Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
6 506
Hát egyelőre nem vagyok bolodg, inkább szkeptikus, de megvárom a szeptembert az "én megmondtam"-al 😊rashod=breshad?
WR helyett OT és akkor most sokkal pozitívabban állnék.
Nekem ez a Batman nem igazán volt szimpatikus meg bennem van az Ravenses WR bust tradíció miatti ellenérzés.
De remélem rám cáfol mindkettő.
(ps: annyi pozitívum, hogy végre nem alulméretezett embereket hoztunk... )
Snagal
több mint 4 éve
Beköszönő post:Üdv nálunk, jó a neved 😊
Nekem nagyon tetszik eddig. Batemen no-brainer volt szerintem, Oweh már megkérdőjelezhető, úgyhogy Ojulari is bent volt. 3. körben milyen OL prospectek lehetnek bent (Dickersonra és Humphreyra csekély az esély) ? Hainsey tud(hat)na center is játszani.
hamsterdealer
3. körre sztem kifejezetten jó C nem marad, de guardok még talán (én Clevelandet és Greent kevelem), tackle-nél nehéz megmondani...
Ez a Leatherwood pick elég fejvakarós volt nekem, talán a legnagyobb WTF pick, ez meg Etienne. (Turner csak (apró) reach... de ő underrated volt draftboardokon)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Papírforma pickek - óvatosan bizakodó vagyok.Bateman-nek kifejezetten örülök, a legjobb WR a maradékból és hozzánk a legjobb fit, sokkal jobb mint ha (a már kimenő) Toneyt vagy Rondale-t hoztuk volna..
Ha ilyen elusive WR kell, lehet a 4-5. körből is (Jaelon Darden pl)
Oweh - hát ő nagy kérdőjel... és általában az ilyen típusú emberektől fázok kicsit, dehát kellett az Edge. Nagyon sok jobb helyre nem kerülhetett volna sztem / szóval ha mi nem tudjuk kihozni belőle a vadállatot... akkor kb mindegy neki.
Sok újat gondolom nem mondtam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hát egyelőre nem vagyok bolodg, inkább szkeptikus, de megvárom a szeptembert az "én megmondtam"-al 😊WR helyett OT és akkor most sokkal pozitívabban állnék.
Nekem ez a Batman nem igazán volt szimpatikus meg bennem van az Ravenses WR bust tradíció miatti ellenérzés.
De remélem rám cáfol mindkettő.
(ps: annyi pozitívum, hogy végre nem alulméretezett embereket hoztunk... )
több mint 4 éve
Beköszönő post:Nekem nagyon tetszik eddig. Batemen no-brainer volt szerintem, Oweh már megkérdőjelezhető, úgyhogy Ojulari is bent volt. 3. körben milyen OL prospectek lehetnek bent (Dickersonra és Humphreyra csekély az esély) ? Hainsey tud(hat)na center is játszani.
több mint 4 éve
gedam
6 506
mondjuk így hogy kihúzta a steelers najeet érthető pick, szerintem elsősorban miatta és a titans meccsek okán húztuk, meg egyébként is kellett.rámentetek a testi adottságokra, Oweh a legjobb Relative Athletic Score-ral rendelkező ED az idei classbannem nagyon vagyok képben, ez az oweh hogy keveredett ide? most olvasom, hogy 18-ig kosarazott, 7 karrierzsákja van összesen 1,5 szezont focizott. ez így első kör?Most jon a 21.huzas.Mindensetre erdekes.
Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
A Ravensnek meg bent van:
Ojulari, Paye, Moehrig, Barmore, Owusu- Kamoroah, Farley etc. OL- Jenkins, Mayfield, Dickerson, Darrisaw, WRs Bateman, Marshall.
Mar tuti jut is marad is...
RedFive
Rashod Bateman WR
Jason Oweh DE
Az uj passzsiettetonk gyorsabban le tudja futni a 40 yardost mint az elkaponk. Bar az se lassu. Oke. Epitkezzunk.
