Baltimore Ravens
Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!Ez csak pénz kérdése 😊
Top five PFF grades from the Ravens' loss:
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) September 14, 2021
Calais Campbell (87.1)
Justin Houston (78.7)
Hollywood Brown (77.6)
Chris Westry (76.7)
Sammy Watkins (75.6)
Bottom five, from lowest to fifth lowest:
Tavon Young
Alejandro Villanueva
Malik Harrison
Tyre Phillips
Ronnie Stanley
RedFive
| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Top five PFF grades from the Ravens' loss:
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) September 14, 2021
Calais Campbell (87.1)
Justin Houston (78.7)
Hollywood Brown (77.6)
Chris Westry (76.7)
Sammy Watkins (75.6)
Bottom five, from lowest to fifth lowest:
Tavon Young
Alejandro Villanueva
Malik Harrison
Tyre Phillips
Ronnie Stanley
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
sztem a kc is lazábban áll ehhez a meccshez, mint eddig. a legjobb focijukat ellenünk játszották eddig mindig. de úgy általában igaz ez minden csapatra, nekünk nem sokszor adnak ajándékgyőzelmet. vhogy lamar ellen mindenki meg akarja mutatni.Fura de en nem tartok ettol.Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
A spread rank nezve hizelgo. ☺
RedFive
Norbi180
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺
Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
Fura de en nem tartok ettol.Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
A spread rank nezve hizelgo. ☺
RedFive
Norbi180
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺
Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
a ravens szívSteelers szív 😄ÁrnyékfociThis is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
— Pete Prisco (@PriscoCBS) September 14, 2021
ez így mi?
gedam
KeyG
steelwolf
Steelers szív 😄ÁrnyékfociThis is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
ez így mi?
gedam
KeyG
Everett es Westry kifejezetten jok voltak es tudom hogy meg nem allpro egyik se de minden allpronak volt elso, masodik, meg tharmadik meccse is amikor meg ugy volt vele mindenki hogy ammegottkiafaszom? Westrytol kivaltkepp sokat varok. Colos csavo, jo fordulekonysaggal es kurva gyors is a cornerek kozt a 4.4 es 40 yardosaval. A tabora is jo volt, szepen fejlodjon csak tovabb es jok leszunk.
1st Half
- 7 rushes, 64 yards, 1 TD
- 2 catches, 23 yards
2nd Half + OT
- 2 rushes, 1 yard
- 1 catch, 6 yards
ezt éreztem én. rb nélküli futócsapat.
Akibol aztan 2024 re talan lesz is vki... Ealy... Ja'Wuan... Egyikuk csak jobb lesz mar most a ps-bol.Irtó gyenge volt , jövőre húzhatunk OT-t elsőben.Franko hogy a futora kellett volna figyelnem de nekem Villa borzaszto blokkja tunt csak fel.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
Ha kozel csak fele olyan jol jatszan mint Regen nalunk Pitt nel akkor az mind a pass mind a futasnal nagy elorelepes lehetne nem?
gabor25
KeyG
Edwards or Dobbins are taking this 20+ yards. Sorry. Disgusting amount of cutback lane.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 15, 2021
No knock on Murray who was signed a few days prior.
Dobbins or Edwards are gashing LV here. Bad. That’s all. pic.twitter.com/qKWTS7HWPm
gedam
RedFive
KeyG
Utobbi meg szakadt achillessel is. 😒
Irtó gyenge volt , jövőre húzhatunk OT-t elsőben.Franko hogy a futora kellett volna figyelnem de nekem Villa borzaszto blokkja tunt csak fel.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
Ha kozel csak fele olyan jol jatszan mint Regen nalunk Pitt nel akkor az mind a pass mind a futasnal nagy elorelepes lehetne nem?
gabor25
KeyG
Edwards or Dobbins are taking this 20+ yards. Sorry. Disgusting amount of cutback lane.
Dobbins or Edwards are gashing LV here. Bad. That’s all. pic.twitter.com/qKWTS7HWPm
gedam
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Én örülnék neki a legjobban ha bejönne és remélem így is lesz , ha már motivált az félsiker.posztolt magáról, hogy nem kakaóscsiga diétán van, nekem ennyi elég:Lehet , de nem tudjuk az állapotát és irtó kevés volt idáig gyakorolni. Akkor akarják bevetni amikor már lesz hozzáadott értéke a játékhoz. Első meccs után azt mondom 5–6. heti meccs döntő lesz , valószínű 2-2 a mérleg akkor és a Colts Chargers is Playoffért megy.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
gabor25
KeyG
gedam
Addigra akarom látni Bellt felépítve.
KeyG
they motivate me by sayin I can’t pic.twitter.com/8AtyGKuzNa
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) September 7, 2021
gedam
We are just the Ravens!
