Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha a 32.passzjatekbol feljonnenk a 20.pozocioba (meresz alom?) ez valtozhatna.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Fajdalom, ez kb a teljes wr arzenalra igaz. Ettol aztan egyetlen wr1 nek se leszunk FA piacrol csabito lehetoseg. Max vmi kozepes penzre hajto kozepszeru vagy tul a csucson wr nek.profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/23/dez-bryant-wants-to-play-two-more-seasons-but-not-with-ravens/az, hogy nem használtuk rendesen nem az ő hibája.
Beke veled! ☺
RedFive
gedam
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 506
Ravens wide receivers had things to say today ... pic.twitter.com/y2DES2wkMz
— Sarah Ellison (@sgellison) February 24, 2021
több mint 5 éve
gedam
6 506
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/23/dez-bryant-wants-to-play-two-more-seasons-but-not-with-ravens/az, hogy nem használtuk rendesen nem az ő hibája.
Beke veled! ☺
RedFive
több mint 5 éve
Amugy abban konszenzus van, hogy iden nem kene franchise tag et tennunk senkire se? Nem all ugy az eklezsia. Judon nagyon nem eri meg a 20 millat, Ngokue se a 16-ot, transi tag meg iden nalunk csak olcso jatek hulyegyerekeknek, idopocsekolas lenne az egesz. Gus Edwards 2.koros cetlijen kivul barmi mas csak a fing reszelgetese.
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/23/dez-bryant-wants-to-play-two-more-seasons-but-not-with-ravens/Beke veled! ☺
több mint 5 éve
Zavarba ejto ahogy egyszerre mantrazzak hogy a drafton az OL megerositese a prioritas es hogy mi mindenkor BPA alapon draftolunk. Elso korre egyre gyakrabban mockoljak hozzank az evfolyam egyetlen igazan kiemelkedo safety-jet. Nekem is elegem van az OL szedettvedettsegebol, erre ha megint a "jovo befektetese" elso kort huzunk, tompa targgyal szurom magam tokon...Amugy eleg nagy a csend.
Azt vagom hogy ott ahol eg a haz, ott mar oltanak ezerrel, cut-olnak, atstrukturalnak, hogy a negativbol pozitivba menjenek, de ahol boven pozitiv ott is ezt teszik mar par csapatnal. Nalunk csak a sopankodast hallani meg a beletorodest hogy akkor ennyi, +13 - +18 milla kozt vagunk neki az FA nak, ami kb 1 topkategorias FA igazolasra vagy megtartasra eleg.
Sor, most epp BW cut-olasanak szuksegessegen sopankodnak, ez a legujabb. Ennyire nincs mozgaster vagy nem akarjak a tovabbi evekre hoekezni a fizukat? Nyugodtak vagy tul nyugodtak? Mit mondtok? Nem nekunk van legjobban kitomve a draft bukszank. Ha Orlando megy, az o helyere is kell vki. Ha nem tudjuk Judont, Yannick-ot itt tartani, detto.
RedFive
En elengednem Judon-t hiaba jo Wink-nel, Yannick-bol semmit nem hozott ki.
BW-rol en irtam mar, hogy a leendo jatekunktol fuggoen lehet nelkulozhetetlen de ide nem hiszem hogy visszaterunk es luxus is a penzehez meg foleg.
Sztem visszahozzuk az olcso rusher szekciot es draftolunk magasan egyet. Hoznak magasan az OL-be es hoznek egy egyet a piacrol ( repkedett itt egy par nev ). Zeuszt nem engednem csak ha az erte kapott magas pickbol a falba huzunk. A maradek penzt egy TE-re koltenem.
De EDC szerintem fog hozni egy WR-t, de inkabb masodvonalast. Ami szinten jo de ugyanannyibol jobb TE kapni bar nem figyelem a piacot.
Az biztos hogy megsavanyodik a tej bennem ha az OL-t megint nem kezeljuk a helyen. Egy Powers/Mekari/Skura/Colon-C/Phillips....stb nem lehet epiteni. Kellenek es berobbanhat egy hatso koros es orulunk Vincent, de nem lehet rogton elvarni a folyamatos jo teljesitmenyt foleg a PO-ban toluk. Skura aki egy fos kezdo de remek 3. a depth charton emberke a 2. legjobban fizetett emberke a falban dupla penzzel mint a 3.. De az is felhaborito hogy a 3. legjobban fizetett elkaponk a ST jatszik.
no
több mint 5 éve
Amugy eleg nagy a csend.