Van meg 7 cetlink.
Csereljunk fel 2.korbe es O#falembert akarok, kerul amibe kerul. LT mar nem annyira jon ossze de C-t meg hozhatunk. Dickerson, Humphrey, Myers?
Talan Villanyula erkezese miatt hagytuk ki Jenkins?
Hat egy uj magas wr unk mar van.
Hatha hasznaljuk ia majd. 😊
RedFive
gedam
empty taxi
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Hat akkor fozunk abbol amink van. Ebbol a 7bol mar mindenhova huzni fognak. Lesz kozte fasza pick is.DeCosta said that he's most likely not willing to spend the draft capital to move into the second round tomorrow. "We feel really good about where we are as a team and what our choices will be, so we'll probably wait."Most jon a 21.huzas.Mindensetre erdekes.
Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
Ojulari, Paye, Moehrig, Barmore, Owusu- Kamoroah, Farley etc. OL- Jenkins, Mayfield, Dickerson, Darrisaw, WRs Bateman, Marshall.
RedFive
Rashod Bateman WR
Jason Oweh DE
Az uj passzsiettetonk gyorsabban le tudja futni a 40 yardost mint az elkaponk. Bar az se lassu. Oke. Epitkezzunk.
Van meg 7 cetlink.
Csereljunk fel 2.korbe es O#falembert akarok, kerul amibe kerul. LT mar nem annyira jon ossze de C-t meg hozhatunk. Dickerson, Humphrey, Myers?
Talan Villanyula erkezese miatt hagytuk ki Jenkinst?
RedFive
nem fogunk feltradelni, jön villa
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Azt sem tudom ki ez az Oweh.Kb a 6.edge a sorban.
KeyG
De ne pofazzunk a 14.et is kihuzta vki. 😅 mondtam, tartom. Raert volna meg edge-et huznunk. Csereltunk volna hatra a 2.korbe es meg mindig ott lett volna Dickerson
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
rámentetek a testi adottságokra, Oweh a legjobb Relative Athletic Score-ral rendelkező ED az idei classbannem nagyon vagyok képben, ez az oweh hogy keveredett ide? most olvasom, hogy 18-ig kosarazott, 7 karrierzsákja van összesen 1,5 szezont focizott. ez így első kör?Most jon a 21.huzas.Mindensetre erdekes.
Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
RedFive
Rashod Bateman WR
Jason Oweh DE
Van meg 7 cetlink.
Talan Villanyula erkezese miatt hagytuk ki Jenkins?
RedFive
gedam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
gedam
6 506
DeCosta said that he's most likely not willing to spend the draft capital to move into the second round tomorrow. "We feel really good about where we are as a team and what our choices will be, so we'll probably wait."Most jon a 21.huzas.Mindensetre erdekes.
Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
RedFive
Rashod Bateman WR
Jason Oweh DE
Van meg 7 cetlink.
RedFive
nem fogunk feltradelni, jön villa
több mint 4 éve
Botrányos draft ismét,én el is engedtem, Costa borzalmasan draftol, igazoltunk egy drop kirányt, aki ráadásul hisztis is ,képes volt kiülni a szezont, mert átáltak futásra,és kevesebb labdát kapott. Meg hoztunk egy projekt DE, amikor ott van Jenkis de nem, basza meg de ideges vagyok,
több mint 4 éve
Most jon a 21.huzas.Mindensetre erdekes.
Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
RedFive
Rashod Bateman WR
Jason Oweh DE
Van meg 7 cetlink.
