NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
354
30
Baltimore Ravens
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
#truzz
Azt nem tudom mit akartak vele, de kb az atletikussaga vagy a dobni nem tudasa volt a nagyobb erv az eldonthetetlen szamomra. De o tipikusan kivalo egyetemi QB, annyira hogy meg a ligaban is boven megelt az egyetemi jatekbol.gondolom ezért akartak wr-t csinálni lj-ből. egy kevésbé atletikus, de qb fejjel gondolkodó wr is aranyat érhet, mint edelman. lj ezzel a skillsettel elit wr lehetett volna. watkins ebben példul nagyon jó, ez hiányzik most a kc-ből.Ez inkabb Duverney es a kemia hianya. Futja a route-jat de latja hol van uresen, kellene es a legjobbak erzik. Neki 0:03-nal a videon egyenesen kellene futnia ha erezne hogy a vedoktol el van szakadva. Hiaba mas a route-ja nem kell rajta aggodnia, mert a QB latja megha o nem is fordul meg es ahogy megfordul tisztan kaphatta volna. De amikor megdobja es itt kellene mind a QB mind az elkaponak erezni hol tisztabb a helyzet. Es az a pont az ahova dobta. De LJ vegig latta a lukat es Duve amikor megfordult rogton kellett volna feldolgoznia ezt az infot es az nehez. Viszont elotte o is olvashatta volna a D-t, mert igy csak futotta a route-jat es kesz. A mozdulat azert bravuros volt.It’s STILL not being talked about enough how insane this throw/catch was. An inch or two over Kendrick’s hands.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) November 10, 2021
Duvernay with a STUPID adjustment to this ball and the concentration/reflexes to reel it in. Play of the year so far.
Lamar’s ball fame freezes Kendricks JUST enough! pic.twitter.com/g3yHfzM2ET
ebből a szögből mehetnének az ismétlések. élőben is elképesztő td volt, de innen még hihetetlenebb. mondjuk nem tudom, hogy megdicsérjük ezért a dobómozdulatért lamart vagy leszidjuk. mi “a protokoll” ilyenkor, mit kell nézzen a qb? én feltételezem, hogy inkább a védők helyezkedésére koncentrál és bedobja az üres területre, ahol még duv elkaphatja. azért td-t dobni a red zoneban úgy, hogy nem igazán nyeli be a védelem a játékot, az egyik legnehezebb dolog.
gedam
Ezert er aranyat LJ-Andrews kemiaja
Amugy a jatekosok egyeni adjust-ja lehetne jobb. A fal feladata kiosztva es egyszeru, a F7 blitz lehetosegei mind kiosztva ( es itt nem tetszik Duve nem fordul meg hamarabb es nem tudom miert mert o a HWR es aggodnia ne kelljen mar hogy lefut egy LB-t emellett). Persze GR nem aggodott ha egy all in-t mond a D, mert azt LJ kezen allva megoldotta volna. A masik Freeman aki olvasta a blitz-et es miutan nem jott neki egyszeruen a G-T kozott a LB-t kellett volna konfliktusba raknia, mert o igy nem aggodott Freeman miatt mert odaertek volna ra ha o kapja es igy nagyobb gondot okoz(hat)ott.
no
gedam
De pont ezert erthetetlen a sok hatso korbol huzott WR-k itt. Egy dobocsapatnal tobb esellyel bejohetnek.
De Pl Duve gyors es mint mindegyiknek jo a keze. A donto ugyis a fejuk, birjak e a nyomast es mennyire ertik a jatekot. Pl itt Duve olvashatta volna a snap elott es raadasul oneki 2embert kell figyelni es nem is az egesz D-t egyszerre. A snap utan viszont rogton egyertelmuve valt a jatekuk es akkor meg bemegyek a zonahatarra, de ugye nem. Ez viszont mar johetett volna osztonbol is akar. Lehetne takarozni hogy nem mert elterni a route-jatol.
