Baltimore Ravens
Tried messing around with the new PFF feature of big-time throw and turnover-worthy play data pic.twitter.com/bn4Uew3FSS
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) September 30, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅A jo öreg Brandon Williams majd a földbe döngöli. Én azon aggódok hogy Lamar két napja nem edz hát sérülés miatt.
Nimble yet rugged. This is the type of finishing balance & toughness Javonte Williams showed at UNC that solidified him into a top 40 pick. Fights for every yard. pic.twitter.com/P9ovjWgY5j
— Mark Dulgerian (@MarkDulgerianOS) September 23, 2021
RedFive
Nimble yet rugged. This is the type of finishing balance & toughness Javonte Williams showed at UNC that solidified him into a top 40 pick. Fights for every yard. pic.twitter.com/P9ovjWgY5j
— Mark Dulgerian (@MarkDulgerianOS) September 23, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Én Boykint átképezném TE posztra.Hétvégén beállíthatjuk a Steelers 74-77 között szerzett egymás utáni meccseken futott 100+ yardos mérkőzések rekordját. Akkor 43 volt , most nekünk 42 van.Ha a Denveri futasvedelem ellen sikerul, van meg tokunk. Ha Lamar yardjai nelkul is, akkor vannak meg tokeink.
KeyG
Meg izgatottabb leszek a megujult passzjatekunk miatt. Legalabb Boykint kuldjuk be, vagy Wallace-t, Bateman meg mutatkozzon be Baltimore-ban a kovi forduloban.
RedFive
Kíváncsi vagyok, sokan nagyon elhiszik ezt a Denvert de valljuk be a Jagset Giantset és a Jetset verték eddig.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nem csak Te. ☺nekem gyanús, hogy bellt elengedtük. felcsíptük mcraryt, freemant nem cutoltuk, szerintem már nem várt tovább vagy vki bejelentkezett érte. csalódott leszek.En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
Nnna most kurvara erdekel akkor mi is van? Mar nem "csak" edzesbe allt de gyakorlatilag benevezheto a meccsre is nemdebar?
RedFive
De szerintem fogják és lesz elkapása is.
KeyG
Norbi180
Ha valakit akkor Bellt viszont mar bevetnem. Asszem Bell is palyara menne mar... ☺
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) September 26, 2021
RedFive
gedam
Erre hajaz a "Bell kifut (nalunk) az idobol..." cikk is.
ebonybird.com/2021/09/28/ravens-leveon-bell-time-impact/
Hétvégén beállíthatjuk a Steelers 74-77 között szerzett egymás utáni meccseken futott 100+ yardos mérkőzések rekordját. Akkor 43 volt , most nekünk 42 van.Ha a Denveri futasvedelem ellen sikerul, van meg tokunk. Ha Lamar yardjai nelkul is, akkor vannak meg tokeink.
KeyG
Meg izgatottabb leszek a megujult passzjatekunk miatt. Legalabb Boykint kuldjuk be, vagy Wallace-t, Bateman meg mutatkozzon be Baltimore-ban a kovi forduloban.
nekem gyanús, hogy bellt elengedtük. felcsíptük mcraryt, freemant nem cutoltuk, szerintem már nem várt tovább vagy vki bejelentkezett érte. csalódott leszek.En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
Nnna most kurvara erdekel akkor mi is van? Mar nem "csak" edzesbe allt de gyakorlatilag benevezheto a meccsre is nemdebar?
RedFive
KeyG
Norbi180
Ha valakit akkor Bellt viszont mar bevetnem. Asszem Bell is palyara menne mar... ☺
RedFive
Szerkesztette: gedam
...mindekozben:
Mekari szepen, csendben... ☺👍
...detto
ESPN blocking win rates & rankings:
— Sarah Ellison (@sgellison) September 30, 2021
Bradley Bozeman
Pass: 100%, No. 1 among centers
Run: 71%, No. 9 among centers
Patrick Mekari
Pass: 96%, No. 2 among tackles
Run: 82%, No. 8 among tackles pic.twitter.com/178nD14aOF
En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
RedFive
KeyG
Norbi180
Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
RedFive
KeyG
Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
RedFive
We are just the Ravens!
Igy mar komilfo Brachfeld Siegfried? 😄Szo szerint a foci egyik legjobb passz- es futasblokkolo centere volt eddig a szezonban.RedFiveSzerencsétekre pont nem 😀
Wyatt
Az ember aki iden mar hosszabbitast erdemel:Jövőre lejár a szerződése😀
"Bradley Bozeman harom hete az egyik legkovetkezetesebb Ravens jatekos.