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Azt sem tudom ki ez az Oweh.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Most jon a 21.huzas.Es meg bent van:
Eddig erdekesen alakul.
több mint 4 éve
GM EDC friss videoban azert gyorsan kinyilatkoztatta, hogy az idei drafton az elso az O# fal, az EDGE rusher es az Elkapo poszt.Én is a D miatt szerettem a Ravens-be, de a D szerepét a szabályok is csökkentik. Jó O nélkül ma már nem lehet hasítani. És ha már jó O , akkor Run Offense.😁Az első két választásból mindenképp ki kell húzni az akkor elérhető számunkra legjobban tetsző IOL-t. Ha ez nincs meg , nagyon ideges leszek éjszaka. ( RT érkezését FA-ról várom )tudom túl oldschool vagyok de én azért szomorú lennék ha akármilyen pöpec kis offensünk lenne de mellette a védelmen át mennek mint
Ez az alap, ha ez nincs meg nálam bukta a draft.
KeyGa szaronkés a vajon...
persze egy super bowl azért segítene feldolgozni ezt a törést 😀
Snagal
KeyG
A 9 cetlibol az elso 4-et 5-ot aligha kolti masra. (Utobbi gondolat tolem)
több mint 4 éve
Én is a D miatt szerettem a Ravens-be, de a D szerepét a szabályok is csökkentik. Jó O nélkül ma már nem lehet hasítani. És ha már jó O , akkor Run Offense.😁Az első két választásból mindenképp ki kell húzni az akkor elérhető számunkra legjobban tetsző IOL-t. Ha ez nincs meg , nagyon ideges leszek éjszaka. ( RT érkezését FA-ról várom )tudom túl oldschool vagyok de én azért szomorú lennék ha akármilyen pöpec kis offensünk lenne de mellette a védelmen át mennek mint
KeyGa szaronkés a vajon...
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Hat itt a celegyenesben beirom: nekem elso korben Dickerson/Toney vagy Jenkins/Toney vagy Phillips/Toney johet 😄 C, OL, RT, vagy EDGE elerheto legjobb johet Toney melle 😂 a Safety a Cornerback raer hatrebb is. 'Kadar Toni' for president! 😌
több mint 4 éve
Az első két választásból mindenképp ki kell húzni az akkor elérhető számunkra legjobban tetsző IOL-t. Ha ez nincs meg , nagyon ideges leszek éjszaka. ( RT érkezését FA-ról várom )tudom túl oldschool vagyok de én azért szomorú lennék ha akármilyen pöpec kis offensünk lenne de mellette a védelmen át mennek mint
KeyG
több mint 4 éve
A draft utan lesz(nek?) szerzodtetve meg vateran(ok?) ugyhogy mindenki szamoljon el haromig mielott kukazna a draftot az elso reakciojaban. Ha meg egy amugy vallalhato vagy remek draftot latunk majd, akkor is csigaver. Amire kivancsi leszek hogy a "vedjuk meg Lamart es adjunk neki meg fegyvereket" dolog sikerul egyben vagy csak reszben. Utobbira veteran mar valoszinutlen. Ennyit arrol hogy nem jutottam messzire a Julio Jones hollo lesz valoszinusegszamitasban. Akkor pedig a draftrol lesz probalkozas.
több mint 4 éve
Az első két választásból mindenképp ki kell húzni az akkor elérhető számunkra legjobban tetsző IOL-t. Ha ez nincs meg , nagyon ideges leszek éjszaka. ( RT érkezését FA-ról várom ) Ez az alap, ha ez nincs meg nálam bukta a draft.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
En egy nagyon konzervativat mondok (aminek orulnek) : Elso ket pick legyen OL. Ha mast nem az egyikkel csereljunk hatra es esetleg C.Kitepnem a hajam ha Rb, vagy Wr jonne, pedig kepesek vagyunk ra.
Rendbe kell hozni az Ol-t, amig nincs kesz nem erdemes remenykedni se.
