Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 716
----------RB----
---------------QB----
--TE--T---G---C--G--T---------WR------Wr2-----------Wr1
-----E--W-M-N---------E-------D----------N-----------------C

C

---------WS-------
------------------------------------------------SS
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Dak P.letette a labat. 40milla. Innentol nem fogjuk meguszni Lamart ezalatt...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
 twitter.com/i/status/1368340012547403780

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Bradley Bozeman centerbe mozgatasa? Azt jatszott az Alabamaban.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-bozeman030621
RedFive
Nagyon nem szeretnem.

A C-tol a blokkolas agyakent sokkal tobbet varnek. Egy biztos snap alap kellene hogy legyen es nalunk sajnos elorelepes lenne, de tegyuk magasabbra a lecet.
több mint 5 éve
Bradley Bozeman centerbe mozgatasa? Azt jatszott az Alabamaban.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-bozeman030621

több mint 5 éve
Raeros a tempo a sapka alakitgatasa soran, mondjuk megertem. Fasznak kapkodni.

Van mod sok penz felszabaditasara is:

ravenswire.usatoday.com/lists/baltimore-ravens-salary-cap-2021-salary-cap-casualties/

Meg sokkal kevesebbre is:

ravenswire.usatoday.com/lists/baltimore-ravens-salary-cap-contract-restructure-marlon-humphrey-ronnie-stanley-marcus-peters-justin-tucker-contracts/

több mint 5 éve
bowI 143
A csávókám közepesen megbízható, de valószínű egy kijelentés tőle azt jelzi, hogy van valami mozgás. Nem szeretem, ha a veletek bizniszelünk, annak általában lehúzás a vége és mindig mi vagyunk a fasz rosszabbik végén. 😕

Remélem ha lesz bolt, nem kerül 1. körbe vagy pl. Charkba. Különben is, tavaly áron alul adtuk Calaist, ideje nektek is egy kis engedményt adni. 😊
iktriad
Arra ne számíts, hogy EDC bármilyen engedményt fog adni. 😀 Ha lesz üzlet bárkivel is, abból pickek szempontjából jól fogunk kijönni szerintem.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 092
Ravens Bring Back Defensive Tackle Justin Ellis on One-Year Deal

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Megvizsgalva az FA piacon elkoltott penzeket es azok a csapat teljesitmenyere gyakorolt hatasat 2017 és 2020 kozott. A Ravens es a Steelers eleg soher de meglehetosen eredmenyes, a Jets, a Jags, a Lions, a Raiders zsakszam szorta ki a lovet az ablakon, de minek... A Bengals meg soher es luzer volt ezalatt.

több mint 5 éve
Meg kell fizetni es nem szamit +5m ide vagy oda / ev.
Persze az O letolt gatyaval 0 ertekkel all es gondolhatjuk hogy felepitjuk valaki massal. Ekkor kell a QB-OC aki zseni es a keretet feltolteni tehetsegekkel. Oszinten nem latom hogy ebbol nekunk melyik menne es hany ev alatt es hogy jo OC jojjon ahhoz ki kell vagni JH-t es azt megint nem latom.
LJ-vel a QB megvan es elobb utobb a QB-t meg kell fizetni. Neki a keret olcsobb es ott vissza is kapjuk a penz egy reszet.

D Watson nem kellene igy mar egy marek loszarert sem, csak esetleges uzletbol, de jatekoskent nem.
több mint 5 éve
gedam 6 506
Addig meg Lamar leendo szerzodeset reszelgetjuk... A "tavol vannak az allaspontok" vajon hany milla?
RedFive
Ezzel kapcsolatban erősen ráncolom a homolokom ... számomra ez csak akkor magyarázható ha LJ kevesebbet akar mint amit mi adnánk 😀

Jacksonnak sem tett jót a két gyenge PO szereplés (még ha az idei nem feltétlen az ő hibája, de a narratívát már ugye tudjuk).
Szerintem most még nem ér annyit, hogy egy "új átlagot" kaphasson - ha ezt nagyon erőltetik, az nekem inkább annak a jele, hogy ők is most akarják behúzni a nagy pénzt - ki tudja mi lesz (pl kiderül, hogy nem ott van a plafonja ahova tettük).
Az meg, hogy mi sem akarjuk túlfizetni szintén azt erősíti, hogy nincs feltétlen bizalom abban, hogy a fejlődése mekkora (és/vagy milyen irányú) lehet.

