OC- 82.7
5️⃣ Mark Andrews, TE- 79.5 pic.twitter.com/qjcQtcJWxe
Best QB record in first 40 NFL starts:
— Kelly Dickey (@RealCardGame) September 26, 2021
32-8 - Lamar Jackson, Patrick Mahomes, Kurt Warner, Dan Marino
31-8-1 - Ken Stabler
30-10 - Danny White, Roger Staubach
29-10-1 - Pat Haden
29-11 - Russell Wilson, Ben Roethlisberger, Jay Fiedler, Mark Rypien
tudom, ezek csak számok
Ezt meg kerem alaposan attanulmanyozni kedves Norbi! ☺Lehet itt statisztikákal dobálozni ,játszott három szar védelem ellen ,nem fogok hanyatt esni tőle, ha már statisztika 3 dobott td mellé 3 int , 3 mecs allatt gyalázatosan gyenge. Én szurkolok neki ,de én már nem bízom benne hogy vele bármit el lehet érni.
Reszlet:
Stb, stb, stb...
RedFive
"Jackson attempted 12 passes over 20 yards in Week 3, connecting on five of them, while there were drops or incompletions of accurate passes on an additional four. Jackson currently leads the NFL in yards per completion (14.4), completed air yards per attempt (9.1) and is on pace to throw for over 4,300 yards through four games, despite only ranking 23rd in attempts. Jalen Hurts is likely to move him to 26th after playing on Monday Night Football to conclude Week 3."
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Reszlet:
Stb, stb, stb...
Szerkesztette: RedFive
pressboxonline.com/2021/09/24/quartet-of-ravens-placed-on-covid-list-leaving-defense-short-handed-against-lions/
csak az kerül covid ir-re, aki pozitív és csak az lehet close contact, aki nincs oltva. ők nincsenek oltva ezek szerint. 5napig kell otthon csücsülniük és ha negyatív a teszt jöhetnek. ha jól értem.
Vaccinated players who test positive and are asymptomatic must test negative twice 24 hours apart before rejoining the team. Unvaccinated players who test positive must self-isolate for 10 days, as quarterback Lamar Jackson and running back Gus Edwards did at the start of training camp.
Unvaccinated players who are deemed high-risk close contacts must self-isolate for a minimum of five days. Vaccinated players are not deemed high-risk close contacts, but they can be subject to daily testing for five days as opposed to the weekly testing that is mandated for vaccinated players this year.
235
239
287
Viszont a Denver secondary jo eros, nem lesz tovabbi emelkedes, nem lesz legiparade. A linebacker sorukat inkabb zavarba lehet hozni direkt futasokkal.
Amit kurva jo lenne mar tudni hogy a covidlistasok visszaterhetnek-e mar a D-be?
Csodas. 😒
Rashod Bateman mindenesetre mar ezen a heten edzesbe all. 😤☺😊
Végem 😀“66 yard attempt? No way! No way. Get the hell out of here, Justin Tucker!”pic.twitter.com/A9mK7CgHdD
— Sarah Ellison (@sgellison) September 27, 2021
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
“66 yard attempt? No way! No way. Get the hell out of here, Justin Tucker!”pic.twitter.com/A9mK7CgHdD
— Sarah Ellison (@sgellison) September 27, 2021
LJ-n kívül nem sok embert volt itt fejben, ez Haribó hibája. A Raiders és a Lions ellen se láttam azt a tüzet mint amit a KC ellen.Hozzaadtam fejben meg Bowser elmaradt picksix-et. Azt vissza kellett volna hordani TD-re. Dropra fixalt volt az O, a D egy resze. Abszolute mas meccset kell vivnunk a Denverrel vasarnap.Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
KeyG
RedFive
Lehet én vagyok túl kritikus ettől a sérülésektől megtizedelt csapattal szemben, de az akarás az nem tehetség kérdése.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
Hozzaadtam fejben meg Bowser elmaradt picksix-et. Azt vissza kellett volna hordani TD-re. Dropra fixalt volt az O, a D egy resze. Abszolute mas meccset kell vivnunk a Denverrel vasarnap.Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
KeyG
Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
We are just the Ravens!
meglepo lenne ha a FA top wr 1 lovet adna neki, itt az a kerdes sztem hogy ö behisztizek-e, hogy nem wr barat a Ravens rendszere és alair vhova több pénzért vagy ugyanennyiért egy passzorientáltabb csapathozÉn WR1 top fizetést nem adnék neki. Jelenleg 12-13 a max ami talán. A tegnapi napja védhetetlen.— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
egyébként én is beraktam a fantasymbe hollywoodot, hogy most jó lesz.
gedam
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Én WR1 top fizetést nem adnék neki. Jelenleg 12-13 a max ami talán. A tegnapi napja védhetetlen.— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
gedam
We are just the Ravens!
— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
nekem egyre jobban tetszik, amit a rams csinál, kicsit túl van értékelve a draft: inkább szornám olyan veterán játékosokra a cetliket, akik már bizonyítottak, mint húzgáljak a drafton bustokat.Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )En is vedtem koromszakadtamig de most eloretekintve nem tennek lyukas garast se arra hogy le fogjuk hivni az 5.eves opciojat.
Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
Az elkapókat már többen is kiemeltétek - botrány ez az inkonzisztencia amin meccsek (és rájátszások) mennek el.
Emellett továbbra is csak fogom a fejem Queen játékán. Esküszöm rosszabb mint tavaly volt, amikor rookie volt és a covid miatt nem tudtak rendesen készülni sem.
Én hittem benne, hogy beérik, de nagyon úgy néz ki, hogy csúnya bust lesz...
Snagal
RedFive