Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Kurvara remelem hogy Mike nem a kodot szurkalokhoz csatlakozott ezzel es bevetjuk mar vegre Bellt.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
több mint 4 éve
A vedomunka elemzese a Lions meccsrol, Queen ezt ne olvassa el! Jjja de!

www.filmstudybaltimore.com/defensive-notes-week3-2021-lions/

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Az O# line munkajanak elemzese egyenekre lebontva a Lions meccsrol:

www.filmstudybaltimore.com/offensive-notes-week3-2021-lions/

több mint 4 éve
Harom surgos javitanivalo:

A szerelesek:
The team ranks near the bottom of the league when it comes to whiffing on ball carriers, racking up a total of 23 missed tackles in three weeks (7.67 per game), good for 5th-worst in the league.
A droppok:
Ravens having the highest drop rate in the NFL by thier wr's. Meanwhile: "After three games, Jackson's average distance of target is a shocking 12.3 yards per attempt, per Next Gen Stats," Baltimore Beatdown's Spencer Schultz wrote. "Jackson leads the NFL in distance per target by a large margin — 2.6 yards further than the next passer (Josh Allen at 9.7 yards average distance of target)."
Es a passzvedekezes, mert abban, az engedett yardok tekinteteben 30. a csapat a 32-bol.

több mint 4 éve

olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.
gedam
Justin Houston szegeny 5 napig otthon hederelt, abba en is bele szoktam serulni. 😅

több mint 4 éve
 ebonybird.com/2021/10/01/ravens-malik-harrison-decrease-snaps/

Queen es Harrison ilb-k, Ferguson olb, mind bustok eddig. Gatyaba kell raznunk a linebacker sorunkat mert el fogunk verezni ezeken a posztokon.

több mint 4 éve
magyarul?
Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?
gedam
☺ Hat hogyne. Kevesen tudjak Romanrol hogy a sokaddiplomajat a Chippewa Falls-i szabadegyetem hungarologiai tanszeken probalta megszerezni de elutasitottak a diplomamunkajat mert a lanchid makettjet fott gyermelyi spagettibol a regi Kossuth cimer makramejat meg nyers haromszinu pennebol probalta osszehozni. Allitolag "ez egy elbaszott labanc!" megjegyzessel utasitottak el. Nnna ehhez kepest egesz jol beszelni madjar. 😄

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-oc-greg-roman-were-just-starting-to-get-a-feel-for-our-running-backs

több mint 4 éve
gedam 6 506

olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 506
magyarul?
Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?
több mint 4 éve
magyarul?

több mint 4 éve
gedam 6 506
Greg Roman vegre mondott vmit Bell-rol (is). 😀

„Most kezdenek raerezni a RB-ink”

"Azt hiszem, latni fogjak, hogy az ev során ez is fejlodni fog. Azt hiszem, mar valamennyien megtanultak a rendszerunket. Az első meccs elott par nappal erkeztek. Szeretjuk, amit toluk latunk, és szeretnenk frissen és harcra keszen tartani oket. Akinek forro a keze… Neha a statisztika felrevezető lehet. Vannak, akik a rovid futoutat kapják, masok pedig a hosszu utat. A statisztika csaloka. Nem igazan nezem meg a statisztikakat, inkabb mindent nezek. Ha futsz a labdaval, es ott egy lyuk, amely tagra nyilt, akkor atfuthatunk rajta, igaz? De mit csinálsz, ha ez nem igy van?" Hat nem? Az egesz kepet figyelembe kell venni. De izgatottak vagyunk miattuk, es kivancsiak vagyunk hova fognak fejlodni ebben az evben.

Bell még nem volt aktiv, de ez hamarosan valtozhat.

"Le'Veon nem volt ott az edzotaborban, igy most tenyleg kell egy kis ido, hogy valoban formaba hozza magat" - mondta Roman.

