Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Watkins nem lett tulfizetve, a Snead megy Watkins jon egyenleg is pozitiv merleggel zarul szamunkra.Meg egy veteran edge kene, es johet a draft. Justin Houston valszeg jobb valasztas lenne. Karrigant alighanem WFT jobban szeretne megorizni, Aldon pedig ki tudja milyen zuros. Voksom Houstonra teszem.
Aztan a drafton meg ratankolni a posztra mert ezen a sack merlegen van meg mit javitani, hovatovabb a szintentartas is kerdojeles es ez a Ravens FO-t biztos hogy felb@ssza.
2020 - 39 sack
2019 - 37 sack
2018 - 43 sack
2017 - 41 sack
2016 - 31 sack
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Sammy watkins deal is in1 év - 6 millió, ebből 5 garantált.
Snagal
több mint 4 éve
Sammy watkins deal is in
több mint 4 éve
Legyunk oszintek nekunk nem is kellenek prove-it WR-k. Nekunk kell egy hosszutavu megoldas de az piacrol egy vagyon es nalunk nem keresne meg az arat jelenleg. Nagyon jo aron ( szamunkra ) probalkozunk es lehet ossze is fog jonni egy, de az eget nem szakitjuk le. Juju egy jo pelda es igen nagyon nem voltunk csabitoak, de a KC-nal meg a konkurencia volt tul sok neki.Az sem biztos, hogy Hollywood aláír egy hosszú távút, uh draftolni kell a wr-eket.
BPA alapon EDGE vagy WR lesz az elso kor.
no

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 4 éve
Snead Raider lett.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
En mar kezdtem beletorodni hogy Ojulari lesz az elso korunk, most mar az se biztos hogy bent lesz meg 1/27 re. Vagy Rashod Bateman. Akkor mar Terrace Marshall Jr. En egy minel magasabb erteket kepviselo EDGE-re szavaznek de BPA alapon johet WR is. Volt egy vitaindito velemenycikk mar nem emlekszem hol olvastam de az volt a cime kb.hogy (ami az FA piaci aktivitasunkat illeti) "Cserben hagyta e Lamar Jacksont a Ravens?"
Nos sztem nem.
Ovatos koltekezes folyik valszeg epp azert hogy elegedett legyen a hosszu tavu szerzodesevel, es meg jusson is, maradjon is.
Az hogy az egyik legdragabb posztot nem az FA rol akarjuk vagy tudjuk kipipalni, engem cseppet sem zavar. Van ami mar inkabb. LJ Fortot vissza kene hozni amig lehet...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Kerrigan vagy Justin Houston vagy Ingram esetleg + Watkins, de akkor kell casht felszabadítani, meg lJ Fort is jó lenne pár milláért. + Draft.Kozben Carlos Dunlap mar nem opcio, 2 ev 16,6 M dollarert visszater a Hoxba.Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?elkapónak?
Pool94
gedam
Ha van 17-18 millánk akkor lehetne egy Watkins 6-10 milláért meg egy veterán edge még. Ha Bowser-től meg Fergusontól várjuk a sackeket akkor lesz baj.
Drafton első 2 kör nálam szigorúan OT vagy G és egy OLB, mivel WR draftolás nem megy. Én így döntenék.
Pool94
Nem tudom milyen palyan kivuli ugyek miatt nem marasztaljak a Cowboyok Aldont de az arat is boven 8 milla ala nyomjak. Clowney serulesei es a sackekben valo elmaradasa miatt szinten lefele tendal, akkor ki marad? Kerrigan? Talan o.