Azt vagom hogy ott ahol eg a haz, ott mar oltanak ezerrel, cut-olnak, atstrukturalnak, hogy a negativbol pozitivba menjenek, de ahol boven pozitiv ott is ezt teszik mar par csapatnal. Nalunk csak a sopankodast hallani meg a beletorodest hogy akkor ennyi, +13 - +18 milla kozt vagunk neki az FA nak, ami kb 1 topkategorias FA igazolasra vagy megtartasra eleg.
Sor, most epp BW cut-olasanak szuksegessegen sopankodnak, ez a legujabb. Ennyire nincs mozgaster vagy nem akarjak a tovabbi evekre hoekezni a fizukat? Nyugodtak vagy tul nyugodtak? Mit mondtok? Nem nekunk van legjobban kitomve a draft bukszank. Ha Orlando megy, az o helyere is kell vki. Ha nem tudjuk Judont, Yannick-ot itt tartani, detto.
RedFive
En elengednem Judon-t hiaba jo Wink-nel, Yannick-bol semmit nem hozott ki.
BW-rol en irtam mar, hogy a leendo jatekunktol fuggoen lehet nelkulozhetetlen de ide nem hiszem hogy visszaterunk es luxus is a penzehez meg foleg.
Sztem visszahozzuk az olcso rusher szekciot es draftolunk magasan egyet. Hoznak magasan az OL-be es hoznek egy egyet a piacrol ( repkedett itt egy par nev ). Zeuszt nem engednem csak ha az erte kapott magas pickbol a falba huzunk. A maradek penzt egy TE-re koltenem.
De EDC szerintem fog hozni egy WR-t, de inkabb masodvonalast. Ami szinten jo de ugyanannyibol jobb TE kapni bar nem figyelem a piacot.
Az biztos hogy megsavanyodik a tej bennem ha az OL-t megint nem kezeljuk a helyen. Egy Powers/Mekari/Skura/Colon-C/Phillips....stb nem lehet epiteni. Kellenek es berobbanhat egy hatso koros es orulunk Vincent, de nem lehet rogton elvarni a folyamatos jo teljesitmenyt foleg a PO-ban toluk. Skura aki egy fos kezdo de remek 3. a depth charton emberke a 2. legjobban fizetett emberke a falban dupla penzzel mint a 3.. De az is felhaborito hogy a 3. legjobban fizetett elkaponk a ST jatszik.
több mint 5 éve
Amugy eleg nagy a csend.Azt vagom hogy ott ahol eg a haz, ott mar oltanak ezerrel, cut-olnak, atstrukturalnak, hogy a negativbol pozitivba menjenek, de ahol boven pozitiv ott is ezt teszik mar par csapatnal. Nalunk csak a sopankodast hallani meg a beletorodest hogy akkor ennyi, +13 - +18 milla kozt vagunk neki az FA nak, ami kb 1 topkategorias FA igazolasra vagy megtartasra eleg.
több mint 5 éve
Jim Harbaugh lopkodja John edzőit. Another #Ravens-to-#Michigan coaching move: Baltimore RBs coach Matt Weiss is leaving to become the Wolverines QBs coach, source said. Weiss has led the NFL’s No. 1 rushing attack under John Harbaugh, now will coach QBs under Jim Harbaugh. The two were together at Stanford.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 21, 2021
több mint 5 éve
oszinten, ezen szint ala ne menjunk es mindegy ki jon. Nekem nincs szemelyes keresem.Kit valasztanal: Rick Wagner vagy Larry Warford? Utobbi fiatalabb 2 evvel es kiulte 2020at, elobbi ex Raven, Pff ranking: 77 - 73, rutin van eleg mindkettonel. Elobbi talan balszerencsesebb a serulesekkel.www.baltimorebeatdown.com/2021/2/20/22291874/the-ravens-reuniting-with-rick-wagner-makes-perfect-sense-orlando-brown-jrjojjon
RedFive
no
Amugy a 'kivarnam a tovabbi elbocsajtasokat, mert jon meg a szuret' valasz is legit.