Passzjatekunknak barcsak ez a finomrahangolas ( ami komoly munka ) lenne a fo celja, de nekunk sajnos meg sok problemank van az alapoknal is.
You know nothing Jon Snow.
Wolfe sehol. Akkor o most hol tart? Hol tart Westry? Murray es Mekari nem edzett, vagom. En nem banom ha a kovi 2 meccset meg tartalekosan lehozzuk, de aztan indulnak a csopmeccsek es a winter is coming!
RedFive

Wolfe sehol. Akkor o most hol tart? Hol tart Westry? Murray es Mekari nem edzett, vagom. En nem banom ha a kovi 2 meccset meg tartalekosan lehozzuk, de aztan indulnak a csopmeccsek es a winter is coming!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
gondolom ezért akartak wr-t csinálni lj-ből. egy kevésbé atletikus, de qb fejjel gondolkodó wr is aranyat érhet, mint edelman. lj ezzel a skillsettel elit wr lehetett volna. watkins ebben példul nagyon jó, ez hiányzik most a kc-ből.Ez inkabb Duverney es a kemia hianya. Futja a route-jat de latja hol van uresen, kellene es a legjobbak erzik. Neki 0:03-nal a videon egyenesen kellene futnia ha erezne hogy a vedoktol el van szakadva. Hiaba mas a route-ja nem kell rajta aggodnia, mert a QB latja megha o nem is fordul meg es ahogy megfordul tisztan kaphatta volna. De amikor megdobja es itt kellene mind a QB mind az elkaponak erezni hol tisztabb a helyzet. Es az a pont az ahova dobta. De LJ vegig latta a lukat es Duve amikor megfordult rogton kellett volna feldolgoznia ezt az infot es az nehez. Viszont elotte o is olvashatta volna a D-t, mert igy csak futotta a route-jat es kesz. A mozdulat azert bravuros volt.It’s STILL not being talked about enough how insane this throw/catch was. An inch or two over Kendrick’s hands.
Duvernay with a STUPID adjustment to this ball and the concentration/reflexes to reel it in. Play of the year so far.
ebből a szögből mehetnének az ismétlések. élőben is elképesztő td volt, de innen még hihetetlenebb. mondjuk nem tudom, hogy megdicsérjük ezért a dobómozdulatért lamart vagy leszidjuk. mi “a protokoll” ilyenkor, mit kell nézzen a qb? én feltételezem, hogy inkább a védők helyezkedésére koncentrál és bedobja az üres területre, ahol még duv elkaphatja. azért td-t dobni a red zoneban úgy, hogy nem igazán nyeli be a védelem a játékot, az egyik legnehezebb dolog.
gedam
Amugy a jatekosok egyeni adjust-ja lehetne jobb. A fal feladata kiosztva es egyszeru, a F7 blitz lehetosegei mind kiosztva ( es itt nem tetszik Duve nem fordul meg hamarabb es nem tudom miert mert o a HWR es aggodnia ne kelljen mar hogy lefut egy LB-t emellett). Persze GR nem aggodott ha egy all in-t mond a D, mert azt LJ kezen allva megoldotta volna. A masik Freeman aki olvasta a blitz-et es miutan nem jott neki egyszeruen a G-T kozott a LB-t kellett volna konfliktusba raknia, mert o igy nem aggodott Freeman miatt mert odaertek volna ra ha o kapja es igy nagyobb gondot okoz(hat)ott.
no
Ez inkabb Duverney es a kemia hianya. Futja a route-jat de latja hol van uresen, kellene es a legjobbak erzik. Neki 0:03-nal a videon egyenesen kellene futnia ha erezne hogy a vedoktol el van szakadva. Hiaba mas a route-ja nem kell rajta aggodnia, mert a QB latja megha o nem is fordul meg es ahogy megfordul tisztan kaphatta volna. De amikor megdobja es itt kellene mind a QB mind az elkaponak erezni hol tisztabb a helyzet. Es az a pont az ahova dobta. De LJ vegig latta a lukat es Duve amikor megfordult rogton kellett volna feldolgoznia ezt az infot es az nehez. Viszont elotte o is olvashatta volna a D-t, mert igy csak futotta a route-jat es kesz. A mozdulat azert bravuros volt.It’s STILL not being talked about enough how insane this throw/catch was. An inch or two over Kendrick’s hands.