Top WR -ek szkeptikusak, nem csabulnak hozzank, de lagalabb felsrofoltuk TY Hilton arat az erdeklodesunkkel, halas nekunk ezert es 10M-ert ujra alairt a Coltshoz. Ez legalabb vicces. Piszkos Fred szeretete nyomorba dont 2.0. 😅
RedFive
több mint 4 éve
Legyunk oszintek nekunk nem is kellenek prove-it WR-k. Nekunk kell egy hosszutavu megoldas de az piacrol egy vagyon es nalunk nem keresne meg az arat jelenleg. Nagyon jo aron ( szamunkra ) probalkozunk es lehet ossze is fog jonni egy, de az eget nem szakitjuk le. Juju egy jo pelda es igen nagyon nem voltunk csabitoak, de a KC-nal meg a konkurencia volt tul sok neki. BPA alapon EDGE vagy WR lesz az elso kor.
több mint 4 éve
Legyunk oszintek a jatekunk WR temeto Romannal mint OC.egyetértek - nekünk kell felfogni, hogy WR pozi az most nem egy szexi ajánlat nálunk. Vagy megfizetünk (túl fizetünk?) valakit...
Nem fog senki idejonni a 1 2 eves dealre h szar statokat produkaljon azran meg jovore joval nagyobb cap mellett ne kapjon jo dellat 1 Ravenses 600 yardos szezon utan .
Mondju ezeket a Hilton fele elkapokat en nem is sajnalom...
Az mondjuk a masik fele hogy Harbaughnak all feljebb hogy nem fognak konyorogni. Ertem en de ok is tudjak h nm a kultura es szervezet hanem az Oc meg sema miatt huzodzkodnak a WR-k a Ravenstol
Morfil
vagy, és ettől tartok ez lesz idén: draft... azt meg tudjuk mennyire szokott sikeres lenni 😕 (és most elmorzsoltam egy könnycseppet Torry Smith emlékére - pedig ő sem volt egy WR1... WR1,5 kb 😊 de ő volt a plafon eddig)
több mint 4 éve
Legyunk oszintek a jatekunk WR temeto Romannal mint OC.Nem fog senki idejonni a 1 2 eves dealre h szar statokat produkaljon azran meg jovore joval nagyobb cap mellett ne kapjon jo dellat 1 Ravenses 600 yardos szezon utan .
Mondju ezeket a Hilton fele elkapokat en nem is sajnalom...
Az mondjuk a masik fele hogy Harbaughnak all feljebb hogy nem fognak konyorogni. Ertem en de ok is tudjak h nm a kultura es szervezet hanem az Oc meg sema miatt huzodzkodnak a WR-k a Ravenstol
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
Kozben Carlos Dunlap mar nem opcio, 2 ev 16,6 M dollarert visszater a Hoxba.Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?elkapónak?
Pool94
gedam
Ha van 17-18 millánk akkor lehetne egy Watkins 6-10 milláért meg egy veterán edge még. Ha Bowser-től meg Fergusontól várjuk a sackeket akkor lesz baj.
Drafton első 2 kör nálam szigorúan OT vagy G és egy OLB, mivel WR draftolás nem megy. Én így döntenék.
Pool94
Nem tudom milyen palyan kivuli ugyek miatt nem marasztaljak a Cowboyok Aldont de az arat is boven 8 milla ala nyomjak. Clowney serulesei es a sackekben valo elmaradasa miatt szinten lefele tendal, akkor ki marad? Kerrigan? Talan o.
Top WR -ek szkeptikusak, nem csabulnak hozzank, de lagalabb felsrofoltuk TY Hilton arat az erdeklodesunkkel, halas nekunk ezert es 10M-ert ujra alairt a Coltshoz. Ez legalabb vicces. Piszkos Fred szeretete nyomorba dont 2.0. 😅
több mint 5 éve
Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?elkapónak?
Pool94
gedam
több mint 5 éve
Tavaly 1 ev / 2M ert irt ala.Minden isAzt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
RedFive
Willie Parker
Hat ennyiert vicces lenne.