RedFive
több mint 5 éve
Kit valasztanal: Rick Wagner vagy Larry Warford? Utobbi fiatalabb 2 evvel es kiulte 2020at, elobbi ex Raven, Pff ranking: 77 - 73, rutin van eleg mindkettonel. Elobbi talan balszerencsesebb a serulesekkel.www.baltimorebeatdown.com/2021/2/20/22291874/the-ravens-reuniting-with-rick-wagner-makes-perfect-sense-orlando-brown-jrjojjon
RedFive
no
Amugy a 'kivarnam a tovabbi elbocsajtasokat, mert jon meg a szuret' valasz is legit.
több mint 5 éve
www.baltimorebeatdown.com/2021/2/20/22291874/the-ravens-reuniting-with-rick-wagner-makes-perfect-sense-orlando-brown-jrjojjon
RedFive
több mint 5 éve
www.baltimorebeatdown.com/2021/2/20/22291874/the-ravens-reuniting-with-rick-wagner-makes-perfect-sense-orlando-brown-jr
több mint 5 éve
Ha Von Millert elkuldi a Broncos en rarepulnek, szerintem olcsobb , mint Judon es Ngakoue.Van egy folyamatban lévő rendőrségi ügye tudtommal.
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha Von Millert elkuldi a Broncos en rarepulnek, szerintem olcsobb , mint Judon es Ngakoue.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Amugy nalam, ha marad Zeusz akkor OL-WR1-TE-Edge kell. Ebbol a TE egy van aki megeri az elso kort es soha nem er le. Szoval az FA, a WR-t remelem FA es az OL-Edge az ar ertek arany 1.-2. kor. De osszesegeben az OL-t a legfontosabb rendbe tenni.
több mint 5 éve
A passrush-rol RedFive felelmeire. 😊Egyszeruen darabra sem vagyunk meg ezert kijelentheto hogy lesznek visszaigazolasok es a "minoseg" is hianyposzt.
Van a drafton MG-Young szintu aki elerheto nekunk max egy par hely mozgasaval? Valoszinuleg nincs ilyen kihagyhatatlan igy jon majd egyensulyozas hogy a kovetkezo retegbol valaki jobban megeri-e mint egy
De itt szerintem a vezetesnek rendbe kell tenni a fejuket es kitalalni mit akarunk jatszani, mert most EDC hozta a jelenbe a jo hozzavalokat de vegul Wink 2 tisztesseges kajat produkalt de ennyi. 19-ben inkabb 3-4 OLB-kel a szeleken, de itt problema volt a szelre futas elleni D, de a blitzek valtozatosak es jol elrejtve voltak ami osszhangban volt a hatsokkal. Itt BW egy 2 gap NT aki paradesan vegezte a dolgat, fogta a futast es a nyomas 0 volta nem is keres es nem is elvarhato. 20-ra kapott egy Calais-Wolfe akik a futas es a belso nyomas erositeset segitettek es jol bevaltak, de BW szerepe megvaltozott es itt igy mar nem parades, es o egy uj kerdes mert a nyomas nem az igazi de nelkule a futas elleni csillogas neha csaloka volt. Yannick erkezese aki teljesen a jelen, csak tobb kerdest vetett fel. Bar a sima 4 emberes nyomasunk tiszteseges volt hiaba nem latszott sackekben. De ebbol a blitzek sotlanok es kiszamithatoak voltak es Wink-et ereztem a gyenge pontnak.
Judon egy OT ellen eselytelen egy az egyben, de egy 3 under 3 deep FZ-ban kivalo ugynok. Yannick-nak van eselye OT ellen is, de neki a passz vagy a futas elleni nem az erossege igy kar kerni tole.
A legfontosabb a jatek es a beleillo elemek idehozatala. Nalam a 4 emberes menne, de Wink szempontjabol nezve inkabb 2019.
Ha nem jon egy tenyezo rusher (es meg akkor is ha jon) a nyomas az O-tol ha tudunk futni, utana Wink-tol fog fugni masodsorban. Raadasul a scheme-n kivul a secondary is ott van.