Franko hogy a futora kellett volna figyelnem de nekem Villa borzaszto blokkja tunt csak fel.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
gabor25
KeyG
gedam
posztolt magáról, hogy nem kakaóscsiga diétán van, nekem ennyi elég:Lehet , de nem tudjuk az állapotát és irtó kevés volt idáig gyakorolni. Akkor akarják bevetni amikor már lesz hozzáadott értéke a játékhoz. Első meccs után azt mondom 5–6. heti meccs döntő lesz , valószínű 2-2 a mérleg akkor és a Colts Chargers is Playoffért megy.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
gabor25
KeyG
gedam
KeyG
they motivate me by sayin I can’t pic.twitter.com/8AtyGKuzNa
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) September 7, 2021
Szerkesztette: gedam
Lehet , de nem tudjuk az állapotát és irtó kevés volt idáig gyakorolni. Akkor akarják bevetni amikor már lesz hozzáadott értéke a játékhoz. Első meccs után azt mondom 5–6. heti meccs döntő lesz , valószínű 2-2 a mérleg akkor és a Colts Chargers is Playoffért megy.én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
gabor25
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
ÁrnyékfociThis is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
ez így mi?
gedam
We are just the Ravens!
én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
gabor25
KeyG
This is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
ez így mi?
Ravens worked out 4 DBs today per personnel notice: Buster Skrine, Grant Haley, Daryl Worley and Winston Rose.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 14, 2021
ravenswire.usatoday.com/2021/09/14/ravens-work-out-four-cornerbacks-including-buster-skrine/
Szerkesztette: RedFive
Tavon Young a liga legjob slot cornere volt ,csak sajnos a sok sérülés miatt most szarul játszik de ha rozsdát levakarja magáról, akkor elit lesz. Ha idén is megsérül akkor ki kell majd vágni .Nem is tudom ki hianyzott a legjobban tegnap.Nem konnyu valasztani de azt se hiszem hogy a kovetkezo evekben 5 ACL + 1 Achilles kombonal szebb trofeagyujtemenyt kitehet majd a falra tolunk a satan.
JK-Gus? tudtunk futni, de a 0 gyakorlas csokkentette a repertoart.
Boyle? De nelkule is eleg lett volna az O, ha a D jobb.
Wolfe? Nelkule is jok voltak a sracok es ami atjutott azt illett volna a LB-knek felvenni
LJ Fort? Hat a legjobb ILB-nk lett volna de a poszt szinte lenyegtelen. Ha Wallert kellene fognia valamelyiknek akkor talan Fort lenne, de ugye nem
Peters hianya lett a nyero, de JS is mar ha palyan lett volna akkor bizony Humphrey lett volna a megint felaldozva es Tavon Y pihenhetett volna a padon.
Persze elmeletben Zeusz vagy R Wagner hianyzott, de a falnal nem tudunk a hianyzokra mutogatni. Remelem Phillips fajdalommentesen lesz otthon egesz evben,
no
Peters, adja magat a valasz mert ha ilyen kozepszar bombazasokat megengedhet majd ellenunk barki int.feleleme nelkul, akkor pompas lesz mint tuske a korom ala. De legalabb Young egeszseges! Oh wait... EDC nalam elethosszig maradhatott volna GM, ha Tavon Youngot csereli a Pecchez ugy hogy meg a fel fizujat is allja... Wade-tol ugyanezt a szart ingye' jobban viseltem volna.
RedFive
Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?Bell meg csak a ps-ban edz es magolja a futosemat. Az lenne meg csudagyonyoru ha ilyen hosszu ideje edzes nelkuli agyutoltelekkent bevetve beleserulne nekem... Bar a Chiefs ellen csabito lehet a gondolat, vegtere is egy evig veluk edzett.
gabor25
Nem is tudom ki hianyzott a legjobban tegnap.Nem konnyu valasztani de azt se hiszem hogy a kovetkezo evekben 5 ACL + 1 Achilles kombonal szebb trofeagyujtemenyt kitehet majd a falra tolunk a satan.
JK-Gus? tudtunk futni, de a 0 gyakorlas csokkentette a repertoart.
Boyle? De nelkule is eleg lett volna az O, ha a D jobb.
Wolfe? Nelkule is jok voltak a sracok es ami atjutott azt illett volna a LB-knek felvenni
LJ Fort? Hat a legjobb ILB-nk lett volna de a poszt szinte lenyegtelen. Ha Wallert kellene fognia valamelyiknek akkor talan Fort lenne, de ugye nem
Peters hianya lett a nyero, de JS is mar ha palyan lett volna akkor bizony Humphrey lett volna a megint felaldozva es Tavon Y pihenhetett volna a padon.
Persze elmeletben Zeusz vagy R Wagner hianyzott, de a falnal nem tudunk a hianyzokra mutogatni. Remelem Phillips fajdalommentesen lesz otthon egesz evben,
no
Peters, adja magat a valasz mert ha ilyen kozepszar bombazasokat megengedhet majd ellenunk barki int.feleleme nelkul, akkor pompas lesz mint tuske a korom ala. De legalabb Young egeszseges! Oh wait... EDC nalam elethosszig maradhatott volna GM, ha Tavon Youngot csereli a Pecchez ugy hogy meg a fel fizujat is allja... Wade-tol ugyanezt a szart ingye' jobban viseltem volna.