Én LJ helyében alárírnék 3-4évre "diszkont" áron, cserébe kikötném, hogy legalább x-milliót (x= amennyiről hajlandó lemondani) a falba kell elköltenie a csapatnak új igazolás(ok)ra.
Ha tényleg megvan a kellő önbizalma akkor megfelelő személyzettel akár SB is lehet a végállomás úgy meg mindjárt kopogtathat nagyobb pénzekért is, onnan már lehet alkudozni.

Viszont ha nagyon ki akarja magát tömni az nem lenne túl szimpatikus, főleg, hogy mennyire hálás volt a drafton a ravens-nek, hogy nem hagyták lecsúszni a 2. körre, hanem, kapott egy esélyt, aztán egy rendszert is alá raktak (ami idén persze a kiegészítő emberek miatt nem volt tökéletes, de a szándék adott).
Ezt azért lehetne honorálni - így kiváncsi lennék a konkrét ajánlatra/elképzelésre.
Snagal
nana. én inkább úgy nézem, hogy lj hozott egy lehetőséget, rendszert, amit minőségi emberekkel egyszer sem volt szándéka feltölteni az fo-nak. ha kivesszük lj-t ezzel az állománnyal bármilyen qb minuszos szezont zárna.
több mint 5 éve
Addig meg Lamar leendo szerzodeset reszelgetjuk... A "tavol vannak az allaspontok" vajon hany milla?
RedFive
Ezzel kapcsolatban erősen ráncolom a homolokom ... számomra ez csak akkor magyarázható ha LJ kevesebbet akar mint amit mi adnánk 😀

Jacksonnak sem tett jót a két gyenge PO szereplés (még ha az idei nem feltétlen az ő hibája, de a narratívát már ugye tudjuk).
Szerintem most még nem ér annyit, hogy egy "új átlagot" kaphasson - ha ezt nagyon erőltetik, az nekem inkább annak a jele, hogy ők is most akarják behúzni a nagy pénzt - ki tudja mi lesz (pl kiderül, hogy nem ott van a plafonja ahova tettük).
Az meg, hogy mi sem akarjuk túlfizetni szintén azt erősíti, hogy nincs feltétlen bizalom abban, hogy a fejlődése mekkora (és/vagy milyen irányú) lehet.

Én LJ helyében alárírnék 3-4évre "diszkont" áron, cserébe kikötném, hogy legalább x-milliót (x= amennyiről hajlandó lemondani) a falba kell elköltenie a csapatnak új igazolás(ok)ra.
Ha tényleg megvan a kellő önbizalma akkor megfelelő személyzettel akár SB is lehet a végállomás úgy meg mindjárt kopogtathat nagyobb pénzekért is, onnan már lehet alkudozni.

Viszont ha nagyon ki akarja magát tömni az nem lenne túl szimpatikus, főleg, hogy mennyire hálás volt a drafton a ravens-nek, hogy nem hagyták lecsúszni a 2. körre, hanem, kapott egy esélyt, aztán egy rendszert is alá raktak (ami idén persze a kiegészítő emberek miatt nem volt tökéletes, de a szándék adott).
Ezt azért lehetne honorálni - így kiváncsi lennék a konkrét ajánlatra/elképzelésre.
Snagal
Felemas erzeseim vannak nekem is. Annak nem latom ertelmet hogy LJ magatol ertetodonek gondolja hogy minden uj QB szerzodesnek uberelnie kene az elozot. D.Watsonnal nem tartom tobbre, max szerencsesebbnek hogy ot nem a Houston Toxic draftolta. Lamar szerintem azert szeretne most a legkorabbi alkalommal FR.QB szerzodest mert azzal pont egy evvel hamarabb lenne az idei fizuja 3 milla helyett harmincvalahany millioval tobb. Ha en ma kothetnek egy 36 millasat vagy jovore egy 38 millasat akkor persze hogy elobbit valasztanam. (Es most direkt nem bonyolitottam a szerzodes reszleteivel a dolgokat).

Mas kerdes hogy Lamarnak nincs ugynoke, maga targyal. Ha koveti a klasszikus "kezdj magasan alkudni" (mint Dak Prescott, aki top fizura tor? Nem is ertem), oszt ugyis magadjak elobb utobb. -> nem tetszene. A kulsosegek meg a smukkok nekem nem sugalljak hogy ilyen rafinalt es elorelato szerzodesre hajt hogy fal, meg celpontok. Ugyanakkor remelem hogy igen.