Persze nem vagyok naiv, nem lesz mindketto pick OL, egyik szerintem a vedelembe megy.
több mint 4 éve
Én mondjuk nem nagyon ismerem az egyetemi prospectecet inkább csak a need poziciókra nézem meg egy pár top jelölt összefoglalóit így az én preferenciám erősen véleményes 😊 Pláne, hogy idén nem igazán érzek 1 max 2 kiemelt pozit ami nagyon lyukas nálunk, van legalább 4 hely ahova elkélne egy top prospect.Nálam az álom valahogy úgy nézne ki:
- WR draftról felejtsük el, túl sokszor égettük már meg magunkat, így remélem JJ deal lesz a megoldás és a draftról ezt az igényt ki lehet húzni a listáról. (Természetesen valami über Ravens-es rablás jó lenne 😀 fax van még? hátha elromlik Atlantában is😊)
- hátra cserét én most nem tartanám jónak így két első körben jó lenne egy OL és EDGE vagy S
OL playereket nem nagyon ismerem, meg nem is igazán tudom megítélni ki lehet jó, minden összefoglaló mást emel ki.
EDGE fronton bevallom én Joe Tryon párti lettem - benne látok kraftot (sebesség, olvasás is korrektnek tűnik, méret is ok). Titkon bízom benne, hogy a 2. kör végén még bent lesz és akár fel is jöhetnénk érte (3. körben már bilibelógó kéz effekt lenne ő ahogy olvasom a tippeket).
Így a másik első kör OL mellett S pick lehetne ahol én is a Moehrig vonatra szálltam fel végül. Jól tapad a labdára és szerelni is tud.
Hátsó körökben további O fal erősítés, CB és DL tűnik racionálisnak nekem.
+1 valakinek az ajánlása óta Najee Harris is szimpatikus opció ... LENNE ha RB pozíció betöltésre várna. Ennek ellenére ha mégis becsúszna én még ezt sem bánnám de leginkább azért nem mert úgy látom a legtöbben a Steelers-be jósolják, és francnak sincs kedve évente 2x egy "másik Derick Henry" ellen is játszani (+1x Henry is ha megelőlegezem a rájátszást).
Szóval bár nem need, de nem tudnék őszintén fújolni ha mégis rámozdulna EDC.
Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
Rég voltam/röviden mit várok - QB/RB/LB/IDL ne jöjjön, de ezt kivéve minden poszton látok ígéretes embereket, akiknek örülnék. (első körben ne jöjjön Barmore se, húzzunk később valakit, én legalább 4-5 midroundert látok, akit szívesebben vinnék 3. vagy 4. körben, mint őt.)
több mint 4 éve
gedam
6 506
Nincs hidegebb fej csak tobben vannak es jobban elgondolkoztatjak oket a masik ketelyei. Ok a szerelemgyerekeken tul a posztot tudjak konnyebben beloni a szerzodesek es a FA piac jovobeni belovesevel. Pl. nem huztunk elol az OL-be tavaly mert egy gyenge volt ketto lattak mi jon iden. Kozeptavon lehet jo, de tavaly pocsekra sikerult ezen dontes. Hurst-Dobbins-Ingram a szerzodeseik miatt lett, es valahol lattam hogy EDC legjobb huzasa Dobbins, ami hiaba a rovid ido azert eleg gyenge bizonyitvanyt hoz ki osszesegeben.én le fogok tenni a szezonunkról, ha nem az o-t boostoljuk. az mvp szezonhoz képest folyamatosan gyengül:nincs pótolva yanda, hurst, obj. kicseréltük ingramet dobbinsra és jött egy sammy watkins. ennyi eddig. jöjjön a vasas katonája, jöjjön julio (sztem a fizetése miatt kizárt) áldozzunk végre a támadósorra, mert a mai futbolban szart se nyersz egy csak védekezésre képes együttessel. “a majd megoldja lamar” nem terv.
Jon aki jon es lementem minimalistaba es legyen az OL mind az 5 kezdoje legalabb atlagos jatekos a jo iranyban a szezonkezdetre. Ettol szeretnem hogy elorol a huzasaink mar a jelenben is jok lennenek es nem csak majd jok lesznek.
no
Szerkesztette: gedam