Baltimore Ravens
1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
— Sarah Ellison (@sgellison) October 4, 2021
2) Denver called 3 timeouts in last 36 sec, making a final run possible.
3) Ravens have every right to use every second to try to break a 44-year record.
4) If you don’t like it, stop it. https://t.co/HUDMKir28A
a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
és te fándzsó miért nem térdeltél 8 másodperccel a vége előtt?
A passz drog, ertem?4000 passzolt és 1000 futott yard a minimum elvárás.
Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.
Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.
RedFive
Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.
Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.Jackson passzjátéka rendben van szerintem ezt ha eddig nem az elmúlt két meccsen bizonyította. most a liga egyik legjobb védelme ellen. Drafton nem egyszer nem kétszer megmutattuk, hogy tudunk alsóbb körökből is építkezni a jelenlegi keretben példának okának Clark és Elliott 6. körösök voltak. Williams és Madubuike 3. körösök. Amit igazán nehéz kifogni első körben az a jó CB. Pass Rusher is van alsóbb körökben de Oweh-t eddig látva nem lehetett kihagyni. (Houston 3. körös volt)
Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.
Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
Morfil
Szeretném ha a cap tendencia 2/3 O és 1/3 D irányba mozdulna el, mert ezt a csapatot Jackson-ra kell építeni.
Nem érdekelnek mások véleményei , hogy nem pocket QB csak egy RB , nem lehet vele nyerni. Ez badarság.
Vele masszívan Playoff esélyes a csapat minden évben, lehet vele nyerni.
Queen eddig bust , pedig én szerettem a választást anno. ILB első körös picket 10 évig nem szeretnék látni húzni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.
Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
youtu.be/NKB5LDe7OwQ
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
🤙 @Primetime_jet. #BudLightCelly | @budlight pic.twitter.com/HDyeB4HidF
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 3, 2021
NFL history‼️ pic.twitter.com/P7BstGcjU0
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 4, 2021
Rekordbeállítás pipa.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG
#Broncos were not happy. But it’s #Ravens’ prerogative to keep streak alive. And at least Harbaugh admitted it. He wanted to keep streak going. #Denver7 https://t.co/OAcJyAZeZH
— Troy Renck (@TroyRenck) October 4, 2021
This is a different Ravens team. They haven't been able to bludgeon teams every week w/the run. Their OL, RB groups are unsettled.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 4, 2021
They need to find other ways to win. On Sunday in Denver, that recipe featured their defense and downfield passing game:https://t.co/XdInL8rLPE
Szerkesztette: RedFive
Dominic Toretto: It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.Rekordbeállítás pipa.Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
KeyG
Norbi180
We are just the Ravens!
De várom már hogy ösze álljon a Brown, Andrews, Bateman támadó trió.
Rekordbeállítás pipa.Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
KeyG
We are just the Ravens!
Igen. Kepes ra. Ketharmad/egyharmad futas/elkapas. Pont jol jonne meg egy jo kezu futo Williams melle. Ugy sejtem a Denveri secondaryt ismerve, hogy picit tobb passzt kell majd 5-10 koze kuldeni mint 10-20-30 yardra. Szet kell majd huzni a palyat, jobban mint valaha. Bizom egy jo gameplanben.Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) October 2, 2021
én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Snagal
Bell eddigi karrierstatja:
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) October 2, 2021
én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Hat akkor tessek:Na, akkor csak nem mondtam hülyeséget, hogy Bell az aktiválás felé közeledik😊
Ravens activate practice squad RB Le'Veon Bell
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Hat akkor tessek:Na végre! 😃
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Szerkesztette: RedFive