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
RedFive

több mint 5 éve
Mi most okosan kivarunk es azt furkesszuk hogy a kiba minuszban levo csapatok kiket hajitanak ki. Addig meg Lamar leendo szerzodeset reszelgetjuk... A "tavol vannak az allaspontok" vajon hany milla?

több mint 5 éve
Linsley-re ra kell menni. 29 biztos akar egy Bowlt es nem fog elmenni pl. a Jagsbe
KeyG
texans is kivágta a centerét. egyébként teljesen mindegy melyik veteránt hozzák, csak hozzanak vkit. bárki óriási előrelépés lenne.
gedam
Kell valaki es ha mar Center legyen tapasztaltabb, OG-nek meg johet a draft.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam 6 506
Linsley-re ra kell menni. 29 biztos akar egy Bowlt es nem fog elmenni pl. a Jagsbe
KeyG
texans is kivágta a centerét. egyébként teljesen mindegy melyik veteránt hozzák, csak hozzanak vkit. bárki óriási előrelépés lenne.
több mint 5 éve

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A csávókám közepesen megbízható, de valószínű egy kijelentés tőle azt jelzi, hogy van valami mozgás. Nem szeretem, ha a veletek bizniszelünk, annak általában lehúzás a vége és mindig mi vagyunk a fasz rosszabbik végén. 😕

Remélem ha lesz bolt, nem kerül 1. körbe vagy pl. Charkba. Különben is, tavaly áron alul adtuk Calaist, ideje nektek is egy kis engedményt adni. 😊
iktriad
Vaaagy?
1.kor 25.pick ES Chark!
Hoci csak! 😄

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

több mint 5 éve

gedam
4 emberes nyomas siman felveve egy HOF Skura-val, ugyanaz a koncept a go route-kal egy szabad ember + 1 akivel meg van a kemia.

A tanulsag.....Eloszor is Moore-t igazoljuk vissza a ST-be.....a tobbit inkabb kitoroltem

😊
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193

gedam
meglepően értelmes reakciók Dez-től.
Kellemeset csalódtam.
Sok sikert neki (kivéve ha csoporton belül igazol 😀 )
több mint 5 éve
gedam 6 506
több mint 5 éve
Mindenki vegyen egy mely levegot mintha fingot volna.

Ha marad GR es ugy nez ki akkor az o jatekat kell(ene) kiszolgalni es ugyan egy igazi WR1 mindenkinek hasznos de oszinten nem a hianya a legnagyobb problemank.

A keretben 34 jatekos penzet megtalalva 1.2m felett ( igy 2.korosig szukitem ) 8 jatekos van. Abbol 2 rookie Dobbins es HBrown. Stanley, Snead ( el lesz kuldve ), Boyle-Ricard ( a 2 legolcsobb poszt ) van piaci aron. Es jon Moore aki ST es Skura.

A drafton beleolt ertek akit mi huztunk: 1. kor 2 db, 2. kor 1db, 3.kor 5 db, 4.kor 4db, 5. kor 1db es a 6. kor 2db utana a udfa-k.

Tehat sem a FA sem a drafton nem tiporjuk le a tobbiek labat, es a sajat megfizetett jatekosaink kozul az egyszem 1/6 Stanley aki kilog a sorbol.

De a szerencse es GR rendszere miatt a jo es hasznos jatekosaink szama: Stanley, Zeusz, Andrews, Dobbins, Edwards, Boyle, Ricard, Snead, H Brown, Bozeman, Moore, Boykin.. A kiemeltek GR futasai miatt jok de egyik sem egy passzjatekban kiraly. Moore a ST es nem O, Snead elmegy mert draga es Duv vagy megoldja vagy nem de lenyegtelen annyival olcsobb. GR nelkul ez egy halott ugy lett volna. | Pesze lehetne jobb mint mindig minden, de az elvarast nem erzem normalisnak, mert -feltalaltuk a kereket es 4 ev mulva szidjuk a kasztni merevseget a hosszu kanyarokban- feelingem van. | Egy nem passzjatekra termett QB-val lehetne egy bitang fallal annyi idot adni amig o es a gyengebb elkapogarda megtalalja a reseket meg nulla passzkoncepcio nelkul is. De nekunk a 3 OL jatekos mellett fos/ tapasztalatlan/ projekt emberek vannak. Ez a mentsvar nem hogy nem volt opcio hanem rosszabba tett mindent. TB12 ( 24-40 )-LJ ( 36-26) TD 2019-2020. A stat nem szamit de TB12-rol tudjuk hogy milyen es a kisegito szemelyzet mive teszi meg ot is. LJ mint passzgep nagyon messze tole, tehat inkabb segiteni kellene plusszban.