gedam
valahol lehet fogadni, hogy egy játékosra taunting zászlót fognak dobni? mer amikor bell first downt ér el szokásához híven kinyujtja a karját és lepottyantja a bogyót. egyszer a környékén lesz az ellen tuti rádobják a sárgát.Nem szoktak ilyenre zászlót dobni , de a Steelers ellen fogadhatsz rá nyugodtan, nagyon szeretnek nekik eszméletlen kamu zászlókat dobni , ott van rá a legnagyobb esélyed. 😉
gedam
It’s STILL not being talked about enough how insane this throw/catch was. An inch or two over Kendrick’s hands.
Szerkesztette: gedam
A csapatok tudasa erossege es gyengesege nem a fo tenyezo lesz. Egyszeruen a matek fog gyozni.Kedves, de engem őszintén meglepne, ha ez a Steelers versenyben lenne decemberben a PO-ért. A többiekről nem tudok nyilatkozni, mert annyira hektikusak, de szerintem a Cinci se lesz PO-s.egy csapattól fázok még, akik szép egyenletesen fejlődnek és nincsenek nagy, idény közben megoldhatatlan gondjaik, az a pats.Bengals? Browns?
gedam
mindkettő olyan területen jó amiben sebezhetőek vagyunk (Bengals a passzjátékban 1 perc alatt képes ledolgozni az előnyt amit felépítünk ... HA egyáltalán fel tudjuk építeni, Browns -nál meg Chubb és a Ravens misstackle gyár)
ps: amúgy látva a csoportokat, van oly szcenárió, hogy mind a 4 csapat bejut a Northból a rájátszásba? 😊
Snagal
Klaci79
Egyszeruen a sors szeszelye miatt a 4 csapat aki a hasat mutatja 2 csoportban van es raadasul egymassal jatszanak. A West-North ahol mind a 8 csapatnak van eselye igy ertelemszeruenis egymassal jatszik. A Titans es a Bills is kiemelkedik toluk, de ilyen szempontbol mindegy is. Jatszanak 3-4 kotelezo gyozelemnek tekintheto csapatokkal ( tudom barmi lehet, de ok tenyleg a hasukat mutatjak ) es 4-5 olyannal akik a PO-ert mennek. Itt is ha kiemelem a Bills-Titans parost akkor meg jobb naluk a helyzet. Pl a Pats jatszik 3 kotelezot es 5 PO csatat, de abbol 3 a Bills es a Titans ellen van. Hiaba kap ki nem erositi a rivalisat csak a csoportert de nem a PO-ert. Ellenben a West-North csapatai 1-2 kotelezo es 7-8 egymas elleni. Ezek elleni barmelyik vereseg nemcsak hogy vereseg de egyben nagy segitseg a gyoztesnek. Tipikus 6pontos meccsek. A negy egy csoportbol nehezen fog osszejonni ha alapnak vesszuk hogy ez a 12 egyforma erot kepvisel. Ha innen kiemelkedik majd egy vagy ketto akkor az foleg fog kedvezni a Pats-Colts kettosnek.
