Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Ujabb beszabehu primetime meccs by Ravens. Fasznak vacillalni, a Ravens a jo dontes!! 😊A donteshozokat az csabitgatja, hogy Ravens = beszabehu primetime meccsek. Minden evben jo esellyel hozzuk az ev meccse kategorias infarktuskozeli "elmenyt" vagy galazast. Itt a Raiders, tavaly a Browns-os szapora, tavalyelott Rams-es simazas. A 8-0 as Pecc elleni W, etc, etc...Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint: www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
RedFive
empty taxi
gedam
empty taxi
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Mar nekem is beugrott.A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂fallal mi lesz? mert most jól működött. ideje lenne azon elgondolkodni, hogy stanley játszon a jobb oldalon, mert a sors így akarja.
Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
Ha Bateman is bejon, fasza oktoberunk lehet.
A Raiders elleni idegenbeli meccset mas fenybe helyezte mara a Steelert elleni meccsuk.
A Chiefs elleni meccsunk mas fenybe helyezi az o elso meccsuket a Browns ellen.
Ha kell fogcsikorgatva kuzdunk es meg negativ turnover stat mellett se adjuk fel.
Ezeket a hibakat ki kell kuszobolni es jok leszunk.
RedFive
gedam
Neki vajon menne-e?
A Notre Dame-ben is bal oldali volt, lehet-e balole jobb? 😬
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 508
A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂fallal mi lesz? mert most jól működött. ideje lenne azon elgondolkodni, hogy stanley játszon a jobb oldalon, mert a sors így akarja.
Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
A Raiders elleni idegenbeli meccset mas fenybe helyezte mara a Steelert elleni meccsuk.
Ha kell fogcsikorgatva kuzdunk es meg negativ turnover stat mellett se adjuk fel.
RedFive
több mint 4 éve
A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
több mint 4 éve
5 perccel az Oweh fumble előtt.Nálatok van a jövő QB-ja 😊
Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
RedFive
iktriad
iktriad
Nálunk csak egy RB. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
5 perccel az Oweh fumble előtt. Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
RedFive
iktriad
több mint 4 éve
gedam
6 508
Don't count us out. pic.twitter.com/XFgbw6iCIc
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 20, 2021
több mint 4 éve
Annak a 4 és 1-nek hatalmas lelki ereje lesz, mint annó a Seahawks ellen két éve ott FG helyett mentünk neki.Én onnantól éreztem azt, hogy a csapat más lett , hogy az löket volt nekik.
Én bízom abban , hogy ez segíteni fog , mert szükségünk van rá.
Azt mutattuk, hogy mi nyerni akarunk és nem másra bízni ezt.
Szerkesztette: KeyG
több mint 4 éve
Fuu gecc, volt am dráma... Ketszer majdnem árok lett, ahogy jottem belefel a meloba, szavak nincsenek. Megb*sztuk őket, yess!!!
több mint 4 éve
Emelem a kalapom a csapat felé,nem adták fel.Oweh lesz az új világsztár 2 éven belül, nem gondoltam volna, de hatalmas igazolás volt.Még mindig nem hiszem el hogy enyi sérültel meg tudtok verni öket.
több mint 4 éve
gedam
6 508
oweh, madikubiuei jó voltlamar jó volt, de istenbizony az első évében a red zoneban jobbakat dobált.
kiizzadtam a győzelmet.
több mint 4 éve
Minden jó ha a vége jó, nem tudom leírni szavakba amit érzek , nem adtuk fel mi ilyen csapat vagyunk.
több mint 4 éve
Nekem is ez ugrott be.Aztan meg az hogy ha W akkor hanyadikak leszunk a csoportban? 😄
több mint 4 éve
gedam
6 508
így belefér a 0-2
több mint 4 éve
Ez vicces mert a tavalyi Billsbe nagyjabol barki rutin frissites upgrade lett volna olyan gyengen muzsikaltak a futoik. Nem is biztak csak a draftra iden (meg a 7.korben se), de egy Breidat bezsakoltak es sztem a TC ben is hangsuly volt a futason. 110 korul futottak a Picc ellen ami szodaval mar elment volna ha Allan hozza a tavalyit.Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
Gondolom, motivált lenne a meccsen.
ulpianus
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
Seda26
Nalunk meg nemi tanulas utan lesz bevetheto, addig maradnak az uj szerzemenyu erofutok akik nem turelmes varom a rest futok hanem durrbelebumm adjak elo. Nnna ha mar lesz olyan egyseges a OL hogy felvetodik Bell 53ba emelese, akkor mar ujra igazan veszelyes Ravens futojatekrol beszelhetunk. Addig meg beerhetjuk 200y alatt.
több mint 4 éve
Murray egy N-S futonak hasznaljuk, Bell-nek inkabb kellene tudni a playbook-ot. Nincs csapat aki ne az elsokoroset jatszatta volna. Ezzel Bell is biztos tisztaban volt es valoszinuleg az elore megbeszelt "eselyet" nem kapta meg amit meg valoszinuleg a teljesitmenye indokolt KC-ben. Itt lehajtott fejjel dolgoznia es tanulnia kell, de o illik a legkevesbbe hozzank. A passzjatekban nagyon jo lenne, de arra nincs kesz az OL sem es Bell a legkisebb problemank ilyen szempontbol.
több mint 4 éve
Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ulpianus
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
több mint 4 éve
A donteshozokat az csabitgatja, hogy Ravens = beszabehu primetime meccsek. Minden evben jo esellyel hozzuk az ev meccse kategorias infarktuskozeli "elmenyt" vagy galazast. Itt a Raiders, tavaly a Browns-os szapora, tavalyelott Rams-es simazas. A 8-0 as Pecc elleni W, etc, etc...Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint: www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
RedFive
empty taxi
gedam
empty taxi
több mint 4 éve
Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint: www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
RedFive
empty taxi
gedam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
1millót kapott, annyiért nem volt jobb. Megajánlották neki ugyanazt idénre is.Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ulpianus
gedam
Az nem tetszett Bellnek, hogy egy újonc, hiába elsõ körös, elõtte van a sorban. Pedig CEH mind elkapásban mind a földön sokkal jobban játszott. És más futók is kaptak snapet, de CEH volt/van kiemelve más nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam
6 508
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ulpianus
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam
6 508
lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint: www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
RedFive
empty taxi
több mint 4 éve
Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint:
RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.Gondolom, motivált lenne a meccsen.

Állat vagyok, ami enni kér...