Erre erdemes megnezni milyen O szamokat pattintott ide a tarsasag eves szinten pontban/ EPA teren es 2019-ben amig csak egy igazi luk volt a falban addig passzban is. 2020 a szamok meg mindig fantasztikusak netto teren is nemhogy a belerakott ertek alapjan. Azt nem viselte tul jol hogy a falban mar ketto luk van raadasul egymas mellett, de a Who's your Daddy felkialtassal a 3-t is probalgattuk.

Ha Zeuszt elengedjuk remelem nem fogadott senkivel a FO hogy tudjuk mi ezt 3 fix lyukkal is es behuznak egy " he melyik a legertektelenebb poszt a D-ben" jatekost es mehet a szokasos nota.
no
Te a Micimackobol a Bagoly es a Szamar tulajdonsagait egyesited magadban. 😄 Bolcs vagy es lehangolo. 😂
RedFive
Az en farkamnak sem kottyan meg egy szog. 😊

Amugy en realista vagyok.
több mint 5 éve

Ha marad GR es ugy nez ki akkor az o jatekat kell(ene) kiszolgalni es ugyan egy igazi WR1 mindenkinek hasznos de oszinten nem a hianya a legnagyobb problemank.

A keretben 34 jatekos penzet megtalalva 1.2m felett ( igy 2.korosig szukitem ) 8 jatekos van. Abbol 2 rookie Dobbins es HBrown. Stanley, Snead ( el lesz kuldve ), Boyle-Ricard ( a 2 legolcsobb poszt ) van piaci aron. Es jon Moore aki ST es Skura.

A drafton beleolt ertek akit mi huztunk: 1. kor 2 db, 2. kor 1db, 3.kor 5 db, 4.kor 4db, 5. kor 1db es a 6. kor 2db utana a udfa-k.

Tehat sem a FA sem a drafton nem tiporjuk le a tobbiek labat, es a sajat megfizetett jatekosaink kozul az egyszem 1/6 Stanley aki kilog a sorbol.

De a szerencse es GR rendszere miatt a jo es hasznos jatekosaink szama: Stanley, Zeusz, Andrews, Dobbins, Edwards, Boyle, Ricard, Snead, H Brown, Bozeman, Moore, Boykin.. A kiemeltek GR futasai miatt jok de egyik sem egy passzjatekban kiraly. Moore a ST es nem O, Snead elmegy mert draga es Duv vagy megoldja vagy nem de lenyegtelen annyival olcsobb. GR nelkul ez egy halott ugy lett volna. | Pesze lehetne jobb mint mindig minden, de az elvarast nem erzem normalisnak, mert -feltalaltuk a kereket es 4 ev mulva szidjuk a kasztni merevseget a hosszu kanyarokban- feelingem van. | Egy nem passzjatekra termett QB-val lehetne egy bitang fallal annyi idot adni amig o es a gyengebb elkapogarda megtalalja a reseket meg nulla passzkoncepcio nelkul is. De nekunk a 3 OL jatekos mellett fos/ tapasztalatlan/ projekt emberek vannak. Ez a mentsvar nem hogy nem volt opcio hanem rosszabba tett mindent. TB12 ( 24-40 )-LJ ( 36-26) TD 2019-2020. A stat nem szamit de TB12-rol tudjuk hogy milyen es a kisegito szemelyzet mive teszi meg ot is. LJ mint passzgep nagyon messze tole, tehat inkabb segiteni kellene plusszban.

Erre erdemes megnezni milyen O szamokat pattintott ide a tarsasag eves szinten pontban/ EPA teren es 2019-ben amig csak egy igazi luk volt a falban addig passzban is. 2020 a szamok meg mindig fantasztikusak netto teren is nemhogy a belerakott ertek alapjan. Azt nem viselte tul jol hogy a falban mar ketto luk van raadasul egymas mellett, de a Who's your Daddy felkialtassal a 3-t is probalgattuk.

Ha Zeuszt elengedjuk remelem nem fogadott senkivel a FO hogy tudjuk mi ezt 3 fix lyukkal is es behuznak egy " he melyik a legertektelenebb poszt a D-ben" jatekost es mehet a szokasos nota.
no
Te a Micimackobol a Bagoly es a Szamar tulajdonsagait egyesited magadban. 😄 Bolcs vagy es lehangolo. 😂

több mint 5 éve