Most lesz egy Pats-Browns ami PO szempontbol orult fontos lesz. De a Colts ellenin eldolhet nekik a PO es ezert ez kulcs lesz ennek a ket csapatnak. A West-North szempontbol ez a ket ( es fel ) meccs donto lesz Pats-Browns es a Pats-Colts ( +Colts-Raiders de addigra eldolhet konnyen )
Koran van meg szamolgatni, de sosem unalmas. 😊
Eddig szerintem nem játszott rosszul. 😊 Egy játékban nálam van, és csak azért kérdeztem, mert nem világos, miért nincs még IR-en, ha komolyan megsérült. De hát ha hamarabb visszatérhet...nem tudom en csak ezt elfogadtam hogy a PO-ra igy visszaterhet. 😊A fal es ott amikor Mekari (??!!!??) visszajon akkor remelem visszaterunk vele egy elfogadhato szintre. Bate elkapasa itt lejjebb a videon szepen latszik a problema.Mekarival most mi a helyzet? Múltkor 6-8 hetet írtatok rá, de IR-re még sem került. Vagy még se olyan komoly a sérülése?
no
Nandito
Azert Mekari csak Phillips-hez kepest fantasztikus upgrade.
no
Köszi azért! 😊
Music City Miracle
Kedves, de engem őszintén meglepne, ha ez a Steelers versenyben lenne decemberben a PO-ért. A többiekről nem tudok nyilatkozni, mert annyira hektikusak, de szerintem a Cinci se lesz PO-s.egy csapattól fázok még, akik szép egyenletesen fejlődnek és nincsenek nagy, idény közben megoldhatatlan gondjaik, az a pats.Bengals? Browns?
gedam
mindkettő olyan területen jó amiben sebezhetőek vagyunk (Bengals a passzjátékban 1 perc alatt képes ledolgozni az előnyt amit felépítünk ... HA egyáltalán fel tudjuk építeni, Browns -nál meg Chubb és a Ravens misstackle gyár)
ps: amúgy látva a csoportokat, van oly szcenárió, hogy mind a 4 csapat bejut a Northból a rájátszásba? 😊
Snagal
Érhetne minket már egy kis meglepetés is valakitől, ennyi sérülés után. 😊mit mondjak, Mekarinak elhiszem hogy fog meg jatszani iden. De jojjon JJ es csapjon az asztalra.Jawuan James-hez is visszatérhet , ő Mekari-hoz képest Upgrade.nem tudom en csak ezt elfogadtam hogy a PO-ra igy visszaterhet. 😊A fal es ott amikor Mekari (??!!!??) visszajon akkor remelem visszaterunk vele egy elfogadhato szintre. Bate elkapasa itt lejjebb a videon szepen latszik a problema.Mekarival most mi a helyzet? Múltkor 6-8 hetet írtatok rá, de IR-re még sem került. Vagy még se olyan komoly a sérülése?
no
Nandito
no
KeyG
no
mit mondjak, Mekarinak elhiszem hogy fog meg jatszani iden. De jojjon JJ es csapjon az asztalra.Jawuan James-hez is visszatérhet , ő Mekari-hoz képest Upgrade.nem tudom en csak ezt elfogadtam hogy a PO-ra igy visszaterhet. 😊A fal es ott amikor Mekari (??!!!??) visszajon akkor remelem visszaterunk vele egy elfogadhato szintre. Bate elkapasa itt lejjebb a videon szepen latszik a problema.Mekarival most mi a helyzet? Múltkor 6-8 hetet írtatok rá, de IR-re még sem került. Vagy még se olyan komoly a sérülése?
no
Nandito
no
KeyG
Jawuan James-hez is visszatérhet , ő Mekari-hoz képest Upgrade.nem tudom en csak ezt elfogadtam hogy a PO-ra igy visszaterhet. 😊A fal es ott amikor Mekari (??!!!??) visszajon akkor remelem visszaterunk vele egy elfogadhato szintre. Bate elkapasa itt lejjebb a videon szepen latszik a problema.Mekarival most mi a helyzet? Múltkor 6-8 hetet írtatok rá, de IR-re még sem került. Vagy még se olyan komoly a sérülése?