Elengedjuk Yanick/Judont az aprokat visszaigazoljuk es jon a draft elejerol, de az OL-WR fogja mozgatni a kerdest amit viszont a FA is befolyasol.
több mint 5 éve
Inkabb az erteket iteltek maskent. Iden erosebb az OL-Edge piac es ugyanannyiert jobbat kapunk.... stb. Ami teljesen ertheto lenne egy epulo csapatnal de nem egy SB-t akaronal. Hoztuk a jelenbe Wolfe-Calais-t a FA-en, mert nem akartuk hogy kikapjunk futas D miatt, de egy epulo csapatba minek koltod a penzt ami csak a jelenben hasznos. Akkor meg inkabb az OL-WR1-re koltok es a jelent megoldom hogy tobb pontot probalok szerezni.edc-ék szerint nemHat ez elozetesen is az volt ( nem a szemelyek, a posztok ).bocs, nem írtam le, ez arra volt válasz, hogy mit vártunk (Ravens FO) ettől a húzástól, ill. miért dönthettek emellett.En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
Irja le valaki hogy mit vartunk egy ILB-tol a jelenben a jovoben es hogy miert volt jo nekunk a kihuzasa | (a sokkal nagyobb needek mellett) |
Az hogy most mar ha itt van es bizzunk a fejlodeseben az egyertelmu.
no
Ezzel szemben ott volt a nem szar védelem ami a jó DB felhozatal ellenére sem tudott normális nyomást generálni az irányítóra, - a csapat történelme meg fel tud mutatni egy RL-t így egy hasonló kaliberű LB-ben bíztunk, hogy megoldódik ez, amiben én láttam is volna rációt Wink rendszerében, csak hát Queen (nagy meglepetésre😊) nem lett instant 52 (és szerintem nem is lesz a közelébe sem, de reméljük rámcáfol, elvégre az öreg sem volt első évtől impact).
Szerintem ennyi történt, 19 után ez a poszt tűnt a leggyengébbnek és/vagy EDC azt gondolta hátha ő is kihúzza a következő 15 év franchise védőjét.
Én most szkeptikus vagyok, pedig nagyon örültem anno Queennek (mondjuk volt más akinek még jobban örültem volna ezen a poszton, de ő sem lett fasza gyerek így ez másdolagos) - viszont ha megnézem, hogy pl Devin White hogy játszott az első évében vs Queen, hát azért hatalmas a különbség (ok White nem is 20-on sokadik körben ment ki, de ez nem mindig mérvadó)
Snagal
Meg most irom le hogy egy Kittle es Henry-t levedekezo ILB megeri az elso kort es a nagy zsozsos hosszabbitast es remelem Queen ilyen lesz, de 2019-ben ez akkor sem volt jo huzas.
no
Az, hogy ez végül hogy sült el az más kérdés, de utólag tudjuk, hogy könnyebb jó döntést hozni 😊
Gondolom ami 2020-ra nyilvánvaló volt, hogy hiányposzt az 2019ben még nem tűnt annak vagy nem akkora mértékben.
Snagal
no
Snagal
Persze a jelen-jovot nem eladva a jelszo lett volna nalunk, de a draft a bizunk a jovoben hogy bevalikra sikerult. Szerintem a '20 draft pillanataig minden szerzodes-FA mozgas LJ rookie szerzodeseig lett kalibralva.
több mint 5 éve
edc-ék szerint nemHat ez elozetesen is az volt ( nem a szemelyek, a posztok ).bocs, nem írtam le, ez arra volt válasz, hogy mit vártunk (Ravens FO) ettől a húzástól, ill. miért dönthettek emellett.En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
Irja le valaki hogy mit vartunk egy ILB-tol a jelenben a jovoben es hogy miert volt jo nekunk a kihuzasa | (a sokkal nagyobb needek mellett) |
no
Ezzel szemben ott volt a nem szar védelem ami a jó DB felhozatal ellenére sem tudott normális nyomást generálni az irányítóra, - a csapat történelme meg fel tud mutatni egy RL-t így egy hasonló kaliberű LB-ben bíztunk, hogy megoldódik ez, amiben én láttam is volna rációt Wink rendszerében, csak hát Queen (nagy meglepetésre😊) nem lett instant 52 (és szerintem nem is lesz a közelébe sem, de reméljük rámcáfol, elvégre az öreg sem volt első évtől impact).