A Pro Football Focus minositesek nem mindenhatoak, de szilard alapot nyujtanak ahhoz, hogy megiteljunk egy jatekost, milyen jol tud jatszani.
Bozeman 81,7 PFF besorolasa a legjobb a Ravens nevsoraban szereplo jatekosok kozul, es az NFL osszes centere kozott a masodik helyen all.
81.7-es futasblokk-besorolasa a harmadik helyen all a poziciojan, mig a 73,8-as passz-blokk-besorolasa a masodik legjobb a centerek kozott. Szo szerint a foci egyik legjobb passz- es futasmegallito centere volt eddig a szezonban.
Bozeman csak egy nyomast engedett, nem engedett zsakot, es harom heten keresztul egyetlen alkalommal sem dobtak ra zaszlot. Legjobb meccse vitathatatlanul a mult heten jott a Detroit Lions ellen, amikor 82,7 -es PFF osztalyzatot kapott, amely az adott het legjobb centerenek minositette.
Tekintsuk azt a tenyt, hogy Bozeman negy ev ota eloszor jatssza a kozepso poziciot, es hogy az elso het ota harom kulonbozo bal guard mellett jatszott, es ez ravilagit arra, mennyire lenyugozo volt a teljesitmenye."
RedFive
We are just the Ravens!
Szo szerint a foci egyik legjobb passz- es futasmegallito centere volt eddig a szezonban.RedFiveSzerencsétekre pont nem 😀

We have activated three players from the Reserve/COVID-19 list.https://t.co/R3uVEc1R7r
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 29, 2021
"Bradley Bozeman harom hete az egyik legkovetkezetesebb Ravens jatekos.
A Pro Football Focus minositesek nem mindenhatoak, de szilard alapot nyujtanak ahhoz, hogy megiteljunk egy jatekost, milyen jol tud jatszani.
Bozeman 81,7 PFF besorolasa a legjobb a Ravens nevsoraban szereplo jatekosok kozul, es az NFL osszes centere kozott a masodik helyen all.
81.7-es futasblokk-besorolasa a harmadik helyen all a poziciojan, mig a 73,8-as passz-blokk-besorolasa a masodik legjobb a centerek kozott. Szo szerint a foci egyik legjobb passz- es futasmegallito centere volt eddig a szezonban.
Bozeman csak egy nyomast engedett, nem engedett zsakot, es harom heten keresztul egyetlen alkalommal sem dobtak ra zaszlot. Legjobb meccse vitathatatlanul a mult heten jott a Detroit Lions ellen, amikor 82,7 -es PFF osztalyzatot kapott, amely az adott het legjobb centerenek minositette.
Tekintsuk azt a tenyt, hogy Bozeman negy ev ota eloszor jatssza a kozepso poziciot, es hogy az elso het ota harom kulonbozo bal guard mellett jatszott, es ez ravilagit arra, mennyire lenyugozo volt a teljesitmenye."
Szerkesztette: RedFive
Most vasarnap Denver idegenben | kemenydio |
Aztan 3x egymas utan otthon jatszunk de a Colts Chargers Bengals trio egyike se tunik elsore gyaloggaloppnak | csak (szinte) kotelezonek | . Mar ha vannak meg fenyes alapszakasz utani terveink... Az utolso ket meccsunk otthon jatsszuk. A legvegerol lemaradt a Piccborg elleni uccso hazai fordulo, mindenki kepzelje oda:
Hol irjam ala?Bateman es Boykin jonnek (elobb utobb) meg a bye elott de Boyle nagyon nincs meg kesz. Csodalkoznek ha Boyle es Stanley a bye elott visszaterne. Amugy is utana jon nekunk majd a hosszu vagta. Ha elotte 6-1 el lehoznank az mennyei lenne. (Asszem nem fogjuk)Nekem az 5-2 tökéletes lenne.
RedFive
KeyG
Bateman es Boykin jonnek (elobb utobb) meg a bye elott de Boyle nagyon nincs meg kesz. Csodalkoznek ha Boyle es Stanley a bye elott visszaterne. Amugy is utana jon nekunk majd a hosszu vagta. Ha elotte 6-1 el lehoznank az mennyei lenne. (Asszem nem fogjuk)Nekem az 5-2 tökéletes lenne.
RedFive
We are just the Ravens!
Ravens activated Brandon Williams from reserve-COVID-19 list
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 28, 2021
BW mar aktiv. Lassuk a tobbit! 👍