Hatha gomboker' focizni szinten addiktiv. Hadd jojjon. A Ravens oltozoben akad jo gardedam, a serult lelkek es sertett egzisztenciak otthonra talalhatnak. Az olyan egybites verbarom mint Earl T legyen most a kivetel a szabaly alol.
több mint 5 éve
Minden isAzt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
RedFive
több mint 5 éve
Azt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
több mint 5 éve
Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
több mint 5 éve
Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?
több mint 5 éve
youtu.be/vZQX3MRHoP0
több mint 5 éve
félig vatkinsz meg tovább repül a régebbi baltimore-i csapathozJott latott es uzlet nelkul tavozott.
gedam
Nem baj. Derek Wolfe jol fogalmazott: A Ravens csak "kemeny, okos, szereny, ehes focistakat akar"
több mint 5 éve
gedam
6 506
félig vatkinsz meg tovább repül a régebbi baltimore-i csapathoz
több mint 5 éve
LJ fele szerzodeseknel teljesen lenyegtelen a cap allasa.Most jon vissza Houstonbol egy evre Geno Stone safety. I am happy! Utaltam hogy megvaltunk tole. ☺
A maradek idei penzt ( ha leveszem LJ-t akivel csak akkor szerzodnek iden ha nagyon akarja, de ezen a szerzodesszinten ritka ) hogyan lehet elkolteni. A leheto legtobb jo jatekost behuzod BPA alapon ( Vasas-Juju ) vagy hozok valakiket olcsobban hosszabb papirral akik ebbe belemennek. Ezek lehetnek RWagner szintu playak, sot. Itt most van egy win now ablak a cap helyzet miatt tobb jo jatekost tudnak a csapatok hozni ugyanannyiert es nem kell eladni a jovot ( teljesen ).
Kell 1 OL-Edge-WR1/AR.TE-S-ILB. A tobbi helyre depth. Az ILB is ha biznak a 3 fiatalban ( meg most sem ertem Fort elkuldeset )
no
több mint 5 éve
LJ fele szerzodeseknel teljesen lenyegtelen a cap allasa. A maradek idei penzt ( ha leveszem LJ-t akivel csak akkor szerzodnek iden ha nagyon akarja, de ezen a szerzodesszinten ritka ) hogyan lehet elkolteni. A leheto legtobb jo jatekost behuzod BPA alapon ( Vasas-Juju ) vagy hozok valakiket olcsobban hosszabb papirral akik ebbe belemennek. Ezek lehetnek RWagner szintu playak, sot. Itt most van egy win now ablak a cap helyzet miatt tobb jo jatekost tudnak a csapatok hozni ugyanannyiert es nem kell eladni a jovot ( teljesen ).
Kell 1 OL-Edge-WR1/AR.TE-S-ILB. A tobbi helyre depth. Az ILB is ha biznak a 3 fiatalban ( meg most sem ertem Fort elkuldeset )
több mint 5 éve
Mar iden se fogjuk meguszni 40bol 😒
több mint 5 éve
gedam
6 506
nrm ertwm LJ szerzodeset most. minek?70%-ban jól csinálja a dolgát. kár, hogy olyan a melója, ha 30%-át elbassza, akkor nem nyerünk semmit. ingram (sztem az első naptól totál felesleges volt), az earl thomas szerződés, zadarius elengedése, suggsnál is vmi nagyon félrement, a wr helyzetünk évek óta, az o fal erősségének benézése, “szerelem húzások”, fort. szóval azért vannak itten csontvázak.
Olcsobb nem lesz, 19-ben lehozta az eget bizonyitaskent. Dragabb sem hisz mindenkeppen ugy lovik be magukat hogy belekalkulalja az 5.evest is..stb.
Itt lenne a lehetoseg a sok jo jatekos 1 eves ezt a cap szamot eljuk tul szerzodesre hajlandosagat kihasznalni vagy hosszabbat adni olcsobban egynek. Ez sem lenne mindenkire igaz, de LJ-re biztos nem. De mindegy es egy meroen szokatlant varok EDC-tol, mint a tavalyi draft. De ha lehet iden inkabb rosszul koltse el a penzt, mint a draftot. Bar eddig jol csinalta ( de ez tavaly is elmondhato volt ).
no
az lj szerződéssel meg úgy vannak szerintem, hogy idén még megússzuk 40/ évből, a bővülő capnél meg 45-50/év lenne, lesz a qb-k igénye.
Szerkesztette: gedam