Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
gedam 6 506

a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
és te fándzsó miért nem térdeltél 8 másodperccel a vége előtt?
több mint 4 éve
gedam 6 506
A passz drog, ertem?

Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.

Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Screenshot-2021-10-04-11-53-56-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-08-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-14-1
RedFive
4000 passzolt és 1000 futott yard a minimum elvárás.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A passz drog, ertem?

Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.

Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Screenshot-2021-10-04-11-53-56-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-08-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-14-1

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 082
Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.

Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.

Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
Morfil
Jackson passzjátéka rendben van szerintem ezt ha eddig nem az elmúlt két meccsen bizonyította. most a liga egyik legjobb védelme ellen. Drafton nem egyszer nem kétszer megmutattuk, hogy tudunk alsóbb körökből is építkezni a jelenlegi keretben példának okának Clark és Elliott 6. körösök voltak. Williams és Madubuike 3. körösök. Amit igazán nehéz kifogni első körben az a jó CB. Pass Rusher is van alsóbb körökben de Oweh-t eddig látva nem lehetett kihagyni. (Houston 3. körös volt)

Szeretném ha a cap tendencia 2/3 O és 1/3 D irányba mozdulna el, mert ezt a csapatot Jackson-ra kell építeni.
Nem érdekelnek mások véleményei , hogy nem pocket QB csak egy RB , nem lehet vele nyerni. Ez badarság.
Vele masszívan Playoff esélyes a csapat minden évben, lehet vele nyerni.

Queen eddig bust , pedig én szerettem a választást anno. ILB első körös picket 10 évig nem szeretnék látni húzni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.

Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.

Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Ha a sajat 42esedrol dobsz az endzone kozepeig, akarhogy szamolom az 63 yard a levegoben. Not bad... az AFC north legpasszorientaltabb iranyitojatol. 😂

youtu.be/NKB5LDe7OwQ

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Rekordbeállítás pipa.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Az uccso 3 masodperc es az 5 yardos futas. ☺  youtu.be/9eSGTFHsVvI

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Meg egy virtuoz elkapo kene (Bateman?) mert igyekvo es jo iparosokbol szerencsere mar megvagyunk. Orom latni hogy ha kell Proshe, Duvernay is helytall. Es Watkins nekem eddig kellemes csalodas. Elore en egy totyakosseggu veterannak gondoltam, de van meg a tankjaban.

több mint 4 éve
Rekordbeállítás pipa.
KeyG
Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
Norbi180
Dominic Toretto: It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Lamar Jackson elött megemelem a kalapom , egy elit védelem ellen paszolt 316 yardot, ugy hogy szép tejesitmény.
De várom már hogy ösze álljon a Brown, Andrews, Bateman támadó trió.
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Rekordbeállítás pipa.
KeyG
Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
több mint 4 éve
Most mar kiba jo lenne 6-1 -gyel pihenore menni

több mint 4 éve
Colts, Chargers, Bengals, bye

több mint 4 éve
Rekordbeállítás pipa.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ty'son Williams viszont nem fog jatszani ma.

több mint 4 éve
Nehany egyezes a ket foszereplot tekintve: Teddy es Lamar, mindketten a Louisville Cardinals iranyitoi voltak. Drafton mindketten az elso kor utolso, 32.helyen keltek el (4 ev kulonbseggel). Mindkettoert felcserelt a csapata hogy meg az elso korben valaszthassak ki.

több mint 4 éve

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Snagal
Igen. Kepes ra. Ketharmad/egyharmad futas/elkapas. Pont jol jonne meg egy jo kezu futo Williams melle. Ugy sejtem a Denveri secondaryt ismerve, hogy picit tobb passzt kell majd 5-10 koze kuldeni mint 10-20-30 yardra. Szet kell majd huzni a palyat, jobban mint valaha. Bizom egy jo gameplanben.

Bell eddigi karrierstatja:
Screenshot-2021-10-03-10-57-05-1

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
Hat akkor tessek:
Ravens activate practice squad RB Le'Veon Bell
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Na, akkor csak nem mondtam hülyeséget, hogy Bell az aktiválás felé közeledik😊
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 648 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hat akkor tessek:
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Na végre! 😃
több mint 4 éve
Hat akkor tessek:

Szerkesztette: RedFive