no
Nandito
no
nem tudom en csak ezt elfogadtam hogy a PO-ra igy visszaterhet. 😊A fal es ott amikor Mekari (??!!!??) visszajon akkor remelem visszaterunk vele egy elfogadhato szintre. Bate elkapasa itt lejjebb a videon szepen latszik a problema.Mekarival most mi a helyzet? Múltkor 6-8 hetet írtatok rá, de IR-re még sem került. Vagy még se olyan komoly a sérülése?
no
Nandito
ezt már nekem el sem kell mondanod.nyilván egyébként mindenkit az érdekel, hogy nyerhetünk-e ezzel a kerettel sb-t? erre a válasz egyértelmű nem, mert egyes csapatrészek teljesítményének plafonja annyira alacsonyan van, ha azt jól kihasználja az ellenfél, akkor akárhogy lamarkodik lamar, kevés lesz. egyetlen dologban reményykedem: ez az afc színvonalban annyit esett, hogy még így is odaérhetünk. a titans és a bills tűnik a legkomplettebb csapatoknak, de a titansnél kiesett henry, a bills meg képes brainfartokra. a többi csapatnál identitáskeresgélés zajlik vagy nagyon egydimenziós a játék. 2019 egy elszalasztott lehetőség volt, 2020 túlteljesítés és az idei évet is sajnálni fogom, ha nem húzzuk be, mert egy egészséges gárdával kiemelkedtünk volna a jelenlegi afc-ből.Elmondom neked hogy amíg Lamar Jackson itt van, soha a büdös életben nem leszünk sb-ben de még konf döntőig se fogunk soha eljutni vele.. Jön a rájátszás és elsö körben kiesűnk ahogy eddig, vagy szerencsével egy kört megyünk. Jövőre itt lesz egy 50 milliós szerződés-el játszó Jackson, erősíteni nem tudunk,úgyhogy jövőre gyengébb lesz a roster. Szép és jó hogy az alapszakaszban jól játszik,de bizonyitson a rájátszásban. Mert eddig 12, 3,20 pont baromi gyenge .
gedam
Norbi180
én a bengalst is és a brownst is egydimenziósnak tartom. browns o a futótandemen múlik, a bengals OL meg hasonlóan gyenge, mint a miénk: menekülő screen passzokra és chase 50-50-es labdákra nem lehet hosszútávon építeni. a futás ellen a védelmük kaka. ők akkor lesznek veszélyesek, ha felboostolják az OL-t. nekik ezek a megoldhatatlan nagy gondjaik idén. a mieinket tudjuk. nyilvàn, ha lamart kivesszük a csapatból mi leszünk a north alján.egy csapattól fázok még, akik szép egyenletesen fejlődnek és nincsenek nagy, idény közben megoldhatatlan gondjaik, az a pats.Bengals? Browns?
gedam
Snagal
Szerkesztette: gedam
nyilván egyébként mindenkit az érdekel, hogy nyerhetünk-e ezzel a kerettel sb-t? erre a válasz egyértelmű nem, mert egyes csapatrészek teljesítményének plafonja annyira alacsonyan van, ha azt jól kihasználja az ellenfél, akkor akárhogy lamarkodik lamar, kevés lesz. egyetlen dologban reményykedem: ez az afc színvonalban annyit esett, hogy még így is odaérhetünk. a titans és a bills tűnik a legkomplettebb csapatoknak, de a titansnél kiesett henry, a bills meg képes brainfartokra. a többi csapatnál identitáskeresgélés zajlik vagy nagyon egydimenziós a játék. 2019 egy elszalasztott lehetőség volt, 2020 túlteljesítés és az idei évet is sajnálni fogom, ha nem húzzuk be, mert egy egészséges gárdával kiemelkedtünk volna a jelenlegi afc-ből.Elmondom neked hogy amíg Lamar Jackson itt van, soha a büdös életben nem leszünk sb-ben de még konf döntőig se fogunk soha eljutni vele.. Jön a rájátszás és elsö körben kiesűnk ahogy eddig, vagy szerencsével egy kört megyünk. Jövőre itt lesz egy 50 milliós szerződés-el játszó Jackson, erősíteni nem tudunk,úgyhogy jövőre gyengébb lesz a roster. Szép és jó hogy az alapszakaszban jól játszik,de bizonyitson a rájátszásban. Mert eddig 12, 3,20 pont baromi gyenge .
