Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
remélem ha 1/27-re bent lesz Kwity Paye vagy Azeez Ojulari lesz a választottunk, aztán a 1/31-re guard vagy center.
több mint 4 éve
lucio 329
Ahogy nézem, kaptunk +27 helyet (elő kör, OK, de Chiefs helyezése miatt miatt ez nem annyira nagy ugrás az adott 2. körhöz képest) és egy 3. és 4. kört. Hm...Üzletileg vállalható, inkább a trade partner (vetélytárs) és a helyezése (ami miatt az első kör csak nevében csillog) fejvakarós, és jövőre úgysem tudtuk volna megtartani - de most ott vagyunk, a falból ment egy pro baller, jött egy veterán, azaz upgrade sehol. Az én logikám szerint az első négy húzásunkban (azaz az első és a harmadik körökben) lesz 2OL, 1-1 WR-pass rusher.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 974 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
BOOM

twitter.com/AdamSchefter/status/1385669527405572103
bowI
Az megatrade...érdekes, hogy az egyik legnagyobb riválishoz cseréljük.
cikesz
engem idegesít ez a csere.
gedam
Baromi jó értéket kaptatok érte. 2 elsővel azért már lehet vitézkedni + Alejandro Villanueva valszeg itt köt ki szóval meglesz a helyettes is.
több mint 4 éve
gedam 6 506
BOOM

bowI
cikesz
engem idegesít ez a csere.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hihetetlen milyen jó beválási aránnyal dolgozik a Ravens a középső körökben.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van, hogy ki mit kap.
több mint 4 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
BOOM

bowI
cikesz
Nektek ez megérte simán.😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
BOOM

bowI
több mint 4 éve
bowI 143
BOOM

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Mondok egy uzletet, nekem tetszene:

O.Brown-t elcserelni a Coltshoz.
Az ar:
A ket csapat elso koros cetlit cserel. (21 es 27) Es a Colts ad erte meg egy idei masodik koros cetlit. Vagy esetleg egy harmadik kort.
Pacsit ra!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Annyira szaporitjak a szot a pick halmozasrol hogy szinte latom mar az 1/27 rol a hatracseret... 😐
RedFive
hogy vigasztaljalak inkább, minthogy batemant vagy vmi wr-t huzzunk. mápedig ott a mockok 60-70% wr húzást tippel.
gedam
Tudom ฿@sszak meg, mar en is masra koltenem az elso kort.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506
Annyira szaporitjak a szot a pick halmozasrol hogy szinte latom mar az 1/27 rol a hatracseret... 😐
RedFive
hogy vigasztaljalak inkább, minthogy batemant vagy vmi wr-t huzzunk. mápedig ott a mockok 60-70% wr húzást tippel.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 716
Nem fogunk a comp. pick elleneben igazolni ( ahogy a tobbiek sem mar ) es utana ha leesik egy minimum Villanyora pluszban azt tudnam ertekelni. Stanley lehet nem epul fel, es lattuk mit muveltek a cserek. Jo passprot-ban es a futast segito teljesitmenyt azt ne a Vasasnal keressuk, mint ahogy egy WR teljesitmeny nalunk, nem feltetlenul a legjobb meresi hely.
több mint 4 éve
A Villanueva story arra pont jo (tobbre se) hogy legalabb EDC kinyilatkozta hogy az O fal megerositese prioritas. Nana hogy nem vele fogunk jo qb vedelmezo es futasblokkolo falat felhuzni. Kell egy elso koros LT. Zeusz cserevel, plusz cetlivel lenne a legjobb. Akkor meg egy Edge rusher is johet, es a masodik korben mar egesz jo lenne egy odaig csuszo WR is. Kadarius Toney egyre jobban tetszik. Olyan iranyvaltasai vannak hogy hozza kepest Hollywood egy Ever Given. Es ha meg mindig kell center, az johetne kesobb is. Josh Myers vagy Trey Hill. Peldaul.

több mint 4 éve
A Hollok nem engedhetik Justin Houstont uzlet nelkul tavozni! 🙏

youtu.be/EGC2ZHS246c

több mint 4 éve

Nem rossz, de lesz jobb.
Az igaz hogy centert az 5.korben is kaphatunk
RedFive
A 2. számú VADLIBA az ötödik körben. Kedvenc nevű prospectem, aki a reportja szerint amúgy agresszívan játszik.😊 Sok lúd disznót győz
Willie Parker
Ennyi off talán elfér, nekem a kedvenc DB-sorom a draftról a

Rachad Wildgoose
Brady Breeze
Divine Deablo
Joshua Bledsoe

fogat lenne
Wyatt
Isaiahh Loudermilk ☺ a Wisconsinrol is szivesen csatlakozna.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Nem rossz, de lesz jobb.
RedFive
A 2. számú VADLIBA az ötödik körben. Kedvenc nevű prospectem, aki a reportja szerint amúgy agresszívan játszik.😊 Sok lúd disznót győz
Willie Parker
Ennyi off talán elfér, nekem a kedvenc DB-sorom a draftról a

Rachad Wildgoose
Brady Breeze
Divine Deablo
Joshua Bledsoe

fogat lenne

több mint 4 éve

Mondjuk hogy a dobogora felfer.

több mint 4 éve

Eddig ez a legjobb. ☺
Jjja hogy a Baltimore Sun adta. 😀

több mint 4 éve

Az elso ket kor zsiiir.
Aztan elegge korai az Osa pick

több mint 4 éve

Egy fokkal jobb, hogy a 2.korben center es csak a 4.ben guard. De edge magasabban kene.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200

Nem rossz, de lesz jobb.
RedFive
több mint 4 éve

Nem rossz, de lesz jobb.

több mint 4 éve
bowI 143
😀😀😀

twitter.com/JamesALight/status/1381016063048097792