Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!

RedFive
Ez csak pénz kérdése 😊

| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9
|

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506
Screenshot-2021-09-15-11-38-06-1

A spread rank nezve hizelgo. ☺
RedFive
Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
Norbi180
Fura de en nem tartok ettol.
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺

Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
sztem a kc is lazábban áll ehhez a meccshez, mint eddig. a legjobb focijukat ellenünk játszották eddig mindig. de úgy általában igaz ez minden csapatra, nekünk nem sokszor adnak ajándékgyőzelmet. vhogy lamar ellen mindenki meg akarja mutatni.
több mint 4 éve

RedFive
Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
Norbi180
Fura de en nem tartok ettol.
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺

Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506

ez így mi?
gedam
Árnyékfoci
KeyG
Steelers szív 😄
steelwolf
a ravens szív
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 651 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

ez így mi?
gedam
Árnyékfoci
KeyG
Steelers szív 😄
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740

RedFive
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Amugy meg annyit:

Everett es Westry kifejezetten jok voltak es tudom hogy meg nem allpro egyik se de minden allpronak volt elso, masodik, meg tharmadik meccse is amikor meg ugy volt vele mindenki hogy ammegottkiafaszom? Westrytol kivaltkepp sokat varok. Colos csavo, jo fordulekonysaggal es kurva gyors is a cornerek kozt a 4.4 es 40 yardosaval. A tabora is jo volt, szepen fejlodjon csak tovabb es jok leszunk.

több mint 4 éve
gedam 6 506
Ravens RB Ty'Son Williams' workload:

1st Half
- 7 rushes, 64 yards, 1 TD
- 2 catches, 23 yards

2nd Half + OT
- 2 rushes, 1 yard
- 1 catch, 6 yards

ezt éreztem én. rb nélküli futócsapat.
több mint 4 éve
Amugy tok szopoka hogy volt ket kulonbozo, de ket nagyszeru karakteru futonk JK es Gus es mar sose tudjuk meg mit villantottak volna iden.

több mint 4 éve
Bell lesz kezdo nalatok? Hogy Megy itt neki?

Ha kozel csak fele olyan jol jatszan mint Regen nalunk Pitt nel akkor az mind a pass mind a futasnal nagy elorelepes lehetne nem?
gabor25
Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
KeyG
én beraktam volna, ő ezeket azért érzésből megoldja:

gedam
Franko hogy a futora kellett volna figyelnem de nekem Villa borzaszto blokkja tunt csak fel.
RedFive
Irtó gyenge volt , jövőre húzhatunk OT-t elsőben.
KeyG
Akibol aztan 2024 re talan lesz is vki... Ealy... Ja'Wuan... Egyikuk csak jobb lesz mar most a ps-bol.

Utobbi meg szakadt achillessel is. 😒

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 082

Ha kozel csak fele olyan jol jatszan mint Regen nalunk Pitt nel akkor az mind a pass mind a futasnal nagy elorelepes lehetne nem?
gabor25
Szerintem igen, de leghamarabb a Lions ellen, én a KC ellen nem raknám be , bár az a meccs edzőmeccs jellegű lesz nagy zakóval. 😊
KeyG

gedam
Franko hogy a futora kellett volna figyelnem de nekem Villa borzaszto blokkja tunt csak fel.
RedFive
Irtó gyenge volt , jövőre húzhatunk OT-t elsőben.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

gabor25
KeyG

gedam
Lehet , de nem tudjuk az állapotát és irtó kevés volt idáig gyakorolni. Akkor akarják bevetni amikor már lesz hozzáadott értéke a játékhoz. Első meccs után azt mondom 5–6. heti meccs döntő lesz , valószínű 2-2 a mérleg akkor és a Colts Chargers is Playoffért megy.
Addigra akarom látni Bellt felépítve.
KeyG
posztolt magáról, hogy nem kakaóscsiga diétán van, nekem ennyi elég:

gedam
Én örülnék neki a legjobban ha bejönne és remélem így is lesz , ha már motivált az félsiker.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

gabor25
KeyG

gedam

több mint 4 éve
gedam 6 506

gabor25
KeyG

gedam
Lehet , de nem tudjuk az állapotát és irtó kevés volt idáig gyakorolni. Akkor akarják bevetni amikor már lesz hozzáadott értéke a játékhoz. Első meccs után azt mondom 5–6. heti meccs döntő lesz , valószínű 2-2 a mérleg akkor és a Colts Chargers is Playoffért megy.
KeyG
posztolt magáról, hogy nem kakaóscsiga diétán van, nekem ennyi elég:

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve

gabor25
KeyG

gedam

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

ez így mi?
gedam
Árnyékfoci

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 506

gabor25
KeyG
több mint 4 éve
gedam 6 506

ez így mi?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Azert csak figyelj. Van 4 szabad hely a rosteren... Cornerek a lathataron.

ravenswire.usatoday.com/2021/09/14/ravens-work-out-four-cornerbacks-including-buster-skrine/

több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Nem is tudom ki hianyzott a legjobban tegnap.
JK-Gus? tudtunk futni, de a 0 gyakorlas csokkentette a repertoart.
Boyle? De nelkule is eleg lett volna az O, ha a D jobb.
Wolfe? Nelkule is jok voltak a sracok es ami atjutott azt illett volna a LB-knek felvenni
LJ Fort? Hat a legjobb ILB-nk lett volna de a poszt szinte lenyegtelen. Ha Wallert kellene fognia valamelyiknek akkor talan Fort lenne, de ugye nem

Peters hianya lett a nyero, de JS is mar ha palyan lett volna akkor bizony Humphrey lett volna a megint felaldozva es Tavon Y pihenhetett volna a padon.

Persze elmeletben Zeusz vagy R Wagner hianyzott, de a falnal nem tudunk a hianyzokra mutogatni. Remelem Phillips fajdalommentesen lesz otthon egesz evben,
no
Nem konnyu valasztani de azt se hiszem hogy a kovetkezo evekben 5 ACL + 1 Achilles kombonal szebb trofeagyujtemenyt kitehet majd a falra tolunk a satan.

Peters, adja magat a valasz mert ha ilyen kozepszar bombazasokat megengedhet majd ellenunk barki int.feleleme nelkul, akkor pompas lesz mint tuske a korom ala. De legalabb Young egeszseges! Oh wait... EDC nalam elethosszig maradhatott volna GM, ha Tavon Youngot csereli a Pecchez ugy hogy meg a fel fizujat is allja... Wade-tol ugyanezt a szart ingye' jobban viseltem volna.
RedFive
Tavon Young a liga legjob slot cornere volt ,csak sajnos a sok sérülés miatt most szarul játszik de ha rozsdát levakarja magáról, akkor elit lesz. Ha idén is megsérül akkor ki kell majd vágni .
több mint 4 éve

gabor25
Bell meg csak a ps-ban edz es magolja a futosemat. Az lenne meg csudagyonyoru ha ilyen hosszu ideje edzes nelkuli agyutoltelekkent bevetve beleserulne nekem... Bar a Chiefs ellen csabito lehet a gondolat, vegtere is egy evig veluk edzett.

több mint 4 éve
Nem is tudom ki hianyzott a legjobban tegnap.
JK-Gus? tudtunk futni, de a 0 gyakorlas csokkentette a repertoart.
Boyle? De nelkule is eleg lett volna az O, ha a D jobb.
Wolfe? Nelkule is jok voltak a sracok es ami atjutott azt illett volna a LB-knek felvenni
LJ Fort? Hat a legjobb ILB-nk lett volna de a poszt szinte lenyegtelen. Ha Wallert kellene fognia valamelyiknek akkor talan Fort lenne, de ugye nem

Peters hianya lett a nyero, de JS is mar ha palyan lett volna akkor bizony Humphrey lett volna a megint felaldozva es Tavon Y pihenhetett volna a padon.

Persze elmeletben Zeusz vagy R Wagner hianyzott, de a falnal nem tudunk a hianyzokra mutogatni. Remelem Phillips fajdalommentesen lesz otthon egesz evben,
no
Nem konnyu valasztani de azt se hiszem hogy a kovetkezo evekben 5 ACL + 1 Achilles kombonal szebb trofeagyujtemenyt kitehet majd a falra tolunk a satan.

Peters, adja magat a valasz mert ha ilyen kozepszar bombazasokat megengedhet majd ellenunk barki int.feleleme nelkul, akkor pompas lesz mint tuske a korom ala. De legalabb Young egeszseges! Oh wait... EDC nalam elethosszig maradhatott volna GM, ha Tavon Youngot csereli a Pecchez ugy hogy meg a fel fizujat is allja... Wade-tol ugyanezt a szart ingye' jobban viseltem volna.