gedam
szerintem ahhoz DB fronton kéne valaki aki javulást hoz (vagy a passrushban, végülis mindegy), akkor talán lenne olyan védelem amivel az offense is le tudja hozni a meccset.nyilván egyébként mindenkit az érdekel, hogy nyerhetünk-e ezzel a kerettel sb-t? erre a válasz egyértelmű nem, mert egyes csapatrészek teljesítményének plafonja annyira alacsonyan van, ha azt jól kihasználja az ellenfél, akkor akárhogy lamarkodik lamar, kevés lesz. egyetlen dologban reményykedem: ez az afc színvonalban annyit esett, hogy még így is odaérhetünk. a titans és a bills tűnik a legkomplettebb csapatoknak, de a titansnél kiesett henry, a bills meg képes brainfartokra. a többi csapatnál identitáskeresgélés zajlik vagy nagyon egydimenziós a játék. 2019 egy elszalasztott lehetőség volt, 2020 túlteljesítés és az idei évet is sajnálni fogom, ha nem húzzuk be, mert egy egészséges gárdával kiemelkedtünk volna a jelenlegi afc-ből.sztem ez kurva nehez kerdes, mert nyilvan nem sb contender a csapat, ahogy a playoffba juto csapatok 80% szinten nem az. viszont mindig lehet egy csapatnak egy nagy runja ,amikor minden osszejon, igy nyilvan mindenki meg akarja porgetni a rulett keretet. Tankolni meg nyilvan nem fog a Ravens. Nem hiszem h SB-be jutnak, de mindenkepp jot tenne a moralnak, hogyha legalabb egy afc donto osszejonne.
gedam
Morfil
A bye week, a trade deadline -nal érkező erősítés, vagy 1-1 nagy vereség szokták a potens csapatokat "feléleszteni" hogy aztán mindenkit megb*sszanak. Nálunk ez nem történt meg pedig két katalizátor esemény megvolt 😀
Nekem csak ez volt a csalódottságom oka a Vikings ellen.
egy csapattól fázok még, akik szép egyenletesen fejlődnek és nincsenek nagy, idény közben megoldhatatlan gondjaik, az a pats.Bengals? Browns?
gedam
nyilván egyébként mindenkit az érdekel, hogy nyerhetünk-e ezzel a kerettel sb-t? erre a válasz egyértelmű nem, mert egyes csapatrészek teljesítményének plafonja annyira alacsonyan van, ha azt jól kihasználja az ellenfél, akkor akárhogy lamarkodik lamar, kevés lesz. egyetlen dologban reményykedem: ez az afc színvonalban annyit esett, hogy még így is odaérhetünk. a titans és a bills tűnik a legkomplettebb csapatoknak, de a titansnél kiesett henry, a bills meg képes brainfartokra. a többi csapatnál identitáskeresgélés zajlik vagy nagyon egydimenziós a játék. 2019 egy elszalasztott lehetőség volt, 2020 túlteljesítés és az idei évet is sajnálni fogom, ha nem húzzuk be, mert egy egészséges gárdával kiemelkedtünk volna a jelenlegi afc-ből.sztem ez kurva nehez kerdes, mert nyilvan nem sb contender a csapat, ahogy a playoffba juto csapatok 80% szinten nem az. viszont mindig lehet egy csapatnak egy nagy runja ,amikor minden osszejon, igy nyilvan mindenki meg akarja porgetni a rulett keretet. Tankolni meg nyilvan nem fog a Ravens. Nem hiszem h SB-be jutnak, de mindenkepp jot tenne a moralnak, hogyha legalabb egy afc donto osszejonne.
gedam
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead