Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezek a "cafolatok" persze igy ezer sebbol verzeznek. Ugyan mar. Felvettuk a kapcsolatot az ugynokevel. A plafon alatt vagyunk tizensokmillioval ugy hogy meg legalabb 3 nagy szerzodes atstrukturalhato. Siman megoldhato lenne egy eves szerzodessel. A Giants is hivja a tizensokmillaval kevesebb cap space dacara es en siman elhiszem hogy ettol meg legitim eselyes hogy odaszerzodik.Amugy ramozdultunk Kenny Gollodayre is. 😄Ezt már megcáfolták páran, mert hogy nincs rá cap spacetek.
youtu.be/noFR4xqnU6Q
RedFive
Rodaron
Ugyis mindent az dont el hogy kinek a pavatanca tetszik meg az elkaponak. A Ravens ebben a szituban boven underdog, de nem anyagi ertelemben.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Amugy ramozdultunk Kenny Gollodayre is. 😄Ezt már megcáfolták páran, mert hogy nincs rá cap spacetek.
youtu.be/noFR4xqnU6Q
RedFive
több mint 5 éve
Amugy ramozdultunk Kenny Gollodayre is. 😄youtu.be/noFR4xqnU6Q
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A "3-4 jo aron" kitetelt tekintsd Ravens szemuvegen keresztul annak fenyeben hogy minusz 1 Judon es minusz 1 Ngokue. Es FA-rol eleg 1, nem csak akkor ha a drafton EDGE-re hajtunk. Egy jobb veteran kozuluk sokkal olcsobb mint az egy szem WR akit elfogadnek (K.G.) ugyanonnan.Jadeveon ClowneyDunlap vagy Houston talán. Clowney sztem kevés, Ingram elfogyott fizikálisan, A. Smith lehet, hogy visszamegy Dallasba, Vernon állandóan sérült, Clayborn meg öreg.
Melvin Ingram
Aldon Smith
Olivier Vernon
Ryan Kerrigan
Carlos Dunlap
Justin Houston
Adrian Clayborn
EDGE? Kb az erdemi maradek FA.
3-4 -et elfogadnek jo aron.
RedFive
Willie Parker
Es az o ara kizart hogy annyira nyomott legyen mint JuJu-e.
Amugy ha abbol a perspektivabol nezed, miszerint ti mindig jol draftoltok WR-t meg agyon is fizettetek de minek. 😄
több mint 5 éve
Ez is kozelit a realitashoz. 😉Hehh, 4 void év Juju-nálOlvastam.Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
WR? Kb az erdemi maradek FA.
Az elso igen a tobbi nem erdekelne. Konkretan duhos lennek ha al also 4 bol vkire pazarolnank... Akkor mar inkabb draft.
RedFive
Willie Parker
Sejted, hogy 1/8M + 1 igeretert. Hogy a jovore felszalado plafon segitsegevel "JuJu, nem leszunk halatlanok." 😏
Amugy ez a realitas, jovore kurva sok penzetek lesz.
RedFive
Willie Parker
több mint 5 éve
Jadeveon ClowneyDunlap vagy Houston talán. Clowney sztem kevés, Ingram elfogyott fizikálisan, A. Smith lehet, hogy visszamegy Dallasba, Vernon állandóan sérült, Clayborn meg öreg.
Melvin Ingram
Aldon Smith
Olivier Vernon
Ryan Kerrigan
Carlos Dunlap
Justin Houston
Adrian Clayborn
RedFive
több mint 5 éve
Konnyu beletorodni. 😅Remélem, hogy a Dömper nélkül, egy új irányítóvalOlvastam.Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
Az elso igen a tobbi nem erdekelne. Konkretan duhos lennek ha al also 4 bol vkire pazarolnank... Akkor mar inkabb draft.
RedFive
Willie Parker
Sejted, hogy 1/8M + 1 igeretert. Hogy a jovore felszalado plafon segitsegevel "JuJu, nem leszunk halatlanok." 😏
RedFive
Willie Parker
Ez a realitas.
több mint 5 éve
Jadeveon ClowneyMelvin Ingram
Aldon Smith
Olivier Vernon
Ryan Kerrigan
Carlos Dunlap
Justin Houston
Adrian Clayborn
több mint 5 éve
Hehh, 4 void év Juju-nálOlvastam.Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
Willie Parker
RedFive
több mint 5 éve
Remélem, hogy a Dömper nélkül, egy új irányítóvalOlvastam.Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
Willie Parker
RedFive
több mint 5 éve
Olvastam.Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
Willie Parker
több mint 5 éve
Szerintem ishálistenKenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
Willie Parker
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 506
hálistenKenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
Willie Parker
több mint 5 éve
Kenny Golladay9+4-et ajánlottatok Juju-nak, de ő inkább maradt nálunk 1év/8M-ért
Antonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
RedFive
több mint 5 éve
Kenny GolladayAntonio Brown
TY Hilton
Sammy Watkins
Alshon Jeffery
több mint 5 éve
próféta szóljon belőled.Hát nem vagyok boldog.Jonni fog a FA-rol meg. Egyelore mindenki varja a tobbiek lojek el a puskaport es ra akarnak ugrani a maradekra meg jobb ar/ertekben. Mindenki varja a leertekelest a boltban.
A falban történt egy minimális javulás, a gyenge passzsiettetés tovább romlott. a többi helyen nincs változás.
Szóval a védelmet, az O falat meg esetleg elkapót is a draftról oldjuk meg?
Ha ezt EDC ennyi pickkel megcsinálja nagyobb mágus mint Oz volt.
Snagal
no
ki maradt még aki minőségi javulás lenne nálunk és nem csak a köcsögöt cserélnénk kancsóra?
Mosley? Clowney?
több mint 5 éve
Iden a cap csokkenese miatt teljesen mas a helyzet.Tavaly is ebben remenykedtunk. 😅 Jol indult Derek Wolfe-al, aztan DJ Flucker jott 😝, aztan vartunk vartunk vartunk az akcios leertekelt primorre.Hát nem vagyok boldog.Jonni fog a FA-rol meg. Egyelore mindenki varja a tobbiek lojek el a puskaport es ra akarnak ugrani a maradekra meg jobb ar/ertekben. Mindenki varja a leertekelest a boltban.
A falban történt egy minimális javulás, a gyenge passzsiettetés tovább romlott. a többi helyen nincs változás.
Snagal
no
Tavalyelott jol indult, jott Earl Thomas, aztan Mark Ingram, aztan vartunk vartunk es vartunk a jo kis cba akciokra... 😄
RedFive
több mint 5 éve
youtu.be/_2zyWYVBsXo
több mint 5 éve
Tavaly is ebben remenykedtunk. 😅 Jol indult Derek Wolfe-al, aztan DJ Flucker jott 😝, aztan vartunk vartunk vartunk az akcios leertekelt primorre.Hát nem vagyok boldog.Jonni fog a FA-rol meg. Egyelore mindenki varja a tobbiek lojek el a puskaport es ra akarnak ugrani a maradekra meg jobb ar/ertekben. Mindenki varja a leertekelest a boltban.
Snagal
no
Tavalyelott jol indult, jott Earl Thomas, aztan Mark Ingram, aztan vartunk vartunk es vartunk a jo kis cba akciokra... 😄
több mint 5 éve
Hát nem vagyok boldog.Jonni fog a FA-rol meg. Egyelore mindenki varja a tobbiek lojek el a puskaport es ra akarnak ugrani a maradekra meg jobb ar/ertekben. Mindenki varja a leertekelest a boltban.
Snagal
több mint 5 éve
Hát nem vagyok boldog.A falban történt egy minimális javulás, a gyenge passzsiettetés tovább romlott. a többi helyen nincs változás.
több mint 5 éve
Jol szamolom, hogy eddig 4 jatekost veszthettunk akik szamitanak a kompenzacios pickek kiosztasanal?
több mint 5 éve
Bebaszna. 😂Ha Fort-ot kivagjuk , akkor elsokoros felcseres belso LB-t fogunk hozni. Ebben biztos vagyok....😃Dani igy is LB-t mockolt hozzank JEREMIAH OWUSU-KORAMOAH szemelyeben. Csak hogy egy JK utan legyen egy JOK unk is. 😁
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
akkor sok sikert a keretbe keruleshezNem igazán. Passzelkapó TE-nek lett draftolva. Baromi sokat volt sérült.lehet blokkolni tudJa, es nem kedves Iktriad, nem ez volt az a trade amit mindenki vart. 😅Azt meg is értem. 2 év alatt 4 meccs, 3 elkapás 15 yardért. Csodálom, hogy ilyen hosszú highlight videót össze tudtak vágni belőle.
RedFive
iktriad
no
iktriad