"Szerintem nagyon lelkes. Okos ficko, es erdekes lesz latni, hogyan tud nekunk segiteni. Eddig le vagyok tole nyugozve. Lathato, hogy miért volt ilyen sikeres, es remelhetoleg valamikor kiveheti a reszet a sikerunkbol ebben az evben. Nem lattam tole semmi mast, csak pozitivumokat."
RedFive
magyarul?
több mint 4 éve
Hollywood Brown az edzesen ujra gombolyu focilabdakat kapdosott el hatha kevesebb lesz a drop. 😄

több mint 4 éve
Greg Roman vegre mondott vmit Bell-rol (is). 😀

„Most kezdenek raerezni a RB-ink”

"Azt hiszem, latni fogjak, hogy az ev során ez is fejlodni fog. Azt hiszem, mar valamennyien megtanultak a rendszerunket. Az első meccs elott par nappal erkeztek. Szeretjuk, amit toluk latunk, és szeretnenk frissen és harcra keszen tartani oket. Akinek forro a keze… Neha a statisztika felrevezető lehet. Vannak, akik a rovid futoutat kapják, masok pedig a hosszu utat. A statisztika csaloka. Nem igazan nezem meg a statisztikakat, inkabb mindent nezek. Ha futsz a labdaval, es ott egy lyuk, amely tagra nyilt, akkor atfuthatunk rajta, igaz? De mit csinálsz, ha ez nem igy van?" Hat nem? Az egesz kepet figyelembe kell venni. De izgatottak vagyunk miattuk, es kivancsiak vagyunk hova fognak fejlodni ebben az evben.

Bell még nem volt aktiv, de ez hamarosan valtozhat.

"Le'Veon nem volt ott az edzotaborban, igy most tenyleg kell egy kis ido, hogy valoban formaba hozza magat" - mondta Roman.

"Szerintem nagyon lelkes. Okos ficko, es erdekes lesz latni, hogyan tud nekunk segiteni. Eddig le vagyok tole nyugozve. Lathato, hogy miért volt ilyen sikeres, es remelhetoleg valamikor kiveheti a reszet a sikerunkbol ebben az evben. Nem lattam tole semmi mast, csak pozitivumokat."

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅

RedFive
A jo öreg Brandon Williams majd a földbe döngöli. Én azon aggódok hogy Lamar két napja nem edz hát sérülés miatt.
Norbi180
Ma mar edzett:

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
 youtu.be/FOeL1D8vMiI
gedam
😊
ha már itt tartunk Batmen nem fog játszani? hátha megint szerencsét hoz a 12es 😀
több mint 4 éve
gedam 6 506
 youtu.be/FOeL1D8vMiI
több mint 4 éve
Eves kozben jon meg az etvagy...

www.baltimoreravens.com/news/a-70-yard-field-goal-justin-tucker-takes-aim-at-his-own-record-in-denver
RedFive
Garbage time-ba jöhet, amikor már vezetünk 3 TDvel - legyen már egy nyugisabb meccsünk is 😀
több mint 4 éve
Eves kozben jon meg az etvagy...

www.baltimoreravens.com/news/a-70-yard-field-goal-justin-tucker-takes-aim-at-his-own-record-in-denver

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve

több mint 4 éve
 mobile.twitter.com/markdulgerianos

Amugy ez a csoka volt az aki betippelte a Ravens vereseget a Raiders ellen es a Ravens gyozelmet a Chiefs ellen. Lehet hogy erdemes a tweetjeit figyelni... ☺

több mint 4 éve
Amúgy olvasva itt a kommenteket egyedül vagyok azzal, hogy Bell tweetjei nem a távozást hanem az aktiválást jelzik inkább előre?
Snagal
En rendkivuli modon szurkolok azert hogy kiprobaljuk. Az osszes szenzorom maxra erzekenyitve a temaban es meg igy se jott le eddig semmibol, hogy kozelitene a palyara leptetese.

több mint 4 éve
Amúgy olvasva itt a kommenteket egyedül vagyok azzal, hogy Bell tweetjei nem a távozást hanem az aktiválást jelzik inkább előre?
több mint 4 éve
Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅

RedFive
Bwill remélem megoldja mert különben nézhetjük ahogy Queen lepattanr óla mielőtt a DB-k megállítják 20 yarddal később ... :/