Szerintem ennyi történt, 19 után ez a poszt tűnt a leggyengébbnek és/vagy EDC azt gondolta hátha ő is kihúzza a következő 15 év franchise védőjét.
Én most szkeptikus vagyok, pedig nagyon örültem anno Queennek (mondjuk volt más akinek még jobban örültem volna ezen a poszton, de ő sem lett fasza gyerek így ez másdolagos) - viszont ha megnézem, hogy pl Devin White hogy játszott az első évében vs Queen, hát azért hatalmas a különbség (ok White nem is 20-on sokadik körben ment ki, de ez nem mindig mérvadó)
Snagal
Meg most irom le hogy egy Kittle es Henry-t levedekezo ILB megeri az elso kort es a nagy zsozsos hosszabbitast es remelem Queen ilyen lesz, de 2019-ben ez akkor sem volt jo huzas.
no
Az, hogy ez végül hogy sült el az más kérdés, de utólag tudjuk, hogy könnyebb jó döntést hozni 😊
Gondolom ami 2020-ra nyilvánvaló volt, hogy hiányposzt az 2019ben még nem tűnt annak vagy nem akkora mértékben.
Snagal
no
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Most mar tenyleg vitan felul az O#fal a szuk keresztmetszet, ugyhogy jovore a passzsiettetes lesz az. Prolongalom a deja vu-t. 😅 A WR szekcio es annak hasznalatba vetele miatt ki az aki nem szkeptikus? Bar ott a legkonnyebb felnoni a feladathoz. A beka segge alol, barmekkora elorelepes markansnak fog tunni.Hat ez elozetesen is az volt ( nem a szemelyek, a posztok ).bocs, nem írtam le, ez arra volt válasz, hogy mit vártunk (Ravens FO) ettől a húzástól, ill. miért dönthettek emellett.En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
no
Snagal
no
Snagal
no
több mint 5 éve
Hat ez elozetesen is az volt ( nem a szemelyek, a posztok ).bocs, nem írtam le, ez arra volt válasz, hogy mit vártunk (Ravens FO) ettől a húzástól, ill. miért dönthettek emellett.En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
no
Snagal
no
Snagal
több mint 5 éve
bocs, nem írtam le, ez arra volt válasz, hogy mit vártunk (Ravens FO) ettől a húzástól, ill. miért dönthettek emellett.En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
no
Snagal
no
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Igen, ez mindenképp bíztató, hogy White se volt penge első évében sőt, szerintem nem sok különbség volt köztük, annak tükrében, hogy White 1/5 és korszakos LB tehetségnek volt elkönyvelve, nem volt zökkenőmentes az átállása.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.pl Devin White hogy játszott az első évében vs Queen, hát azért hatalmas a különbség (ok White nem is 20-on sokadik körben ment ki, de ez nem mindig mérvadó)
no
Snagal
A lényeg Queen-en nagyon lehetett érezni, hogy kevés a rutin.Football IQ és az ösztönei megvannak szerintem. Szimplán a gond az, hogy fél évet volt kezdő a csávó + 0 offseason így volt Day1 starter és azért itt más falemberek, RB vagy TE ekkel találkozol, sok elrontott szerelésen lehet fejleszteni, atletikus a posztján, szóval fejlődhet coverben is, nagy playek meg ott voltak tőle tavaly is.
Én bízok a srácban.
több mint 5 éve
En nem akarok rugozni ezen, de 1.) RL idejeben mas volt a poszt erteke. 2.) Nalam az ILB sokadik lett volna mire eljutottam oda hogy hianyposzt.Amugy megforditom a dolgot ne az legyen hogy en vagyok a negativ.szerintem a 19-es év után elhittük, hogy az O "kész", megállíthatatlanok vagyunk. Ugyan Yanda nagy veszteség volt, de gondolom úgy voltak ezzel, hogy azt az űrt nagyjából sikerült pótolni, és az is elég lesz 2020-ban ha mindnekit csak 10 ponttal verünk tönkre, nem 25-tel, úgyhogy LJ már a 4 negyedbe banánt eszik jókedvűen 😊
no
Snagal